- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
iyi degiliz cnm.. en azindan ben stressten ölüyorum kizz.. sen ne yapiyorsun ? cnm bu seferlikte listeyle ilgilenirmisin.... sabah isdeydim... eve geldim... proje hazirligi ile ugrasiyorum birazdan toplantiya gidecem... tasimak icin gec kalirim... son kisiye ben simdi yazdim... eger 30 dk paylasmassa kilosunu yüzdeler dogruyse.. sen paylasi ver kuzumkızllaarr nabersinizzz
oh oh pek aktifiziyi degiliz cnm.. en azindan ben stressten ölüyorum kizz.. sen ne yapiyorsun ? cnm bu seferlikte listeyle ilgilenirmisin.... sabah isdeydim... eve geldim... proje hazirligi ile ugrasiyorum birazdan toplantiya gidecem... tasimak icin gec kalirim... son kisiye ben simdi yazdim... eger 30 dk paylasmassa kilosunu yüzdeler dogruyse.. sen paylasi ver kuzum
Ben hallettim tatlım :)***10. TAKIM 522. ETAP***
88prenses22 (86.8///%)SABİT
Cansu-S (54.9///%)
hidden paradise (67.5/67.0/0.5/%0.74)
Firslayd (72.5/73.2/0.7/%-0.97)
Ceren06_35(68.7/68.0/0.70/%1.02)
10. Takım Yüzdesi: % 0,158
ben bu şekilde buldum listeyi kızlar itirazı olan yoksa 10 dk sonra paylaşıyorum
heh tm kuzum ama cerenn06 arkadasımızın üzdesi yanlış galiba bi bak istersen ona :)Ben hallettim tatlım :)
Ah acele acele yaptım hiç dikkat etmedim teşekkür ederim canım düzelteyim :) <3heh tm kuzum ama cerenn06 arkadasımızın üzdesi yanlış galiba bi bak istersen ona :)
hepinizi cok cok öpüyorum o zaman kendinize iyi bakınAh acele acele yaptım hiç dikkat etmedim teşekkür ederim canım düzelteyim :) <3
Teşekkür ederiz her şey için beybi bende seni kocaman öptümhepinizi cok cok öpüyorum o zaman kendinize iyi bakın
Bayıldım kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?