tskler cnm sorma bayramdan sonra düzelmesini umuyoruz ne diyimkızlar nerdesinizz niye kimse yok bu takımdaaaaaa
ne kadar boş bırakmışsınız burayı böyle
paylaşım alanında oylama yapılıyo oraya bi bak kuzumcansutr
Sen ne zaman dönüyosun kuzu toparlarsin döndüğünde inşallahhtskler cnm sorma bayramdan sonra düzelmesini umuyoruz ne diyim
Sen ne zaman dönüyosun kuzu toparlarsin döndüğünde inşallahh
Yeni Üyeler taze kanlar halleder bu işi
Son paylaşım salı gözüme çarpınca gireyim dedim ... o da sana aitmiş canım ...
cansutr kaptanım ... bayramdan sonra sahalara bomba gibi bekleniyor 10.takım ....
Hadi bakalım ... 1-2 yeni üye ... siz demirbaşların daha çok katılımı ... Takımlar kapanma noktasına gelmesin lütfen ....
ben arada gelip bakıyorum çünkü biz kardeş takımıızz
bende ramazan a bağladım bayramdan sonra eminim herkes toplanır ..
bide şimdi malum tatile cıktı çoğu kişi yarınki bildirimler nasıl olcak bakalım
ben kendi adıma kilo bile aldımRamazan bizim takımıda kendi çapında çarptı :) diyetler devam etse de kilolar durdu ... bakalım bayramı çifte gözle bekler oldum
ben kendi adıma kilo bile aldım
ramazandan sonra artık canım şimdi herkes kendi telaşesinde kimseye bişeyde denmiyo malum oruc çarpıyo bayacana
bi tek ben mi aldım acaba kiBen verdim Ramazan'da laf aramızda
bi tek ben mi aldım acaba ki
ramazanlarda hep kilo alırım ben çünkü sahurda cok yiyorum
ne kadar verdin sen canım bayramda görenlere waoow dedirtcek kadar var mı
o artılar gitmiyo ki niyeyseYok canım ya ... ben zaten korumadaydım sözde ... kilo verme niyetim yok ... ama 2 kilo kadar gitti başlangıçtan ... 57 lerdeyim ... yeter bana ... yok yok yalnız değilsin ... bizim takımın yarısı gr.larla boğuşuyor ya da artıları kovmakla
o artılar gitmiyo ki niyeyse
bence 2 kg cok iyibende 2 kg aldım
7. takım eminim hemen toparlarrBayram sonrası iyi bir şovla döneriz umarım ... düzen değişti ... geç yeniliyor .. ondan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?