Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 523. ETAP***

88prenses22 (86.8///%)
Cansu-S (54.4///%) sabit
hidden paradise (67.0/66.5/0.5/%0.75)
Firslayd (73.2///%) sabit izine ayrilmak istiyor

Ceren06_35(68.0///%)

10. Takım Yüzdesi: %

(Geçen cuma kilosu/Güncel kilo/Aradaki Fark/Yüzde)

Izinli üyeler***

cansutr
Enise07
Nesli Han
Lovedreams

yönetimin bir kismi izinde... biraz kilo aldigimizdan geri dönemiyoruz... elbette bende Takimi yalniz birakmam istemem.. ama o kurali keske...kaptan ve yardimcilari icin devre disi birakma imkanimiz olsa... kendimiz icin istedigimiz birsey....degil Takimin sorumluglu üzerimizde oldugu icin....
ve sunu fark ettimki... Takim varligimdan cok etkileniyormus... yardimcilarimi öncedende izine yolladim geri döndüler... ama hic bu kadar sessizlige bürünmemistik... bayram sonrasi toparliycagimiza eminim...

Cansucum kural değişikliği dediğin , kaptan ve yrdm.ları artı kilolarını vermeden de listeye girebilsin kısmı sanırım .

Liste de olmanıza gerek yok ki canım ... burada olup kilo vermeye , sizinle beraber diğer arkadaşlara da verdirmeye başlayın ...

Bayram sonrası için bende eminim sizden ...

güvenin icin tskler
listede olmak farkli birsey bizi dahi farkli etkiliyor.... sonucta kurallari oylama ile degistirebiliyoruz.. ama gerek yok....bir sorum olacakti... yardimcim cansu- s hedef kilosu 45 di ama daha cok zayiflarsa onun boyuna göre fazla kilo vermis olacak... bu....Hedef kilosunu revize edebilirmiyim.... mezuniyet karnesi alipda mezun olabilme imkani olsun... yoksa yarismadan mezun olmadan ayrilmak zorunda kalacaktir

hedef kilosu aşağıya doğru her zaman revize edebiliyor , fakat yukarı doğru revize de mezuniyete yaklaşmamış olması gerekiyor.

HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; hedef kiloya ulaşmaya 1-2 kilo kala böyle bir talep kabul edilmez. Bu nedenle yarışmacıların, yarışmaya giriş tarihlerinde "makul" bir hedef koymaları, ilgili takım kaptanının da üyeyi gözlemleyerek ve eğer gerektiğini düşünüyorsa revizeyi geciktirmeden yapması önemlidir.

Karar defteri maddesi yukarıda canım .

Diğer konuyu da tabii ki cuma bildirimleri bittikten sonra istediğin zaman oylamaya açabilirsin

yani yukariya cekebiliyorum... bende okumustumda toplam verilen % kiloyla alakasi olup olmadigini bilmiyordum... asil Hedefine yaklasik 9.5 kilo var yani rahatlikla yukariya cekebilirim...cok tsk ederim

kaptinn cnmmm cok saol... yoklugumda en azindan Listeyee sahip ciktin... tam bir kardes Takimin yapmasi gereken örnek bicimde davrandin

yani yukariya cekebiliyorum... bende okumustumda toplam verilen % kiloyla alakasi olup olmadigini bilmiyordum... asil Hedefine yaklasik 9.5 kilo var yani rahatlikla yukariya cekebilirim...cok tsk ederim

1-2 kilo maddesini not düşmüş sevgili bahar , bu durumda sanırım şu an 54.4 ... 45 ten 50 gibi bir rakama çekmekte sakınca yok ..hala verecek .4.4 kilosu kalıyor .

88prenses22 (86.8///%)sabit
Cansu-S (54.4///%) sabit

Ceren06_35(68.0///%)

10. Takım Yüzdesi: %

(Geçen cuma kilosu/Güncel kilo/Aradaki Fark/Yüzde)

Izinli üyeler***

cansutr
Enise07
Nesli Han
Lovedreams

Cansu-S (54.4///%) sabit

Ceren06_35(68.0///%)

10. Takım Yüzdesi: % 0.15

Cansu-S (54.4///%) sabit

Ceren06_35(68.0///%)sabit

10. Takım Yüzdesi: % 0.15

Kusura bakmayın kızlar şimdi yazabildim hastanedeydim 2 gündür Yeni bildirim yapabildim özür diliyorum

Kaptanim cansutr canım ben bugün Listeye girmek istiyordum iş güç derken cuma gününde olduğumuzu unutmuşum beni de listeye katar mısın canım kilom 50.2 şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…