tamam canım ben sana özetlerimBen ne yapmam gerektigini bilmiyorum ama kizimin yemegini yedirip uyutayim yine gelir okurum ve yapmam gereken neyse harfiyen uymaya calirim.
Ben ne yapmam gerektigini bilmiyorum ama kizimin yemegini yedirip uyutayim yine gelir okurum ve yapmam gereken neyse harfiyen uymaya calirim.
Cok tesekkur ederim. Annemle babam benim dunyaya gelmemi cok beklemisler doguncada bu bizim hayatimiz demisler ve hayat olmusum.Hoşgeldin Hayat'cım, isminiz çok güzel bu arada
Çok teşekkür ediyorum, inşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericez ve 3 lü haneler hayatınıza bir daha dönmemek üzere gidecekler.
Kuzunuza geçmiş olsun
Bende maalesef 112,5 kiloyu gördüm ve artık bir şeyleri değiştirmem gerektiğine karar verdim.güncel kilom 80-83 arası gidip geliyor bu ara.
şu iki bilgi ile başlayalım
güncel kilonuz:
hedef kilonuz:
söyleminizden daha önce başka takımda başka kullanıcı adı ile yarışmadığınızı düşünüyorum.
Burada yapmam gerekenleri cok guzel anlatmissiniz sagolun. Uymaya azami gayret gosterecegim.
Hayat'cım senin için neleri bilmen , yapman gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersin canımcım.
Hiç telaş etme hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsin bizim gibi
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
*ilk sayfamızdaki yarışma kural linklerini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve derece yapmaya gayret etmeliyiz.
* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
İsminin anlamı kadar hikayesi de çok güzelmiş, umarım çok güzel bir hayatın olurCok tesekkur ederim. Annemle babam benim dunyaya gelmemi cok beklemisler doguncada bu bizim hayatimiz demisler ve hayat olmusum.
Guncel kilom 101
Hedef kilom 70 olsun (simdilik)
Haklisiniz daha once boyle bir programa katilmadim.
Kizim icin tesekkurler soguk alginligi sukur onemli bir derdimiz yok yaramazligi haric tabi.
Hoşgeldin canım, bize kendini tanıtırmısın?Bende katilmak istiyorum kizlar
aboww gelişe bakaçılın bir şişko daha geliyor aranıza
ben bir iradesizim,gurursuzum ,kendine değer vermeyenim ,vüdunun kıymetini bilmeyenim.midesine çöplük muamelesi edenim utanmadan yolda aburcubur yiyerek gezenim ben bir 104 kg yum
Cok tesekkurler hepimizin hayati cok guzel olsun insallah.İsminin anlamı kadar hikayesi de çok güzelmiş, umarım çok güzel bir hayatın olur
Bilgiler için teşekkür ederim.
Tek derdimiz yaramazlıkları olsun
senden bol paylaşım bekliyorum tatlım, şu an dün açılan çok tazecik bir takım olduğumuz için aktif üyemiz yok ama diğer takımdaki kardeşlerimiz her daim destek için buradalar sağolsunlar
sıkılmayız, eğlene eğlene kilolarımızı veririz
Biraz beslenme düzeninden bahsedermisin, gün içinde neler tüketirsin, spor yapıyormusun, yeterli miktarda su içiyormusun vb. şeyler
ayy harikamısın sengüncel kilon nedir:104
hedef kilon nedir :80
daha önce başka takımda başka kullanıcı adı ile yarıştım 1.takımdan diskalifiye olmadan ayrıldım
9.takımdada misafirdim kovulmadan ayrıldım disiplinli olmadığımdan ötürü hazır değildim iradesizdim kendime bir şans daha vermek istiyorum çabalamadıkça dahada kilo alıyorum takımda olmak sorumluluk büyük fayda saglıyor
eski beni anlatıyorsunkendimi yemeğin bana yaşattığı zevki unutturmam duygusal açlığımı yok etmem gerekiyor zayıf olabileceğimin hayalini kuramamak nedir diye kendime soruyorum bu kadarmı umutsuzsun diyorum kzızıyorum üzülüyorum kendime iradesiz tembel şişko
Uzulme ama gel birbirimize destek olarak irademiz tavan yapsin.kendimi yemeğin bana yaşattığı zevki unutturmam duygusal açlığımı yok etmem gerekiyor zayıf olabileceğimin hayalini kuramamak nedir diye kendime soruyorum bu kadarmı umutsuzsun diyorum kzızıyorum üzülüyorum kendime iradesiz tembel şişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?