Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben ne yapmam gerektigini bilmiyorum ama kizimin yemegini yedirip uyutayim yine gelir okurum ve yapmam gereken neyse harfiyen uymaya calirim.

Hayat'cım senin için neleri bilmen , yapman gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersin canımcım.
Hiç telaş etme hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsin bizim gibi

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linklerini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

Cok tesekkur ederim. Annemle babam benim dunyaya gelmemi cok beklemisler doguncada bu bizim hayatimiz demisler ve hayat olmusum.
Guncel kilom 101
Hedef kilom 70 olsun (simdilik)
Haklisiniz daha once boyle bir programa katilmadim.
Kizim icin tesekkurler soguk alginligi sukur onemli bir derdimiz yok yaramazligi haric tabi.

Burada yapmam gerekenleri cok guzel anlatmissiniz sagolun. Uymaya azami gayret gosterecegim.

İsminin anlamı kadar hikayesi de çok güzelmiş, umarım çok güzel bir hayatın olur
Bilgiler için teşekkür ederim.
Tek derdimiz yaramazlıkları olsun

senden bol paylaşım bekliyorum tatlım, şu an dün açılan çok tazecik bir takım olduğumuz için aktif üyemiz yok ama diğer takımdaki kardeşlerimiz her daim destek için buradalar sağolsunlar
sıkılmayız, eğlene eğlene kilolarımızı veririz

Biraz beslenme düzeninden bahsedermisin, gün içinde neler tüketirsin, spor yapıyormusun, yeterli miktarda su içiyormusun vb. şeyler

Bende katilmak istiyorum kizlar
Hoşgeldin canım, bize kendini tanıtırmısın?
Ben Ayşe, bu taze takımcığın kaptanıyım inşallah yeni gelen üyelerle güzel bir takım olucaz

iki bilgi ile başlayalım not alablmem için
güncel kilon nedir:
hedef kilon nedir :

daha önce başka takımda başka kullanıcı adı ile yarışmadığını düşünüyorum.

güncel kilon nedir:104
hedef kilon nedir :80

daha önce başka takımda başka kullanıcı adı ile yarıştım 1.takımdan diskalifiye olmadan ayrıldım

9.takımdada misafirdim kovulmadan ayrıldım disiplinli olmadığımdan ötürü hazır değildim iradesizdim kendime bir şans daha vermek istiyorum çabalamadıkça dahada kilo alıyorum takımda olmak sorumluluk büyük fayda saglıyor

aboww gelişe bak
hoşgeldin şekerim belli ki çok pozitifsin bu harika
o saydıkların birkaç ay öncesi ben oluyorum
gel tatlım gel yerimiz bol en ön sırada şöyle yamacıma sokuluver

yeni başlangıç yeni kullanıcı adı harikasın

Cok tesekkurler hepimizin hayati cok guzel olsun insallah.
Oyle tek derdimiz yaramazliklari olsun ama kucuk kizim elif eger eylem den once dogsaydi kesinlikle ikinciye cesaret edemezdim o derece afat birsey. Eylem im kuzu yavrum hic eziyeti yok hastaneden geldik gece yatip sabah kalkardi bu cimcime babasiyla nobet tutturdu bize.
Aslinda duzenli bir diyet listem yok arastiriyorum ve oturtana kadar yediklerimi azaltip sekerli gidalar yagli gidalar ve hamur islerinden uzak duruyorum. Su icmek aklima pek gelmiyordu ama simdi 8 bardaga tamamlamaya calisiyorum. Boylelikle 5 kilo verdim. Spor olarak oryantal lesllie yapabiliyorum cocuklarla birlikte hem eglenip hem oynuyoruz yoksa rahat vermiyorlar. Arada kayinvalideme ufakligi uyurken birakip yuruyus yapiyorum.
Ay insallah hep birlikte cok guzel kilolar verelim.

bendede var iki cimcime biri 9 aylık biri 2,5 yaşında çalışıyorumda emziriyorum işyerinde süt sağıyorum şu dönemde daha çok kilo verebilme şansım varken başarmalıyım diyorum ama iradesizim kendime söz geçiremiyorum yemek yemekten zevk alan biriyim he öle harika sofralar falan değilya zeytin ekmek bile ban yetiyor mutlu oluyorum aa b kafada biri oluncada veriyorum bi gazla 2 ayda 10 kg hoop bi bıraktımı hepsi gerii

ayy harikamısın sen

bak sana ne anlatıcam
bundan tam 1 yıl önce bu gün(tam yazarken tarihe baktım bu kadar tesadüf olur ) eşim, oğlum ve ben yemeğe gidiyorduk öğlen saatleri.yolda oğlum aniden zayıflarsan seninle yurt dışı gezisine gideriz, 20 kilo ver ve her+ 1 kiloya bir şehir eklicem dedi.hayatta en çok istediğim şeylerden biri değişik ülke ve kültürleri görmek.hemen gözlerim parıldadı
o andan itibaren dikkat etmeye başladım, ertesi sabah tartıldığımda şokk 112,4 demek bir gün öncesi 114 kg falanmışım
benim hikayem böyle başladı
sonrasında diyetisyene başladım ve tam bir senede 30 kilo vermiş oldum güncel kilom 80-83 arası değişiyor
hala vermem gereken 20 kilo var, diyetisyene ve diyetime devam ediyorum
bir yıl önceki bana bakınca bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi
yani diyeceğim o ki, bu yaza 80 li kilolarda gireceksin
yeterki kendine inan biz her zaman yanındayız

eski beni anlatıyorsun
bak karşında duruyorum
kendine inan kendini sev

ayy harikamısın sen

bak sana ne anlatıcam
bundan tam 1 yıl önce bu gün(tam yazarken tarihe baktım bu kadar tesadüf olur ) eşim, oğlum ve ben yemeğe gidiyorduk öğlen saatleri.yolda oğlum aniden zayıflarsan seninle yurt dışı gezisine gideriz, 20 kilo ver ve her+ 1 kiloya bir şehir eklicem dedi.hayatta en çok istediğim şeylerden biri değişik ülke ve kültürleri görmek.hemen gözlerim parıldadı
o andan itibaren dikkat etmeye başladım, ertesi sabah tartıldığımda şokk 112,4 demek bir gün öncesi 114 kg falanmışım
benim hikayem böyle başladı
sonrasında diyetisyene başladım ve tam bir senede 30 kilo vermiş oldum güncel kilom 80-83 arası değişiyor
hala vermem gereken 20 kilo var, diyetisyene ve diyetime devam ediyorum
bir yıl önceki bana bakınca bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi
yani diyeceğim o ki, bu yaza 80 li kilolarda gireceksin
yeterki kendine inan biz her zaman yanındayız

[/QUOTE]
Ne kadar guzel. Oglunu bu tesvigi icin seni de caban ve iraden icin tebrik ediyorum.

Uzulme ama gel birbirimize destek olarak irademiz tavan yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…