Heeyyy kendine haksızlık yapma. Buraya bu durumu değiştirmek için geldiğine göre sen güçlü bi kadınsın. Kilolu olmak ne demek ve zayıflamaya karar verip adım atmak ne kadar zor biliyoruz. Ve sen bunu başardınaçılın bir şişko daha geliyor aranıza
ben bir iradesizim,gurursuzum ,kendine değer vermeyenim ,vüdunun kıymetini bilmeyenim.midesine çöplük muamelesi edenim utanmadan yolda aburcubur yiyerek gezenim ben bir 104 kg yum
Allah bagislasin yavrularini arkadasim. Ne guzel.bendede var iki cimcime biri 9 aylık biri 2,5 yaşında çalışıyorumda emziriyorum işyerinde süt sağıyorum şu dönemde daha çok kilo verebilme şansım varken başarmalıyım diyorum ama iradesizim kendime söz geçiremiyorum yemek yemekten zevk alan biriyim he öle harika sofralar falan değilya zeytin ekmek bile ban yetiyor mutlu oluyorum aa b kafada biri oluncada veriyorum bi gazla 2 ayda 10 kg hoop bi bıraktımı hepsi gerii
Allah bagislasin yavrularini arkadasim. Ne guzel.
Meraba kaptanim, ismim Selcen yeni uyeyim,ama daha once takip eden arkadaslarimdan biliyorum,kilom 80 ve 70 kilo olmak istiyorum,ev hanimiyimHoşgeldin canım, bize kendini tanıtırmısın?
Ben Ayşe, bu taze takımcığın kaptanıyım inşallah yeni gelen üyelerle güzel bir takım olucaz
iki bilgi ile başlayalım not alablmem için
güncel kilon nedir:
hedef kilon nedir :
daha önce başka takımda başka kullanıcı adı ile yarışmadığını düşünüyorum.
teşekkür ederim kuzum, sizlerde başaracaksınızNe kadar guzel. Oglunu bu tesvigi icin seni de caban ve iraden icin tebrik ediyorum.
Ne kadar guzel takdir ettim gercektenayy harikamısın sen
bak sana ne anlatıcam
bundan tam 1 yıl önce bu gün(tam yazarken tarihe baktım bu kadar tesadüf olur) eşim, oğlum ve ben yemeğe gidiyorduk öğlen saatleri.yolda oğlum aniden zayıflarsan seninle yurt dışı gezisine gideriz, 20 kilo ver ve her+ 1 kiloya bir şehir eklicem dedi. hayatta en çok istediğim şeylerden biri değişik ülke ve kültürleri görmek.hemen gözlerim parıldadı
o andan itibaren dikkat etmeye başladım, ertesi sabah tartıldığımda şokk 112,4demek bir gün öncesi 114 kg falanmışım
benim hikayem böyle başladı
sonrasında diyetisyene başladım ve tam bir senede 30 kilo vermiş oldumgüncel kilom 80-83 arası değişiyor
hala vermem gereken 20 kilo var, diyetisyene ve diyetime devam ediyorum
bir yıl önceki bana bakınca bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi
yani diyeceğim o ki, bu yaza 80 li kilolarda gireceksin
yeterki kendine inan biz her zaman yanındayız
harikasınUzulme ama gel birbirimize destek olarak irademiz tavan yapsin.
ay buda aynı ben kendimden şüpheye düştüm 2.üyelik mi açıp geldim diyemoni kaptanım bi dakkaaaaa lütfeeeennnnnnnn hakkımı yedirmem kilo almakta öle kolay değil yanii
2 çocukla ikiside zor bebe tatlı huysuzlar hiç bişeye vakit bulamazsamda ekmeğin ucunu kırıp yiyorum aman 1 gram veririm korkusuna işten eve evden işe arabayla geliyorum öle merdivenle işim olmuyor hep asansördeyim hele kızlarla oyunlarımız hep yatak üstünde zıplamaca onlar zıplıyor ben yatıyorum
yaparımyaa nası 107 leri görmüşsem başarmışsan bu hale gelmeyii vermeyide başarırım ya korkmamam lazım 40 kg nedir verilir 4 damacana su nedir yaaa
ayşemde burdaymışHeeyyy kendine haksızlık yapma. Buraya bu durumu değiştirmek için geldiğine göre sen güçlü bi kadınsın. Kilolu olmak ne demek ve zayıflamaya karar verip adım atmak ne kadar zor biliyoruz. Ve sen bunu başardın
yeni gelen arkadaşlar H Hayat19850 , C Can_can66 sizde hoşgeldiniz. Sizlerde poolyana kadar güçlüsünüz. Buradaysanız yarı yolu almışsınız demektir.
tüm kızlar,kuzucuklarınızı Allah bağışlasın, sağlıklı mutlu güpgüzel yaşamları olsun inşallahAllah bagislasin yavrularini arkadasim. Ne guzel.
ayy gençliğimmmtakdir edersinizkii bir obez olarak ne diyetler ne detokslar eski sporcu olarak ne kardiyolar ne şoklamalar bilmediğim yok geçen arkadaş diyorki kılıçdaroğlu gibisin herşeyi biliyonda icraat yok :)
hoşgeldin cancanımMeraba kaptanim, ismim Selcen yeni uyeyim,ama daha once takip eden arkadaslarimdan biliyorum,kilom 80 ve 70 kilo olmak istiyorum,ev hanimiyim
teşekkür ederim kuzumNe kadar guzel takdir ettim gercekten
kilomuzu nezaman yazıyoruz ne zamn başlıyoruz ona göre akşam evde ekmekle vedalaşıcam tatlıya sarılıp öpüşüp kendisini son kez hunharca yiyip artık peşimi bırakmasını mümkünse tadı güzel olan herşeyin bende iz bırakmadan hayatıma tekrar girmemelerini istiycem olur bi davette olur bi kutlamada karşılaşırsak kendileriyle selamlaşmıycamı bilmelerini azıcık ucundan bişey olmaz diye beni çağrmalrına kaanmıycamı söylicem bitmişsse bitmiştir beni bu hale ekmek ve tatlı getirdi
moni kaptanım bi dakkaaaaa lütfeeeennnnnnnn hakkımı yedirmem kilo almakta öle kolay değil yanii
2 çocukla ikiside zor bebe tatlı huysuzlar hiç bişeye vakit bulamazsamda ekmeğin ucunu kırıp yiyorum aman 1 gram veririm korkusuna işten eve evden işe arabayla geliyorum öle merdivenle işim olmuyor hep asansördeyim hele kızlarla oyunlarımız hep yatak üstünde zıplamaca onlar zıplıyor ben yatıyorum
yaparımyaa nası 107 leri görmüşsem başarmışsan bu hale gelmeyii vermeyide başarırım ya korkmamam lazım 40 kg nedir verilir 4 damacana su nedir yaaa
Hataların başı şok diyetler. Kısa sürede kilo verme arzusu. Hem sağlıklı değil, hemde kalıcı değiltakdir edersinizkii bir obez olarak ne diyetler ne detokslar eski sporcu olarak ne kardiyolar ne şoklamalar bilmediğim yok geçen arkadaş diyorki kılıçdaroğlu gibisin herşeyi biliyonda icraat yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?