Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni kaptanım bi dakkaaaaa lütfeeeennnnnnnn hakkımı yedirmem kilo almakta öle kolay değil yanii
2 çocukla ikiside zor bebe tatlı huysuzlar hiç bişeye vakit bulamazsamda ekmeğin ucunu kırıp yiyorum aman 1 gram veririm korkusuna işten eve evden işe arabayla geliyorum öle merdivenle işim olmuyor hep asansördeyim hele kızlarla oyunlarımız hep yatak üstünde zıplamaca onlar zıplıyor ben yatıyorum

yaparımyaa nası 107 leri görmüşsem başarmışsan bu hale gelmeyii vermeyide başarırım ya korkmamam lazım 40 kg nedir verilir 4 damacana su nedir yaaa

Heeyyy kendine haksızlık yapma. Buraya bu durumu değiştirmek için geldiğine göre sen güçlü bi kadınsın. Kilolu olmak ne demek ve zayıflamaya karar verip adım atmak ne kadar zor biliyoruz. Ve sen bunu başardın
yeni gelen arkadaşlar H Hayat19850 , C Can_can66 sizde hoşgeldiniz. Sizlerde poolyana kadar güçlüsünüz. Buradaysanız yarı yolu almışsınız demektir.

Allah bagislasin yavrularini arkadasim. Ne guzel.

her ikinizede bişi daha anlatayım, benim kendim gibi tombik bi arkadaşım var oda buranın gediklisi
kendisi 8.takımın kaptanı oynakbasi34 banuşum selam canım , bizim diyetisyen hikayemiz beraber başladı.
diyetisyenee gideceğini ve randevu aldığını söyledi, hemen atladım benide götür benide götür diye, hop banada randevu aldık. şaka gibi ama 1 nisan dı randevu günümüzo gün sibelcimizde tartılınca banuş 117 ben 107 kg geldik
sibel diyetisyenimiz bu arada laf aramızda banuşun rekor kilosu 124,5 dur, yıl 1800 ler
merak ediyorsunuz biliyorum hemen söylüyorum banuşum bugün 87 kg
biz başardıysak herkescikler başarır

Meraba kaptanim, ismim Selcen yeni uyeyim,ama daha once takip eden arkadaslarimdan biliyorum,kilom 80 ve 70 kilo olmak istiyorum,ev hanimiyim

Ne kadar guzel takdir ettim gercekten

demedi demeyin de şuraya iliştirivereyim

10.takımda başaramamak gibi bir seçeneğiniz yok.
elimden oklava eksik olmaz
lakabım yolukçudur
kırmızı kartım meşhurdur
severken fena döverim
öpüp koklarken ıssırıveririm

öyle işte

Uzulme ama gel birbirimize destek olarak irademiz tavan yapsin.
harikasın
ay buda aynı ben kendimden şüpheye düştüm 2.üyelik mi açıp geldim diye
yaparsın tabiiki işte bu

ayşemde burdaymış
kızlar lydznp var ya bir azim örneği
laf aramızda ondan da faydalanın diyim

Allah bagislasin yavrularini arkadasim. Ne guzel.
tüm kızlar,kuzucuklarınızı Allah bağışlasın, sağlıklı mutlu güpgüzel yaşamları olsun inşallah
takdir edersinizkii bir obez olarak ne diyetler ne detokslar eski sporcu olarak ne kardiyolar ne şoklamalar bilmediğim yok geçen arkadaş diyorki kılıçdaroğlu gibisin herşeyi biliyonda icraat yok :)
ayy gençliğimmm

Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz , yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz bizim gibi

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linklerini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

kilomuzu nezaman yazıyoruz ne zamn başlıyoruz ona göre akşam evde ekmekle vedalaşıcam tatlıya sarılıp öpüşüp kendisini son kez hunharca yiyip artık peşimi bırakmasını mümkünse tadı güzel olan herşeyin bende iz bırakmadan hayatıma tekrar girmemelerini istiycem olur bi davette olur bi kutlamada karşılaşırsak kendileriyle selamlaşmıycamı bilmelerini azıcık ucundan bişey olmaz diye beni çağrmalrına kaanmıycamı söylicem bitmişsse bitmiştir beni bu hale ekmek ve tatlı getirdi

aslında hemen başlamıştık ama vedalara da saygı göstermek lazım

sen yinede akşam 10 u geçirme veda faslında

yarın ilk sınavımı vericem demekki revaniii siparişi verildi işyerine gelecekk ben olmuşum revanii yemiycem zaten hiç sevmem zaten tadıda güzel değil zaten dışardan geliyo sağlıklıda değildir zaten yiceğim her dilim beni dahda şişko yapıcak bla bla 10 satır daha yazarım yersem kaybedeceklerimi bu yazan ellerim beynım ne olur unutma iradene sahip çık emii evrene enerjimi yayımda hiç yiyesim yok yiyesim yok hiçç hiçç hiiçç

evett...
yarın sabah itibari ile ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz
yaza çok zamanımız var ve bizim bu yazı oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslında larla, mutsuzluklarla geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok

Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak

Bende aynı şeyi düşünmüştüm. 40kilo vermem lazımdı ve 40 kilo verilebilecek bi kilo değildi.
sonra şöyle düşündüm. bu 40 kilo bir anda alınmadı ve bir anda gitmeyecek. önce 5'er kiloluk hedefler koydum ilk büyük hedefimi 70 olarak belirledim.
Çok hızlı olmasa da gidecek bu kilolar. Sabret ve vazgeçme
Benimde 3 yaşında bir kızım var ve benimle her konuda rekabet halinde. O da bana spor yaptırmıyor. Dans et, hopla hıpla, saklambaç, yakalamaç oyna eğlen. Eğlenerek kilo ver

takdir edersinizkii bir obez olarak ne diyetler ne detokslar eski sporcu olarak ne kardiyolar ne şoklamalar bilmediğim yok geçen arkadaş diyorki kılıçdaroğlu gibisin herşeyi biliyonda icraat yok :)
Hataların başı şok diyetler. Kısa sürede kilo verme arzusu. Hem sağlıklı değil, hemde kalıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…