ıyy revanimii , nasıl yağlarla yapıyorlar kimbiliryarın ilk sınavımı vericem demekki revaniii siparişi verildi işyerine gelecekk ben olmuşum revanii yemiycem zaten hiç sevmem zaten tadıda güzel değil zaten dışardan geliyo sağlıklıda değildir zaten yiceğim her dilim beni dahda şişko yapıcak bla bla 10 satır daha yazarım yersem kaybedeceklerimi bu yazan ellerim beynım ne olur unutma iradene sahip çık emii evrene enerjimi yayımda hiç yiyesim yok yiyesim yok hiçç hiçç hiiçç
Seni yalnız bırakmayayım, arkadaşlara da biraz yoldaş olup bildiklerimi aktarayım istedimharikasın
ay buda aynı ben kendimden şüpheye düştüm 2.üyelik mi açıp geldim diye
yaparsın tabiiki işte bu
ayşemde burdaymış
kızlarlydznp var ya bir azim örneği
laf aramızda ondan da faydalanın diyim
tüm kızlar,kuzucuklarınızı Allah bağışlasın, sağlıklı mutlu güpgüzel yaşamları olsun inşallah
ayy gençliğimmm
yarın ilk sınavımı vericem demekki revaniii siparişi verildi işyerine gelecekk ben olmuşum revanii yemiycem zaten hiç sevmem zaten tadıda güzel değil zaten dışardan geliyo sağlıklıda değildir zaten yiceğim her dilim beni dahda şişko yapıcak bla bla 10 satır daha yazarım yersem kaybedeceklerimi bu yazan ellerim beynım ne olur unutma iradene sahip çık emii evrene enerjimi yayımda hiç yiyesim yok yiyesim yok hiçç hiçç hiiçç
Insallah hep birlikteteşekkür ederim kuzum, sizlerde başaracaksınız
Amiiinharikasın
ay buda aynı ben kendimden şüpheye düştüm 2.üyelik mi açıp geldim diye
yaparsın tabiiki işte bu
ayşemde burdaymış
kızlarlydznp var ya bir azim örneği
laf aramızda ondan da faydalanın diyim
tüm kızlar,kuzucuklarınızı Allah bağışlasın, sağlıklı mutlu güpgüzel yaşamları olsun inşallah
ayy gençliğimmm
takdir edersinizkii bir obez olarak ne diyetler ne detokslar eski sporcu olarak ne kardiyolar ne şoklamalar bilmediğim yok geçen arkadaş diyorki kılıçdaroğlu gibisin herşeyi biliyonda icraat yok :)
Eylul 5 elif 2 yasinda arkadasim.ecmainnn senin prensesler kaç yaşında
Insallah evdeyim hep araya gebelikte girince veremedimhoşgeldin cancanım
vermen gereken az bir kilon var bi kaç ayda hallederiz Allahın izniyle,o iş bizde
Allah bagislasin canim benimkide 4 yasinda oglanEylul 5 elif 2 yasinda arkadasim.
Dogru soyluyosun canim biraz zaman alicak ama gidecekBende aynı şeyi düşünmüştüm. 40kilo vermem lazımdı ve 40 kilo verilebilecek bi kilo değildi.
sonra şöyle düşündüm. bu 40 kilo bir anda alınmadı ve bir anda gitmeyecek. önce 5'er kiloluk hedefler koydum ilk büyük hedefimi 70 olarak belirledim.
Çok hızlı olmasa da gidecek bu kilolar. Sabret ve vazgeçme
Benimde 3 yaşında bir kızım var ve benimle her konuda rekabet halinde. O da bana spor yaptırmıyor. Dans et, hopla hıpla, saklambaç, yakalamaç oyna eğlen. Eğlenerek kilo ver
cansınSeni yalnız bırakmayayım, arkadaşlara da biraz yoldaş olup bildiklerimi aktarayım istedim
moni canım sizin gben'de poolyanna demek
şekercim bugün veda ediyoruz tüm cızzlara,afiyet olsunBen cok uzgunum arkadaslar ama ben birazcicik ispanakli borek yemis olabilirim. Ustelik buraya basladigim gun. Ozur dilerim tekrar yapmiyacagim. Umarim yani insallah.
Merhaba hosbuldum. Mennun oldum ayse hn. Hayirli olsun takiminiz.
Ben Hayat. Evliyim ve 2 kizim var.
Son zamanlarda cok kilo aldim. Ve dun kucuk kizimi doktora goturmustum kizlar sayesinde tanistigimiz bir arkadas kadinlar klubu sayesinde kilo verdigini soyledi. Bende destek almak icin araniza katilmak istedim.
101kiloyum hic uclu haneleri gormemistim(
hayırdır sayın kazen, sorun yok inşallahBismillahirrahmanirrahim.......
Anlastik.yettimmmm
cansın
ayy evetttkızzz gben sevim koşşşş
şekercim bugün veda ediyoruz tüm cızzlara,afiyet olsun
yarın sabah yepyeni hayatımızın ilk günü olacak
sabah uyanınca bir bardak su içelim
PardonBismillahirrahmanirrahim.......
Benim bir hatam mi olmus anlamadimhayırdır sayın kazen, sorun yok inşallah
yeni üye bir arkadaşımız da banlanmış 2. üyelikten.Kimdi merak ettim açıkcası.
seninle alakalı bir durum var mı bilmiyorum henüz, yoktur inşallah.senin mesajını alıntıladığı için şaşırdım açıklama yapmadı henüz.Benim bir hatam mi olmus anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?