- 26 Şubat 2018
- 22
- 46
- 3
- 37
Anladim ayse cim. Ben de bana yazildi zannettim.seninle alakalı bir durum var mı bilmiyorum henüz, yoktur inşallah.senin mesajını alıntıladığı için şaşırdım açıklama yapmadı henüz.
can_can adlı üyemizi 2.üyelikten banlamış.sanırım 2.üyelik var mı yok mu diye kontrole geldi.
torun muuu gelin miiii@Nurciloji @garipkedi @psikologg
Şekerlerim tekrar hoşgeldiniz
Ben Ayşe, takım kaptanıyım.Yaşım 47 evliyim, 2 yetişkin oğlum,1 gelinim 1 de torunum varsosyoloji mezunuyum.
Uzun zamandır buralardayım.110 kg ile 5.takıma başladım. Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 11 aydır, güncel kilom 83.
halen 5.takımda benim için çok değerli arkadaşlarımla birlikteyim.Sizlerin takımda ki deneme süreleriniz bitip listeye dahil olduğunuzda bende sizlerle burada listede olucam
Kısa sürede birbirimizi tanırız
Bilgilerinizi kayıt edebilmem adına birkaç sorum olacak
Takıma geldiğiniz kilonuz? :
Hedef kilonuz ? :
Daha önce başka bir takımda yarıştınız mı? :
yapiliyorr yapilmaz miii yuruyus tamammmKızlarrr!!! Evde olanlar haydi bakalım sporlar yapılyor mu???
hangi sehirleri gezdinizzz 10 sehir olmasi lazimayy harikamısın sen
bak sana ne anlatıcam
bundan tam 1 yıl önce bu gün(tam yazarken tarihe baktım bu kadar tesadüf olur) eşim, oğlum ve ben yemeğe gidiyorduk öğlen saatleri.yolda oğlum aniden zayıflarsan seninle yurt dışı gezisine gideriz, 20 kilo ver ve her+ 1 kiloya bir şehir eklicem dedi. hayatta en çok istediğim şeylerden biri değişik ülke ve kültürleri görmek.hemen gözlerim parıldadı
o andan itibaren dikkat etmeye başladım, ertesi sabah tartıldığımda şokk 112,4demek bir gün öncesi 114 kg falanmışım
benim hikayem böyle başladı
sonrasında diyetisyene başladım ve tam bir senede 30 kilo vermiş oldumgüncel kilom 80-83 arası değişiyor
hala vermem gereken 20 kilo var, diyetisyene ve diyetime devam ediyorum
bir yıl önceki bana bakınca bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi
yani diyeceğim o ki, bu yaza 80 li kilolarda gireceksin
yeterki kendine inan biz her zaman yanındayız
ask olsun yaaa benim matematigim daha iyidirr 4 damacana 40 degil 76kg ederSeni yalnız bırakmayayım, arkadaşlara da biraz yoldaş olup bildiklerimi aktarayım istedim
moni canım sizin gben'de poolyanna demek
normalde takima yazdiginizdan fazla yazismissiniz sizi gidi koftehorlareyettimmmm
cansın
ayy evetttkızzz gben sevim koşşşş
şekercim bugün veda ediyoruz tüm cızzlara,afiyet olsun
yarın sabah yepyeni hayatımızın ilk günü olacak
sabah uyanınca bir bardak su içelim
dk bir gol birrrhayırdır sayın kazen, sorun yok inşallah
yeni üye bir arkadaşımız da banlanmış 2. üyelikten.Kimdi merak ettim açıkcası.
Ben ayse cim yazdim ama ayse abla demeliymisim 47 yas torun sahibi oldugunuzu simdi gordum.Anladim ayse cim. Ben de bana yazildi zannettim.
Pardon
Ay burası bayaa hareketliymiş, selam kızlar, kardeş takımdan kocaman sevgiler getirdim
Ufak tefek cinayetler gecesi;izleyen var mı burda da?
hayırdır sayın kazen, sorun yok inşallah
yeni üye bir arkadaşımız da banlanmış 2. üyelikten.Kimdi merak ettim açıkcası.
???Sevgili Hayat,
Sizi biraz tanımak isterim benim içinde çok ilginç bir tecrübe olacak. İlk kez öbür taraf ile iletişim kurmuş olacağım.
torun muuu gelin miiiibende monicim diye dolasiyorum affet moni abla
yapiliyorr yapilmaz miii yuruyus tamammm
hangi sehirleri gezdinizzz 10 sehir olmasi lazim
ask olsun yaaa benim matematigim daha iyidirr 4 damacana 40 degil 76kg eder@poolyana canim tebrikler 31 kilo olacaksin
normalde takima yazdiginizdan fazla yazismissiniz sizi gidi koftehorlare
tatlım hiç problem değil içinden ne demek geliyorsa onu söyle lütfenBen ayse cim yazdim ama ayse abla demeliymisim 47 yas torun sahibi oldugunuzu simdi gordum.
pisiciğimmmmmAy burası bayaa hareketliymiş, selam kızlar, kardeş takımdan kocaman sevgiler getirdim
Ufak tefek cinayetler gecesi;izleyen var mı burda da?
tövbe bismillahSevgili Hayat,
Sizi biraz tanımak isterim benim içinde çok ilginç bir tecrübe olacak. İlk kez öbür taraf ile iletişim kurmuş olacağım.
inşallahAbla ben senin takıma süper bir ekip bulacağım. Yarın duyuru yapayım da gelirler fakat 1-2 sıkıntılı üye var onları bir çözelimde : )
korktum mesaj neym atmaya ,direk banlıyo arada kaynamayayım dedim.sus duymasın buralarda geziniyo gaipten bişilerin peşindeBen söyledim kazen bildirim atsın dedim dinlemediler
moni çok özür dilerim ama H Hayat19850 isimli üye vefat etti denen Zen71 isimli üye maalesef. (çok sağlam bir varsayım, hata yaptım ise özür dileyeceğim ama ....)
Diyeceksiniz ki kızı olabilir, ablası olabilir, birileri olabilir,
Olabilir de olabilir. fakat bu kişiye sordum özel mesajdan ;
Tanıyor musun ? diye sordum
HAYIR dedi
Sonra yazı karakterine baktımZen71 ile aynı yani ikisi de Türkçe karakterleri kullanmıyor.
Diyeceksiniz ki herkesin klavyesinde Türkçe karakterler olmak zorunda değil.
Lakin benim ilk sorumda tanıyor musun ? Hayır diyerek aynı cihazdan bağlandıklarını bildiğimi atladı. Evet kuzenim, ablam vs dese konuyu kapatacaktım.
Bu durumda ilginç bir şekilde hatta hiç anlamadığım bir şekilde baş sağlı mesajlarını sildiğimiz üyeZen71 'in cihazından biri siteye geldi ve çok ilginçtir ki anında diyet gruplarında ısınma turlarına başladı.
Bu kişi asla kızı olamaz, burada başsağlığı mesajları canını yakarken ölümünün 3. gününde kızı diyete mi başladı ? veya ablası ....
Lanet olsun ben çok tehlikeliyim ve defalarca yazdım "ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum..."
Rest in peace....
zen71 öldü diyen kim ? kızı kim ? bu artık kabak tadı verdi !
47 miiiiimonicim de şekerim burda yaş kavramı yok
tatlım hiç problem değil içinden ne demek geliyorsa onu söyle lütfen
pisiciğimmmmm
hoşgeldin
aa ben izlicem unuttum koşayım hemen
Ne diyeceğimi bilemedim,çok şaşkınım.İnsanlar ne kadar garip.moni çok özür dilerim ama H Hayat19850 isimli üye vefat etti denen Zen71 isimli üye maalesef. (çok sağlam bir varsayım, hata yaptım ise özür dileyeceğim ama ....)
Diyeceksiniz ki kızı olabilir, ablası olabilir, birileri olabilir,
Olabilir de olabilir. fakat bu kişiye sordum özel mesajdan ;
Tanıyor musun ? diye sordum
HAYIR dedi
Sonra yazı karakterine baktımZen71 ile aynı yani ikisi de Türkçe karakterleri kullanmıyor.
Diyeceksiniz ki herkesin klavyesinde Türkçe karakterler olmak zorunda değil.
Lakin benim ilk sorumda tanıyor musun ? Hayır diyerek aynı cihazdan bağlandıklarını bildiğimi atladı. Evet kuzenim, ablam vs dese konuyu kapatacaktım.
Bu durumda ilginç bir şekilde hatta hiç anlamadığım bir şekilde baş sağlı mesajlarını sildiğimiz üyeZen71 'in cihazından biri siteye geldi ve çok ilginçtir ki anında diyet gruplarında ısınma turlarına başladı.
Bu kişi asla kızı olamaz, burada başsağlığı mesajları canını yakarken ölümünün 3. gününde kızı diyete mi başladı ? veya ablası ....
Lanet olsun ben çok tehlikeliyim ve defalarca yazdım "ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum..."
Rest in peace....
zen71 öldü diyen kim ? kızı kim ? bu artık kabak tadı verdi !
hayatta gitti
Ne diyeceğimi bilemedim,çok şaşkınım.İnsanlar ne kadar garip.
Teşekkür ederim ilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?