Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anladim ayse cim. Ben de bana yazildi zannettim.

torun muuu gelin miiii bende monicim diye dolasiyorum affet moni abla
Kızlarrr!!! Evde olanlar haydi bakalım sporlar yapılyor mu???
yapiliyorr yapilmaz miii yuruyus tamammm
hangi sehirleri gezdinizzz 10 sehir olmasi lazim
Seni yalnız bırakmayayım, arkadaşlara da biraz yoldaş olup bildiklerimi aktarayım istedim

moni canım sizin gben'de poolyanna demek
ask olsun yaaa benim matematigim daha iyidirr 4 damacana 40 degil 76kg eder @poolyana canim tebrikler 31 kilo olacaksin
normalde takima yazdiginizdan fazla yazismissiniz sizi gidi koftehorlare

Ay burası bayaa hareketliymiş, selam kızlar, kardeş takımdan kocaman sevgiler getirdim

Ufak tefek cinayetler gecesi;izleyen var mı burda da?

hayırdır sayın kazen, sorun yok inşallah
yeni üye bir arkadaşımız da banlanmış 2. üyelikten.Kimdi merak ettim açıkcası.

Abla ben senin takıma süper bir ekip bulacağım. Yarın duyuru yapayım da gelirler fakat 1-2 sıkıntılı üye var onları bir çözelimde : )

monicim de şekerim burda yaş kavramı yok

Ben ayse cim yazdim ama ayse abla demeliymisim 47 yas torun sahibi oldugunuzu simdi gordum.
tatlım hiç problem değil içinden ne demek geliyorsa onu söyle lütfen
Ay burası bayaa hareketliymiş, selam kızlar, kardeş takımdan kocaman sevgiler getirdim

Ufak tefek cinayetler gecesi;izleyen var mı burda da?
pisiciğimmmmm
hoşgeldin

aa ben izlicem unuttum koşayım hemen

moni çok özür dilerim ama H Hayat19850 isimli üye vefat etti denen Zen71 isimli üye maalesef. (çok sağlam bir varsayım, hata yaptım ise özür dileyeceğim ama ....)

Diyeceksiniz ki kızı olabilir, ablası olabilir, birileri olabilir,
Olabilir de olabilir. fakat bu kişiye sordum özel mesajdan ;

Tanıyor musun ? diye sordum

HAYIR dedi

Sonra yazı karakterine baktım Zen71 ile aynı yani ikisi de Türkçe karakterleri kullanmıyor.

Diyeceksiniz ki herkesin klavyesinde Türkçe karakterler olmak zorunda değil.

Lakin benim ilk sorumda tanıyor musun ? Hayır diyerek aynı cihazdan bağlandıklarını bildiğimi atladı. Evet kuzenim, ablam vs dese konuyu kapatacaktım.

Bu durumda ilginç bir şekilde hatta hiç anlamadığım bir şekilde baş sağlı mesajlarını sildiğimiz üye Zen71 'in cihazından biri siteye geldi ve çok ilginçtir ki anında diyet gruplarında ısınma turlarına başladı.

Bu kişi asla kızı olamaz, burada başsağlığı mesajları canını yakarken ölümünün 3. gününde kızı diyete mi başladı ? veya ablası ....

Lanet olsun ben çok tehlikeliyim ve defalarca yazdım "ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum..."

Rest in peace....

zen71 öldü diyen kim ? kızı kim ? bu artık kabak tadı verdi !

Yok artık

monicim de şekerim burda yaş kavramı yok

tatlım hiç problem değil içinden ne demek geliyorsa onu söyle lütfen

pisiciğimmmmm
hoşgeldin

aa ben izlicem unuttum koşayım hemen

47 miiiii ben seni 24 diye hayal etmiştim hatta ben 37 yasindayim ne guzel moni cıvıl cıvıl demistim

hayatta gitti
Ne diyeceğimi bilemedim,çok şaşkınım.İnsanlar ne kadar garip.
Teşekkür ederim ilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…