çok şükür ki ölmemiş,hatta zayıflamak isterse buyursun:)haftaya bomba gibi başladık : )))) ama sevinin bir üyemiz ölmemiş ... Bu arada bunun zen71 öldü diyen kimse çıksın ortaya ...
beklemedeyim.Abla ben yarın bildirim yapacağım grubunu dolup taşıracağım zombilerle kilo verilmez....
evet katılıyorum ahiretten sızmış.verilcek hesabı vardır onun oralarda.hayat ölü ama zaten burada olmaması gerekiyor.
bilgilendirme için teşekkürler.diğer üyede atılan bir ekipten 4. üyelik ile geldi. Ondan atıldı...
Olmemis mi ben sok sabaha kadar uykum kacmistimoni çok özür dilerim ama @Hayat19850 isimli üye vefat etti denen @Zen71 isimli üye maalesef. (çok sağlam bir varsayım, hata yaptım ise özür dileyeceğim ama ....)
Diyeceksiniz ki kızı olabilir, ablası olabilir, birileri olabilir,
Olabilir de olabilir. fakat bu kişiye sordum özel mesajdan ;
Tanıyor musun ? diye sordum
HAYIR dedi
Sonra yazı karakterine baktım @Zen71 ile aynı yani ikisi de Türkçe karakterleri kullanmıyor.
Diyeceksiniz ki herkesin klavyesinde Türkçe karakterler olmak zorunda değil.
Lakin benim ilk sorumda tanıyor musun ? Hayır diyerek aynı cihazdan bağlandıklarını bildiğimi atladı. Evet kuzenim, ablam vs dese konuyu kapatacaktım.
Bu durumda ilginç bir şekilde hatta hiç anlamadığım bir şekilde baş sağlı mesajlarını sildiğimiz üye @Zen71'in cihazından biri siteye geldi ve çok ilginçtir ki anında diyet gruplarında ısınma turlarına başladı.
Bu kişi asla kızı olamaz, burada başsağlığı mesajları canını yakarken ölümünün 3. gününde kızı diyete mi başladı ? veya ablası ....
Lanet olsun ben çok tehlikeliyim ve defalarca yazdım "ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum..."
Rest in peace....
zen71 öldü diyen kim ? kızı kim ? bu artık kabak tadı verdi !
hayaller hayatlar adacım47 miiiiiben seni 24 diye hayal etmiştim hatta ben 37 yasindayim ne guzel moni cıvıl cıvıl demistim
Zaten mesajları sildirmeleri bi tuhaftıOlmemis mi ben sok sabaha kadar uykum kacmistihayat boyle ada diye saga dondum sola döndüm durdum ..cunku bizim takimdaydi zen
Yaa belki hatasini anladi cidden kilo vermeye gelmistir kimseye karismadan olamaz mi ...diğer üyede atılan bir ekipten 4. üyelik ile geldi. Ondan atıldı...
Evet o bana garip gelmisti insanin o durumda nette ne isi var demistim...Zaten mesajları sildirmeleri bi tuhaftı
Ayy neyse yandı benim devreler akşam akşam
buyursun gelsin kazene iletsin durumunu.Yaa belki hatasini anladi cidden kilo vermeye gelmistir kimseye karismadan olamaz mi ...
hayaller hayatlar adacım
47 olunca cıvıldayamıyormuyuz
öpüyorum kocaman
normalde aklı başında ağır başlı bir babaanneyim) demek ben civildamiyacam bende opuyorum kocaman sevgiler saygilar ablammmm
Super babaannenormalde aklı başında ağır başlı bir babaanneyimbirkaç gündür ne olduysa böyleyim
hayat her yaşta güzel, rabbim iyi şeyler yaşatsın inşallah
Bende survivor izliyordum burasi daha cok sardi beniValla dizi gölgede kaldı
Bu entrika mervede bile yok
Super babaannemasallah sana aminnn canim..
37 yasindayim 5 yasinda kizim var ne zaman anananne olurum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?