Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam pis siskolar demiycem tabikide azimli hirsli amaci hedefi olanlar kendine deger verenler evdeyken 2 bebeyle vakit bulup yazamiyorum gecmis yapim dedimde nerde vukuatlilar bos bulup takimami gelmisler ben gibi bizde bi sikinti varmiymis kaptanim son durum nedir devammi

normalde aklı başında ağır başlı bir babaanneyim birkaç gündür ne olduysa böyleyim
hayat her yaşta güzel, rabbim iyi şeyler yaşatsın inşallah
Ay yaşlı yaşlı yazmış bir de. Duyan da gerçek sanacak. Hayatımda görüp göreceğim en genç babaannesin yani. Ay birde zayıfladıkça gençleşiyorsun. Özge nin dediği gibi senin genleri bi araştırmak lazım

Böyle şaka bile olmaz. Olmamalı da...
Hiç tanımadığımız halde üzüldük ardından dua ettik. Insanların duyguları böyle sömürümemeli.

hayaller hayatlar adacım
47 olunca cıvıldayamıyormuyuz
öpüyorum kocaman
Bu civildamayan halin mi? civildasan biz ne oluruz monişim

Canim yaaa bir de "hayat" diye almis nickini
IŞIĞA DOĞRU GİT HAYATT IŞIĞA DOGRUUU

İyi akşamlar kaptanım moni

Yaaa gbenim öldüm gülmekten ışığa mı gidiyoz
Aman ne olur ölme. Bi zombi daha kaldırmaz burasi
En son seni araştıracağız. Bakalım var mi bi sikinti

Canım çok teşekkür ederim

haftaya bomba gibi başladık : )))) ama sevinin bir üyemiz ölmemiş ... Bu arada bunun zen71 öldü diyen kimse çıksın ortaya ...
Ben konuyu hortlatmak istemiyorum ama sinirim bozuldu
Ben durumda bu arkadasla ilgili birsey paylastim milletten fatiha istedim birde...heyy yarabbi...sen bni affet vallahi oldu sandim
Kazen abi korkulur senden..

Kızlar bugünkü menüm;

Sabah:

Yok

Sabah Spora gittim , 20 dakika tempolu yürüyüş, 10 dakika eliptik bisiklet , 10 dakika kalça
Bacak çalışması yaptım.

Saat 16:00 gibi :

Yarım avuç fındık ve yarım avuç badem
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kaşar peyniri
4 tane bütün ceviz
12 tane yeşil ve siyah sele karışık zeytin

Saat 21:15 te 1 tane detox içeceği 135 kalorilik..

Eve geldiğimde çok acıkmıştım çeyrek ızgara somon balığı ve çeyrek granola yedim...

Toplamda 1 buçuk litre su
Yarım litre detox
Yarım litre çay içtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…