Tontis olurum ozamanlar haha
25 inde anne olsa demekkiii buldum 57
Canim yaaa bir de "hayat" diye almis nickini
IŞIĞA DOĞRU GİT HAYATT IŞIĞA DOGRUUU
normalde aklı başında ağır başlı bir babaanneyimbirkaç gündür ne olduysa böyleyim
hayat her yaşta güzel, rabbim iyi şeyler yaşatsın inşallah
Gitmiyorsun tabi sen burda kal bizle kall gidene ellemeYaaa gbenim öldüm gülmekten ışığa mı gidiyoz
TamamKonuya geri dönüp şu zombi konusunu kaparsanız sevinirim. Sonra çarpılacağız hiç sevmem öyle şeyleri....
Tadında bırakalım ....
Ay yaşlı yaşlı yazmış bir de. Duyan da gerçek sanacak. Hayatımda görüp göreceğim en genç babaannesin yani. Ay birde zayıfladıkça gençleşiyorsun. Özge nin dediği gibi senin genleri bi araştırmak lazımnormalde aklı başında ağır başlı bir babaanneyimbirkaç gündür ne olduysa böyleyim
hayat her yaşta güzel, rabbim iyi şeyler yaşatsın inşallah
Sevgili Hayat,
Sizi biraz tanımak isterim benim içinde çok ilginç bir tecrübe olacak. İlk kez öbür taraf ile iletişim kurmuş olacağım.
Böyle şaka bile olmaz. Olmamalı da...moni çok özür dilerim ama @Hayat19850 isimli üye vefat etti denen @Zen71 isimli üye maalesef. (çok sağlam bir varsayım, hata yaptım ise özür dileyeceğim ama ....)
Diyeceksiniz ki kızı olabilir, ablası olabilir, birileri olabilir,
Olabilir de olabilir. fakat bu kişiye sordum özel mesajdan ;
Tanıyor musun ? diye sordum
HAYIR dedi
Sonra yazı karakterine baktım @Zen71 ile aynı yani ikisi de Türkçe karakterleri kullanmıyor.
Diyeceksiniz ki herkesin klavyesinde Türkçe karakterler olmak zorunda değil.
Lakin benim ilk sorumda tanıyor musun ? Hayır diyerek aynı cihazdan bağlandıklarını bildiğimi atladı. Evet kuzenim, ablam vs dese konuyu kapatacaktım.
Bu durumda ilginç bir şekilde hatta hiç anlamadığım bir şekilde baş sağlı mesajlarını sildiğimiz üye @Zen71'in cihazından biri siteye geldi ve çok ilginçtir ki anında diyet gruplarında ısınma turlarına başladı.
Bu kişi asla kızı olamaz, burada başsağlığı mesajları canını yakarken ölümünün 3. gününde kızı diyete mi başladı ? veya ablası ....
Lanet olsun ben çok tehlikeliyim ve defalarca yazdım "ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum..."
Rest in peace....
zen71 öldü diyen kim ? kızı kim ? bu artık kabak tadı verdi !
çok şükür ki ölmemiş,hatta zayıflamak isterse buyursun:)
beklemedeyim.
zombie zombiyi 10.takımda bulurmuş :))
evet katılıyorum ahiretten sızmış.verilcek hesabı vardır onun oralarda.
tövbe tövbe beni de şaşırttılar çarpılıcam gece gece
Bu civildamayan halin mi?hayaller hayatlar adacım
47 olunca cıvıldayamıyormuyuz
öpüyorum kocaman
Canim yaaa bir de "hayat" diye almis nickini
IŞIĞA DOĞRU GİT HAYATT IŞIĞA DOGRUUU
Aman ne olur ölme. Bi zombi daha kaldırmaz burasiYaaa gbenim öldüm gülmekten ışığa mı gidiyoz
En son seni araştıracağız. Bakalım var mi bi sikintiselam pis siskolar demiycem tabikide azimli hirsli amaci hedefi olanlar kendine deger verenler evdeyken 2 bebeyle vakit bulup yazamiyorum gecmis yapim dedimde nerde vukuatlilar bos bulup takimami gelmisler ben gibi bizde bi sikinti varmiymis kaptanim son durum nedir devammi
Canım çok teşekkür ederimCanım hoşgeldin,biz seninle 2013 senesinde 8.takıma geldiğinde tanışmışız aynı takımdaymışız yani, ne güzel bir tesadüf
Temmuza çok vaktimiz var, incecik kuğu gibi bir gelin olacaksın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, rabbim tamamına erdirsin mutlu mesut huzurlu bir şekilde inşallah
Benim de evlilik günüm 22 temmuz
ay ne güzel kızımızı gelin edicez,yaza düğünümüz var a dostlar
moni çok özür dilerim ama @Hayat19850 isimli üye vefat etti denen @Zen71 isimli üye maalesef. (çok sağlam bir varsayım, hata yaptım ise özür dileyeceğim ama ....)
Diyeceksiniz ki kızı olabilir, ablası olabilir, birileri olabilir,
Olabilir de olabilir. fakat bu kişiye sordum özel mesajdan ;
Tanıyor musun ? diye sordum
HAYIR dedi
Sonra yazı karakterine baktım @Zen71 ile aynı yani ikisi de Türkçe karakterleri kullanmıyor.
Diyeceksiniz ki herkesin klavyesinde Türkçe karakterler olmak zorunda değil.
Lakin benim ilk sorumda tanıyor musun ? Hayır diyerek aynı cihazdan bağlandıklarını bildiğimi atladı. Evet kuzenim, ablam vs dese konuyu kapatacaktım.
Bu durumda ilginç bir şekilde hatta hiç anlamadığım bir şekilde baş sağlı mesajlarını sildiğimiz üye @Zen71'in cihazından biri siteye geldi ve çok ilginçtir ki anında diyet gruplarında ısınma turlarına başladı.
Bu kişi asla kızı olamaz, burada başsağlığı mesajları canını yakarken ölümünün 3. gününde kızı diyete mi başladı ? veya ablası ....
Lanet olsun ben çok tehlikeliyim ve defalarca yazdım "ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum..."
Rest in peace....
zen71 öldü diyen kim ? kızı kim ? bu artık kabak tadı verdi !
Ben konuyu hortlatmak istemiyorum ama sinirim bozulduhaftaya bomba gibi başladık : )))) ama sevinin bir üyemiz ölmemiş ... Bu arada bunun zen71 öldü diyen kimse çıksın ortaya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?