Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

eee kızlar neler yediniz bugun yazın bakalım

sabah
öğlen
akşam

şeklinde içilen su miktarı yapılan spor

Tamamdır, her gün yediklerimizi içtiklerimizi sporumuzu paylaşacağız birde dimi? ❤❤
Ben diğer takımları okuyordum arada, menülere yorum atmak mecbur falan diyordu bazılarında, onlar geçerli mi?
Evet zaten kuralları okumuşsun. Alışana kadar ara ara yine girip bakarsın. Gün sonunda yediklerimiz içtiklerimiz ve spor liste halinde yazılıyo. Yorum yazmak mecbur gibi düşünme.Burada birimizin göremediğini diğer göz görüyo ve birlikte öğreniyoruz. Ya da takım arkadaşlarına karşı sorumluluk hissettiğin için günü kaçamaksız ve bol sporlu geçirince bi arkdaşının sana helal be kız maşallah bugün sana demesi seni motive etmez mi daha çok
Öyle düşün. Arada birbirinizin kafasına vurucaksınız kızz güne gittin de börek yemen gerekmiyodu yemeğini yanına götür bidahakine hadi şimdi ceza yarım saat spor diceksiniz. bazen sporda geçtim seni nabeerr diceksiniz
Tek kural saygı ve sevgiyi karşılıklı güveni zedelememek. Monişimi üzeni yakalarsam yakarım
Laf aramızda eyderyalarım var benim

eyderyalar kedi türümü

geldim.
Ne yapiyoruz simdi
Canım hoşgeldin. İlk sayfada karar defteri yazan bi link göreceksin orada kurallar toplu olarak yazılı.onları okuyup sana uygun olduğunu düşünüyorsan buraya gelip okudum kabul ettim yazıyorsun.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/

Sonracığımaaa @moni şime -ki sizin kaptanınız olur.-
güncel kilo
hedef kilo
Daha önce yarıştın mı? bilgilerini etiketleyerek paylaşıyosun.
Etiketlemeyi @ işaretinden sonra moni yazarak yapabilirsin.aklına bişey takılırsa beni etiketleyerek sorabilirsin

ben bu kurallari nasil okuyacam nasil ulasicam

Erderyaları da severiz.

Çok teşekkür ederim ilgin alakan ve mesajın için.

Ok hemen bakiyorum

Güncel kilom : 76
Hedef kilom : 55
Daha önce hiç katılmadım.
Boy :1.60
Memurum ve masa başı işim olduğu için çok spor yapamıyorum sadece 2 gündür yürüyerek ise gidip geliyorum. 7000 adim attım günlük. Eve eliptik aldım ama henüz gelmedi cuma günü gelecek. Diğer haftalarda daha çok zayıflayacağım.

Hoşgeldin canım :)
Dediğin gibi yazmışsın daha önce. Hem de çok tatlı bi tesadüf buldum bak kiminle konuşmuşsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.123779/page-11319#post-45613406

moni şim bu arkadaşımızın da adı diskalifiye listesinde gözükmüyor.Asil listeye de hiç girmedi sonuç listelerinde de adı yok

Hoşgeldin canım. Özge ben de 27yaşındayım :) eliptik güzel olmuş evinde rahat rahat yaparsın artık sporunu
moni şim bu arkadaşımızda daha önce yarışmamış gözüküyor bilgine

Ben spora gidemedigim zaman cocuklar yattimmi leslie yapiyorum. Youtubeya yaz cikiyor belki duymussundur
Kolay gozukuyor ama degil

Selam arkadaşlar. 156 boyum var. Hamilelikte 50 kilodan 80e çıktım. 11 ayda ancak 63 kiloya düştüm. Inşallah bir diyete başlayabilirsem kalan 13 kilo da gidecek. Birbirimize destek oluruz umarım.
hoşgeldin bize kendini tanıtırmısın?
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce bir takımda yarıştın mı?

geldim.
Ne yapiyoruz simdi
hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…