Canım bilgilerini monişi etiketleyerek yazar mısın.onun takip etmesi daha kolay oluyo bu şekildeBende okudumkiii, yesss kabul ediyorum
Canım bilgilerini monişi etiketleyerek yazar mısın.onun takip etmesi daha kolay oluyo bu şekilde
Güncel kilon
Hedef kilon
Daha önce yarıştın mı?
hoşgeldin canımBenide araniza alin 180 boy 87 kilodayim yakinda koca bir dev olucam
Merhabalar, ben de katılmak istiyorum nereye başvuruyoruz.
Hoşgeldiniz arkadaşlar. İlk sayfada karar defteri isimli bi link göreceksiniz orda kuralları okuyup size uyuyorsa buraya gelip okudum kabul ediyorum yazacaksınız.Benide araniza alin 180 boy 87 kilodayim yakinda koca bir dev olucam
hoşgeldin başvurdun bileMerhabalar, ben de katılmak istiyorum nereye başvuruyoruz.
o sayı artabiliyor,zaten 2 hafta deneme süreciniz var sonrası kolaymoni takima 12 kisimi aliniyor?
Hoşgeldin canım :)
Dediğin gibi yazmışsın daha önce. Hem de çok tatlı bi tesadüf buldum bak kiminle konuşmuşsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.123779/page-11319#post-45613406
moni şim bu arkadaşımızın da adı diskalifiye listesinde gözükmüyor.Asil listeye de hiç girmedi sonuç listelerinde de adı yok
aboww şu anki kilon benim hedef kilomdan bile azGüncel kilom: 50.6
Hedef kilom: 45
Boyum: 161
Yaşım:22
Hiç yarışmadım.
3 sene önce 57 kilodan 46 ya kadar düşmüştüm. Şu sıralar iş güç derken yememe dikkat edemiyorum masa başı olduğu için.
Bu gruba katılarak hem tecrübelerimi paylaşmayı, hem de birbirimize destek olmayı çok isterim. Litfen beni de alınmoni
Hosbulduk canim:)su an tam 87 kiloyum hedefim 72 yaşım 33.hoşgeldin canım
bize kendini tanıtırmısın?
Güncel kilon
Hedef kilon
Daha önce yarıştın mı?
ay evet bende okudum az önce kader bizi yine buluşturduAy hep gözüm varmışmoni ile çalışmakta O zaman bana biraz karmaşık gelmişti sistem devam ettiremedim ama şuan çok gaza geldim. Kafamda egzersiz planları, diyet tarifleri uçuşuyor. İnşallah beraberce hedef kilomuza erişeceğiz hep beraber
Moni listeleri hazırlarken danışma sende sanırım. Aklıma takılan bir kaç şeyi sorayım hemen. Bildirimleri bu topikte mi yapacağız yoksa ayrı bir bildirim topiği mi var? Bir de ben bazen yemeklerin miktarı konusunda da bocalıyorum. İştah açıcı, muzur birşeyler yemiyorsam bazı öğün bildirimlerimi fotoğraf şeklinde paylaşsam sıkıntı olur mu? Böylece gerektiğinde 'Kepekli diye o kadar doldurma tabağa makarnayı ya da canım kendine müsli havuzu yapmışsın hayırdır? 'Şeklinde uyarabilir arkadaşlar beni
Toplam kütle azalınca fazla kiloları vermek çok zorlaşıyor. Ben maalesef çok zor kilo veriyorum ve geri alıyorum.aboww şu anki kilon benim hedef kilomdan bile az
Ay hep gözüm varmışmoni ile çalışmakta O zaman bana biraz karmaşık gelmişti sistem devam ettiremedim ama şuan çok gaza geldim. Kafamda egzersiz planları, diyet tarifleri uçuşuyor. İnşallah beraberce hedef kilomuza erişeceğiz hep beraber
Moni listeleri hazırlarken danışma sende sanırım. Aklıma takılan bir kaç şeyi sorayım hemen. Bildirimleri bu topikte mi yapacağız yoksa ayrı bir bildirim topiği mi var? Bir de ben bazen yemeklerin miktarı konusunda da bocalıyorum. İştah açıcı, muzur birşeyler yemiyorsam bazı öğün bildirimlerimi fotoğraf şeklinde paylaşsam sıkıntı olur mu? Böylece gerektiğinde 'Kepekli diye o kadar doldurma tabağa makarnayı ya da canım kendine müsli havuzu yapmışsın hayırdır? 'Şeklinde uyarabilir arkadaşlar beni
notuma ekliyorummoni
hayal114
azkolabolbuz
Feel Good Inc
daha önce yarışmamışlar ve diskalifiye olmamışlar.kontrol ettim bilgine
Bu arada ben senden tam 1ay sonra başlamışım yarışmaya. Guess what?? Verdim gitti anacım bütün kiloları. Bak o kenarda kedinin yanında kep var ya kazen hepinize dağıtıversin onlardan tez zamanda inşalaaallaahhhAy hep gözüm varmışmoni ile çalışmakta O zaman bana biraz karmaşık gelmişti sistem devam ettiremedim ama şuan çok gaza geldim. Kafamda egzersiz planları, diyet tarifleri uçuşuyor. İnşallah beraberce hedef kilomuza erişeceğiz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?