Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bilgilerini monişi etiketleyerek yazar mısın.onun takip etmesi daha kolay oluyo bu şekilde

Güncel kilon
Hedef kilon
Daha önce yarıştın mı?

moni
Guncel kilom: 106 bucuk (sabah tekrar tartilip yazcam)
Hedef kilom:90
Daha once yaristimmi, yarismaadim arkadasta bakmis kayitlar

Merhabalar, ben de katılmak istiyorum nereye başvuruyoruz.

Benide araniza alin 180 boy 87 kilodayim yakinda koca bir dev olucam
Hoşgeldiniz arkadaşlar. İlk sayfada karar defteri isimli bi link göreceksiniz orda kuralları okuyup size uyuyorsa buraya gelip okudum kabul ediyorum yazacaksınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/
Daa sonra bilgileriniz monişimi etiketleyerek paylaşabilirsiniz.
Güncel kilo
Hedef kilo
Daha önce yarıştınız mı?

Etiketleme yapmak için @ işaretinden sonra moni yazmalısınız.
Aklınıza takılan şeyleri de bana etiketleme yaparak sorabilirsiniz
Sonra muhabbete buradan devam ederiz :)

Güncel kilom: 50.6
Hedef kilom: 45
Boyum: 161
Yaşım:22
Hiç yarışmadım.
3 sene önce 57 kilodan 46 ya kadar düşmüştüm. Şu sıralar iş güç derken yememe dikkat edemiyorum masa başı olduğu için.
Bu gruba katılarak hem tecrübelerimi paylaşmayı, hem de birbirimize destek olmayı çok isterim. Litfen beni de alın moni

Ay hep gözüm varmış moni ile çalışmakta O zaman bana biraz karmaşık gelmişti sistem devam ettiremedim ama şuan çok gaza geldim. Kafamda egzersiz planları, diyet tarifleri uçuşuyor. İnşallah beraberce hedef kilomuza erişeceğiz hep beraber

Moni listeleri hazırlarken danışma sende sanırım. Aklıma takılan bir kaç şeyi sorayım hemen. Bildirimleri bu topikte mi yapacağız yoksa ayrı bir bildirim topiği mi var? Bir de ben bazen yemeklerin miktarı konusunda da bocalıyorum. İştah açıcı, muzur birşeyler yemiyorsam bazı öğün bildirimlerimi fotoğraf şeklinde paylaşsam sıkıntı olur mu? Böylece gerektiğinde 'Kepekli diye o kadar doldurma tabağa makarnayı ya da canım kendine müsli havuzu yapmışsın hayırdır? 'Şeklinde uyarabilir arkadaşlar beni

aboww şu anki kilon benim hedef kilomdan bile az

hoşgeldin canım
bize kendini tanıtırmısın?

Güncel kilon
Hedef kilon
Daha önce yarıştın mı?
Hosbulduk canim:)su an tam 87 kiloyum hedefim 72 yaşım 33.
Daha once hic yarismadim.onceden cok sık kilo alip veriyordum"simdi aldim veremiyorum zorlanuyorum artık.en son bir sene once 78 e düşmüştüm geri aldim verdiklerimi.azicik dikkat etmesem hooop kilo geri geliyor.1 ayda verdiklerimi alabilme kabileyetine sahibim.

ay evet bende okudum az önce kader bizi yine buluşturduvardır bir hikmet
demek seni yolmak bana nasipmiş
evet tatlım birazdan kendimi tanıtıcam şu an sayıları not almak ile boğuşuyorum
dediğin gibi fotoğraf olarak paylaşabilirisn sıkıntı yok
uyarma konusunu dert etme itina ile uyarılır

aboww şu anki kilon benim hedef kilomdan bile az
Toplam kütle azalınca fazla kiloları vermek çok zorlaşıyor. Ben maalesef çok zor kilo veriyorum ve geri alıyorum.
Yarışmada olursam uzun bir zamana yayarak, sağlıklı bir şekilde, geri almamak üzere kilo verebilirim diye umuyorum inşallah.

moni şim yolukçudur genelde simgesi de aha da budur yoldurmayın bence hiç kendinizi

Bu arada ben senden tam 1ay sonra başlamışım yarışmaya. Guess what?? Verdim gitti anacım bütün kiloları. Bak o kenarda kedinin yanında kep var ya kazen hepinize dağıtıversin onlardan tez zamanda inşalaaallaahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…