- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
Gün sonunda gelip toplucaYediklerimizi yaziyormuyuz?her ogün mu yazıyoruz gunlukmu?
95'ten 55'e mi indinBu arada ben senden tam 1ay sonra başlamışım yarışmaya. Guess what?? Verdim gitti anacım bütün kiloları. Bak o kenarda kedinin yanında kep var ya kazen hepinize dağıtıversin onlardan tez zamanda inşalaaallaahhh:)
Guncel: 87 hedef: 72 canim@_Citlembik_
@miyaww__
@Gncgl_555
Zre_
@Malkero
AngelicaPickles
hayal114
@Feel Good Inc
azkolabolbuz
kızlar unuttuğum varsa lütfen tekrar yazsın
@Malkero
azkolabolbuz
kızlar güncel kilonuz ve hedef kilonuz nedir?arada kaynamış sanırım notlarım da yok
Selam arkadaşlar. 156 boyum var. Hamilelikte 50 kilodan 80e çıktım. 11 ayda ancak 63 kiloya düştüm. Inşallah bir diyete başlayabilirsem kalan 13 kilo da gidecek. Birbirimize destek oluruz umarım.
Tamamdir anlastikGün sonunda gelip topluca
Sabah
Öğle
Akşam
Ara öğünler
Su
Spor olarak liste halinde yazıyorsun canım. Herkes birbirnin menüsünü yorumluyor.yaramazlık varsa cızz diyo yoksa alkış kıyamet gelsin eksiler
evettt özgem bir azim ve başarı örneğidir95'ten 55'e mi indinamin, ben 50li kiloları son gördüğümde 9. Sınıftaydım. Tekrar o kiloları görürsen herhalde sevinçten ne yapacağımı şaşırırım.
Bi ödül yok canım. Bi meleğimiz var SeaBahar o her hafta analizleri yapar paylaşır. Takımlar kendi arasnda yarışarak motive oluyoBirsey sorcambu yarisma ya takimlar arasinda odul ne kazanan takim napiyor
mutlu oluyoBirsey sorcambu yarisma ya takimlar arasinda odul ne kazanan takim napiyor
Ben bi ara before after atayım size95'ten 55'e mi indinamin, ben 50li kiloları son gördüğümde 9. Sınıftaydım. Tekrar o kiloları görürsen herhalde sevinçten ne yapacağımı şaşırırım.
Hoşgeldin canım. İlk sayfada karar defteri isimli bi link göreceksiniz orda kuralları okuyup size uyuyorsa buraya gelip okudum kabul ediyorum yazacaksınız.Ne yapacağım bilmiyorum@moni hayırlısı bakalım
Ne mutlu bize o zamanmutlu oluyo
ördekim gelmişYardıma ihtiyaç var mı hanımlar?
hoşgeldin canım burdalar,kızlar bana yardıma geldi sağolsunlarSelamlar bizim takim yine pek sessiz bir ugrayayim dedim
Bende 5.takimin gecen seneki mezunlarindan
Yapmak istediginiz her turlu diyetle ilhili bilgi verebilirim
Suan 5. Takimda birkac kisiyle beraber bir aylik degisim ptogramimizi uyguluyoruz.
Spor ve ortak menu listelerimizi yapiyoruz bu hafta 1.Haftamiz
Ayni grupla daha once dukan ekspress yaptik guzel kilolar verdik
Darisi yeni kilolara ve heekesin basina
moni bayag yogunsun bugunlerde kolay gelsin
Boy 156 kilo 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?