Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hedef kilom öncelikle 70
Sonra 55 ama imkansız gibi geliyo

Canım imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır
Hep derim bir kadın isterse başaramayacağı şey yok

Misal ben :) rekor kilom 124.5 kgdu ve çok şükür 11 ay içinde ( gerçi diyetisyene başladığımda 117.8 kgdum ben düz 118 diyorum ) 87.5u görebildim
Kaptanınız Ayşeyle birlikte gidiyoruz aynı Diyetisyene ve oda benle aynı gün başladı diyetisyene oda 107 kgdu ve şu anda 80 - 82 arasında gidip geliyor ama bizler için bu kilolar bile hayal gibiyken şimdi yaza kadar daha ne kadar düşeceğimizin hayalini kuruyoruz ve biliyoruz kolay olmayacak belki ama başarabileceğiz
Sonrada birlikte öncesi sonrası yaparız
Diyetisyenin ikinci haftasında resim çekilmiştik hazır olsun öncesi resmi diye

bilmem mibende hiç sevmem o yüzden benim yerime yemeseydin

YOk yok cılkınıda çıkartmayayım diye hemen büyük kıza al kalanı kaldır yarın Annemlere uğrayacağım bir parçada onlara ayıralım demiştim zaten geç olunca hemen götüremedik zaten onlarda gece asla tatlı yemezler

ağlamak isityorummmmm hatta evet ağlıyımmm
elektrik gitti ve akşamdan beri not aldığım tüm bilgileriniz uçtu gitti pff oldu
bir kerecik bile kaydet dememişim bennnnnn

Üzülme kuzum istersen ben geçmişe doğru gidip not alayım sana mesaj atarım kim ne kadarmiş ne hedef koymuş diye
Bugün yeterince yoruldun zaten

1 ocakta 80 kiloydum
Şimdi 76 kiloydum
Hedefim 65
Daha önce bir topikte yazıştık fakat gruplarda yarışmadım
En yüksek 83 'le başlayıp 67 ye düşmüştüm
Dengesiz beslenme
Hamurişi ve tatlı türünü sevmem yüzünden verdiğim kiloyu geri aldim

50 iyi sanirim zor bıraz ama inşallah başarırım .Şimdi bundan sonra ne yapmam lazım yarışmaya katıldımmı

Diyetisyen işe yarıyor mu gerçekten ben haftaya önce endokrin sonra diyetisyene gidecem

Diyetisyen işe yarıyor mu gerçekten ben haftaya önce endokrin sonra diyetisyene gidecem

Ben enerjinin tutmasına çok inanıyorum artık
Kesinlikle doğru diyetisyenle devam edersen çok güzel kilolar verebileceğine eminim
Biz ilk gittiğimizde Diyetisyenimize hayran kaldık ve hep diyoruz sırf o ekibin güler yüzüne o güzel enerjisinin hatrına insan kilo verir diye
Daha bir günden bir güne bizi terslemedi aksine her konuda bizi hep motive etti

Neleri yemeyi bıraktığınız kaç saat spor yapıyorsunuz ve tebrik ederimmmmm

Wowww, mashallah super yaa ne guzel kilo vermissiniz.

Herkese iyi akşamlarrrr..

Ben zaten dikkat ediyordum, menümü paylaşayım bugün için :

●● Sabah uyanır uyanmaz. Limonlu ılık su içtim. Yarım lt vardır.

●● Kahvaltıda tam takıllı ekmek ile kaşarlu tost yaptım onu yedim.

●● Öğlende yarım kase tarhana çorbasını zor içtim yanına yoğurt ama midem çok kötüydü bitiremedim.

●● Akşam da 6_7tane ızgara köfte(yağsız), 1 haşlama patates, 2 bardak ayran içtim.

♢♢♢♢Az evvel yarım avuç kabak çekirdeği yedim.
♢♢♢♢ Eşim hasta pek spor yapamadım bugün ama kasaba giderken yolu uzattım 20 dk falan yürüdüm

Ve su.. Maalesef ki 1 lt yoktur bile.

Neleri yemeyi bıraktığınız kaç saat spor yapıyorsunuz ve tebrik ederimmmmm

Çok teşekkür ederim canım
İnanmayacaksın ama hiç spor yapmadım desem yeridir sadece her gün biraz yürümeye çalıştım ( haftanın 4 günü 45 dakika yürüyüş demişti diyetisyen ama açıkçası hiç saat tutmadım günlük koşturmacayla birlikte sadece atıyorum gideceğim yere 2 durak önce indim 1 ay kadar spora gittim haftanın 2 günü ama onuda boyun fıtığı yüzünden bırakmak zorunda kaldım )

Beslenme olarak günde 7 öğün besleniyoruz 3 ana 4 ara öğünümüz var ve genelde en geç 19da akşam yemeğimizi yemeye çalışıyoruz Pilav türevi, ekmek ve tatlı yemiyoruz sadece yoksa herşey var ve hiç sıkıcı gelmiyor acıkmadan tekrar bir öğün zamanı geliyor hatta diyetisyenimiz özellikle ara öğünleri ihmal etmeyin diye tembihliyor
Ara öğünlerde de Türk kahvesi, ayran yada yeşil çay oluyor yanında bazen kuru kayısı yada başka meyve oluyor

Wowww, mashallah super yaa ne guzel kilo vermissiniz.

Teşekkkür ederim canım inşallah bir 15 kg daha en az vermek istiyorum ve acelem yok yavaş gitsin ama sağlıklı olsun

Bugünlük bana müsaade
Büyük kızım yine bilgisayarda çizim yapacakmış artık cepten bakmaya çalışırım ama tabi malum laptobdan olduğu kadar olmuyor

Şimdiden iyi geceler olurda yazamasam sabah damlarım burayada yine

ağlamak isityorummmmm hatta evet ağlıyımmm
elektrik gitti ve akşamdan beri not aldığım tüm bilgileriniz uçtu gitti pff oldu
bir kerecik bile kaydet dememişim bennnnnn

Geçmiş olsun Word ya da excel kullanıyorsan ön bellek kaydı yapmıştır muhtemelen kendi kendine, elektrikler gelip programı tekrar açtığında kurtarılan belgeler diye sağ sekme açar.

Ben spora gidemedigim zaman cocuklar yattimmi leslie yapiyorum. Youtubeya yaz cikiyor belki duymussundur
Kolay gozukuyor ama degil

Leslie 1 aydır yapıyorum. 80 kg dan 76 ya düştüm. Ama bebi terletmiyor artık boşa zaman kaybı dedim ve eliptik aldım. Umarım ise yarar. Yamunanin taytini aldım. Oda terlememde faydası oldu.

Buarada eliptik ne demek

Kondisyon aleti. Spor salonunda bisikletler var ya ondan. Ama koltuklu değil ayakta yapilandan

Leslie işe yaramadı mı arkadaşım?

Sabah
Yarim simit
1 fincan çay

Öğlen
Et döner ayran

Akşam
Tavuk sis
Salata
Ayran

2 litre su
1 elma
Kuru üzüm

5 km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…