gel canımKızlar kabul ederseniz bende geliyim
Ama kuralları cok-da anlamadim
Hedef kilom öncelikle 70
Sonra 55 ama imkansız gibi geliyo
bilmem mibende hiç sevmem o yüzden benim yerime yemeseydin
ağlamak isityorummmmmhatta evet ağlıyımmm
elektrik gitti ve akşamdan beri not aldığım tüm bilgileriniz uçtu gitti pff oldu
bir kerecik bile kaydet dememişim bennnnnn
50 iyi sanirimhoşgeldin
hoşgeldin
açıklama yazarım gün sonuna doğru
öncelikle
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce bir takımda bulundun mu?:
hoşgeldin
hedef kilon:
daha önce bir takımda bulundun mu?:
hoşgeldin
kendini hangi kiloda iyi hissedersin mesela hayal et bi
Diyetisyen işe yarıyor mu gerçekten ben haftaya önce endokrin sonra diyetisyene gidecemCanım imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır
Hep derim bir kadın isterse başaramayacağı şey yok
Misal ben :) rekor kilom 124.5 kgduve çok şükür 11 ay içinde ( gerçi diyetisyene başladığımda 117.8 kgdum ben düz 118 diyorum ) 87.5u görebildim
Kaptanınız Ayşeyle birlikte gidiyoruz aynı Diyetisyene ve oda benle aynı gün başladı diyetisyeneoda 107 kgdu ve şu anda 80 - 82 arasında gidip geliyor ama bizler için bu kilolar bile hayal gibiyken şimdi yaza kadar daha ne kadar düşeceğimizin hayalini kuruyoruz ve biliyoruz kolay olmayacak belki ama başarabileceğiz
Sonrada birlikte öncesi sonrası yaparız
Diyetisyenin ikinci haftasında resim çekilmiştik hazır olsun öncesi resmi diye
Diyetisyen işe yarıyor mu gerçekten ben haftaya önce endokrin sonra diyetisyene gidecem
Neleri yemeyi bıraktığınız kaç saat spor yapıyorsunuz ve tebrik ederimmmmmBen enerjinin tutmasına çok inanıyorum artık
Kesinlikle doğru diyetisyenle devam edersen çok güzel kilolar verebileceğine eminim
Biz ilk gittiğimizde Diyetisyenimize hayran kaldık ve hep diyoruz sırf o ekibin güler yüzüne o güzel enerjisinin hatrına insan kilo verir diye
Daha bir günden bir güne bizi terslemedi aksine her konuda bizi hep motive etti
Canım imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır
Hep derim bir kadın isterse başaramayacağı şey yok
Misal ben :) rekor kilom 124.5 kgduve çok şükür 11 ay içinde ( gerçi diyetisyene başladığımda 117.8 kgdum ben düz 118 diyorum ) 87.5u görebildim
Kaptanınız Ayşeyle birlikte gidiyoruz aynı Diyetisyene ve oda benle aynı gün başladı diyetisyeneoda 107 kgdu ve şu anda 80 - 82 arasında gidip geliyor ama bizler için bu kilolar bile hayal gibiyken şimdi yaza kadar daha ne kadar düşeceğimizin hayalini kuruyoruz ve biliyoruz kolay olmayacak belki ama başarabileceğiz
Sonrada birlikte öncesi sonrası yaparız
Diyetisyenin ikinci haftasında resim çekilmiştik hazır olsun öncesi resmi diye
Sizin için zor olmayacaksa atarsanız sevinirim ben. Şimdiye kadar gittiğim bütün diyetisyenler benzer menüler verdi hep. Hollanda'nın diyet menüleri de aynı mı merak ettim :)
Neleri yemeyi bıraktığınız kaç saat spor yapıyorsunuz ve tebrik ederimmmmm
Wowww, mashallah super yaa ne guzel kilo vermissiniz.
Bugünlük bana müsaade
Büyük kızım yine bilgisayarda çizim yapacakmış artık cepten bakmaya çalışırım ama tabi malum laptobdan olduğu kadar olmuyor
Şimdiden iyi geceler olurda yazamasam sabah damlarım burayada yine
ağlamak isityorummmmmhatta evet ağlıyımmm
elektrik gitti ve akşamdan beri not aldığım tüm bilgileriniz uçtu gitti pff oldu
bir kerecik bile kaydet dememişim bennnnnn
Ben spora gidemedigim zaman cocuklar yattimmi leslie yapiyorum. Youtubeya yaz cikiyor belki duymussundur
Kolay gozukuyor ama degil
Buarada eliptik ne demek
Leslie 1 aydır yapıyorum. 80 kg dan 76 ya düştüm. Ama bebi terletmiyor artık boşa zaman kaybı dedim ve eliptik aldım. Umarım ise yarar. Yamunanin taytini aldım. Oda terlememde faydası oldu.
Kondisyon aleti. Spor salonunda bisikletler var ya ondan. Ama koltuklu değil ayakta yapilandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?