maalesef her yeri taradım yokGeçmiş olsunWord ya da excel kullanıyorsan ön bellek kaydı yapmıştır muhtemelen kendi kendine, elektrikler gelip programı tekrar açtığında kurtarılan belgeler diye sağ sekme açar.
Malesef ben terleyemedim fazla. Faydasını görenlerde var ama bana az faydası oldu. Ama ilk spora baslamak için çok güzel bir başlangıç bir ay yapılabilir. Vücut alışır
Leslie işe yaramadı mı arkadaşım?
canım banuşla bizim diyetisyenimiz leslie önermiyor kas yaptığı için, kilo verme aşamasındaykenMalesef ben terleyemedim fazla. Faydasını görenlerde var ama bana az faydası oldu. Ama ilk spora baslamak için çok güzel bir başlangıç bir ay yapılabilir. Vücut alışır
canım banuşla bizim diyetisyenimiz leslie önermiyor kas yaptığı için, kilo verme aşamasındayken
haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş veriyor sadece. ama yürüyüş amaçlı çıkılan yürüyüş, avm vb. gezmeler değil onlar yürüyüşden sayılmıyormuş
zumba yı tavsiye etti bide
canım banuşla bizim diyetisyenimiz leslie önermiyor kas yaptığı için, kilo verme aşamasındayken
haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş veriyor sadece. ama yürüyüş amaçlı çıkılan yürüyüş, avm vb. gezmeler değil onlar yürüyüşden sayılmıyormuş
zumba yı tavsiye etti bide
Çok teşekkür ederim canım
İnanmayacaksın ama hiç spor yapmadım desem yeridirsadece her gün biraz yürümeye çalıştım ( haftanın 4 günü 45 dakika yürüyüş demişti diyetisyen ama açıkçası hiç saat tutmadım günlük koşturmacayla birlikte sadece atıyorum gideceğim yere 2 durak önce indim 1 ay kadar spora gittim haftanın 2 günü ama onuda boyun fıtığı yüzünden bırakmak zorunda kaldım )
Beslenme olarak günde 7 öğün besleniyoruz3 ana 4 ara öğünümüz var ve genelde en geç 19da akşam yemeğimizi yemeye çalışıyoruz Pilav türevi, ekmek ve tatlı yemiyoruz sadece yoksa herşey var ve hiç sıkıcı gelmiyor acıkmadan tekrar bir öğün zamanı geliyor hatta diyetisyenimiz özellikle ara öğünleri ihmal etmeyin diye tembihliyor
Ara öğünlerde de Türk kahvesi, ayran yada yeşil çay oluyor yanında bazen kuru kayısı yada başka meyve oluyor
Teşekkkür ederim canıminşallah bir 15 kg daha en az vermek istiyorum ve acelem yok yavaş gitsin ama sağlıklı olsun
Sabah
Yarim simit
1 fincan çay
Öğlen
Et döner ayran
Akşam
Tavuk sis
Salata
Ayran
2 litre su
1 elma
Kuru üzüm
5 km yürüyüş
Kesinlikle o oryantal beli inceltiyor resmen.aslında en güzeli açıcan müzik oryantal falan kıvırcan 45 dk
ve yürüyüş
Ise yürüyerek gittim geldim tempolu. Sonra yemekten sonra hafif tempolu koştum.
Yürüyüş şahane valla helal olsunnn.
ördekim gelmiş
çoğu iş özgemde o varsa bi görev yönlendirsin ördekim
Ya ben yazıp kaçmış gibi oldum elimde olmayan sebeplerdenAyy estafurullah monişim yardıma geldim. Ördekcim de gördüğüne bakıversin görev filan vermek ne haddime akademik anniş ördekim tutar bi ucundan zatenmorordek
Not : senin profil fotonu yerim
Saat 12 olmadan ben de yetiseyimmÇooook teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hep birlikte nice yıllarımız olur ama inşallah seneye hedefe ulaşmış mezun olmuş oluruz
Ben bu takımda çok güzel kilo vereceğimi, motive olacağımı ve bir-çok kişiyle bilgi alışverişinde bulunacagimizi düşünüyorum. Bundan sonra hergün buradayım
hımmYarın misafirim var yemeğe. Ne yapsam kızlar diyetede uygun bir menü önerin bana :)
hımm
*unsuz kremasız bir çorba,fırında ya da ızgara balık,salata,tahin helvası.
*çorba,tavuk(kızartması hariç her çeşidi)salata,bulgur pilavı( 2 kaşık yersin)yoğurt ya da ayran,sütlü bir tatlı(yeme sen :) )
*çorba,sebze etli ya da zeytinyağlı,bulgur pilavı,salata,sütlü tatlı
*çorba,köfte(ızgara ya da fırında)bulgur pilavı,salata,zeytinyağlı bir yemek eklenebilir,sütlü tatlı
gibi gibi
hatun döktürmüş maşallahBen misafirim olunca_Citlembik_
Hunkar begendi
İzmir kofte
Salca ve sut soslu tavuk firinda
Kasarli kofte firinda
Cokertme kebabi etli veya tavuklu
Yaninda da sehriye mercimek tarhana yada yogurt corbasi
Salata bazende bi meze turu oluyo
Patlican yoksa menude ali nazik gibi
Tatlida kadayifli muhallebi trilice yada revani tarzi oluyor tabi yaparsam yemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?