Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Daha önce bir gruba katılmadım. İlk grubum bu yarışmada. Şimdiki kilom 63. Hedef 58.

Ben yiyip içmesem her türlü 58 olurum ama bir hafta sonra daha fazla alırım. Doğru kilo vermek istiyorum

Bu arada 12 üye gerekiyormuş. Fazlalık değilim değil mi?
Monide bilgi verir tabi ama simdi katilan herkes zaten once bir deneme suresine tabi oluyor kurallara uyan ve gerekli katilimi saglayan takim listesine giriyor
Ayrica bircok takimda liste disi uyelerde var onlarda kaptanin uygun gordugu zamnlarda listeye girebiliyor

Daha önce bir gruba katılmadım. İlk grubum bu yarışmada. Şimdiki kilom 63. Hedef 58.

Ben yiyip içmesem her türlü 58 olurum ama bir hafta sonra daha fazla alırım. Doğru kilo vermek istiyorum
Buranin en buyuk katkisi saglikli beslenmeyi ogreniyorsun burada zaten saglikli beslenmek esas sok diyetler dedigin gibi 1 veeip 2 almaya yarar.Sagligini bozmadan dogru beslenme ve sporla hedefine ulasirsin umarim

Kızçelerim, hepiniz tekrardan hoşgeldiniz

Malum bugün keyifli bir o kadar da yorucu bir gün oldu.
Takımımızın temelini atmış olduk hep birlikte, inşallah gelen üyelerimiz kalıcı olurlar ve çok güzel kilolar verir.
Hepinizi mezun etmek istiyorum inşallah başarıcaz
Bugün yeni üye bilgilerini not etmekle boğuşurken kaçırdığım mesajlar oldu, yarın tek tek tekrar geçmişe dönüp okuyacağım.
Talihsizlik yaşadım, elektrikler gitti ve notlarım, tüm uğraşlarımız çöp oldu
Hepsi sil baştan yapılacak.

Sizlerden ricam 1.sayfamızı okumanız.Her iki linkte bulunan bilgileri inceleyip yarışma ve takımların amacı hakkında bilgi sahibi olmanız.
Takım içi çoğu şeyi yaşayarak zamanla öğreneceksiniz zaten, geçmiş sayfalardaki mesajları mutlaka okuyun ki fikir sahibi olabilesiniz.
Zaman zaman takım işleyişi ile ilgili notlarımı tekrar tekrar paylaşıcam, yer etmesi amacı ile.
Bol paylaşımda bulunmak, bir o kadar daha motivasyon demek, o yüzden çok çok önemli.

Yarın sabah itibari ile zorlu ama keyifli yolculuğumuza başlıyoruz.
Pes etmek, yorulmak, sıkılmak, bıkmak yok.

10.takım listelere gümbür gümbür girsin ve sallasın ortalığı.

Müthiş kilolar veren, derecelere doymayan bir 10. takıma var mısınız?

1 Mart 2018 miladımızın başlangıcı olacak not alın mutlaka

Azim böcüklerimizi yutalım ve başlayalım, hadi bismillah...

moni

Son düzenleme:
Kızçelerim, hepiniz tekrardan hoşgeldiniz

Bunlar da azim böcüklerimiz

Çok teşekkür ederizz.
Hoşbuldum çok.
Allah'ın izniyle elbirliğiyle kah gülerek, kah dertleşerek kah üzülerek bir yola çıktık. Rabbim muvaffak eylesin hepimizi çıktığımız yolda.

Aksilikler için çok üzüldüm, hakkınızı helal edin çok uğraştıracak sizi.

Öcük ile böcüğe de bayıldım. ❤❤

ne demek balım helal olsun

Kızlar menümü geç yazdığım için kusura bakmayın:) ancak işleri bitirebildim...

Sabah kahvaltısı:

7-8 tane badem
4 tane bütün ceviz
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kaşar peyniri
10 tane zeytin
yarım salatalık

Öğle: Spor

25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
35 dk bisiklet
10 dk bacak sıkılaştıran aletlerde çalıştım

akşamüstü:

granola bar (ev yapımı kendi tarifimden)
orta boy tam yağlı sütten latte

akşam 22:00 de
juico yeşil detox içeceği
3-4 tane tuzlu fıstık

malesef gece biraz somon balığı yedim kaçamak mı değil mi blemedim. yarın tartıda anlarım...

gerçi regl olmak üzereyim onun şişkinliği üstümde...

Bugün sporda bayağı zorladım bakalım birkaç yüz gram daha gidecek mi :) sabah için heyecanlıyımmmmm

Toplam sıvı miktarım

1 bçuk litre su
çay / ıhlamur yarım litre
470 ml kahve
500ml detox içeceği

Süper iradeli bir menü olmuş canım tebrikler. kusursuz

Bence ekmek işini azaltsan senin için daha iyi olur, günde 4 dilim ekmek çok fazla. direkt şekere dönüşüyor vücutta zaten.

Salam çok zararlı birşey, kilo da aldırıyor..

Margarin de çok kötü... zaten margarin + bal + reçel diyetin içinde olmaması gereken şeyler. Onun yerine daha sağlıklı yağlar tereyağı, zeytinyağı vb kullanabilirsin.

Günde 2 öğün meyve fazla, maksimum 1 olmalı. meyve kilo vermeni yavaşlatır..

patates makarna bulgur aman allahım hepsi şekere dönüşüyor :S diyette asla olmamalı hiçbirisi ya....

Canım senin kilon kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…