Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar tekrardan hoşgeldiniz
Herkese günaydın.
İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz. Bu sizin için yeni bir başlangış olsun. Biz kardeş takımın üyeleriyiz. Her zaman destek için yanınızdayız. Sizde arada uğrayın

Corba tavuk corbasiydi.az yemeye alisiyim diye yaptim zaten bir ara cok acikmistim.oglen az yemistim bugun dikat ediyim

bugün uzun bir aradan sonra ilk defa kahvaltı yaptım.
bir salatalık, bir yeşil biber, bir parça tulum peyniri, 5 yeşil zeytin, 1 sigara böreği (oğlumun menüsünden arakladım) , takriben 2 dilime denk gelen köy ekmeği yedim.

köy ekmeği ve yeşillikleri bir arkadaşımız memleketinden getirmiş, normalde bu mevsimde salatalık ve biber almıyoruz.

su içme konusunda bir sıkıntım yok, ekmekle benim sıkıntım.

Ara öğün için dakika sayıyorum eğlenceli gerçek ten Ins hep böle gider. Burada insan daha eğlenceli diyet yapıyo . Aslında ben bi kaç haftadır diyeteydim Tek başıma üstesinden gelememistim burayı bulduğum iyi oldu

günaydınlarrrrr dünkü menümü yazayım
emziren anneyim
sabah 9 kaşarlı tost 2 dilim ekmekle

öğle 12
1 dilim ekmek
ızgarada 2 adet somon balığı
roka salata

ara 17
1 bardak sütlü nescafe

akşam 19
2 dilim ekmek
1 tabak kurufasülye 5 yk pilav
1 kase yoğurt

Günaydın kızlar
Ben de sabah 2 bardak su içtim. Kahvaltıda ekmek biraz fazla oldu sanırım 4 dilim kadar yedim.1 haşlanmış yumurta 2 yemek kaşığı kadar beyaz peynir ve 5-10 chery Domates-sivri Biber yedim. Bu arada hepsi tuzsuz. Şimdi 2 bardak daha su içeceğim.
Bugün başladım bakalım hayırlısı

Bende once hikayemi paylasayim o zaman.
166 boy
79 kilo
Tabi bu dogum sonrasi yapisan kilo
Oncesinde 166 ya 65 dim ve vu beni mutlu ediyordu yani cok ta citi piti sewmiyorum.Yani sevmiyoruz eşimle
4 senelik bir tedavi sonrası yawruma hamile kaldim sukurler olsun.
Sonrasinda ilk 3 ay hic birsey yiyemeddim.
Hep mide bulanti ve istifra ile gecti.
3 ay ardindan bir acildi istahim durdurabilene ask olsun.
Doguma girdigimde 90 kiloydum.
Suan hedefim tekrar 65 inş.
90 dan 79 a inme seruvenimide yazayim.
Huysuz gorumce ve eş ailesi itinayla istah keser hızla zayiflatir.
Yani spor neyin yapmadim.
Bakalim gorebilckmiyim 65 leri.
2. Bebegi dusundugum icin zayiflamasamda olur kafasindaydim.
Toplu veririm diye dusunuyordum.
Fakat 2.bebek fikrini askiya alinca bare bi zayiflayayim eski firtinali gunlerime doneyim dedim.hadi ins

Günaydın herkese inşallah bugün iki litre su içincem oğlum hasta olduğu için gece uyumadık daha yeni kalktık şimdi kahvaltı hazırlıycam tabiki artık ekmeksiz ve yeşil çay tabiki bu hafta spor yapacağımı zannetmiyorum çocuğum çok yordu beni inşallah haftaya ama diyet devam en büyük sorunum akşam çay yanına yediğim tatlılar onlar dan vaz geçicem zaten direk kilo veririm

Hatta I ikikerekiki kilosu az olduğu için hiç listeye girmeden kilo vermek isteyenler de var.
Benim için farkeymez. Yani bana yardımcı olun lütfen. Az kilom Evet ama kıyafet giyemiyorum. Yeni kıyafet almak istemiyorum. Çünkü kilo vermek istiyorum ve biliyorum eğer daha da salarsam 80 bile olurum. listeye girmesem olur ama burada bana destek olun lütfen .

Ah sakın ikinci çocuğa bırakma zaten. 2den sonra daha zor oluyor. Yaş ilerledikçe daha da zor. Ikinci bebekte de mutlaka daha dikkatli olmalısın.

ben hızlıca bi geçmiş sayfaları okuyayım
camları açalım pozitif enerji doluşsun yuvamıza
ne güzel kar var dışarıda

yerleri bi sirkeli suyla silelimmm

yaa sen bu smile'ları nerden buldun böyle ne tatlılaaaaaar

bize hiç yoktu bunlardan anca yolukçu moniş

Merhaba kızlar
3 yıl önce tiroid kanseri tedavisi gördüm iki tiroidim de alındı, çok şükür şuan iyiyim ama o dönem doktorum kilo alırsın ama ha dikkat et metabolizman yavaşlar dedi,ben çok ciddiye almamıştım maalesef, sonrasında evlendim ve kilo almaya başladım, düğünümde 70 kiloydum, boyum 176 cm , en son 90 kilo ile hamile kaldım ve hamilelik sürecinde çok kilo almadım ama 100 ü gördüm, bir aydır diyet yapıyorum, artık kilolarımla vedalaşmak istiyorum, hastalık , üzüntü stres derken hepsini geride bıraktım çok şükür Rabbiminizin yardımı ile, şuan kızım var ve ona daha çok zaman ayırmak daha sağlıklı olmak daha kaliteli yaşamak için kilo vermek istiyorum, inanın benim için görüntü ikinci sırada önceliğim sağlık ..Kızım , eşim ve kendim için sağlığımı kaybetmemek için ideal kiloma kavuşmak istiyorum,
Başlangıç kilom:99,8
Güncel kilom:88,5
Boyum:1.76 cm
hedef kilom:60

ilk sayfadaki tüm koşulları kabul ediyor ve onaylıyorum
Bebek sahibi olurken de burayı aktif kullanmıştım ve tüm arkadaşlardan bir çok şey öğrenmiştim, umarım yine çok faydalı olur, şuan diyetisyene gitmiyorum ancak endokrin doktorunun kontrolündeyim.Hepimize başarılı sonuçlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…