Corba tavuk corbasiydi.az yemeye alisiyim diye yaptim zaten bir ara cok acikmistim.oglen az yemistim bugun dikat ediyimCanım bu liste çok boş göründü gözüme
Sebze, meyve ve protein yok. Aslında protein olarak sadece peynir ve yoğurt var ama o da az. Vejetaryan mısın?
Kızlar 1200kalorinin altında diyet yaptığınız da kilo verirsiniz ama bir müddet sonra bünye buna alışır ve kilo verme durur. Bu sefer daha az yemeğe çalışırsınız. Bazal metabolizmanız siz az yediğiniz için yavaşlar. kilo verme durur ve kıtlık moduna girer. Buda su içsem yarıyor olur. Uygulamalar var. 3asagi 5 yukarı yediklerimizin kalorisini hesaplayabilecegimiz. Onlardan indirin telefonunuza. Birde oyle takip edin yediklerinizi. Sağlıklı beslenme diyet demek. Unutmayın
EveeetttGünaydın Şeymacığım
Takıma uğramadan bir bakayım buralara dedim. yakalandım mı
Nurciloji
@psikologg
GIRGIRINA
P planli
@guziss35
G gokyuzundekiturna
kızçelerim nirdesiniz
alıcam ilk günden oklavayı elimedime di dimeyin
Zaten filtre kahve iciyordum kafeinsiz iki gunde bir fincan. Malum emzirme donemindeyim. Ama ne olduysa bir haftadir resmen iki yilin hincini çikariyorum. Ama bu sabah icmedim.Günaydın. Almayacaksın. Kendini de zorlamayacaksın. Filtre kahve iç yağsız sütle yada sade
Benim için farkeymez. Yani bana yardımcı olun lütfen. Az kilom Evet ama kıyafet giyemiyorum. Yeni kıyafet almak istemiyorum. Çünkü kilo vermek istiyorum ve biliyorum eğer daha da salarsam 80 bile olurum.Hatta I ikikerekiki kilosu az olduğu için hiç listeye girmeden kilo vermek isteyenler de var.
Ah sakın ikinci çocuğa bırakma zaten. 2den sonra daha zor oluyor. Yaş ilerledikçe daha da zor. Ikinci bebekte de mutlaka daha dikkatli olmalısın.Bende once hikayemi paylasayim o zaman.
166 boy
79 kilo
Tabi bu dogum sonrasi yapisan kilo
Oncesinde 166 ya 65 dim ve vu beni mutlu ediyordu yani cok ta citi piti sewmiyorum.Yani sevmiyoruz eşimle
4 senelik bir tedavi sonrası yawruma hamile kaldim sukurler olsun.
Sonrasinda ilk 3 ay hic birsey yiyemeddim.
Hep mide bulanti ve istifra ile gecti.
3 ay ardindan bir acildi istahim durdurabilene ask olsun.
Doguma girdigimde 90 kiloydum.
Suan hedefim tekrar 65 inş.
90 dan 79 a inme seruvenimide yazayim.
Huysuz gorumce ve eş ailesi itinayla istah keser hızla zayiflatir.
Yani spor neyin yapmadim.
Bakalim gorebilckmiyim 65 leri.
2. Bebegi dusundugum icin zayiflamasamda olur kafasindaydim.
Toplu veririm diye dusunuyordum.
Fakat 2.bebek fikrini askiya alinca bare bi zayiflayayim eski firtinali gunlerime doneyim dedim.hadi ins
ben hızlıca bi geçmiş sayfaları okuyayım
camları açalım pozitif enerji doluşsun yuvamıza
ne güzel kar var dışarıda
yerleri bi sirkeli suyla silelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?