Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah 9 da bir dilim ekmek kk peynir
Oglen 1 corba
Araogun yogurt muz 2 hurma
Aksam 7 bucuk corba ispanak bir dilim ekmek
8 bucuk kahve
Su 2 bucuk lt
Spor yok malesef
Canım bu liste çok boş göründü gözüme
Sebze, meyve ve protein yok. Aslında protein olarak sadece peynir ve yoğurt var ama o da az. Vejetaryan mısın?
Kızlar 1200kalorinin altında diyet yaptığınız da kilo verirsiniz ama bir müddet sonra bünye buna alışır ve kilo verme durur. Bu sefer daha az yemeğe çalışırsınız. Bazal metabolizmanız siz az yediğiniz için yavaşlar. kilo verme durur ve kıtlık moduna girer. Buda su içsem yarıyor olur. Uygulamalar var. 3asagi 5 yukarı yediklerimizin kalorisini hesaplayabilecegimiz. Onlardan indirin telefonunuza. Birde oyle takip edin yediklerinizi. Sağlıklı beslenme diyet demek. Unutmayın

Banusum gördüm o son halini. Bayıldım gerçekten. Liseli kız gibi olmuşsun kuzum. Hiç de 87 gibi durmuyordun

Sabah
Yarim simit
1 fincan çay

Öğlen
Et döner ayran

Akşam
Tavuk sis
Salata
Ayran

2 litre su
1 elma
Kuru üzüm

5 km yürüyüş
Öncelikle senin gıyabında herkese hoş geldiniz diyeyim. Huyum kurusun bam diye konuya girerim bazen ben bile kendimi çok kaba bulurum
Şimdi citlembikim sana gelelim. Öğrencimizin? Çalışıyormuşsun? Bu öğlen yediğin et döner yarın ekmek arası mi? Akşam yediğin tavuk şiş dürüm mü? Bunları merak ettim. Yok böyle değil ise sabahki simitin yanında olmayan peynir için birşey demeyeceğim. Olsa güzel olurdu o ayrı ama yok ekmek ve lavaş var ise biraz dikkat diyeceğim. Sebebine gelince
Yarın simit 2 dilim ekmek + 1 lavaş 4dilim ekmek + yarın ekmek kaç dilim yapar
Neredeyse 1 ekmek yenmişsin. Üstelik bunlar beyaz undan yapılmış zararlı basit karbonhidrat. Anında vücutta yağa dönüşen cinsinden

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı şurda 1 gün ilk bildirimlerinize bugün özellikle rica ederim kimse kaçamak yapmasın bol su ve yeşil çay içiyoruz Ne kadar az çıkarsak kardır

Ben herkes henüz uyanmamışken kendime keyif kahvemi yaptım biraz sonrada kahvaltımı ederim
Yine yoğun bir gün beni bekliyor daha doğrusu her zamankinden dahada yoğun
Ufak kızı okula bırakıp büyük kızı sağlık ocağına götüreceğim ordaki işimiz bitince eve uğrayıp okul eşyalarını alacak sonrada doğru büyük kızın okuluna 12de genel toplantı varmış bütün okul için en azından gidip bir görüneyim imza vereyim baktım uzayacak hemen kaçarım
Sonra eve gelip bu seferde eşimi alıp Doktoruna götüreceğim ( 3 sene önce beyin felci geçirmişti çok şükür hiç hasar kalmadı ama devamlı kontrol altında ve ilaç kullanmak zorunda )

Doktorda büyük ihtimalle baya bekleriz hatun baya bir ilgi görüyor
Ordan çıkıncada küçük kızı havuza götüreceğim ( cimcimenin çıkışına yetişemezsem artık Annem onu alır mecbur )

Düşüncesi bile yordu ama yapacak bir şey yok en azından banada hareket olacak bol eksi olarak döner inşallah ....Aminnnn

Banusum gördüm o son halini. Bayıldım gerçekten. Liseli kız gibi olmuşsun kuzum. Hiç de 87 gibi durmuyordun

Çooook teşekkür ederim canım
Sorma bu ara yine Liseli kız Moduna giriyorum hele birde sırt çantasını takıp kızı havuza götürdüğüm günlerde Eşim bir yandan çok memnun ama bir yandan da kıskançlık oluyor saçımı salık bırakınca çok dikkat çekiyormuşum diye topla diyip duruyor Bakalım cuma günü diyetisyenden sonra Ayşem ve diğer kızlarla birlikte vakit geçirelim diyoruz sonra eve dönmeden birde kuaföre gidip ufak bir imaj değişikliği yapayım diyorum Şimdilik kesim sonraki haftada arkadaş daha evvel kuaförde çalışıyordu oda ille saçlarını gölge yada röfle yapalım diyor son halimi ben bile merak ediyorum şimdiden

Gunaydin kızlar bende güne bir litre suyumu yavaş yavaş içerek başladım burada yazdiklariniz doğrultusunda kahvaltımı yapmaya çalışıcam

Günaydın canım
İnşallah güzel ve kaçamaksız bir gün olur senin içinde
Ben genelde dışarı çıkmayacaksam şişeyi elimden düşürmemeye çalışırım yoksa unutuyorum açıkçası
Yeşil çay içmeyi ihmal etme yağ yakımına katkısı çok

Hayatımda hiç yeşil çay içmedim. Bugün almaya gidecem bide çok sevdiğim yiyecekler var mesela havuç aşırı yiyorum tavşan gibiAnnem yaglanma yapar derdi sizler diyetisyene gidiyorsunuz hiç böyle bişi duydunuzmu

Ben bu takımda çok güzel kilo vereceğimi, motive olacağımı ve bir-çok kişiyle bilgi alışverişinde bulunacagimizi düşünüyorum. Bundan sonra hergün buradayım
O zaman harikasın
Değişik bir menü az yağlı margarin nasıl bisey onu anlamadım mutlaka oraya özgü birseydir de bizde karşılığı tereyağ değildir. Belki kaymak mı diyeceğim ama o mübarekte ekmeğe incecik sürülmezki hele 1 dilim ekmeğe
Ama diyetisyenin tavsiyelerinin olmazsa olmazlarının aynısını benim diyetisyenin de söylüyor. Ilk başladığımda yemek yerken saat tutturuyordu bana

Olmuyor olmuyor olmuyor.
Zorla kendimi ite ite içmişim 1 lt anca.
Uygulama kullan. Bende senin gibiydim. Hele oda isisin da su içemem mümkün değildi. Önce water drink remander diye bir program indirdim. Yanıma bir bardak ve sürahi aldım. Sonra suya limon yeşil elma ve cubuk tarçın attim. Her hatırlatmada 1 bardak içtim. Şimdi artık ihtiyaç duymuyorum çünkü 2ltnin altında su içersem başım ağrıyor. Tavsiye ederim

Günaydın arkadaşlar. Saat yedi de uyandım bizim küçük beyle birlikte. Iki koca bardak su içtim üzerine de bir tutam maydonoz ve bir ceviz yedim. Saat dokuz gibi de kahvaltımı yaparım. Şu lattelerden mochalardan nasıl vazgeçicem acaba. Günde iki fincan götürüyorum maalesef

63 başlangıç kilon olarak kaydedilecek. Her gün yediğin içtiğinin listesini, yaptığın sporu paylaşıyorsun. Cuma günü bildirdiğin kilon yarışma ve derecelendirme için kullanılacak kilon oluyor.

Hatta I ikikerekiki kilosu az olduğu için hiç listeye girmeden kilo vermek isteyenler de var.

Hadi hayırlı olsun

Salam ve az yağlı margarin dışında benim diyetisyenim de hemen hemen benzer bir liste verdi. Bulgur, makarna özellikle verdi hem besleyici hem tok tutuyor. Ama makarnayı tabii ki öyle soslarla allayıp pullayıp yemiyorsun ya da bulguru bol yağlı pilav yapmıyorsun. Yoğurtlu makarna salatası, az zeytinyağlı kısır gibi öğünler halinde tuketiyorsun. Ayrıca sağlıklı bir diyette şeker dahil olmak üzere (ama tabii ki glikoz şurubu ya da sofra şekeri değil. Hurma, az pekmez, meyve gibi) her besin grubunun dengeli bir şekilde yer almasını da söyledi. Ki çok da başarılı bir diyetisyen. Bal mesela az miktarlarda metabolizmayı acayip hızlandırıyor. Bu arada bana yazilan diyette de dört dilim ekmek var ama sürekli farklı ekmekler yememi (çavdar, tam tahıl, kepekli vs) ve dilim büyüklüğünün uno dilimlerini geçmemesi gerektiğini söyledi. Yanı normal ekmeği dilimledigimiz gibi değil. Iki dilim sabah, iki dilim öğlen. Akşam ekmek yok yerine makarna ya da nakliyatlı salata var.

Somon tabiki kaçamak sayılmamalı ama gece değil akşam yeseydin keşke. tuzlu fıstık bence olmamış. Kavrulmuş kuruyemişler hem faydalı değil hemde boş kalori. Ayrıca tuz da regl öncesi ödem tutar. Suyun en az 2,5lt olmalı. Karatay besleniyordun değil mi? Sabah ki ceviz badem zeytin yoğunluğu ondan

Gunaydin kızlar bende güne bir litre suyumu yavaş yavaş içerek başladım burada yazdiklariniz doğrultusunda kahvaltımı yapmaya çalışıcam
Günaydın
Önce kolay gelsin rutin koşuşturmacanda. Allah yardımcın olsun. İşin çok
Kilo verdikçe insan gerçekten daha genç hissediyor. Kiloluyken giyecek bişey yoktu. Kumaş etekler. Pantolon nerede Hadi buldun diyelim onu kapatacak bişey bulmak imkansızdi. Şimdi jeanimi giyiyorum üstüne gömlek hırka, oohhh misss..
Biraz daha zayıflayayım daha neler giyeceğim

Günaydın. Almayacaksın. Kendini de zorlamayacaksın. Filtre kahve iç yağsız sütle yada sade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…