Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zaten filtre kahve iciyordum kafeinsiz iki gunde bir fincan. Malum emzirme donemindeyim. Ama ne olduysa bir haftadir resmen iki yilin hincini çikariyorum. Ama bu sabah icmedim.
Bravo o zaman sana
Benimde öyleydi. Ama iş kafada bitiyor tatlım.

ALLAH iyiliğini versin kız 9 kaşarlı tost ne dedim
Emziren anne sütlü nescafe ne? Nescafe zararlı bi içecek onun yerine sütlü kafeinsiz filtre kahve içebilirsin
Akşam 2 dilim ekmek+5yk pilav etti sana 4.5 dilim ekmek 2yk pilav 1 dilim ekmek demek. Ayrıca kh tüketmişsin. Kurufasulye pilav yan yana gelince ete yakin bitkisel protein oluyor ama pilav bulgur ise... pirinç pilavının hicbir faydası yok. Ne sana ne de bebisine süt olarak. Genel olarak menün güzel. Akşamüstü guzel bir ara yapsaydın akşama daha az acikmis olurdun. Akşam muhtemelen o pilav yada ekmek doymadigin içindi
Afiyet olsun.

Hayırlı olsun
InşALLAH en kısa zamanda dönersin
ben hızlıca bi geçmiş sayfaları okuyayım
camları açalım pozitif enerji doluşsun yuvamıza
ne güzel kar var dışarıda

yerleri bi sirkeli suyla silelimmm

Ohhh misss gibin sirke koktu ellerine sağlık
O zaman yolun açık olsun. Akşam cayın yanındaki ıvır zivirlarla vedalastin
Seni çok iyi anlıyorum. Aynı yollardan geçtik hepimiz. Liste işini kaptanınız moni bilir. Ama zayıflamadan hiçbiryere gidemezsin o kesin

Çok geçmiş olsun canım.
InşALLAH istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın. Kilo vermen yavaş olabilir. Buradan ayrılma ama. Seni hiçbirşey yıldırmasın. Tek başına çok zor ve yıpratıcı bir süreç kilo verme işi. Burada sana destek oluruz. Sıkılmadan kilo verirsin inşALLAH

Gunaydin arkadaslar, yeni gun yeni basarilar.
Benim biraz canim sıkıldi cunku ac karnima tartiya ciktim 108.3 kg ciktim , yani almisim 2 haftada yaa off moni kilomu guncelliyorum 108.3 mus yaa

Sabah kahvaltimi yazim ben:
Sekersiz turk kahvesi
2 kepekli ekmek az yagli peynir ile
Su

BENİM

Çok teşekkür ederim, yok asla bırakmam kararlıyım inşallah

Benim küçük bi defterim var kızlar oraya kilomu beden olçulerımı yaptığım ya da yapacağım sporu günlük menümü sabahtan yazıp butun gun o planın dışına çıkamamaya çalışıyorum baya etkili oluyo
Ben emziren anneler grubundayım oradaki arkadaşlar biliyim eşimle iddiaya girdik haziranın 24 ünde kadar 65 kilo olucam diye iddiaya kazanırsam işin ucunda güzel hediyeler var ve ben bu hedefe ulaşmak için baya çaba göstermem gerekiyor

Kilom 108.3
Bu listeyle kilo vermistim ama. Burda cok ogrenecegim seyler var galiba :)
Hollandalilar cok acayip yaa.
Bu listeyi saglikli yeme amacli verdi bide, kiloma ve almam gereken kaloriye gore yapti diyetisyen ama bilemedimki simdi

bugünkü mesajlardan başlıyım, sonra taa eskilere gidicem

aminnnnn inşallah
enerjin mükemmel hepimize iyi geleceğini düşünüyorum
sağolsun arkadaşlarımızdan biri yardım teklif ederek kaybolan listemi tekrardan hazırlayabileceğini söyledi
laf aramızda bende bayıldım öcükle böcüğe

karataya uygun besleniyorsun o yüzden yediklerin az diyemicem, miktarları yeterlidir ve doyuyorsundur diye düşünüyorum
gece ki somon sağlıklı piştiyse ve yanında karbonhidrat tüketmediysen zararı olmaz diye umuyorum sonunda protein.yinede gece değilde akşam yemeği olarak tercih edebilirdin.
latte çok kalorili bir içecek onun yerine sade türk kahvesi ya da sade filtre kahve tercih edebilirsin
spor harika
su miktarı saf su olarak en az 2,5 olmalı buna dikkat et bitanem.diğer sıvı oranları da muhteşem.çayı yeşil çay olarak tercih edersen yağ yakımını sağlarsın
merakla tartı sonucunu bekliyorum

yeşil çay yağ yakımı için çok önemli ödem atıcı etkisiyle de muhteşem.ben kahvaltı dahil gün boyu 3 fincan içiyorum
havuç ve mısır diyette tüketilmemesi gereken şeyler maalesef canımcım hele ki pişmiş havuç yenmemeli.şöyle yapalım sabah kahvaltına 3 ince dilim çiğ havuç ekleyelim ne dersin

günaydın canım, ohh mis sular içilmiş kahvaltı öncesi atıştırmalıklardan harika
gelelim latte ve mocha yatatlım maalesef diyete uygun içecekler değilonların yerine sade ya da az yağlı sütlü filtre kahve ya da sade şekersiz türk kahvesi tüketebilirsin
bir kahve kolik olarak yazıyorum bunları

Hadi hayırlı olsun
sağolasın ayşem adaşım bidenem
emekleriniz ve desteğiniz çok değerli
canım 5.takımım

Merhaba günaydın, kilomu ve boyu mu mu yazmam lazım ☺Gruba dahil oldum mu acaba
tatlım hoşgeldin, tüm yeni gelen üyeler yani sizler takımda birkaç hafta deneme sürecindesinizyeterli azimde ve gerçekten zayıflamak istiyorsanız bir de paylaşımlarınız yeterliyse takıma katkı sağlıyorsanız listemizde yer alıyorsunuz
oo kahvaltı yapılmış muhteşem
sigara böreği tırtıklanmasaydı iyiymiş
yeterli miktarda su içiyor olman çok güzel
ekmek konusuna ise sabahları ince 2 dilim, öğlen ise 1dilim le başlayıp zaman içinde azaltalım, akşam ise kesinlikle yeme canım
ne ka gereksiz bişii

Zaten filtre kahve iciyordum kafeinsiz iki gunde bir fincan. Malum emzirme donemindeyim. Ama ne olduysa bir haftadir resmen iki yilin hincini çikariyorum. Ama bu sabah icmedim.
bebişe sağlıklı güzel ömürler,Allah bağışlasın canım yavrunu
emzirme döneminde evet az tüketilmeli, kafeinsiz tercih etmen güzel

evet çok eğlenceli
aynı kaderi paylaşan kişilerle bir arada olup fikir alışverişleriyle kilo veriyor olmak muhteşem
kahvaltımı edip geldim size yazana kadar ara öğün oldu

bebişlerimiz var takımda ne güzel
Allah bağışlasın yavrunu
tükettiğin ekmeklerin esmer ekmek türevlerinden olduğunu düşünüyorum.
minik şeyler dışında menün güzel
nescafe asla tüketilmemesi gereken bir kahve türü, sade türk kahvesi ya da filtre kahve tüketebilirsin istersen süt ekleyerekakşam ki pilav yerine de salata tüketseymişsin harika olurmuşara öğünde yapmanı tavsiye ediyorum canım mesela bir bardak ayran ya da yeşil çay ya da süt ya da 1 meyve ya da 3 kuru kayısı vb. gibi. yağ yakımında çok önemli oldukları gibi ani açlık krizlerinide önlüyor
su miktarını belirtmemişsin, emziriyorsun en az 2,5 litre ye tamamladığını düşünüyorum

sen de demişsin zaten ekmek çok fazla olmuş 2 dilim olaydı iyiydi, gün içinde başka ekmet tüketmessen günü kurtarabilirsin
güne güzel su miktarıyla başlamışsın

öncelikle 2. bebişi beklemeden kilo verme kararın çok doğru
yavrunu Allah bağışlasın, güpgüzel ömrü olsun
ben de neden kilo aldım veremiyorum diye düşünürdüm, demekki görümcem yok, eltileirm dünya tatlısı rahmetli kayınvalidem zaten melekti
Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize
kv n ve diğerleri sana ne ka yardımcı olmuşlar
o 65 görülcek balım

kuzucuğuna geçmiş olsun tatlım
suya 500 milimcik de ben ekliyim 2,5 da anlaşalım
tatlı mı hemi de gece
yok yok ben duymadım, öyle bişii olmucak artık zaten

kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloda olacaksın inşallah canımburda birbirimize destek olucaz ve çok güzel kilolar vericez biliyorum rabbimin de yardımıyla
şu an herkes liste için aday, takım listesine girebilmeniz tamamen size bağlı

sabah kahvaltım standarda bağladı benim;

aç karnına Aspir Yağı ve Elma sirkesi karışımı içiyorum birer kaşık olmak üzere bir büyük bardak dolusu suyun içine karıştırıp içiyorum hakikaten faydasını görüyorum tavsiye ederim.

Kahvaltım saat 07,45 de

-kayısı kıvamında bir yumurta üzerine bol pul biber ve karabiber atıyorum
-5 adet siyah zeytin
-yarım dilim siyez ekmeği
-minicik bir dilim peynir (peynir yemediğimde yerine kefir içiyorum en küçük boy çay bardağı ile)

09,00 da çay içtim
10,00 da yeşil çay içtim
11,00 de türk kahvesi içtim

ayrıca şuana kadar kendi hazırladığım detoks suyumu içiyorum: bir büyük sürahinin içine ; kuru zencefil, çubuk tarçın ve limon atıp gece bekledikten sonra içiyorum rengi krem rengine çaldıysa içiyorum, şuana kadar 4 bardak içtim

Canım yumuşak içimlisi var hatta ilk başlayanlara yaseminli yada portakal, çilek falan aromalıları vardı onlarla başla çok güzel içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…