Bravo o zaman sanaZaten filtre kahve iciyordum kafeinsiz iki gunde bir fincan. Malum emzirme donemindeyim. Ama ne olduysa bir haftadir resmen iki yilin hincini çikariyorum. Ama bu sabah icmedim.
Benimde öyleydi. Ama iş kafada bitiyor tatlım.bugün uzun bir aradan sonra ilk defa kahvaltı yaptım.
bir salatalık, bir yeşil biber, bir parça tulum peyniri, 5 yeşil zeytin, 1 sigara böreği(oğlumun menüsünden arakladım) , takriben 2 dilime denk gelen köy ekmeği yedim.
köy ekmeği ve yeşillikleri bir arkadaşımız memleketinden getirmiş, normalde bu mevsimde salatalık ve biber almıyoruz.
su içme konusunda bir sıkıntım yok, ekmekle benim sıkıntım.
ALLAH iyiliğini versin kız 9 kaşarlı tost ne dedimgünaydınlarrrrr dünkü menümü yazayım
emziren anneyim
sabah 9 kaşarlı tost 2 dilim ekmekle
öğle 12
1 dilim ekmek
ızgarada 2 adet somon balığı
roka salata
ara 17
1 bardak sütlü nescafe
akşam 19
2 dilim ekmek
1 tabak kurufasülye 5 yk pilav
1 kase yoğurt
Hayırlı olsunGünaydın kızlar
Ben de sabah 2 bardak su içtim. Kahvaltıda ekmek biraz fazla oldu sanırım 4 dilim kadar yedim.1 haşlanmış yumurta 2 yemek kaşığı kadar beyaz peynir ve 5-10 chery Domates-sivri Biber yedim. Bu arada hepsi tuzsuz. Şimdi 2 bardak daha su içeceğim.
Bugün başladım bakalım hayırlısı
InşALLAH en kısa zamanda dönersinBende once hikayemi paylasayim o zaman.
166 boy
79 kilo
Tabi bu dogum sonrasi yapisan kilo
Oncesinde 166 ya 65 dim ve vu beni mutlu ediyordu yani cok ta citi piti sewmiyorum.Yani sevmiyoruz eşimle
4 senelik bir tedavi sonrası yawruma hamile kaldim sukurler olsun.
Sonrasinda ilk 3 ay hic birsey yiyemeddim.
Hep mide bulanti ve istifra ile gecti.
3 ay ardindan bir acildi istahim durdurabilene ask olsun.
Doguma girdigimde 90 kiloydum.
Suan hedefim tekrar 65 inş.
90 dan 79 a inme seruvenimide yazayim.
Huysuz gorumce ve eş ailesi itinayla istah keser hızla zayiflatir.
Yani spor neyin yapmadim.
Bakalim gorebilckmiyim 65 leri.
2. Bebegi dusundugum icin zayiflamasamda olur kafasindaydim.
Toplu veririm diye dusunuyordum.
Fakat 2.bebek fikrini askiya alinca bare bi zayiflayayim eski firtinali gunlerime doneyim dedim.hadi ins
Ohhh misss gibin sirke koktu ellerine sağlıkben hızlıca bi geçmiş sayfaları okuyayım
camları açalım pozitif enerji doluşsun yuvamıza
ne güzel kar var dışarıda
yerleri bi sirkeli suyla silelimmm
O zaman yolun açık olsun. Akşam cayın yanındaki ıvır zivirlarla vedalastinGünaydın herkese inşallah bugün iki litre su içincem oğlum hasta olduğu için gece uyumadık daha yeni kalktık şimdi kahvaltı hazırlıycam tabiki artık ekmeksiz ve yeşil çay tabiki bu hafta spor yapacağımı zannetmiyorum çocuğum çok yordu beni inşallah haftaya ama diyet devam en büyük sorunum akşam çay yanına yediğim tatlılar onlar dan vaz geçicem zaten direk kilo veririm
Seni çok iyi anlıyorum. Aynı yollardan geçtik hepimiz. Liste işini kaptanınızBenim için farkeymez. Yani bana yardımcı olun lütfen. Az kilom Evet ama kıyafet giyemiyorum. Yeni kıyafet almak istemiyorum. Çünkü kilo vermek istiyorum ve biliyorum eğer daha da salarsam 80 bile olurum.listeye girmesem olur ama burada bana destek olun lütfen .
Burada kaptan diye çıkardı bu emojileri bize hep kırmızı kartyaa sen bu smile'ları nerden buldun böyle ne tatlılaaaaaar
bize hiç yoktu bunlardan anca yolukçu moniş
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar
3 yıl önce tiroid kanseri tedavisi gördüm iki tiroidim de alındı, çok şükür şuan iyiyim ama o dönem doktorum kilo alırsın ama ha dikkat et metabolizman yavaşlar dedi,ben çok ciddiye almamıştım maalesef, sonrasında evlendim ve kilo almaya başladım, düğünümde 70 kiloydum, boyum 176 cm , en son 90 kilo ile hamile kaldım ve hamilelik sürecinde çok kilo almadım ama 100 ü gördüm, bir aydır diyet yapıyorum, artık kilolarımla vedalaşmak istiyorum, hastalık , üzüntü stres derken hepsini geride bıraktım çok şükür Rabbiminizin yardımı ile, şuan kızım var ve ona daha çok zaman ayırmak daha sağlıklı olmak daha kaliteli yaşamak için kilo vermek istiyorum, inanın benim için görüntü ikinci sırada önceliğim sağlık ..Kızım , eşim ve kendim için sağlığımı kaybetmemek için ideal kiloma kavuşmak istiyorum,
Başlangıç kilom:99,8
Güncel kilom:88,5
Boyum:1.76 cm
hedef kilom:60
ilk sayfadaki tüm koşulları kabul ediyor ve onaylıyorum
Bebek sahibi olurken de burayı aktif kullanmıştım ve tüm arkadaşlardan bir çok şey öğrenmiştim, umarım yine çok faydalı olur, şuan diyetisyene gitmiyorum ancak endokrin doktorunun kontrolündeyim.Hepimize başarılı sonuçlar olsun
Kahvaltı süper.Günaydın
Kahvaltım ;
1 kk peynir
6-8 adet siyah zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay
:)
Çok geçmiş olsun canım.
InşALLAH istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın. Kilo vermen yavaş olabilir. Buradan ayrılma ama. Seni hiçbirşey yıldırmasın. Tek başına çok zor ve yıpratıcı bir süreç kilo verme işi. Burada sana destek oluruz. Sıkılmadan kilo verirsin inşALLAH
Peki gün sonunda paylaşayım o zamanKahvaltı süper.
Listeyi en son tüm gün yediklerinke birlikte paylaşırsan yorumlamak daha kolay olur
Bence ekmek işini azaltsan senin için daha iyi olur, günde 4 dilim ekmek çok fazla. direkt şekere dönüşüyor vücutta zaten.
Salam çok zararlı birşey, kilo da aldırıyor..
Margarin de çok kötü... zaten margarin + bal + reçel diyetin içinde olmaması gereken şeyler. Onun yerine daha sağlıklı yağlar tereyağı, zeytinyağı vb kullanabilirsin.
Günde 2 öğün meyve fazla, maksimum 1 olmalı. meyve kilo vermeni yavaşlatır..
patates makarna bulgur aman allahım hepsi şekere dönüşüyor :S diyette asla olmamalı hiçbirisi ya....
Canım senin kilon kaç ?
aminnnnn inşallah
Çok teşekkür ederizz.
Hoşbuldum çok.
Allah'ın izniyle elbirliğiyle kah gülerek, kah dertleşerek kah üzülerek bir yola çıktık. Rabbim muvaffak eylesin hepimizi çıktığımız yolda.
Aksilikler için çok üzüldüm, hakkınızı helal edin çok uğraştıracak sizi.
Öcük ile böcüğe de bayıldım. ❤❤
karataya uygun besleniyorsun o yüzden yediklerin az diyemicem, miktarları yeterlidir ve doyuyorsundur diye düşünüyorumKızlar menümü geç yazdığım için kusura bakmayın:) ancak işleri bitirebildim...
Sabah kahvaltısı:
7-8 tane badem
4 tane bütün ceviz
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kaşar peyniri
10 tane zeytin
yarım salatalık
Öğle: Spor
25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
35 dk bisiklet
10 dk bacak sıkılaştıran aletlerde çalıştım
akşamüstü:
granola bar (ev yapımı kendi tarifimden)
orta boy tam yağlı sütten latte
akşam 22:00 de
juico yeşil detox içeceği
3-4 tane tuzlu fıstık
malesef gece biraz somon balığı yedim kaçamak mı değil mi blemedim. yarın tartıda anlarım...
gerçi regl olmak üzereyim onun şişkinliği üstümde...
Bugün sporda bayağı zorladım bakalım birkaç yüz gram daha gidecek mi :) sabah için heyecanlıyımmmmm
Toplam sıvı miktarım
1 bçuk litre su
çay / ıhlamur yarım litre
470 ml kahve
500ml detox içeceği
yeşil çay yağ yakımı için çok önemli ödem atıcı etkisiyle de muhteşem.ben kahvaltı dahil gün boyu 3 fincan içiyorumHayatımda hiç yeşil çay içmedim. Bugün almaya gidecem bide çok sevdiğim yiyecekler var mesela havuç aşırı yiyorum tavşan gibiAnnem yaglanma yapar derdi sizler diyetisyene gidiyorsunuz hiç böyle bişi duydunuzmu
günaydın canım, ohh mis sular içilmiş kahvaltı öncesi atıştırmalıklardan harikaGünaydın arkadaşlar. Saat yedi de uyandım bizim küçük beyle birlikte. Iki koca bardak su içtim üzerine de bir tutam maydonoz ve bir ceviz yedim. Saat dokuz gibi de kahvaltımı yaparım. Şu lattelerden mochalardan nasıl vazgeçicem acaba. Günde iki fincan götürüyorum maalesef
sağolasın ayşem adaşım bidenemHadi hayırlı olsun
Günaydınnn :)
tatlım hoşgeldin, tüm yeni gelen üyeler yani sizler takımda birkaç hafta deneme sürecindesinizMerhaba günaydın, kilomu ve boyu mu mu yazmam lazım ☺Gruba dahil oldum mu acaba
oo kahvaltı yapılmış muhteşembugün uzun bir aradan sonra ilk defa kahvaltı yaptım.
bir salatalık, bir yeşil biber, bir parça tulum peyniri, 5 yeşil zeytin, 1 sigara böreği(oğlumun menüsünden arakladım) , takriben 2 dilime denk gelen köy ekmeği yedim.
köy ekmeği ve yeşillikleri bir arkadaşımız memleketinden getirmiş, normalde bu mevsimde salatalık ve biber almıyoruz.
su içme konusunda bir sıkıntım yok, ekmekle benim sıkıntım.
bebişe sağlıklı güzel ömürler,Allah bağışlasın canım yavrunuZaten filtre kahve iciyordum kafeinsiz iki gunde bir fincan. Malum emzirme donemindeyim. Ama ne olduysa bir haftadir resmen iki yilin hincini çikariyorum. Ama bu sabah icmedim.
evet çok eğlenceliAra öğün için dakika sayıyorum eğlenceli gerçek ten Ins hep böle gider. Burada insan daha eğlenceli diyet yapıyo . Aslında ben bi kaç haftadır diyeteydim Tek başıma üstesinden gelememistim burayı bulduğum iyi oldu
bebişlerimiz var takımda ne güzelgünaydınlarrrrr dünkü menümü yazayım
emziren anneyim
sabah 9 kaşarlı tost 2 dilim ekmekle
öğle 12
1 dilim ekmek
ızgarada 2 adet somon balığı
roka salata
ara 17
1 bardak sütlü nescafe
akşam 19
2 dilim ekmek
1 tabak kurufasülye 5 yk pilav
1 kase yoğurt
sen de demişsin zaten ekmek çok fazla olmuş 2 dilim olaydı iyiydi, gün içinde başka ekmet tüketmessen günü kurtarabilirsinGünaydın kızlar
Ben de sabah 2 bardak su içtim. Kahvaltıda ekmek biraz fazla oldu sanırım 4 dilim kadar yedim.1 haşlanmış yumurta 2 yemek kaşığı kadar beyaz peynir ve 5-10 chery Domates-sivri Biber yedim. Bu arada hepsi tuzsuz. Şimdi 2 bardak daha su içeceğim.
Bugün başladım bakalım hayırlısı
öncelikle 2. bebişi beklemeden kilo verme kararın çok doğruBende once hikayemi paylasayim o zaman.
166 boy
79 kilo
Tabi bu dogum sonrasi yapisan kilo
Oncesinde 166 ya 65 dim ve vu beni mutlu ediyordu yani cok ta citi piti sewmiyorum.Yani sevmiyoruz eşimle
4 senelik bir tedavi sonrası yawruma hamile kaldim sukurler olsun.
Sonrasinda ilk 3 ay hic birsey yiyemeddim.
Hep mide bulanti ve istifra ile gecti.
3 ay ardindan bir acildi istahim durdurabilene ask olsun.
Doguma girdigimde 90 kiloydum.
Suan hedefim tekrar 65 inş.
90 dan 79 a inme seruvenimide yazayim.
Huysuz gorumce ve eş ailesi itinayla istah keser hızla zayiflatir.
Yani spor neyin yapmadim.
Bakalim gorebilckmiyim 65 leri.
2. Bebegi dusundugum icin zayiflamasamda olur kafasindaydim.
Toplu veririm diye dusunuyordum.
Fakat 2.bebek fikrini askiya alinca bare bi zayiflayayim eski firtinali gunlerime doneyim dedim.hadi ins
kuzucuğuna geçmiş olsun tatlımGünaydın herkese inşallah bugün iki litre su içincem oğlum hasta olduğu için gece uyumadık daha yeni kalktık şimdi kahvaltı hazırlıycam tabiki artık ekmeksiz ve yeşil çay tabiki bu hafta spor yapacağımı zannetmiyorum çocuğum çok yordu beni inşallah haftaya ama diyet devam en büyük sorunum akşam çay yanına yediğim tatlılar onlar dan vaz geçicem zaten direk kilo veririm
kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloda olacaksın inşallah canımBenim için farkeymez. Yani bana yardımcı olun lütfen. Az kilom Evet ama kıyafet giyemiyorum. Yeni kıyafet almak istemiyorum. Çünkü kilo vermek istiyorum ve biliyorum eğer daha da salarsam 80 bile olurum.listeye girmesem olur ama burada bana destek olun lütfen .
Günaydın 10. Takımın güzel bayanları
laf aramız da çok tazecikler, bi alışsınlar diye yolmaya başlamadım henüzyaa sen bu smile'ları nerden buldun böyle ne tatlılaaaaaar
bize hiç yoktu bunlardan anca yolukçu moniş
Hayatımda hiç yeşil çay içmedim. Bugün almaya gidecem bide çok sevdiğim yiyecekler var mesela havuç aşırı yiyorum tavşan gibiAnnem yaglanma yapar derdi sizler diyetisyene gidiyorsunuz hiç böyle bişi duydunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?