Başarırsın inşALLAHBenim küçük bi defterim var kızlar oraya kilomu beden olçulerımı yaptığım ya da yapacağım sporu günlük menümü sabahtan yazıp butun gun o planın dışına çıkamamaya çalışıyorum baya etkili oluyo
Ben emziren anneler grubundayım oradaki arkadaşlar biliyim eşimle iddiaya girdik haziranın 24 ünde kadar 65 kilo olucam diye iddiaya kazanırsam işin ucunda güzel hediyeler var ve ben bu hedefe ulaşmak için baya çaba göstermem gerekiyor
çok geçmiş olsun canım zor günler yaşamışsın hamdolsun ki atlatmışsınMerhaba kızlar
3 yıl önce tiroid kanseri tedavisi gördüm iki tiroidim de alındı, çok şükür şuan iyiyim ama o dönem doktorum kilo alırsın ama ha dikkat et metabolizman yavaşlar dedi,ben çok ciddiye almamıştım maalesef, sonrasında evlendim ve kilo almaya başladım, düğünümde 70 kiloydum, boyum 176 cm , en son 90 kilo ile hamile kaldım ve hamilelik sürecinde çok kilo almadım ama 100 ü gördüm, bir aydır diyet yapıyorum, artık kilolarımla vedalaşmak istiyorum, hastalık , üzüntü stres derken hepsini geride bıraktım çok şükür Rabbiminizin yardımı ile, şuan kızım var ve ona daha çok zaman ayırmak daha sağlıklı olmak daha kaliteli yaşamak için kilo vermek istiyorum, inanın benim için görüntü ikinci sırada önceliğim sağlık ..Kızım , eşim ve kendim için sağlığımı kaybetmemek için ideal kiloma kavuşmak istiyorum,
Başlangıç kilom:99,8
Güncel kilom:88,5
Boyum:1.76 cm
hedef kilom:60
ilk sayfadaki tüm koşulları kabul ediyor ve onaylıyorum
Bebek sahibi olurken de burayı aktif kullanmıştım ve tüm arkadaşlardan bir çok şey öğrenmiştim, umarım yine çok faydalı olur, şuan diyetisyene gitmiyorum ancak endokrin doktorunun kontrolündeyim.Hepimize başarılı sonuçlar olsun
gün sonunda toplu menü bekliyorumGünaydın
Kahvaltım ;
1 kk peynir
6-8 adet siyah zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay
:)
kaçmasınlar diye onlar göz boyama şeysi, deme sakın hiçbirine tamam mıBurada kaptan diye çıkardı bu emojileri bize hep kırmızı kart
Yerim senin monişim yaa... emojiye gerek yok
tatlım yaaa, canını sıkan şeye bak, 113 ü görmüş kişi duruyo bak karşındaGunaydin arkadaslar, yeni gun yeni basarilar.
Benim biraz canim sıkıldi cunku ac karnima tartiya ciktim 108.3 kg ciktim , yani almisim 2 haftada yaa offmoni kilomu guncelliyorum 108.3 mus yaa
Sabah kahvaltimi yazim ben:
Sekersiz turk kahvesi
2 kepekli ekmek az yagli peynir ile
Su
kedidir o kediAcaba tartimmi bozuk
not almak yazmak harika fikir, bende not alırım hepBenim küçük bi defterim var kızlar oraya kilomu beden olçulerımı yaptığım ya da yapacağım sporu günlük menümü sabahtan yazıp butun gun o planın dışına çıkamamaya çalışıyorum baya etkili oluyo
Ben emziren anneler grubundayım oradaki arkadaşlar biliyim eşimle iddiaya girdik haziranın 24 ünde kadar 65 kilo olucam diye iddiaya kazanırsam işin ucunda güzel hediyeler var ve ben bu hedefe ulaşmak için baya çaba göstermem gerekiyor
menüler gün sonunda toplu olacak balımKahvaltı
Taze soğan
Maydanoz
Sekiz dokuz tane zeytin
Dört tane çeri domatesi
Kk peynir
İki tane biber
Bir yemek kaşığı tahin pekmez
Bir tane pankek
Bir kupa yeşil çay
güzellsabah kahvaltım standarda bağladı benim;
aç karnına Aspir Yağı ve Elma sirkesi karışımı içiyorum birer kaşık olmak üzere bir büyük bardak dolusu suyun içine karıştırıp içiyorum hakikaten faydasını görüyorum tavsiye ederim.
Kahvaltım saat 07,45 de
-kayısı kıvamında bir yumurta üzerine bol pul biber ve karabiber atıyorum
-5 adet siyah zeytin
-yarım dilim siyez ekmeği
-minicik bir dilim peynir (peynir yemediğimde yerine kefir içiyorum en küçük boy çay bardağı ile)
09,00 da çay içtim
10,00 da yeşil çay içtim
11,00 de türk kahvesi içtim
ayrıca şuana kadar kendi hazırladığım detoks suyumu içiyorum: bir büyük sürahinin içine ; kuru zencefil, çubuk tarçın ve limon atıp gece bekledikten sonra içiyorum rengi krem rengine çaldıysa içiyorum, şuana kadar 4 bardak içtim
Kızlar menümü geç yazdığım için kusura bakmayın:) ancak işleri bitirebildim...
Sabah kahvaltısı:
7-8 tane badem
4 tane bütün ceviz
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kaşar peyniri
10 tane zeytin
yarım salatalık
Öğle: Spor
25 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
35 dk bisiklet
10 dk bacak sıkılaştıran aletlerde çalıştım
akşamüstü:
granola bar (ev yapımı kendi tarifimden)
orta boy tam yağlı sütten latte
akşam 22:00 de
juico yeşil detox içeceği
3-4 tane tuzlu fıstık
malesef gece biraz somon balığı yedim kaçamak mı değil mi blemedim. yarın tartıda anlarım...
gerçi regl olmak üzereyim onun şişkinliği üstümde...
Bugün sporda bayağı zorladım bakalım birkaç yüz gram daha gidecek mi :) sabah için heyecanlıyımmmmm
Toplam sıvı miktarım
1 bçuk litre su
çay / ıhlamur yarım litre
470 ml kahve
500ml detox içeceği
Uygulama kullan. Bende senin gibiydim. Hele oda isisin da su içemem mümkün değildi. Önce water drink remander diye bir program indirdim. Yanıma bir bardak ve sürahi aldım. Sonra suya limon yeşil elma ve cubuk tarçın attim. Her hatırlatmada 1 bardak içtim. Şimdi artık ihtiyaç duymuyorum çünkü 2ltnin altında su içersem başım ağrıyor. Tavsiye ederim
Günaydın arkadaşlar. Saat yedi de uyandım bizim küçük beyle birlikte. Iki koca bardak su içtim üzerine de bir tutam maydonoz ve bir ceviz yedim. Saat dokuz gibi de kahvaltımı yaparım. Şu lattelerden mochalardan nasıl vazgeçicem acaba. Günde iki fincan götürüyorum maalesef
Kızlar tekrardan hoşgeldiniz
Herkese günaydın.
İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz. Bu sizin için yeni bir başlangış olsun. Biz kardeş takımın üyeleriyiz. Her zaman destek için yanınızdayız. Sizde arada uğrayın
günaydınlarrrrr dünkü menümü yazayım
emziren anneyim
sabah 9 kaşarlı tost 2 dilim ekmekle
öğle 12
1 dilim ekmek
ızgarada 2 adet somon balığı
roka salata
ara 17
1 bardak sütlü nescafe
akşam 19
2 dilim ekmek
1 tabak kurufasülye 5 yk pilav
1 kase yoğurt
Günaydın kızlar
Ben de sabah 2 bardak su içtim. Kahvaltıda ekmek biraz fazla oldu sanırım 4 dilim kadar yedim.1 haşlanmış yumurta 2 yemek kaşığı kadar beyaz peynir ve 5-10 chery Domates-sivri Biber yedim. Bu arada hepsi tuzsuz. Şimdi 2 bardak daha su içeceğim.
Bugün başladım bakalım hayırlısı
Bende once hikayemi paylasayim o zaman.
166 boy
79 kilo
Tabi bu dogum sonrasi yapisan kilo
Oncesinde 166 ya 65 dim ve vu beni mutlu ediyordu yani cok ta citi piti sewmiyorum.Yani sevmiyoruz eşimle
4 senelik bir tedavi sonrası yawruma hamile kaldim sukurler olsun.
Sonrasinda ilk 3 ay hic birsey yiyemeddim.
Hep mide bulanti ve istifra ile gecti.
3 ay ardindan bir acildi istahim durdurabilene ask olsun.
Doguma girdigimde 90 kiloydum.
Suan hedefim tekrar 65 inş.
90 dan 79 a inme seruvenimide yazayim.
Huysuz gorumce ve eş ailesi itinayla istah keser hızla zayiflatir.
Yani spor neyin yapmadim.
Bakalim gorebilckmiyim 65 leri.
2. Bebegi dusundugum icin zayiflamasamda olur kafasindaydim.
Toplu veririm diye dusunuyordum.
Fakat 2.bebek fikrini askiya alinca bare bi zayiflayayim eski firtinali gunlerime doneyim dedim.hadi ins
Benim küçük bi defterim var kızlar oraya kilomu beden olçulerımı yaptığım ya da yapacağım sporu günlük menümü sabahtan yazıp butun gun o planın dışına çıkamamaya çalışıyorum baya etkili oluyo
hoşgeldinMerhaba ben yeniyim 86 kiloydun gecen hafta daha tartilmadim
Bizim evde de durum aynı. Benim hem işte hem evde ayrı suluklarım bi de kızımın... Sokağa çıkarken de ayrı taşıyoruzİyi fikir,uygulama indirebilirim. ☺ Bende çocuk gibi şişe aldım yanıma koydum içeyim diye, suluğum var resmen.
Bizim evde de durum aynı. Benim hem işte hem evde ayrı suluklarım bi de kızımın... Sokağa çıkarken de ayrı taşıyoruz
olur olur hemde çok güzel olurSağolasın inşallah en yakın zaman da geçervalla günde bir bardak içemeyen biri için çok zor olucak ama alışıcam inşallah ah o tatlılar çayın yanına olmadan olmuyo işte zaten onlar ocağıma incir ağacını dikiyor
demek herkes de durum aynı
Benimde eşimle aynı öyle, renk renk ayırdık..
Alay konusuyuz, erkek kardeşim var 21 yaşında azıcık fırlama; bize gelince şey diyor film falan izleyecekken: herkes tamam mı suluklarınızı aldınız mı hazırsanız başlatıyorum
başaramamak diye bir şey artık hayatımızda yok kuzumKizlar bende basladim bakalim ne olcak inşallah basarabilirim
ttalım benim daha cicim günlerimizamanın burda sıkı takip var karbonhidrattı onun yanına bu beisn olmadı pirincin fazlası ekemeğe bedel v.s.
vallaha işimiz zor yaa disiplinli öğrenciler lazım size zalım zalım zalım zalımmm ne olacak benim halımm
ben evde nar varsa onu yiyorum hani dün akşam duş alırken saçımı yıkamayı unutup çıkmışım
hani durumum bu kadar vahim evde yoğunum dibimde hep bi çocuk neyse bahanelerim bittii
3 mil leslie yapıyorum 10 dk kol bacak basen hareketleri yapıyorum bi ara salona gittim zumba yapmıştım baya eğlenceliydi tekrar yazolabilirmBaşarırsın inşALLAH3,5-4ay diyelim 12kilo. Olmayacak şey değil. Emziriyorsun çok ağır sğor yapmamalısın laktik asit sütü bozuyor. Ama emzirme bittikten sonra spor yapabilirsin. Bol bol yürüyüş yap. Hadi akşama da menülerini görelim
olur olur hemde çok güzel olur
keserim biz o incir ağacını
demek herkes de durum aynı
bizde de benim sularım ve sık sık wc gitmem gündemdir
e yani 3 litre su 2 bardak kahve,3 fincan yeşil çay nereye gitsin
Sabah 7.00 uyandım suyumu içtim. Bir tutam maydanoz ve Bir ceviz yedim.
Saat 09.00 da kahvaltı yaptim.bir yumurtadan peynirli omlet. Attı bir dilim uno tam buğday.
11.00 yeşil elma
13.10 bir kase sütlü yulaf ezmesi.
Aksama da alabalık var. Ara öğün olarak da bir kase yoğurt. Ve tabi bol bol su.
Yok bu sakarin bazlı değil. Doğal ve bilinen hiçbir zararı yok. Splenda diye arattirisaniz bulursunuz nette.
Aay şu sakarinler dimi; evvelden modaydı.
Zararlı değil dimi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?