Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

miyaww__ moni bugün gittim kendime suclaroz bazlı tatlandırıcı aldım. Artık günde bir kupadan fazla yok kahve.
bir ara bende kullanmıştım, özellikle kahveyi şekersiz içemediğim dönemlerde.
hatta toz halinde olanları ile de kek yapıyordum
ama artık kullanma gereği duymuyorum alıştım çünkü.
sana da alışma sürecinde iyi gelecektir, sonrasında kullanma gereğin olmasın canımcım

Isin garibi ben yaklasik bes senedir cayi kahveyi sekersiz iciyordum. Iki senedir de cayi da kahveyi de asgari duzeye indirmistim. Ne olduysa iki haftadir falan deli gibi bol kremali kahveler cekiyor canim . Hamileyken asermeyen ben simdi aseriyorum resmen

Günaydın bende kahvaltımı şimdi yaptım
Sizler için saat geç olabilir ama ben almanyada yaşıyorum, ev hanımıyım ancak bu saatlerde kahvaltı yapabiliyorum
Menü bildirimini akşam toplu yazarim
Kizlar bende basladim bakalim ne olcak inşallah basarabilirim

olur olur hemde çok güzel olur
keserim biz o incir ağacını

demek herkes de durum aynı
bizde de benim sularım ve sık sık wc gitmem gündemdir
e yani 3 litre su 2 bardak kahve,3 fincan yeşil çay nereye gitsin
Aman içimizde kalmasın
Yalnız değilsin. Bende sabah 6:40da evden çıkıp 7:20 ile 7:40 arası eve giriyorum. Yardımcım yok çünkü cins bir koçişim var. Haftanın 6 günü çalışıyorum. evde kapının önünde beni bekleyen ve her akşam kek yapalım diyen 3 yaşında bir kızım var. Ayrıca ben yatmadan yatmayan neye elimi atsam elimden alan bir kız
Bu şartlarda düşün 20 küsur kilo verdim. Sende vereceksin ve bahane bulmaya çalışma
3 mil leslie yapıyorum 10 dk kol bacak basen hareketleri yapıyorum bi ara salona gittim zumba yapmıştım baya eğlenceliydi tekrar yazolabilirm
Harikasın. o zaman spora devam

Ben o kadar su içmeden sık gidiyorum bi de o kadar içsem abooo Yatağı yorganı wcye taşıyıp yatarım.
Ne güzel işte ödem vs olmaz sende kız. Ben her sabah ödemden şişmiş bir vaziyette kalkıyorum
miyaww__ moni bugün gittim kendime suclaroz bazlı tatlandırıcı aldım. Artık günde bir kupadan fazla yok kahve.
O tatlandırıcılar çok zararlı. Mümkünse tatlandırmadan tüketmeye çalış. Beyin şeker tadını unutsun.
Ben asla şekersiz çay kahve içemeyen biriydim. Soğuk olunca şekersiz içebildiğimi farkettim o günden beri çayı kahveyi soğutup içiyorum

Ödem yok direk kilo bendeki.

Günaydın kızlar, bugün çok geç kalktım, diğer öğünleri çok geç saatlere kaydırmak istemediğim için doğru düzgün bir kahvaltı yapamadım, kahve-meyve atıştırdım sadece. Bugünü evde geçireceğim, aylık takip listelerimi filan güncelleyeceğim. Belki yazdırıp kullanmak istersiniz diye beslenme, sağlık ve sporla ilgili bazı aylık çizelgelerimi size de atıyorum.

Aylık su çizelgesi: Ben geçen ay üsttekini kullanmıştım. Bu ay 2.sini kullanacağım. Evdeyseniz buzdolabına ya da su sebilinin yakınlarına yapıştırıp düzenli su takibinizi yapabilirsiniz. Dışarda sık zaman geçirenler için a4'ün yarısı kadar bir boyda bastırıp, yanınızda taşıdığınız bir deftere eklemek ya da 3 numara olarak eklediğim haftalık versiyonu kullanmak daha mantıklı. Bir de bu listeler hep 8 bardak/1.5 litre şeklinde düzenlenmiş, eğer her gün 3 litre su içmeyi hedefliyorsanız, bardakları çift dikiş işaretleyin. 3 litre tam 15 bardağa denk geliyor.

Aylık vücut değişim takibi: Bu listeyi kullanmasanız dahi en azından aylık olarak mezurayla ölçünüzü alıp bir köşeye yazıverin. Nereden ne gitmiş daha iyi anlarsınız böylece ve daha çok motive olursunuz.

Haftalık beslenme/spor takibi: Aynı buradaki gün sonu bildirimleri gibi kahvaltıdan başlayarak gün içinde yediklerimizi ve yaptığımız sporu günü gününe kaydedebileceğimiz bir çizelge. Bunu o haftaki beslenme/spor aktivitelerinizi birarada görebilmek için kullanabilirsiniz. Ya da haftanın başında o haftayı planladığınız bir çizelge olarak kullanır, haftanın sonunda planlarınıza ne kadar sadık kalabildiğinize bakarsınız.

Aylık Alışkanlık Takip Çizelgesi: En sona bunu yazdım ama bu benim favorim. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten etkili bir sistem olduğunu düşünüyorum. Her satırda ayın 31 günü için 31 küçük kutucuk ve bir geniş alışkanlık kutucuğu var. İlk olarak geniş kutucukları kazanmayı hedeflediğiniz alışkanlıklarla dolduruyorsunuz. Mesela: spor salonuna gitmek, 5.000 adım yürümek, her gün 3 litre su içmek, salata yemek, hazır gıda yememek gibi kilo vermeye yönelik kazanmak istediğiniz alışkanlıklar olabilir ya da en az 50 sf kitap okumak, hergün 10 parça ütü yapmak, çocuğa bağırmamak, kocaya en bir tane güzel birşey söylemek gibi hayatınızın geliştirmek istediğiniz diğer alanlarıyla alakalı şeyler olabilir. Tamamen size kalmış. Alışkanlık hedeflerinizi belirledikten sonra her gün o alışkanlıkları yerine getirip getirmediğinize bakıyorsunuz. Eğer yerine getirmişseniz gün sütunu ve alışkanlık satırının kesiştiği yerleri işaretliyorsunuz. Böylece ayın sonunda hedeflerinizin ne kadarını gerçekleştirdiğinizi topluca görebiliyorsunuz. Aslında gayet kolay bir işleyişi var ama ben çok karmaşık ve beceriksizce anlattım bu sistemi farkındayım. O yüzden bir tane de internetten bulduğum hali hazırda doldurulmuş basit bir versiyonunu ekliyorum işleyişini görmeniz açısından.

çok teşekkür ederiz çok faydalı bir paylaşım oldu ben de içtiğim su miktarını takip etmek istiyordum hemen çıkartıyorum kendime :)

Sabah suyla başladım,çocukları okula götürdüm çorba ve bir dilim kepekli ekmek yedim suyuma karbonat atıyorum böylece içimi kolay oluyor,50 kere ip atladım tatlı krizim tuttu bir çay kaşığı cokokrem yedim öğlen yine çorba içtim 2lt suyun yarısı bitti bakalım neler olacak

Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum 33 yaşındayım 64-65 kiloyum 10 ay önce ikiz doğum yaptım hala emziriyorum 4-5 kilom kaldı ama veremiyorum malesef

Canım benim de 2 tane ama büyük 18inde olduğu için çok saymadım. Ama bazen o küçükten daha çok ilgi istiyor

Kahvaltida biraz dereotu bir avuc badem bir habuc bir kinrit kutusu kadar peynir 7 tane zeytin 2 dilim kepekli ekmek bir bardak süt ictim. Öglende salata ve mercimek corbasi. Az öncede tarcinli tahinli süt ictim. Ve spor olarakta 1 mil leslie

Selam kızlar. Bugün biraz yoğundum giremedim foruma. Hemen menümü paylaşıyorum.

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tane domates
1 tane salatalık
2 fincan çay

Öğlen
Yarım tavuk döner
Ayran

Araöğün
1 elma

Akşam
Pilav üstü et
ayran

Akşama misafirim var Pilav et domates çorbası filan yapıcam. Ama yemicem ben sadece 2 kaşık pilav 2 kaşık et yicem.

Eliptiğimde geldi bugün kurarsak eğer ohh çalışırım akşam yatmadan.

Şimdilik 1,5 litre su içtim. Akşama 2,5 olur büyük ihtimal.

50 sayfada kitap okurum. Güzel verimli bir günü daha bitiririm.

Slm kizlat
Sabah 9 bucukta= 1 yumurta kk peynir 3 zeytin salatalik dometes 2 dilim tam bugday ekmek
Oglen 2 bucukta= az yogurlu yagsiz tam bugday makarna 2 kasik patli can yemegi
Ara ogun muz
Aksam 7 bucukta kaynanamlara gidiyorz genelde tavuk yapiyor corba ve tavuktan az yerim ekmeksiz
Su suan 2 lt ictim aksama 3 yaparim

Enee bir mayıs annesini daha gördümmmm

Doğum kilolarını vermek lazım değil miii? Hoşgeldiiin

çok teşekkür ederiz çok faydalı bir paylaşım oldu ben de içtiğim su miktarını takip etmek istiyordum hemen çıkartıyorum kendime :)

İşine yarar umarım. Yalnız ben a4'e göre boyutlandırmadan ekledim çizelgeleri. Kullanacağınız çizelgeyi baskı önizlemeyle kontrol edip, boyutunu istediğiniz gibi ayarlayın mutlaka.

Ayrıca moni ile konuştuk kitap okuma etkinlikleri yapmak istiyoruz kimler katılır?

Ben katılırım, süper olur hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…