Yok bu sakarin bazlı değil. Doğal ve bilinen hiçbir zararı yok. Splenda diye arattirisaniz bulursunuz nette.
bir ara bende kullanmıştım, özellikle kahveyi şekersiz içemediğim dönemlerde.
Isin garibi ben yaklasik bes senedir cayi kahveyi sekersiz iciyordum. Iki senedir de cayi da kahveyi de asgari duzeye indirmistim. Ne olduysa iki haftadir falan deli gibi bol kremali kahveler cekiyor canim . Hamileyken asermeyen ben simdi aseriyorum resmenbir ara bende kullanmıştım, özellikle kahveyi şekersiz içemediğim dönemlerde.
hatta toz halinde olanları ile de kek yapıyordum
ama artık kullanma gereği duymuyorum alıştım çünkü.
sana da alışma sürecinde iyi gelecektir, sonrasında kullanma gereğin olmasın canımcım
Benimde eşimle aynı öyle, renk renk ayırdık..
Alay konusuyuz, erkek kardeşim var 21 yaşında azıcık fırlama; bize gelince şey diyor film falan izleyecekken: herkes tamam mı suluklarınızı aldınız mı hazırsanız başlatıyorum
Günaydın bende kahvaltımı şimdi yaptım
Sizler için saat geç olabilir ama ben almanyada yaşıyorum, ev hanımıyım ancak bu saatlerde kahvaltı yapabiliyorum
Menü bildirimini akşam toplu yazarim
Kizlar bende basladim bakalim ne olcak inşallah basarabilirim
Aman içimizde kalmasınolur olur hemde çok güzel olur
keserim biz o incir ağacını
demek herkes de durum aynı
bizde de benim sularım ve sık sık wc gitmem gündemdir
e yani 3 litre su 2 bardak kahve,3 fincan yeşil çay nereye gitsin
Yalnız değilsin. Bende sabah 6:40da evden çıkıp 7:20 ile 7:40 arası eve giriyorum. Yardımcım yok çünkü cins bir koçişim var. Haftanın 6 günü çalışıyorum. evde kapının önünde beni bekleyen ve her akşam kek yapalım diyen 3 yaşında bir kızım var. Ayrıca ben yatmadan yatmayan neye elimi atsam elimden alan bir kızamanın burda sıkı takip var karbonhidrattı onun yanına bu beisn olmadı pirincin fazlası ekemeğe bedel v.s.
vallaha işimiz zor yaa disiplinli öğrenciler lazım size zalım zalım zalım zalımmm ne olacak benim halımm
ben evde nar varsa onu yiyorum hani dün akşam duş alırken saçımı yıkamayı unutup çıkmışım
hani durumum bu kadar vahim evde yoğunum dibimde hep bi çocuk neyse bahanelerim bitti
çalışıyorum ev git uğraş
Harikasın. o zaman spora devam3 mil leslie yapıyorum 10 dk kol bacak basen hareketleri yapıyorum bi ara salona gittim zumba yapmıştım baya eğlenceliydi tekrar yazolabilirm
Ne güzel işte ödem vs olmaz sende kız. Ben her sabah ödemden şişmiş bir vaziyette kalkıyorum
Ben o kadar su içmeden sık gidiyorum bi de o kadar içsem aboooYatağı yorganı wcye taşıyıp yatarım.
O tatlandırıcılar çok zararlı. Mümkünse tatlandırmadan tüketmeye çalış. Beyin şeker tadını unutsun.
Aman içimizde kalmasın
Yalnız değilsin. Bende sabah 6:40da evden çıkıp 7:20 ile 7:40 arası eve giriyorum. Yardımcım yok çünkü cins bir koçişim var. Haftanın 6 günü çalışıyorum. evde kapının önünde beni bekleyen ve her akşam kek yapalım diyen 3 yaşında bir kızım var. Ayrıca ben yatmadan yatmayan neye elimi atsam elimden alan bir kız
Bu şartlarda düşün 20 küsur kilo verdim. Sende vereceksin ve bahane bulmaya çalışma
Harikasın. o zaman spora devam
Ne güzel işte ödem vs olmaz sende kız. Ben her sabah ödemden şişmiş bir vaziyette kalkıyorum
O tatlandırıcılar çok zararlı. Mümkünse tatlandırmadan tüketmeye çalış. Beyin şeker tadını unutsun.
Ben asla şekersiz çay kahve içemeyen biriydim. Soğuk olunca şekersiz içebildiğimi farkettim o günden beri çayı kahveyi soğutup içiyorum
Günaydın kızlar, bugün çok geç kalktım, diğer öğünleri çok geç saatlere kaydırmak istemediğim için doğru düzgün bir kahvaltı yapamadım, kahve-meyve atıştırdım sadece. Bugünü evde geçireceğim, aylık takip listelerimi filan güncelleyeceğim. Belki yazdırıp kullanmak istersiniz diye beslenme, sağlık ve sporla ilgili bazı aylık çizelgelerimi size de atıyorum.
Aylık su çizelgesi: Ben geçen ay üsttekini kullanmıştım. Bu ay 2.sini kullanacağım. Evdeyseniz buzdolabına ya da su sebilinin yakınlarına yapıştırıp düzenli su takibinizi yapabilirsiniz. Dışarda sık zaman geçirenler için a4'ün yarısı kadar bir boyda bastırıp, yanınızda taşıdığınız bir deftere eklemek ya da 3 numara olarak eklediğim haftalık versiyonu kullanmak daha mantıklı. Bir de bu listeler hep 8 bardak/1.5 litre şeklinde düzenlenmiş, eğer her gün 3 litre su içmeyi hedefliyorsanız, bardakları çift dikiş işaretleyin. 3 litre tam 15 bardağa denk geliyor.
Eki Görüntüle 2117578
Eki Görüntüle 2117579
Eki Görüntüle 2117580
Aylık vücut değişim takibi: Bu listeyi kullanmasanız dahi en azından aylık olarak mezurayla ölçünüzü alıp bir köşeye yazıverin. Nereden ne gitmiş daha iyi anlarsınız böylece ve daha çok motive olursunuz.
Eki Görüntüle 2117582
Haftalık beslenme/spor takibi: Aynı buradaki gün sonu bildirimleri gibi kahvaltıdan başlayarak gün içinde yediklerimizi ve yaptığımız sporu günü gününe kaydedebileceğimiz bir çizelge. Bunu o haftaki beslenme/spor aktivitelerinizi birarada görebilmek için kullanabilirsiniz. Ya da haftanın başında o haftayı planladığınız bir çizelge olarak kullanır, haftanın sonunda planlarınıza ne kadar sadık kalabildiğinize bakarsınız.
Eki Görüntüle 2117583
Aylık Alışkanlık Takip Çizelgesi: En sona bunu yazdım ama bu benim favorim. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten etkili bir sistem olduğunu düşünüyorum. Her satırda ayın 31 günü için 31 küçük kutucuk ve bir geniş alışkanlık kutucuğu var. İlk olarak geniş kutucukları kazanmayı hedeflediğiniz alışkanlıklarla dolduruyorsunuz. Mesela: spor salonuna gitmek, 5.000 adım yürümek, her gün 3 litre su içmek, salata yemek, hazır gıda yememek gibi kilo vermeye yönelik kazanmak istediğiniz alışkanlıklar olabilir ya da en az 50 sf kitap okumak, hergün 10 parça ütü yapmak, çocuğa bağırmamak, kocaya en bir tane güzel birşey söylemek gibi hayatınızın geliştirmek istediğiniz diğer alanlarıyla alakalı şeyler olabilir. Tamamen size kalmış. Alışkanlık hedeflerinizi belirledikten sonra her gün o alışkanlıkları yerine getirip getirmediğinize bakıyorsunuz. Eğer yerine getirmişseniz gün sütunu ve alışkanlık satırının kesiştiği yerleri işaretliyorsunuz. Böylece ayın sonunda hedeflerinizin ne kadarını gerçekleştirdiğinizi topluca görebiliyorsunuz. Aslında gayet kolay bir işleyişi var ama ben çok karmaşık ve beceriksizce anlattım bu sistemi farkındayım. O yüzden bir tane de internetten bulduğum hali hazırda doldurulmuş basit bir versiyonunu ekliyorum işleyişini görmeniz açısından.
Eki Görüntüle 2117603
Eki Görüntüle 2117589
Canım benim de 2 tane ama büyük 18inde olduğu için çok saymadım. Ama bazen o küçükten daha çok ilgi istiyorlydznp amannnnnn akşam 7,20 mi şok şok şokk ayyy utandım şimdiyaaaa ama bahaneler bitmiyordu büyükler nedemiş 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocukk bende 2 bebe varrrr
maşallah subanallah takdir ettim hasetlendim
Yaa ben katılırımmmmAyrıcamoni ile konuştuk kitap okuma etkinlikleri yapmak istiyoruz kimler katılır?
Enee bir mayıs annesini daha gördümmmmKahvaltida biraz dereotu bir avuc badem bir habuc bir kinrit kutusu kadar peynir 7 tane zeytin 2 dilim kepekli ekmek bir bardak süt ictim. Öglende salata ve mercimek corbasi. Az öncede tarcinli tahinli süt ictim. Ve spor olarakta 1 mil leslie
Güncel kilom 106hoşgeldin tekrardan
bilgilerini göremedim yazabilirmisin
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce bir takımda bulundun mu?
çok teşekkür ederiz çok faydalı bir paylaşım oldu ben de içtiğim su miktarını takip etmek istiyordum hemen çıkartıyorum kendime :)
Ayrıcamoni ile konuştuk kitap okuma etkinlikleri yapmak istiyoruz kimler katılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?