Bugün ki bütün menüm ;
Kahvaltı ;
1 kk peynir
6-8 adet siyah zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Öğle ; Yok :/
Ara öğün;
Yarım ayva , 3 medine hurması
Akşam;
4 köfte
1 kase marul salata
(Şuan yiyorum)
Bugün toplam su; 500 ml
Çay ve su çok içerim daha ama vazgeçilmezim
Çok içiyorum canım normalde 3 lt hatta ama bugün çok yorgun düşmüştüm bebekten dolayı uykuyla geçti günüm
Suyu arttırırsan 10 numaraaa.
Kızlar bu arada ben hafta da 1 defa 1 öğünde ödül yapıcam daha önce böyle yaptım hep diyetlerimi daha bir etkili oluyor ben de sanki
Hic sorma vallah gitmiyo bi türlüEnee bir mayıs annesini daha gördümmmm
Doğum kilolarını vermek lazım değil miii? Hoşgeldiiin
Çok içiyorum canım normalde 3 lt hatta ama bugün çok yorgun düşmüştüm bebekten dolayı uykuyla geçti günümYatmadan 1,5 a tamamlasam iyi olur tabi ki
miyaww__ diyetle aynı anda sigarayı da mı bıraktın maşallah Bende istiyorum ama cesaret edemedim aynı anda başlamaya ikisine.
Ben de öyle yapıcam. Hatta tartı gününün ertesindeki öğlen yemeğini seçtim ödül öğünü olarak.
Acaba neden bu kadar cok pankek oldu bugun fazlasiyla ekmek yemis gibi oldun listende biraz kh agirlikli olmus kh ihtiyacini sebzelerden giderip biraz daha protein katarsan menune kilo vermen kolaylasirTaze soğan
Maydanoz
Sekiz dokuz tane zeytin
Dört tane çeri domatesi
Kk peynir
İki tane biber
Bir yemek kaşığı tahin pekmez
Bir tane pankek
Bir kupa yeşil çay
~~~~~~~~~~~~~
Ara öğün
Bir bardak tarçınlı süt
Bir tane pankek
~~~~~~~~~~~~~
Öğlen yemeği
Bir kase mantar çorbası
Yarım dilim ekmek
Bir tane pankek
~~~~~~~~~~~~~
Ara öğün
Bir tane küçük boy muz
İki tane paket
~~~~~~~~~~~~~
Akşam yemeği
Bir kase şehriye çorbası
Bir tabak bezelye yemeği
Salata
2 litresi içtim dahada içerim heralde bir tane kaçamak Haldeyim var
Merhaba seninde menun biraz kh agirlikli olmus oglen kh agirlikliysa aksam proteinde ekleyerek dengeleyebilirsin. Diyette proteine yeterince yer verirsen kilo verirken kaslarini eritmemis olursun13.00
Şekersiz sütlü nescafe - 1 portakal
16.00
1 tabak kepekli makarna + 2 dilim tam yağlı ezine
Tatlı niyetine bir havuç (cidden yemeğin üstüne tatlı hissini iyi frenliyor)
18.00
2 tane limonlu eti form
Papatya çayı
19.30
1.5 kepçe tarhana çorbası (çeyrek paket krema vardı içinde)
1 dilim portakallı kereviz
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Bir de aralarda diyette olduğumu unuttup farketmeden yediğim 4-5 fındıkla 2 olips şeker var.
Net 2 lt su içtim son litre dolapta soğuyor onu da içerim yatana kadar.
Bugün şuana kadar attığım adım sayısı 1320biraz tempolu merdiven inip çıkma yapıp onu yatana kadar 3000 yapmaya çalışırım, bir de 20 dklik beginner hiit spinning antremanı buldum bir tane onu yapmayı denerim.
Menün çok az değil mi arkadaşım? Keşke somonu akşam yemeğinde yeseydin.Ay somon,çok severim. Ama ekmekle.
İyi fikir,uygulama indirebilirim. ☺ Bende çocuk gibi şişe aldım yanıma koydum içeyim diye, suluğum var resmen.
Türk kahvesine çevirsen süper olur.
Hoşbulduk çok teşekkür ederiz.
9 tost olarak okuduk başta.
Emziren anne olduğun için bana normal geldi listen, keşke nescafe yerine tek süt içine türk kahvesi ataydın.❤
Hayırlı olsun bakalımm, ekmek olmasa karatay geldi bian bana.:
Bebişinizi öpüyorum Allah hayırlı ömür versin.
Aaaa bende kendimi ölçeceğim şimdi. ❤❤
Kilom 108.3
Bu listeyle kilo vermistim ama. Burda cok ogrenecegim seyler var galiba :)
Hollandalilar cok acayip yaa.
Bu listeyi saglikli yeme amacli verdi bide, kiloma ve almam gereken kaloriye gore yapti diyetisyen ama bilemedimki simdi
Canım ekmekle yersem diyet yapıyor olmam ki :)) ekmek çok kilo aldırıyor . 1 dilim bile kilo vermeyi yavaşlatır. O yüzden ekmek diyetime asla sokmuyorum. Böyle bir menü beni aşağı yukarı doyuruyor, biliyorsun diyet yaparken bir yanının hep aç kalması lazım:))
Evet aç yatmak önemli canım
Aç yatmadan kilo verilmiyor ya.
miyaww__ diyetle aynı anda sigarayı da mı bıraktın maşallah Bende istiyorum ama cesaret edemedim aynı anda başlamaya ikisine.
Ben de öyle yapıcam. Hatta tartı gününün ertesindeki öğlen yemeğini seçtim ödül öğünü olarak.
Bir yanım mı? Benim her yanım aç ama...Canım ekmekle yersem diyet yapıyor olmam ki :)) ekmek çok kilo aldırıyor . 1 dilim bile kilo vermeyi yavaşlatır. O yüzden ekmek diyetime asla sokmuyorum. Böyle bir menü beni aşağı yukarı doyuruyor, biliyorsun diyet yaparken bir yanının hep aç kalması lazım:))
eline emeğine sağlık kuzum çok emek vermişsin,faydalınalacaktırGünaydın kızlar, bugün çok geç kalktım, diğer öğünleri çok geç saatlere kaydırmak istemediğim için doğru düzgün bir kahvaltı yapamadım, kahve-meyve atıştırdım sadece. Bugünü evde geçireceğim, aylık takip listelerimi filan güncelleyeceğim. Belki yazdırıp kullanmak istersiniz diye beslenme, sağlık ve sporla ilgili bazı aylık çizelgelerimi size de atıyorum.
Aylık su çizelgesi: Ben geçen ay üsttekini kullanmıştım. Bu ay 2.sini kullanacağım. Evdeyseniz buzdolabına ya da su sebilinin yakınlarına yapıştırıp düzenli su takibinizi yapabilirsiniz. Dışarda sık zaman geçirenler için a4'ün yarısı kadar bir boyda bastırıp, yanınızda taşıdığınız bir deftere eklemek ya da 3 numara olarak eklediğim haftalık versiyonu kullanmak daha mantıklı. Bir de bu listeler hep 8 bardak/1.5 litre şeklinde düzenlenmiş, eğer her gün 3 litre su içmeyi hedefliyorsanız, bardakları çift dikiş işaretleyin. 3 litre tam 15 bardağa denk geliyor.
Eki Görüntüle 2117578
Eki Görüntüle 2117579
Eki Görüntüle 2117580
Aylık vücut değişim takibi: Bu listeyi kullanmasanız dahi en azından aylık olarak mezurayla ölçünüzü alıp bir köşeye yazıverin. Nereden ne gitmiş daha iyi anlarsınız böylece ve daha çok motive olursunuz.
Eki Görüntüle 2117582
Haftalık beslenme/spor takibi: Aynı buradaki gün sonu bildirimleri gibi kahvaltıdan başlayarak gün içinde yediklerimizi ve yaptığımız sporu günü gününe kaydedebileceğimiz bir çizelge. Bunu o haftaki beslenme/spor aktivitelerinizi birarada görebilmek için kullanabilirsiniz. Ya da haftanın başında o haftayı planladığınız bir çizelge olarak kullanır, haftanın sonunda planlarınıza ne kadar sadık kalabildiğinize bakarsınız.
Eki Görüntüle 2117583
Aylık Alışkanlık Takip Çizelgesi: En sona bunu yazdım ama bu benim favorim. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten etkili bir sistem olduğunu düşünüyorum. Her satırda ayın 31 günü için 31 küçük kutucuk ve bir geniş alışkanlık kutucuğu var. İlk olarak geniş kutucukları kazanmayı hedeflediğiniz alışkanlıklarla dolduruyorsunuz. Mesela: spor salonuna gitmek, 5.000 adım yürümek, her gün 3 litre su içmek, salata yemek, hazır gıda yememek gibi kilo vermeye yönelik kazanmak istediğiniz alışkanlıklar olabilir ya da en az 50 sf kitap okumak, hergün 10 parça ütü yapmak, çocuğa bağırmamak, kocaya en bir tane güzel birşey söylemek gibi hayatınızın geliştirmek istediğiniz diğer alanlarıyla alakalı şeyler olabilir. Tamamen size kalmış. Alışkanlık hedeflerinizi belirledikten sonra her gün o alışkanlıkları yerine getirip getirmediğinize bakıyorsunuz. Eğer yerine getirmişseniz gün sütunu ve alışkanlık satırının kesiştiği yerleri işaretliyorsunuz. Böylece ayın sonunda hedeflerinizin ne kadarını gerçekleştirdiğinizi topluca görebiliyorsunuz. Aslında gayet kolay bir işleyişi var ama ben çok karmaşık ve beceriksizce anlattım bu sistemi farkındayım. O yüzden bir tane de internetten bulduğum hali hazırda doldurulmuş basit bir versiyonunu ekliyorum işleyişini görmeniz açısından.
Eki Görüntüle 2117603
Eki Görüntüle 2117589
canımcım çorba ile ekmek diyette önerilmiyor.tatlı krizini çokokremle atlatman mümkün değil, minnacık yenmesi bile kan şekerini alt üst edip acıktırır ve dibi görülür o kavanaozun çok tehlikeliSabah suyla başladım,çocukları okula götürdüm çorba ve bir dilim kepekli ekmek yedim suyuma karbonat atıyorum böylece içimi kolay oluyor,50 kere ip atladım tatlı krizim tuttu bir çay kaşığı cokokrem yedimöğlen yine çorba içtim 2lt suyun yarısı bitti bakalım neler olacak
hoşgeldin canımMerhaba ben de aranıza katılmak istiyorum33 yaşındayım 64-65 kiloyum 10 ay önce ikiz doğum yaptım hala emziriyorum 4-5 kilom kaldı ama veremiyorum malesef
menün de sporun da harikaKahvaltida biraz dereotu bir avuc badem bir habuc bir kinrit kutusu kadar peynir 7 tane zeytin 2 dilim kepekli ekmek bir bardak süt ictim. Öglende salata ve mercimek corbasi. Az öncede tarcinli tahinli süt ictim. Ve spor olarakta 1 mil leslie
çitlembiğim, menün genel olarak güzel .öğlenki yarım beyaz ekmeğin olmasaymış süper olurmuş.akşamda eti fazla yesen de pilav yemesen diyorum da saat geç olmuış o pilav çoktan yenmiştirSelam kızlar. Bugün biraz yoğundum giremedim foruma. Hemen menümü paylaşıyorum.
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tane domates
1 tane salatalık
2 fincan çay
Öğlen
Yarım tavuk döner
Ayran
Araöğün
1 elma
Akşam
Pilav üstü et
ayran
Akşama misafirim var Pilav et domates çorbası filan yapıcam. Ama yemicem ben sadece 2 kaşık pilav 2 kaşık et yicem.
Eliptiğimde geldi bugün kurarsak eğer ohh çalışırım akşam yatmadan.
Şimdilik 1,5 litre su içtim. Akşama 2,5 olur büyük ihtimal.
50 sayfada kitap okurum. Güzel verimli bir günü daha bitiririm.
ben ben benAyrıcamoni ile konuştuk kitap okuma etkinlikleri yapmak istiyoruz kimler katılır?
selam canım, makarnan tam buğday mış şu an bişi diyemiyorumSlm kizlat
Sabah 9 bucukta= 1 yumurta kk peynir 3 zeytin salatalik dometes 2 dilim tam bugday ekmek
Oglen 2 bucukta= az yogurlu yagsiz tam bugday makarna 2 kasik patli can yemegi
Ara ogun muz
Aksam 7 bucukta kaynanamlara gidiyorz genelde tavuk yapiyor corba ve tavuktan az yerim ekmeksiz
Su suan 2 lt ictim aksama 3 yaparim
ne güzel olur ördekimYaa ben katılırımmmm
Bir sürü kitap var okumak istediğim amaaa hep bir şeyler yüzünden erteliyorum başaramıyorum, belki etkinlik olursa daha ciddiye alırımmm
notlara ekleyelimGüncel kilom 106
Hedef kilom89
Daha önce bir takımda bulunmadım
Sabah 1yumurta
10yeşil zeytin
5ceviz
ne kadar bol çene o kadar çok motivasyonMerhaba maşallah döktürmüşsünüz mesajları 2,5 yaşında oğlum 2 aylıkta kızım olunca anca girebildim buraya
Öğlen öğününü kaçırdım çünkü gece bebiş uyutmamıştı çocuklarla beraber uyumayı tercih ettim vallaArada yarım ayva 3 hurma yedim :) Birazdanda yemek hazırlıcam ne yapsam bilmiyorum
ne denir ki harikasınKizlar yemeklerimi yedim bitti kapattım inşallah bugünü
Sabah:haşlanmış yumurta,7 tane zeytin,10 gr kadar peynir.bir dilim tam tahilli ekmek
Ara ogün :20 gram fındık
Öğlen : bir kase karnabahar yemeği bir kase yogurt
Aksam yemeği: kırmızı lahana salatasi yoğurt
Öğlen le aksamin arasinda cok saat farki yok o yuzden salatayla gecistirdim. 2 litre su daha aksama kadar 1 litre daha icerim sanirim.
kuzum menün çok güzel ama neden öğle yemeğin yok? metabolizmanı yavaşlatırsın aman ha öğünlerini kaçırmaBugün ki bütün menüm ;
Kahvaltı ;
1 kk peynir
6-8 adet siyah zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Öğle ; Yok :/
Ara öğün;
Yarım ayva , 3 medine hurması
Akşam;
4 köfte
1 kase marul salata
(Şuan yiyorum)
Bugün toplam su; 500 ml
Çay ve su çok içerim daha ama vazgeçilmezim
tatlışım günü detoks tarzı geçirmişsin ,gece ne etmişin öyle kelle paça, çorbası olmadığını umut ederek yağsız tarafından yemişsindir inş diyorumbugünki menüm ,paylamaktan çekinmeyinizz.
çay
- sabah: büyük bir kase yulaf ezmesi+3 ceviz+yarı avuç yaban mersini
limonlu yeşil çay
- ara ö: 1 elma
1 litre su içtim. yaklaşık bir 5 bardak çay içmişimdir. Şimdi de bir 3 bardak çay içerim diye tahmin ediyorum. Normalde yemekten sonra canım tatlı çeker ama artık yemeyeceğim.
- öğle : salata+ 1 kase yoğurt
- ara ö: 3 ceviz+ bir kaç fındık
- akşam: kelle paça
belirli bir diyet programı takip etmediğim için eleştirilere açığım.
bütün olarak güzelBugun menüm
Kahvaltı
1 tam yumurta 1 yumurta beyazı ile omlet 1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşillik domates 1 dilim hindi füme
Ara
1 küçük muz
8 çiğ fındık
1 bardak rezene
Öğle 6 kaşık tavuk sote
5 kaşık beğendi salata
Ara 1 bardak sütlü kahve
2 kuru kayısı 1 hurma
2 küçük kare çikolata Regli im canım çekti yedim malesef
Akşam
1 bardak ayran
Yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek
Son ara 1 bardak kefir
2litre su içtim yatana kadar su içerim
Spor leslie başladım oğlum uyandı 1 mili tamamlayamadım
hafif detoks tarzı güzel menünHerkese iyi akşamlarrrrr..
Bende menümü yazayım. ☺
Uyanır uyanmaz yarım lt ılık, limonlu su.
Sabah:
1 dilim peynir
5-6 zeytin
1 domates
1 biber
2 yumurtadan, maydonozlu pul biberli omlet
Ara;
1 elma
Öğlen:
1 kase pul biberli yoğurt.
Ara;
Yok
Akşam:
2 tavuk baget.
Koca bir kase salata; yağsız
2 bardak ayran
1.5 lt su.
Kahve içmedim, canım sigara ister diye.
hımm..o halde o öğününü cuma günü tartıdan sonra kullanırsın, öncesinde değil. çünkü cuma sabahı tartılıyoruz takımın yarışma kuralı gereğiKızlar bu arada ben hafta da 1 defa 1 öğünde ödül yapıcam daha önce böyle yaptım hep diyetlerimi daha bir etkili oluyor ben de sanki
pankek yemişsin kuzum tüm günTaze soğan
Maydanoz
Sekiz dokuz tane zeytin
Dört tane çeri domatesi
Kk peynir
İki tane biber
Bir yemek kaşığı tahin pekmez
Bir tane pankek
Bir kupa yeşil çay
~~~~~~~~~~~~~
Ara öğün
Bir bardak tarçınlı süt
Bir tane pankek
~~~~~~~~~~~~~
Öğlen yemeği
Bir kase mantar çorbası
Yarım dilim ekmek
Bir tane pankek
~~~~~~~~~~~~~
Ara öğün
Bir tane küçük boy muz
İki tane paket
~~~~~~~~~~~~~
Akşam yemeği
Bir kase şehriye çorbası
Bir tabak bezelye yemeği
Salata
2 litresi içtim dahada içerim heralde bir tane kaçamak Haldeyim var
kahvaltı yok, nescafe içmemeliyiz13.00
Şekersiz sütlü nescafe - 1 portakal
16.00
1 tabak kepekli makarna + 2 dilim tam yağlı ezine
Tatlı niyetine bir havuç (cidden yemeğin üstüne tatlı hissini iyi frenliyor)
18.00
2 tane limonlu eti form
Papatya çayı
19.30
1.5 kepçe tarhana çorbası (çeyrek paket krema vardı içinde)
1 dilim portakallı kereviz
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Bir de aralarda diyette olduğumu unuttup farketmeden yediğim 4-5 fındıkla 2 olips şeker var.
Net 2 lt su içtim son litre dolapta soğuyor onu da içerim yatana kadar.
Bugün şuana kadar attığım adım sayısı 1320biraz tempolu merdiven inip çıkma yapış onu yatana kadar 3000 yapmaya çalışırım, bir de 20 dklik beginner hiit spinning antremanı buldum bir tane onu yapmayı denerim.
eline emeğine sağlık kuzum çok emek vermişsin,faydalınalacaktır
canımcım çorba ile ekmek diyette önerilmiyor.tatlı krizini çokokremle atlatman mümkün değil, minnacık yenmesi bile kan şekerini alt üst edip acıktırır ve dibi görülür o kavanaozun çok tehlikeliöyle durumları daha bilinçli olarak atlatmalısın mesela tarçınlı süt.kuru kayısı vb.
ip atlamışsın harika
hoşgeldin canım
oyy maşallah ikizlerinetakımımız bebiş konusunda bereketli maşallah subhanallah
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin
vermen gereken az bi kilon kalmış yaz gelmeden halledeceksin inşallah.bizim anne ördekimiz varmorordek onunla paslaşın harika kilolar verdi
menün de sporun da harika
gün sonunda menülerini toplu da paylaşırsın canımcım
çitlembiğim, menün genel olarak güzel .öğlenki yarım beyaz ekmeğin olmasaymış süper olurmuş.akşamda eti fazla yesen de pilav yemesen diyorum da saat geç olmuış o pilav çoktan yenmiştir
zararı yok eliptik le yakarsıngüle güle kullan bol bol yağ yak
günün en harika olanı, kitap
su da güzel
ben ben benbu sıra kitap okuyamıyorum, aldığım başlayamadığım birkaç kitabım var, bugünde bir kitap aldım inşallah başlıcam bu gece
selam canım, makarnan tam buğday mış şu an bişi diyemiyorum
suyu 3 litreye tamamlarsan süper olur
ne güzel olur ördekim
notlara ekleyelim
ne kadar bol çene o kadar çok motivasyon
uyu kuzum ne güzel yapmışsın ohh
ne denir ki harikasın
kuzum akşamı erken kapatmışsın acıkma ihtimaline karşı bir ara öğün mü yapsan diyorum
kuzum menün çok güzel ama neden öğle yemeğin yok? metabolizmanı yavaşlatırsın aman ha öğünlerini kaçırma
tatlışım günü detoks tarzı geçirmişsin ,gece ne etmişin öyle kelle paça, çorbası olmadığını umut ederek yağsız tarafından yemişsindir inş diyorum(laf aramızda çok severim 1 yıldır yiyemiyorum zalım sibel yasakladı,diyetisyenim olur kendileri)
yeşil çay iç canımcım, o kadar siyah çay demirini alıppp giderisabetli karar, tatlı yok
suyu da arttırman gerekiyor
bütün olarak güzelminnak çiklatıda görmeyelim
hafif detoks tarzı güzel menünsuyu mutlaka arttırmalısın tatlışım, sporda eklersek muhteşem olur
zararlı şeyleri aklımıza getirmiyoruz
hımm..o halde o öğününü cuma günü tartıdan sonra kullanırsın, öncesinde değil. çünkü cuma sabahı tartılıyoruz takımın yarışma kuralı gereği
pankek yemişsin kuzum tüm günaslında pankeklerin olmasa güzel bir menü olurmuş, bide kaçamağın. neyse düzelticez yavaş yavaş
kahvaltı yok, nescafe içmemeliyiz
su tamamlandığında süper olacak. spor azmin güzel tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?