Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Suyu arttırırsan 10 numaraaa.

13.00
Şekersiz sütlü nescafe - 1 portakal

16.00
1 tabak kepekli makarna + 2 dilim tam yağlı ezine
Tatlı niyetine bir havuç (cidden yemeğin üstüne tatlı hissini iyi frenliyor)

18.00
2 tane limonlu eti form
Papatya çayı

19.30
1.5 kepçe tarhana çorbası (çeyrek paket krema vardı içinde)
1 dilim portakallı kereviz
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Bir de aralarda diyette olduğumu unuttup farketmeden yediğim 4-5 fındıkla 2 olips şeker var.

Net 2 lt su içtim son litre dolapta soğuyor onu da içerim yatana kadar.

Bugün şuana kadar attığım adım sayısı 1320 biraz tempolu merdiven inip çıkma yapıp onu yatana kadar 3000 yapmaya çalışırım, bir de 20 dklik beginner hiit spinning antremanı buldum bir tane onu yapmayı denerim.

Son düzenleme:
miyaww__ diyetle aynı anda sigarayı da mı bıraktın maşallah Bende istiyorum ama cesaret edemedim aynı anda başlamaya ikisine.

Kızlar bu arada ben hafta da 1 defa 1 öğünde ödül yapıcam daha önce böyle yaptım hep diyetlerimi daha bir etkili oluyor ben de sanki

Ben de öyle yapıcam. Hatta tartı gününün ertesindeki öğlen yemeğini seçtim ödül öğünü olarak.

Tekrar selam kızlar
Ufak oğlum olduğu için gün içerisinde katılamıyorum size üzgünüm.
Akşam yemeğim...
Ilk günden falsom çok oldu ama oğlumun kalan yarım hamburgerini yedim. Salatalık ve Domates bolca yedim.
2 bardak su içtim.

Arada bir mandalina yedim. Arada da su içtim ama onları sayamadım...

Çok içiyorum canım normalde 3 lt hatta ama bugün çok yorgun düşmüştüm bebekten dolayı uykuyla geçti günüm Yatmadan 1,5 a tamamlasam iyi olur tabi ki

Ooy yerim senin bebişiniii.

Yaaa bi de bana sor, duvarlara tırmanıcam nerdeyse.

Acaba neden bu kadar cok pankek oldu bugun fazlasiyla ekmek yemis gibi oldun listende biraz kh agirlikli olmus kh ihtiyacini sebzelerden giderip biraz daha protein katarsan menune kilo vermen kolaylasir

Merhaba seninde menun biraz kh agirlikli olmus oglen kh agirlikliysa aksam proteinde ekleyerek dengeleyebilirsin. Diyette proteine yeterince yer verirsen kilo verirken kaslarini eritmemis olursun

Bugün oğluma sokakta bir tanıdık çikolata verdi. Bu biraz yedi anne yemiycem dedi. Ben de alışkanlık bir ısırık aldım, sonra gözlerim açıldı resmen. Oruç bozdum sanki. sanırım regl kapıda tatlı çikolata beni çekiyor resmen

Canım ekmekle yersem diyet yapıyor olmam ki :)) ekmek çok kilo aldırıyor . 1 dilim bile kilo vermeyi yavaşlatır. O yüzden ekmek diyetime asla sokmuyorum. Böyle bir menü beni aşağı yukarı doyuruyor, biliyorsun diyet yaparken bir yanının hep aç kalması lazım:))

Kilom 108.3
Bu listeyle kilo vermistim ama. Burda cok ogrenecegim seyler var galiba :)
Hollandalilar cok acayip yaa.
Bu listeyi saglikli yeme amacli verdi bide, kiloma ve almam gereken kaloriye gore yapti diyetisyen ama bilemedimki simdi

Gerçekten öyle. Meyve günde 1 öğün olacak
Makarna pilav bunları tamamen çıkar canım

Aç yatmadan kilo verilmiyor ya.

Kızlar bugün ekstra açtım yaaa neden bilmiyorum sanırım regl olacağım için...

Bugün spor yapmadım, 3 gün üst üste gittiğim için 1 gün ara verdim. Yarın devam..

Bugünkü menüm şöyleydi;

kahvaltı 11:30 - 12:00 gibi

1 dilim kaşar peyniri
1 dilim hellim peyniri
12 tane siyah ve yeşil karışık zeytin
5 tane bütün ceviz
Şekersiz çay

Ara:

1 tane granola bar

Akşamüstü:

3 tane kuru domates
Yarım granola bar

2 saat sonra:

1 bardak latte

Akşam 21:30 da :

1 büyük Kase organik yoğurttan yayla çorbası
1 tane granola
1 dilim organik ekmek malesef (((
Normalde ekmek Yok diyetimde ama bugün ekstra açım demiştim ya ondan öyle oldu.

Yarın sporu ekstra yapmam gerekiyor :)

Su 1 buçuk litre

Güzel motive oluyor bence böyle iyi yapmışsın sen de canım

Bir yanım mı? Benim her yanım aç ama...

eline emeğine sağlık kuzum çok emek vermişsin,faydalınalacaktır

canımcım çorba ile ekmek diyette önerilmiyor.tatlı krizini çokokremle atlatman mümkün değil, minnacık yenmesi bile kan şekerini alt üst edip acıktırır ve dibi görülür o kavanaozun çok tehlikeliöyle durumları daha bilinçli olarak atlatmalısın mesela tarçınlı süt.kuru kayısı vb.
ip atlamışsın harika

Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum 33 yaşındayım 64-65 kiloyum 10 ay önce ikiz doğum yaptım hala emziriyorum 4-5 kilom kaldı ama veremiyorum malesef
hoşgeldin canım
oyy maşallah ikizlerinetakımımız bebiş konusunda bereketli maşallah subhanallah
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin
vermen gereken az bi kilon kalmış yaz gelmeden halledeceksin inşallah.bizim anne ördekimiz var morordek onunla paslaşın harika kilolar verdi

menün de sporun da harika
gün sonunda menülerini toplu da paylaşırsın canımcım

çitlembiğim, menün genel olarak güzel .öğlenki yarım beyaz ekmeğin olmasaymış süper olurmuş.akşamda eti fazla yesen de pilav yemesen diyorum da saat geç olmuış o pilav çoktan yenmiştir
zararı yok eliptik le yakarsıngüle güle kullan bol bol yağ yak
günün en harika olanı, kitap
su da güzel

Ayrıca moni ile konuştuk kitap okuma etkinlikleri yapmak istiyoruz kimler katılır?
ben ben ben bu sıra kitap okuyamıyorum, aldığım başlayamadığım birkaç kitabım var, bugünde bir kitap aldım inşallah başlıcam bu gece

selam canım, makarnan tam buğday mış şu an bişi diyemiyorum
suyu 3 litreye tamamlarsan süper olur

Yaa ben katılırımmmm

Bir sürü kitap var okumak istediğim amaaa hep bir şeyler yüzünden erteliyorum başaramıyorum, belki etkinlik olursa daha ciddiye alırımmm
ne güzel olur ördekim

Güncel kilom 106
Hedef kilom89
Daha önce bir takımda bulunmadım
Sabah 1yumurta
10yeşil zeytin
5ceviz
notlara ekleyelim

ne kadar bol çene o kadar çok motivasyon
uyu kuzum ne güzel yapmışsın ohh

ne denir ki harikasın
kuzum akşamı erken kapatmışsın acıkma ihtimaline karşı bir ara öğün mü yapsan diyorum

kuzum menün çok güzel ama neden öğle yemeğin yok? metabolizmanı yavaşlatırsın aman ha öğünlerini kaçırma

tatlışım günü detoks tarzı geçirmişsin ,gece ne etmişin öyle kelle paça, çorbası olmadığını umut ederek yağsız tarafından yemişsindir inş diyorum(laf aramızda çok severim 1 yıldır yiyemiyorum zalım sibel yasakladı,diyetisyenim olur kendileri)
yeşil çay iç canımcım, o kadar siyah çay demirini alıppp giderisabetli karar, tatlı yok
suyu da arttırman gerekiyor

bütün olarak güzelminnak çiklatıda görmeyelim
hafif detoks tarzı güzel menünsuyu mutlaka arttırmalısın tatlışım, sporda eklersek muhteşem olur
zararlı şeyleri aklımıza getirmiyoruz

Kızlar bu arada ben hafta da 1 defa 1 öğünde ödül yapıcam daha önce böyle yaptım hep diyetlerimi daha bir etkili oluyor ben de sanki
hımm..o halde o öğününü cuma günü tartıdan sonra kullanırsın, öncesinde değil. çünkü cuma sabahı tartılıyoruz takımın yarışma kuralı gereği
pankek yemişsin kuzum tüm günaslında pankeklerin olmasa güzel bir menü olurmuş, bide kaçamağın. neyse düzelticez yavaş yavaş
kahvaltı yok, nescafe içmemeliyiz
su tamamlandığında süper olacak. spor azmin güzel tatlım

eline emeğine sağlık kuzum çok emek vermişsin,faydalınalacaktır

zararlı şeyler aklımdan çıkmıyor ki monim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…