Bende sabah 10da kahvaltı
2 yumurta sarisi
1 domates
1 kapya biber
Biraz maydanoz
Biraz peynir
3 zeytin
1 porsiyon meyva salatası
2 kasik yoğurt
1 kasik müsli ile
Öğlen 3 te
Tavuklu salata
1 kase yeşil mercimek çorbası
Akşam 7 de tavuklu salata
Su 2 lt
2 kupa yeşil çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı
3 kupa siyah çay
1 ısırgan çayı
1 büyük fincan türk kahvesi
Biraz rahatsızım spor yapmadım
300 ip atladim
kuzum hamburger ne sen ye ne de çocuğun yesin alışmasınlar zararlı yiyeceklereTekrar selam kızlar
Ufak oğlum olduğu için gün içerisinde katılamıyorum size üzgünüm.
Akşam yemeğim...
Ilk günden falsom çok oldu ama oğlumun kalan yarım hamburgerini yedim. Salatalık ve Domates bolca yedim.
2 bardak su içtim.
Arada bir mandalina yedim. Arada da su içtim ama onları sayamadım...
ne diyim sana ben ilk günden saçınızı başınızı yolmak istemiyorumBugün oğluma sokakta bir tanıdık çikolata verdi. Bu biraz yedi anne yemiycem dedi. Ben de alışkanlık bir ısırık aldım, sonra gözlerim açıldı resmen. Oruç bozdum sanki.sanırım regl kapıda tatlı çikolata beni çekiyor resmen
tatlım öğün saatlerinin arası çok uzun demek ki ara lar da yeterli olmuyor.gün içinde ki menün güzel akşam olmamış, yayla çorbası içinde pirinç var ve ekmek.Kızlar bugün ekstra açtım yaaa neden bilmiyorumsanırım regl olacağım için...
Bugün spor yapmadım, 3 gün üst üste gittiğim için 1 gün ara verdim. Yarın devam..
Bugünkü menüm şöyleydi;
kahvaltı 11:30 - 12:00 gibi
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim hellim peyniri
12 tane siyah ve yeşil karışık zeytin
5 tane bütün ceviz
Şekersiz çay
Ara:
1 tane granola bar
Akşamüstü:
3 tane kuru domates
Yarım granola bar
2 saat sonra:
1 bardak latte
Akşam 21:30 da :
1 büyük Kase organik yoğurttan yayla çorbası
1 tane granola
1 dilim organik ekmek malesef(((
Normalde ekmek Yok diyetimde ama bugün ekstra açım demiştim ya ondan öyle oldu.
Yarın sporu ekstra yapmam gerekiyor :)
Su 1 buçuk litre
gelcek kuzum ama biraz zaman varmoni kuzuu, bize de madalya hayvancık gelcek mi
bütünüyle muhteşemBende sabah 10da kahvaltı
2 yumurta sarisi
1 domates
1 kapya biber
Biraz maydanoz
Biraz peynir
3 zeytin
1 porsiyon meyva salatası
2 kasik yoğurt
1 kasik müsli ile
Öğlen 3 te
Tavuklu salata
1 kase yeşil mercimek çorbası
Akşam 7 de tavuklu salata
Su 2 lt
2 kupa yeşil çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı
3 kupa siyah çay
1 ısırgan çayı
1 büyük fincan türk kahvesi
Biraz rahatsızım spor yapmadım
300 ip atladim
canım gün içinde yediklerini toplu olarak görmemiz lazım ki yorum yapabilelim, sabah ne yedin hatırlamıyorum mesela.gün sonunda toplu olarak istiyorumsabah kahvaltımı yazmıştım.
öğle yemeğinde mercimek çorbası 3 köfte ve 3 dilim ekmek
ara öğün: 2 kuru incir
akşam yemeği: kıymalı bulgur pilavı, ayran, salata. ekmek yok. başka ara öğün yok.
gün içinde 1 brdak çay, 2 fincan şekersiz kahve içtim, su içme problemi yok.
kuzum hamburger ne sen ye ne de çocuğun yesin alışmasınlar zararlı yiyeceklere
gün sonunda menü nü toplu olarak yazarsan yanlışlarını doğrularını söyleme imkanımız olur
suyu en az 2,5 litreye tamamlamaya gayret edelim
ne diyim sana ben ilk günden saçınızı başınızı yolmak istemiyorum
tatlım öğün saatlerinin arası çok uzun demek ki ara lar da yeterli olmuyor.gün içinde ki menün güzel akşam olmamış, yayla çorbası içinde pirinç var ve ekmek.
suyu 2,5 litreye tamamlarsan güzel olur.
spor gün aşırı yapılması gerekiyor zaten
gelcek kuzum ama biraz zaman varlistemize girecek olan üyelerimiz kesinleşip , ilk listeyi hazırladığımız da talep edicem
bende var çünkü ben halen 5.takım üyesiyim, dediğim gibi ilk listede olduğumuz da bende listede olcam
bütünüyle muhteşem
bana az müsade,bizimkilerle ilgileneyimdönjem
birkaç yazı paylaşıcam sizlerle bütününü okumanızı rica ediyorum
neden buradayız, takım ve cuma yarışmaları nedir vs.
kocaman öpüldünüz
Başlarsanız haber verin bana mutlaka :)ne güzel olur ördekim
Bu aralar almanya soğuktan kırılıyor
Sıvı tüketimin şahanee.
Bayılıyorum şöyle yapanlara..ip atlama da çok iyiymiş.
Merhaba seninde menun biraz kh agirlikli olmus oglen kh agirlikliysa aksam proteinde ekleyerek dengeleyebilirsin. Diyette proteine yeterince yer verirsen kilo verirken kaslarini eritmemis olursun
eline emeğine sağlık kuzum çok emek vermişsin,faydalınalacaktır
canımcım çorba ile ekmek diyette önerilmiyor.tatlı krizini çokokremle atlatman mümkün değil, minnacık yenmesi bile kan şekerini alt üst edip acıktırır ve dibi görülür o kavanaozun çok tehlikeliöyle durumları daha bilinçli olarak atlatmalısın mesela tarçınlı süt.kuru kayısı vb.
ip atlamışsın harika
hoşgeldin canım
oyy maşallah ikizlerinetakımımız bebiş konusunda bereketli maşallah subhanallah
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin
vermen gereken az bi kilon kalmış yaz gelmeden halledeceksin inşallah.bizim anne ördekimiz varmorordek onunla paslaşın harika kilolar verdi
menün de sporun da harika
gün sonunda menülerini toplu da paylaşırsın canımcım
çitlembiğim, menün genel olarak güzel .öğlenki yarım beyaz ekmeğin olmasaymış süper olurmuş.akşamda eti fazla yesen de pilav yemesen diyorum da saat geç olmuış o pilav çoktan yenmiştir
zararı yok eliptik le yakarsıngüle güle kullan bol bol yağ yak
günün en harika olanı, kitap
su da güzel
ben ben benbu sıra kitap okuyamıyorum, aldığım başlayamadığım birkaç kitabım var, bugünde bir kitap aldım inşallah başlıcam bu gece
selam canım, makarnan tam buğday mış şu an bişi diyemiyorum
suyu 3 litreye tamamlarsan süper olur
ne güzel olur ördekim
notlara ekleyelim
ne kadar bol çene o kadar çok motivasyon
uyu kuzum ne güzel yapmışsın ohh
ne denir ki harikasın
kuzum akşamı erken kapatmışsın acıkma ihtimaline karşı bir ara öğün mü yapsan diyorum
kuzum menün çok güzel ama neden öğle yemeğin yok? metabolizmanı yavaşlatırsın aman ha öğünlerini kaçırma
tatlışım günü detoks tarzı geçirmişsin ,gece ne etmişin öyle kelle paça, çorbası olmadığını umut ederek yağsız tarafından yemişsindir inş diyorum(laf aramızda çok severim 1 yıldır yiyemiyorum zalım sibel yasakladı,diyetisyenim olur kendileri)
yeşil çay iç canımcım, o kadar siyah çay demirini alıppp giderisabetli karar, tatlı yok
suyu da arttırman gerekiyor
bütün olarak güzelminnak çiklatıda görmeyelim
hafif detoks tarzı güzel menünsuyu mutlaka arttırmalısın tatlışım, sporda eklersek muhteşem olur
zararlı şeyleri aklımıza getirmiyoruz
hımm..o halde o öğününü cuma günü tartıdan sonra kullanırsın, öncesinde değil. çünkü cuma sabahı tartılıyoruz takımın yarışma kuralı gereği
pankek yemişsin kuzum tüm günaslında pankeklerin olmasa güzel bir menü olurmuş, bide kaçamağın. neyse düzelticez yavaş yavaş
kahvaltı yok, nescafe içmemeliyiz
su tamamlandığında süper olacak. spor azmin güzel tatlım
Menü güzel ama su yok canım. Sen birde emziriyorsun. En az 3 oy su içmem lazım ki hem senin ihtiyacın karşılansın hemde bebise süt olsun.Bugün ki bütün menüm ;
Kahvaltı ;
1 kk peynir
6-8 adet siyah zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Öğle ; Yok :/
Ara öğün;
Yarım ayva , 3 medine hurması
Akşam;
4 köfte
1 kase marul salata
(Şuan yiyorum)
Bugün toplam su; 500 ml
Çay ve su çok içerim daha ama vazgeçilmezim
Iyi akşamlar kızlar. Yemegimi yedim. Eliptigimi yaptım yarim saat off bacaklarım yanıyor.
Bu aradamoni ciğim pilav yemedim ayran içtim. Ette çok az yedim.
Kitap konusuna gelince bugün itibariyle katılan arkadaşlar hergün su kadar sayfa okudum diye bildirim yaparlarsa ay sonunda en çok okuyan kişiye benden 1 kitap hediyebu ay bu şekilde baslayalim diğer aylar ortak okuma filan yaparız 1 kitabı beraber okuruz sonra yorumlasiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?