Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende sabah 10da kahvaltı
2 yumurta sarisi
1 domates
1 kapya biber
Biraz maydanoz
Biraz peynir
3 zeytin
1 porsiyon meyva salatası
2 kasik yoğurt
1 kasik müsli ile

Öğlen 3 te
Tavuklu salata
1 kase yeşil mercimek çorbası

Akşam 7 de tavuklu salata

Su 2 lt
2 kupa yeşil çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı
3 kupa siyah çay
1 ısırgan çayı
1 büyük fincan türk kahvesi

Biraz rahatsızım spor yapmadım
300 ip atladim

sabah kahvaltımı yazmıştım.
öğle yemeğinde mercimek çorbası 3 köfte ve 3 dilim ekmek
ara öğün: 2 kuru incir
akşam yemeği: kıymalı bulgur pilavı, ayran, salata. ekmek yok. başka ara öğün yok.
gün içinde 1 brdak çay, 2 fincan şekersiz kahve içtim, su içme problemi yok.

Sıvı tüketimin şahanee.
Bayılıyorum şöyle yapanlara. .ip atlama da çok iyiymiş.

kuzum hamburger ne sen ye ne de çocuğun yesin alışmasınlar zararlı yiyeceklere
gün sonunda menü nü toplu olarak yazarsan yanlışlarını doğrularını söyleme imkanımız olur
suyu en az 2,5 litreye tamamlamaya gayret edelim

ne diyim sana ben ilk günden saçınızı başınızı yolmak istemiyorum
tatlım öğün saatlerinin arası çok uzun demek ki ara lar da yeterli olmuyor.gün içinde ki menün güzel akşam olmamış, yayla çorbası içinde pirinç var ve ekmek.
suyu 2,5 litreye tamamlarsan güzel olur.
spor gün aşırı yapılması gerekiyor zaten

moni kuzuu, bize de madalya hayvancık gelcek mi
gelcek kuzum ama biraz zaman varlistemize girecek olan üyelerimiz kesinleşip , ilk listeyi hazırladığımız da talep edicem
bende var çünkü ben halen 5.takım üyesiyim, dediğim gibi ilk listede olduğumuz da bende listede olcam

bütünüyle muhteşem

canım gün içinde yediklerini toplu olarak görmemiz lazım ki yorum yapabilelim, sabah ne yedin hatırlamıyorum mesela.gün sonunda toplu olarak istiyorum
çorbanın yanında 3 dilim ekmek çok fazla .köfteler fırın ya da ızgara dır umarım

kuzum hamburger ne sen ye ne de çocuğun yesin alışmasınlar zararlı yiyeceklere

İnşallah güzel bi kadromuz olur şöyle kemik gibii.

Ya bizim mınığa yaptım pankekleri küçük küçük yer diye hasta ağzına bile koymadı onun yerine annesi yedi süt olsun demi ama yarın daha dikkat ederek devam edicem inşallah, diyete başlıcam kafasıyla iyice acıktım ya :)))

Sıvı tüketimin şahanee.
Bayılıyorum şöyle yapanlara. .ip atlama da çok iyiymiş.
Bu aralar almanya soğuktan kırılıyor
Bende suyu soğuk içemiyorum zaten donuyoruz
Bir tutam maydanoz 1 dilim limon kabuğuyla beraber
Biraz portakal kabuğu birazda nar kabuğu
1 lt lik sürahiye hepsini koyup üstüne kaynar su ekliyorum
Soğuduğu zaman yarim bardak o sudan koyuyorum üstüne kaynar su koyuyorum ılık ılık iciyorum

Merhaba seninde menun biraz kh agirlikli olmus oglen kh agirlikliysa aksam proteinde ekleyerek dengeleyebilirsin. Diyette proteine yeterince yer verirsen kilo verirken kaslarini eritmemis olursun

Aynen bugün protein alımım yetersiz oldu, çünkü hem kahvaltıyı atladım, hem ara öğünleri güzel planlayamadım maalesef. Ama karbonhidrat alımını birden düşürmeyeceğim enazından 1 ay civarı bu ayarda tutacağım çünkü ben bundan kat kat fazla karbonhidrat tüketiyorum normalde. Önümde de daha verilecek 30'a yakın kilo var. Biranda karbonhidratı kesersem 60lara hızlı inerim ama indiğimde metabolizma hızımı çok düşürmüş olurum gibi geliyor. Yorumun için çok teşekkürler, gerçekten faydalı oluyor yorumlar, mesela ben enazından bir yoğurt ekleyebilirmişim menüye onu dahi yapmamışım ve bunu yorumunu okurken farkettim.

Evet anca 1'de uyanınca kahvaltı yalan oldu bugün. Yarın erken kalkıp güzel bir kahvaltı yapacağım ama kararlıyım. Granül kahve neden yasak? Kalorisiz değil mi ki onlar?

Menü güzel ama su yok canım. Sen birde emziriyorsun. En az 3 oy su içmem lazım ki hem senin ihtiyacın karşılansın hemde bebise süt olsun.

Iyi akşamlar kızlar. Yemegimi yedim. Eliptigimi yaptım yarim saat off bacaklarım yanıyor.

Bu arada moni ciğim pilav yemedim ayran içtim. Ette çok az yedim.

Kitap konusuna gelince bugün itibariyle katılan arkadaşlar hergün su kadar sayfa okudum diye bildirim yaparlarsa ay sonunda en çok okuyan kişiye benden 1 kitap hediye bu ay bu şekilde baslayalim diğer aylar ortak okuma filan yaparız 1 kitabı beraber okuruz sonra yorumlasiriz.

moni Ayşemmmm yarın bakalım ne alemde çıkacak sonuçlarımız
Gerçi dün pasta yedim ama o sayılmaz doğum günüsü şeysiydi
Keşke hakikaten özel günlerde bünye kalorileri anında vücuttan atsa

Akşamı olabildiğince hafif tuttum sırf yarın az daha hafif çıkarım inşallah diye

Ortak kitap fikri çok güzel Bana kalsa direk seçip başlayalım derim ama seçim kısmını nasıl yaparız bilmiyorum.

Selammm ben geldimm, suan işte molada oldugum icin anca yaziyorum, yazdiklarinizi menulerinizi eve gidince okuyacagim. Bugunki menumu yazayim hemmen.

Sabah
Sekersiz turk kahvesi
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak Su

Ara ogun
2 bardak yesil cay
Yarim elma
1 bardak Su

Oglen yemegim
1 bardak yesil cay
1 kase Ton balikli salata ( marul, salatalik, domates, yesil sogan, maydanoz, limon, az zeytinyagi, sumak karisimi)
1 bardak Su

Ara ogun
1 bardak Kahve
1 kepekli kraker
1 bardak su

Aksam yemegi
100 gr makaroni
200 gr sebze
1 kase yogurt
1 bardak su

Son ara ogun
1 bardak su
1 bardak kahve

Suanda su iciyorum ama sanki ac gibiyim

Ben her ogun 1 bardak su iciyorum mecburi, yoksa aklima hic gelmez su .
Yesil cayda yag erittigi icin, daha oncede yazdigim gibi termosa yapip dokup dokup iciyorum ogunlerde. Yorumlarinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…