Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı geceler .
Sabah.
Haşlanmıs yumurta
Çay
Yoğurt

Ara öğün
Muz
Çilek

Öğlen
Yoğurt

Akşam
Yeşil fasulye sulu
Bulgur pilavi.

İlerleyen saatte
Portakal.
Gün içerisnde 2 litre su azcıkda çikolata kaçamagı yaptım eşim sagolsun dıyet yapıyorum alma dıyorum yok yıne alıyor bıde bı huyu var kendı bısey yıyor ya ılla bende yıyecem akşamdan sonrakı meyveyı ona eşlik etmek için yedım spor olarak bısey yapamadım bebegım var malum havalr sguk dısarı cıkamıyoruz zaten hastalıktan yenı kurtulduk benımde zamanm olmadı ders falan çalıştım öyle .Çok uzattım Yarın sonuçlarda görüşmek üzere canlarrr iyi gecelerrrrr

Youtubede ebru sallinin plates dersleri var. Bir göz at istersen

Çok öpüyorumm,iyi gecelerr.
iyi geceler balım

Başlarsanız haber verin bana mutlaka :)
bu gece başlıcaktım ama 3 gündür neredeyse sabahlayınca okuyamıcam yarına kaldı artık
tamamdır anne ördekim çitlembiğimiz de o iş

pankekin süt yaptığı nerde görülmüşheh aldırdınız oklavayı elime ilk günden
su iç su bol bol süt yapar

adı üstünde granül diye tatlım, yapay oluyorlar sağlıksız, önerilmiyor. onun yerine mis gibi sade türk kahvesi içebilirsin ya da filtre kahve, en sağlıklısı ve önerilenler bunlar
her gün mutlaka hem türk hem filtre kahvem vardır

moni evet aciktim bir kase tarcinli yogurt yedim
güzel seçim, kendini aç bırakma olur mu

spor menü harikasınpilavı tercih etmemen doğru bir karar , eti daha fazla da yiyebilirdin protein sonuçta
çitlembiğim kitap okuma etkinliğine katılanlar,okunanlar listesini sen tutabilirmisin, eğer zor olmayacaksa tabii
ayrıca vakit bulup hala inceleyemediğim listeler için ayrıca tekrar tekrar teşekkür ediyorum , eline emeğine sağlık benim için çok değerli

banuşum inşallah güzel sonuçlar alırız, bu haftanın belirsizliği önce mutsuzluk sonra mutluluk derken benim yön şaştı
pazartesi sabahı 83,9 u gördüm şu ana kadar telafi edeceğim diye göbüşüm çatladıinşallah tartıda mutlu oluruz

Aaaaaaaaaa bu arada kitap etkinliğinizi de kıskandım hemen bizim takıma da ilan edeyim onlarlada yapalım ama buraya da yazarım bende hangi kitabı kaç sayfa okudum diye
yarın başlarız o halde
ah bebişim akşam makaroni yi yersen aç olursun tabiikan şekerini alt üst ettisabah sen kahveyle ekmek mi yedin
öğlen menün güzel
suyu biraz daha arttırmalıyız sabah uyanınca ve yatarken de 1 er bardak iç mutlaka
acıktıysan ayran içebilirsin 1 bardak

canım kahvaltın çok az, öğlen sadece yoğurtla olmaz hiçbir şey yememişsin.
ah bu eşler aynı modelden bende de var
anlamıyo anlamıcakta,alma getirme demekten artık dilimde tüy bittiözellikle tartı öncesi yani perşembeleri bana inat gibi alır gelirbu akşam evde neler var nelerağzıma sürdüm mü tabiiki hayır

bugün yediklerim
uyanınca
1 bardak su

sabah
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
2 çeri domates
1 kepekli galate
yeşil çay

ara
sade filtre kahve az sütlü

öğle
1 kase vicdan çorbası

ara
2 kuru kayısı

ara
yok

akşam
2 kepçe vicdan çorbası
yarım kase yoğurt
1y.k. chia
1 y.k. zerdeçal

ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 kupa yaseminli yeşil çay

su:3 litre
spor:7500 adım

bugün tartılabildim tartım geldi internetten aldım demiştim:)
başlangıç: 74.9 ( aslinda gecen hfta başlamıştım 75in ustunde baslamisimdir yani )
sabah: kahvalti yapamadim kalkamadım işte bi tane form bisküvi. ( icinden bi tane bi paket degil, canim.istemedi :) )
öğlen: yogurtla nesfit.
oglenle aksam arasi ( ara ogun demiyorum yemek zorunda kaldım) bir bardak nescafe, bir tane kurabiye tuzlu.
aksam: iki uc kaşık sebze yemeği, yaninda yarım tabak bulgur pilavi, ayran.
2 litre su icmemisimdir sanırım. topigi gorunce hemen takviye yaptım :)

Kızçelerim, hepiniz tekrardan hoşgeldiniz

Takımımızın temelini atmış olduk hep birlikte, inşallah gelen üyelerimiz kalıcı olurlar ve çok güzel kilolar verir.
Hepinizi mezun etmek istiyorum inşallah başarıcaz

Sizlerden ricam 1.sayfamızı okumanız. Linkte ekli bulunan bilgileri inceleyip yarışma ve takımların amacı hakkında bilgi sahibi olmanız.Lütfen sonuna kadar okuyun.
Takım içi çoğu şeyi yaşayarak zamanla öğreneceksiniz zaten, geçmiş sayfalardaki mesajları mutlaka okuyun ki fikir sahibi olabilesiniz.
Zaman zaman takım işleyişi ile ilgili notlarımı tekrar tekrar paylaşıcam, yer etmesi amacı ile.
Bol paylaşımda bulunmak, bir o kadar daha motivasyon demek, o yüzden çok çok önemli.

Zorlu ama keyifli yolculuğumuza başladık.
Pes etmek, yorulmak, sıkılmak, bıkmak yok.

10.takım listelere gümbür gümbür girsin ve sallasın ortalığı.

Müthiş kilolar veren, derecelere doymayan bir 10. takıma var mısınız?

1 Mart 2018 miladımızın başlangıcı olacak not alın mutlaka

Azim böcüklerimizi yutalım ve başlayalım, hadi bismillah...

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…