- 25 Şubat 2016
- 7.764
- 12.991
- 248
- 31
Ortak kitap fikri çok güzelBana kalsa direk seçip başlayalım derim ama seçim kısmını nasıl yaparız bilmiyorum.
Hayırlı geceler .
Sabah.
Haşlanmıs yumurta
Çay
Yoğurt
Ara öğün
Muz
Çilek
Öğlen
Yoğurt
Akşam
Yeşil fasulye sulu
Bulgur pilavi.
İlerleyen saatte
Portakal.
Gün içerisnde 2 litre su azcıkda çikolata kaçamagı yaptım eşim sagolsun dıyet yapıyorum alma dıyorum yok yıne alıyor bıde bı huyu var kendı bısey yıyor ya ılla bende yıyecem akşamdan sonrakı meyveyı ona eşlik etmek için yedımspor olarak bısey yapamadım bebegım var malum havalr sguk dısarı cıkamıyoruz zaten hastalıktan yenı kurtulduk benımde zamanm olmadı ders falan çalıştım öyle .Çok uzattım Yarın sonuçlarda görüşmek üzere canlarrr iyi gecelerrrrr
iyi geceler balım
Çok öpüyorumm,iyi gecelerr.
bu gece başlıcaktım ama 3 gündür neredeyse sabahlayınca okuyamıcam yarına kaldı artıkBaşlarsanız haber verin bana mutlaka :)
pankekin süt yaptığı nerde görülmüşYa bizim mınığa yaptım pankekleri küçük küçük yer diye hasta ağzına bile koymadı onun yerine annesi yedisüt olsun demi ama yarın daha dikkat ederek devam edicem inşallah, diyete başlıcam kafasıyla iyice acıktım ya :)))
adı üstünde granül diye tatlım, yapay oluyorlar sağlıksız, önerilmiyor. onun yerine mis gibi sade türk kahvesi içebilirsin ya da filtre kahve, en sağlıklısı ve önerilenler bunlarAynen bugün protein alımım yetersiz oldu, çünkü hem kahvaltıyı atladım, hem ara öğünleri güzel planlayamadım maalesef. Ama karbonhidrat alımını birden düşürmeyeceğim enazından 1 ay civarı bu ayarda tutacağım çünkü ben bundan kat kat fazla karbonhidrat tüketiyorum normalde. Önümde de daha verilecek 30'a yakın kilo var. Biranda karbonhidratı kesersem 60lara hızlı inerim ama indiğimde metabolizma hızımı çok düşürmüş olurum gibi geliyor. Yorumun için çok teşekkürler, gerçekten faydalı oluyor yorumlar, mesela ben enazından bir yoğurt ekleyebilirmişim menüye onu dahi yapmamışım ve bunu yorumunu okurken farkettim.
Evet anca 1'de uyanınca kahvaltı yalan oldu bugün. Yarın erken kalkıp güzel bir kahvaltı yapacağım ama kararlıyım. Granül kahve neden yasak? Kalorisiz değil mi ki onlar?
güzel seçim, kendini aç bırakma olur mu
spor menü harikasınIyi akşamlar kızlar. Yemegimi yedim. Eliptigimi yaptım yarim saat off bacaklarım yanıyor.
Bu aradamoni ciğim pilav yemedim ayran içtim. Ette çok az yedim.
Kitap konusuna gelince bugün itibariyle katılan arkadaşlar hergün su kadar sayfa okudum diye bildirim yaparlarsa ay sonunda en çok okuyan kişiye benden 1 kitap hediyebu ay bu şekilde baslayalim diğer aylar ortak okuma filan yaparız 1 kitabı beraber okuruz sonra yorumlasiriz.
banuşum inşallah güzel sonuçlar alırız, bu haftanın belirsizliği önce mutsuzluk sonra mutluluk derken benim yön şaştımoni Ayşemmmm yarın bakalım ne alemde çıkacak sonuçlarımız
Gerçi dün pasta yedim ama o sayılmaz doğum günüsü şeysiydi
Keşke hakikaten özel günlerde bünye kalorileri anında vücuttan atsa
Akşamı olabildiğince hafif tuttum sırf yarın az daha hafif çıkarım inşallah diye
yarın başlarız o haldeAaaaaaaaaa bu arada kitap etkinliğinizi de kıskandımhemen bizim takıma da ilan edeyim onlarlada yapalım ama buraya da yazarım bende hangi kitabı kaç sayfa okudum diye
ah bebişim akşam makaroni yi yersen aç olursun tabiiSelammm ben geldimm, suan işte molada oldugum icin anca yaziyorum, yazdiklarinizi menulerinizi eve gidince okuyacagim. Bugunki menumu yazayim hemmen.
Sabah
Sekersiz turk kahvesi
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak Su
Ara ogun
2 bardak yesil cay
Yarim elma
1 bardak Su
Oglen yemegim
1 bardak yesil cay
1 kase Ton balikli salata ( marul, salatalik, domates, yesil sogan, maydanoz, limon, az zeytinyagi, sumak karisimi)
1 bardak Su
Ara ogun
1 bardak Kahve
1 kepekli kraker
1 bardak su
Aksam yemegi
100 gr makaroni
200 gr sebze
1 kase yogurt
1 bardak su
Son ara ogun
1 bardak su
1 bardak kahve
Suanda su iciyorum ama sanki ac gibiyim
Ben her ogun 1 bardak su iciyorum mecburi, yoksa aklima hic gelmez su .
Yesil cayda yag erittigi icin, daha oncede yazdigim gibi termosa yapip dokup dokup iciyorum ogunlerde. Yorumlarinizi bekliyorumm
Ayy bu akşam olmaz bana da hala makale yazmaya çalışıyorum, yarın hocamdan paparayı yiyeceğimbu gece başlıcaktım ama 3 gündür neredeyse sabahlayınca okuyamıcam yarına kaldı artık
tamamdır
canım kahvaltın çok az, öğlen sadece yoğurtla olmaz hiçbir şey yememişsin.Hayırlı geceler .
Sabah.
Haşlanmıs yumurta
Çay
Yoğurt
Ara öğün
Muz
Çilek
Öğlen
Yoğurt
Akşam
Yeşil fasulye sulu
Bulgur pilavi.
İlerleyen saatte
Portakal.
Gün içerisnde 2 litre su azcıkda çikolata kaçamagı yaptım eşim sagolsun dıyet yapıyorum alma dıyorum yok yıne alıyor bıde bı huyu var kendı bısey yıyor ya ılla bende yıyecem akşamdan sonrakı meyveyı ona eşlik etmek için yedımspor olarak bısey yapamadım bebegım var malum havalr sguk dısarı cıkamıyoruz zaten hastalıktan yenı kurtulduk benımde zamanm olmadı ders falan çalıştım öyle .Çok uzattım Yarın sonuçlarda görüşmek üzere canlarrr iyi gecelerrrrr
kolay gelsin ördekim çok yorma kendiniAyy bu akşam olmaz bana da hala makale yazmaya çalışıyorum, yarın hocamdan paparayı yiyeceğim
Yarın başlayalım bence de
3 litre süpersinÜç litreye yakın içtimmoni normalde bir bardak içmezdim şimdi kitap işi nasıl olucak herkes istediği kitaba mı başlıycak
cansın
Gerçekten kilo vermeye yatdimcimjCanım yumuşak içimlisi var hatta ilk başlayanlara yaseminli yada portakal, çilek falan aromalıları vardı onlarla başla çok güzel içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?