Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah canım ikimizde güzel sonuçlar görürüz Bende de bir belirsizlik var gibi ama dünden beri biraz daha iyi şu kabızlık sıkıntım Artık şu dirençlerimizi kıralım da daha aşağılarıda görelim birlikte

Tamamdır o zaman yarın itibaren bende kitaplarımla can ciğer olmaya başlıyorum şükür kızçelerim o konuda bana çekmişler hatta benden beter Buse Ceren senin hediye ettiğin kitabı okuyor ufak ufak öğretmenin okusun dediği 5 kitabı bitirdi şükür artık evdekilere geçebilirsin diyince hemen seninkine yapıştı

Dünyaları yazmışım 2 gündür bi kendimi tanıtmamışım
Ben Ayşe, takım kaptanıyım.Yaşım 47 evliyim, 2 yetişkin oğlum,1 gelinim 1 de torunum varsosyoloji mezunuyum.
Uzun zamandır buralardayım.110 kg ile 5.takıma başladım. Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 11 aydır, güncel kilom 80/82 arası.
halen 5.takımda benim için çok değerli arkadaşlarımla birlikteyim.Sizlerin takımda ki deneme süreleriniz bitip listeye dahil olduğunuzda bende sizlerle burada listede olucam

Kısa sürede birbirimizi tanırız

Kendim gibi tombik bi arkadaşım var oda buranın gediklisi
kendisi 8.takımın kaptanı oynakbasi34 banuşum selam canım , bizim diyetisyen hikayemiz beraber başladı.
diyetisyenee gideceğini ve randevu aldığını söyledi, hemen atladım benide götür benide götür diye, hop banada randevu aldık. şaka gibi ama 1 nisan dı randevu günümüzo gün sibelcimizde tartılınca banuş 117 ben 107 kg geldik
sibel diyetisyenimiz bu arada laf aramızda banuşun rekor kilosu 124,5 dur, yıl 1800 ler
merak ediyorsunuz biliyorum hemen söylüyorum banuşum bugün 87 kg
biz başardıysak herkescikler başarır

Gerçekten kilo vermeye yatdimcimj

Kesinlikle biz Ayşeyle diyetisyene başladığımızdan beri her gün en az 2 kere yeşil çay içiyoruz ve yağdan kilo vermeye çok faydalı Hatta her defasında yeni çıkan bir yeşil çay görünce dayanamayıp alıyorum hem bünyeyi aynı şeye alıştırıp etkisini azaltmamış oluyorum hemde bana daha zevkli geliyor yeşil çayı içmek inan ilk zamanlar zoraki içerdim ama şimdi severek içiyorum

Evetttttttttt kızlar imkansız diye bir şey yoktur ancak biraz zaman alır

Bİzler Ayşeyle en az bir 15 kg daha vereceğiz Allahın izniyle sonra mezun da olsak kesinlikle burada başkalarına el uzatıp hedeflerine ulaşmak için destek olmaya devam edeceğiz

ah bebişim akşam makaroni yi yersen aç olursun tabiikan şekerini alt üst ettisabah sen kahveyle ekmek mi yedin
öğlen menün güzel
suyu biraz daha arttırmalıyız sabah uyanınca ve yatarken de 1 er bardak iç mutlaka
acıktıysan ayran içebilirsin 1 bardak
[/QUOTE]

Turk kahvesi ictim,normalde nescafe ama onuda sekersiz sutsuz icemiyorum onun icin turk kahvesine gectim. 2 dilim kepek ekmek az yagli peynir ile, cokmuki kahvalti icin?
Bugun bu kadar su ictim, afedersin tuvaletti cok fazla ziyaret ettim ama dedigini yapcam

Butdan öğrenecek çok şeyim Var

Kızçelerim,
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz , yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linkini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

Annem havucun kilo yaptığını söylüyordu da inanmıyoinanmıyodum internete baktım şimdi gerçekten yapıyormuş. Ayyy yok bacım yokkkkk kahvsltidada yemiyorum sevmiyorum da artikk
canım bende yazdım sana sanırım okumamışsın.takıma her giriş yaptığınızda en son yazdığınız mesajdan başlayarak okumalısınız mutlaka ki gündemi kaçırmayın,
türk kahvesi süper seçim.kahvaltın çok değil hatta az, çeşitlendirmeliis mesela bol yeşillik, yumurta ile..peyniri yazmamışsın sadece kahve ve ekmek yazmışsın ona yaptım o yorumu
sorma wc ve ben ayrılmaz bir bütün olduk

10 kg verince kendimi çok pis odullendircem Allahım insan niye en sevdiği seylerle sınav edilirki.. yemek benim icin önemli.. ozgecmise yazmam gerekirdi sanırım pko hastasıyım.. benim yedigim gibi yiyen biri otomatik benden 10 kg daha az olur zaten.. insulin direncim had safhada bunun için kilo vermem çok zor.
ama ilac da kullanıyorum bunun için şuan..
herkese başarılar :)

Yok cnm daha küçüklükten Annem derdi inanmıyorum . Şimdide senin yazdığını okudum internetten araştırdım . Tmm havuz mısır vb. Şeyler az bile olsa yok

bol bol eksi tartsın
ben senin menüyü yorumlamıştım galiba unuttum neyse
kahvaltısız güne başlanmaz,öğlen az öz,nescafe düşmanı oldum ama içmeyin şunu nolur
su candır iç iç iyi yapmışsın

Kaynar kazana atmalı
Altına odun atmalı
onu kv lere yapıyolardı sankim
olsun biz atalım yansın

yemek benim içinde önemli
insülin direnci başımın derdi,kansızlık had safhada

Yok cnm daha küçüklükten Annem derdi inanmıyorum . Şimdide senin yazdığını okudum internetten araştırdım . Tmm havuz mısır vb. Şeyler az bile olsa yok

ben buna karşıyım ama hic bi diyette ekmek de birakmam mesela. gerçi herkesin bunyesinin farkli olduguna, kendisini taniyip ona gore devam etmesi gerektiğine inanıyorum.
bişeyleri tamamen kısıtlayınca, zayıflayıp kisitladiklarimiza dönüp geri aliyoruz kiloları. onemli olan beslenme şeklini yasam tarzı haline getirebilmek. abartmamak şartıyla yememiz gerektigini dusunuyorum havucu da. ( her gun her gun degil ama can istiyosa da kisitlanmamali)

i ıhhh yorumlamamıştın yeniden baktim ama goremedim :) onu müdüre desen ablacıģim 5 dk daha uyumak icin herseyi veririm en fazla yarım poaca yerdim işte . kalkamıyorum sabah (
ust deger 2.5 ken 6.5 cıktı insulin direnci testim. #direnmeinsulin diyorum, ne diyim :) ama kararliyım zayıflıcam. normalde gazlı içecek hastasiyim. sabah kalkinca ac karnima kola icmeye bayilirimmm. bir haftadır dolapta gazoz var dokunmadim bile. cok cok cok canim cekerse iki yudum icerim. kendimi asla yapmam diye kisitlamayi dogru bulmuyorum. ilacla zehiri ayiran şey dozdur, dozunda bırakmak lazım :)

Net kötü yarın bida okucam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…