- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
banuşum inşallah güzel sonuçlar alırız, bu haftanın belirsizliği önce mutsuzluk sonra mutluluk derken benim yön şaştı
pazartesi sabahı 83,9 u gördümşu ana kadar telafi edeceğim diye göbüşüm çatladı inşallah tartıda mutlu oluruz
yarın başlarız o halde
Annem havucun kilo yaptığını söylüyordu da inanmıyoinanmıyodum internete baktım şimdi gerçekten yapıyormuş. Ayyy yok bacım yokkkkk kahvsltidada yemiyorum sevmiyorum da artikk
Gerçekten kilo vermeye yatdimcimj
Kendim gibi tombik bi arkadaşım var oda buranın gediklisi
kendisi 8.takımın kaptanıoynakbasi34 banuşum selam canım , bizim diyetisyen hikayemiz beraber başladı.
diyetisyenee gideceğini ve randevu aldığını söyledi, hemen atladım benide götür benide götür diye, hop banada randevu aldık. şaka gibi ama 1 nisan dı randevu günümüzo gün sibelcimizde tartılınca banuş 117 ben 107 kg geldik
sibel diyetisyenimiz bu aradalaf aramızda banuşun rekor kilosu 124,5 dur, yıl 1800 ler
merak ediyorsunuz biliyorum hemen söylüyorum banuşum bugün 87 kg
biz başardıysak herkescikler başarır
Butdan öğrenecek çok şeyim VarKesinlikle biz Ayşeyle diyetisyene başladığımızdan beri her gün en az 2 kere yeşil çay içiyoruz ve yağdan kilo vermeye çok faydalıHatta her defasında yeni çıkan bir yeşil çay görünce dayanamayıp alıyorum hem bünyeyi aynı şeye alıştırıp etkisini azaltmamış oluyorum hemde bana daha zevkli geliyor yeşil çayı içmek inan ilk zamanlar zoraki içerdim ama şimdi severek içiyorum
canım bende yazdım sana sanırım okumamışsın.takıma her giriş yaptığınızda en son yazdığınız mesajdan başlayarak okumalısınız mutlaka ki gündemi kaçırmayın,Annem havucun kilo yaptığını söylüyordu da inanmıyoinanmıyodum internete baktım şimdi gerçekten yapıyormuş. Ayyy yok bacım yokkkkk kahvsltidada yemiyorum sevmiyorum da artikk
türk kahvesi süper seçim.kahvaltın çok değil hatta az, çeşitlendirmeliis mesela bol yeşillik, yumurta ile..peyniri yazmamışsın sadece kahve ve ekmek yazmışsın ona yaptım o yorumuTurk kahvesi ictim,normalde nescafe ama onuda sekersiz sutsuz icemiyorum onun icin turk kahvesine gectim. 2 dilim kepek ekmek az yagli peynir ile, cokmuki kahvalti icin?
Bugun bu kadar su ictim, afedersin tuvaletti cok fazla ziyaret ettimama dedigini yapcam
Kaynar kazana atmalıkolay gelsin ördekim çok yorma kendiniayy o hocanı da ne edeyim bilemedim
Yok cnm daha küçüklükten Annem derdi inanmıyorum . Şimdide senin yazdığını okudum internetten araştırdım . Tmm havuz mısır vb. Şeyler az bile olsa yokcanım bende yazdım sana sanırım okumamışsın.takıma her giriş yaptığınızda en son yazdığınız mesajdan başlayarak okumalısınız mutlaka ki gündemi kaçırmayın,
türk kahvesi süper seçim.kahvaltın çok değil hatta az, çeşitlendirmeliis mesela bol yeşillik, yumurta ile..peyniri yazmamışsın sadece kahve ve ekmek yazmışsın ona yaptım o yorumu
sorma wc ve ben ayrılmaz bir bütün olduk
bol bol eksi tartsınbugün tartılabildim tartım geldi internetten aldım demiştim:)
başlangıç: 74.9 ( aslinda gecen hfta başlamıştım 75in ustunde baslamisimdir yani )
sabah: kahvalti yapamadim kalkamadımişte bi tane form bisküvi. ( icinden bi tane bi paket degil, canim.istemedi :) )
öğlen: yogurtla nesfit.
oglenle aksam arasi ( ara ogun demiyorum yemek zorunda kaldım) bir bardak nescafe, bir tane kurabiye tuzlu.
aksam: iki uc kaşık sebze yemeği, yaninda yarım tabak bulgur pilavi, ayran.
2 litre su icmemisimdir sanırım. topigi gorunce hemen takviye yaptım :)
onu kv lere yapıyolardı sankimKaynar kazana atmalı
Altına odun atmalı
yemek benim içinde önemli10 kg verince kendimi çok pis odullendircemAllahım insan niye en sevdiği seylerle sınav edilirki.. yemek benim icin önemli.. ozgecmise yazmam gerekirdi sanırım pko hastasıyım.. benim yedigim gibi yiyen biri otomatik benden 10 kg daha az olur zaten.. insulin direncim had safhada bunun için kilo vermem çok zor.
ama ilac da kullanıyorum bunun için şuan..
herkese başarılar :)
Yok cnm daha küçüklükten Annem derdi inanmıyorum . Şimdide senin yazdığını okudum internetten araştırdım . Tmm havuz mısır vb. Şeyler az bile olsa yok
bol bol eksi tartsın
ben senin menüyü yorumlamıştım galiba unuttum neyse
kahvaltısız güne başlanmaz,öğlen az öz,nescafe düşmanı oldum ama içmeyin şunu nolur
su candır iç iç iyi yapmışsın
onu kv lere yapıyolardı sankim
olsun biz atalım yansın
yemek benim içinde önemli
insülin direnci başımın derdi,kansızlık had safhada
Net kötü yarın bida okucam bunui ıhhh yorumlamamıştın yeniden baktim ama goremedim :) onu müdüre desen ablacıģim 5 dk daha uyumak icin herseyi veririmen fazla yarım poaca yerdim işte . kalkamıyorum sabah (
ust deger 2.5 ken 6.5 cıktı insulin direnci testim. #direnmeinsulin diyorum, ne diyim :) ama kararliyım zayıflıcam. normalde gazlı içecek hastasiyim. sabah kalkinca ac karnima kola icmeye bayilirimmm. bir haftadır dolapta gazoz var dokunmadim bile. cok cok cok canim cekerse iki yudum icerim. kendimi asla yapmam diye kisitlamayi dogru bulmuyorum. ilacla zehiri ayiran şey dozdur, dozunda bırakmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?