Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Spor yapmasam da kızım bayağı bir enerji harcattırıyor kızlar 2 buçukta yaşında oğlum da var tempoyu cümbüşü hiç sormayın
Allah bağışlasın canım
Az çok tahmin edebiliyorum benimde 2 tane torunum var
Geldiklerinde bıcır bıcırlar
Yaramaz deyiller ama peşlerinde dolanmak bile baya hareket ettiriyor

Hollandalilar sabah ve oglen ekmek yerler bizim gibi zengin cesit degil mutfaklari. Ekmegede hep yag surerler o yuzden heralde tavsiye etti Salam da mager ( yani yagsiz salam) ama ben turk bakkalindan aldigim icin katkili salam tabi, bundan sonra dahada yemem
Evet sistem nerdeyse ayni Turkiye ile.

Ayy ben nezaman 74 kg dim hatirlamiyorum bile hihi nescafe yerine turk kahvesi icebilirsin, hem faydali hemde 1 bardaknsuyla icince metabolizmayi hizlandiriyor diye biliyorum. Gunde 2 fincan yeterli diye biliyorum ben.

Bir yorumda cogu kisiye yorum nasil yaziyonuz alinti yapip.

Her mesajın altında çoklu alıntı diye bir yazı var kuzum. Gördün mü?
Mesajları okurken alıntılamak istediklerini bi sürü de olsa çoklu alıntıya basa basa oku. Alıntı yapmak istediklerin bitince de mesaj yazma yerinde çoklu alıntıları ekle var. Oraya bas. Alıntılar mesaj hanesine düşüyor. Altına mesajlarını yaz istediğin gibi, yolla. Dene bakalım. ☺☺

Bu bir denemedir

İnternette sorun oluştu yazdıklarım gitmiyor

Denemee 1 2 3

2 bardak daha su içtim toplamda sıvı 4 lt oldu
1.5 saat ütü yaptim:) spor sayılır mı

Haydin arkadaşlar iyi geceler

Denemee

Denemeeee oldu galiba ya cok sagol bi turlu cozememistim boyle daha kolay

Buarada arkadaslar ben yarin beyaz cay alicam, yesil cay gibi cok saglikliymis hatta dahada faydali.

Yok canım biz yayla çorbasında pirinç yerine yarma kullanıyoruz. Bir de ben tango eğitmeniyim, bugün dersim vardı 1 buçuk saat hareketi spordan saymadığım için yazmadım. Benim rutinim o zAten, hergün dersim var. Ben sadece spor salonunda yaptıklarımı yazıyorum buraya spor olarak Bugün hiç vaktim olmadı. Bir de benim diyetimde ara öğün Yok, bugüne özel böyle garip bir menü oldu. Karatay usulü besleniyorum sabah kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde. Ama yarın regl günüm diye sanırım... buyün anormal acıktım, hatta gece bile yedim yarın tartıda bayağı artı bekliyor beni reglden dolayı zaten şişim of

2.5 litre su bana aşırı çok geliyor hayatımda hiçbir zaman içemedim o miktarı. 1.5 litreye ancak tamamlıyorum ama şöyle birşey var ki ben su dışında çay, ıhlamur, kahve vb sıvıları da bayağı tüketiyorum su ve bunların toplamı 3 litreyi de geçer mesela dukan diyetinde Pierre Dukan su dışındakı sıvıları da saydırıyordu. Ben hep o yöntem gittim

Yarın ve cumartesi Spor salonuna gidip ekstra çalışıp bugün bozduğum diyeti toparlamam gerekiyor kısacası :/

Bir yanım mı? Benim her yanım aç ama...

Bu iyiydi
Benim de öyle ama yapacak birşey Yok. Pis tatlıları kötü şekerleri iğrenç çikolataları hamurişlerini yerken iyiydi... şimdi acısı çıkıyor işte benden. Nikahımda gelinlik içinde şişman durmak istemiyorum, yazında plajda balina gibi durmak istemiyorum :) nikaha 4 ay var. Benim 2 ay içinde 7-8 kiloyu vermem gerekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…