İçiyorum normalde 3 lt su ama bugün bayağı bitkindim bebiş yormuştu o yüzden :)Menü güzel ama su yok canım. Sen birde emziriyorsun. En az 3 oy su içmem lazım ki hem senin ihtiyacın karşılansın hemde bebise süt olsun.
Spor yapmasam da kızım bayağı bir enerji harcattırıyor kızlar 2 buçukta yaşında oğlum da var tempoyu cümbüşü hiç sormayın
Allah bağışlasın canımSpor yapmasam da kızım bayağı bir enerji harcattırıyor kızlar 2 buçukta yaşında oğlum da var tempoyu cümbüşü hiç sormayın
Çevirine sağlık canımBirkaç ufak nüans dışında Türkiye'deki diyetisyenlerin sistemiyle aynı sistem. Sadece burada margarinle, salam sucuk gibi işlenmiş et ürünlerini kara listeye alırlar. Çünkü işlenmiş yağ sevmiyorlar, hatta bazıları hiçbir yağı sevmiyorlar direk. Altta eklediğim listeyi yapan diyetisyen günde 2 bardak süt içmeme kızıyordu mesela yağlı diye
Eki Görüntüle 2117703
Kurban olurummmmmmm.
Allah bağışlasın canım
Az çok tahmin edebiliyorum benimde 2 tane torunum var
Geldiklerinde bıcır bıcırlar
Yaramaz deyiller ama peşlerinde dolanmak bile baya hareket ettiriyor
bugün tartılabildim tartım geldi internetten aldım demiştim:)
başlangıç: 74.9 ( aslinda gecen hfta başlamıştım 75in ustunde baslamisimdir yani )
sabah: kahvalti yapamadim kalkamadımişte bi tane form bisküvi. ( icinden bi tane bi paket degil, canim.istemedi :) )
öğlen: yogurtla nesfit.
oglenle aksam arasi ( ara ogun demiyorum yemek zorunda kaldım) bir bardak nescafe, bir tane kurabiye tuzlu.
aksam: iki uc kaşık sebze yemeği, yaninda yarım tabak bulgur pilavi, ayran.
2 litre su icmemisimdir sanırım. topigi gorunce hemen takviye yaptım :)
Evet sürekli peşlerindeyim valla bir ona koşuyorum bir buna
Spor yapmasam da kızım bayağı bir enerji harcattırıyor kızlar 2 buçukta yaşında oğlum da var tempoyu cümbüşü hiç sormayın
Bir yorumda cogu kisiye yorum nasil yaziyonuz alinti yapip.
canım bende yazdım sana sanırım okumamışsın.takıma her giriş yaptığınızda en son yazdığınız mesajdan başlayarak okumalısınız mutlaka ki gündemi kaçırmayın,
türk kahvesi süper seçim.kahvaltın çok değil hatta az, çeşitlendirmeliis mesela bol yeşillik, yumurta ile..peyniri yazmamışsın sadece kahve ve ekmek yazmışsın ona yaptım o yorumu
sorma wc ve ben ayrılmaz bir bütün olduk
İnternette sorun oluştu yazdıklarım gitmiyor
2 bardak daha su içtim toplamda sıvı 4 lt oldu
1.5 saat ütü yaptim:) spor sayılır mı
Haydin arkadaşlar iyi geceler
Denemeeee vaar
Her mesajın altında çoklu alıntı diye bir yazı var kuzum. Gördün mü?
Mesajları okurken alıntılamak istediklerini bi sürü de olsa çoklu alıntıya basa basa oku. Alıntı yapmak istediklerin bitince de mesaj yazma yerinde çoklu alıntıları ekle var. Oraya bas. Alıntılar mesaj hanesine düşüyor. Altına mesajlarını yaz istediğin gibi, yolla. Dene bakalım. ☺☺
Bu bir denemedir
Denemee 1 2 3
Denemee
Denemeeee oldu galibaya cok sagol bi turlu cozememistim boyle daha kolay
Yok canım biz yayla çorbasında pirinç yerine yarma kullanıyoruz. Bir de ben tango eğitmeniyim, bugün dersim vardı 1 buçuk saat hareketi spordan saymadığım için yazmadım. Benim rutinim o zAten, hergün dersim var. Ben sadece spor salonunda yaptıklarımı yazıyorum buraya spor olarakkuzum hamburger ne sen ye ne de çocuğun yesin alışmasınlar zararlı yiyeceklere
gün sonunda menü nü toplu olarak yazarsan yanlışlarını doğrularını söyleme imkanımız olur
suyu en az 2,5 litreye tamamlamaya gayret edelim
ne diyim sana ben ilk günden saçınızı başınızı yolmak istemiyorum
tatlım öğün saatlerinin arası çok uzun demek ki ara lar da yeterli olmuyor.gün içinde ki menün güzel akşam olmamış, yayla çorbası içinde pirinç var ve ekmek.
suyu 2,5 litreye tamamlarsan güzel olur.
spor gün aşırı yapılması gerekiyor zaten
gelcek kuzum ama biraz zaman varlistemize girecek olan üyelerimiz kesinleşip , ilk listeyi hazırladığımız da talep edicem
bende var çünkü ben halen 5.takım üyesiyim, dediğim gibi ilk listede olduğumuz da bende listede olcam
bütünüyle muhteşem
Bir yanım mı? Benim her yanım aç ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?