11 de kalkinca oglen kahvalti bir arada olduah ah şu simitler1 simit ortalama 4 dilim ekmeğe eşit+ susam da yağ
yemeyin kızlar yemeyin.diyet yapıyoruz yaza kadar harika kilolar vermeliyiz ve mutlu mesut bir yaz geçirmeliyiz
öğlen neden yok? karatay tarzı mı besleniyorsun?
en büyük hatalardan biri öğünde kaçamak olursa ara öğün yapılmıyor,ara öğünle çok ama çok önemli yağ yakımımız için atlanmamalıama tabii sağlıklı ara öğünlerden bahsediyorum.
akşam en azından günü güzel kapatmışsın
hadi suyu az daha zorla
spordan sayılmasa bile bol hareket efor iyidir iyi
sabah çeşitli güzel bir kahvaltı olmuşmenum:
sabah ( hafta sonu gec kalktim kahvaltıyi 12 de falan yaptim oyuzden)
1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim yarim yagli peynir, 4 zeytin. domates, bir de esime pastirmali yumurta yapmistim 1 lokma aldim
aksam : bir porsiyon tarhana corbasi, yarimdan biraz fazla ( porsiyon) ispanak yemegi, yogurt. ( ekmegi firina atip kıtır yapmistim 1 dilim de oyle ekmek)
vee cayin yanina 2 tane bisküvi. ( iki paket degil( aksam kacamagim bu oldu )
birrr de yine esim yerken dayanamadim 1 cok cok kucuk parca çikolata. bence zararsiz
canımcım diyette turşu gönül rahatlığıyla yenecek bir şey değilbak bak.merak ettim bennde bakiyim. gonul rahatligiyla yiyodum
TamamdırDiklat edeceğim uyarılarına kesinlikle teşekkür ederim
karatay da öneriliyor sadece , az tuzlu ve tamamen doğal ev yapımı olması şartıyla.Hafta da kaç kere yemeliyiz hastalıktan koruyor benim bildiğim kadarıyla metobolizmayida hizlandiriyo bilen arkadaşlar turşu hakkında bildiklerini yazabilirmj
turşu bolca tuz ve tuzlu sudan yapıldıgı, tuz vucut ta su tutmaya neden oldugu ve yağ yakımını engellediği için yasakburaz baktim da tuzlu olmasiyla, vucutta suyu tutmasiyla ilgili bisey yok. metabolizmayi hızlandırdığı, faydali oldugu yaziyor hep. hatta bi ara hatirliyorum zayiflamak icin tursu suyu icerlerdi
niye acabahayat damarlarımdan biri bogazıma gerilip asılmis gibiyim yemek yemek istiyorummmmmm
ara öğün yap canım,2 kaşık tarçınlı yoğurt olabilir. süt, ayran olabilir.hayat damarlarımdan biri bogazıma gerilip asılmis gibiyim yemek yemek istiyorummmmmm
Dayanamiyorsan 1 bardak cay ic veya salatalik varsa mesela ?hayat damarlarımdan biri bogazıma gerilip asılmis gibiyim yemek yemek istiyorummmmmm
Evde olursan evet ama mesela ben eşimi bekliyorum o geliyor yemek yapıyorum yoksa yemek yedi Yedibucuk oluyor bazenTuz su tutuyor vucutta.
Buarada ilgimi ceken birsey var, aksam yemegini saat kacta yiyorsunuz?
Saat 19.00 da gordum yorumlarda, bu biraz gec degilmi aksam yemegi icin?
Ben saat 5 5 bucuk arasi yiyorum, saat aksam 8 ve 9 gibi de son ogun eger cok acikirsam bardak yesil cay veya su iciyorum
ne kadar erken yenilirse o kadar iyi. en en geç 8 olmadan bitmeli akşam yemeği faslı,sonrasında uygun bir ara öğünTuz su tutuyor vucutta.
Buarada ilgimi ceken birsey var, aksam yemegini saat kacta yiyorsunuz?
Saat 19.00 da gordum yorumlarda, bu biraz gec degilmi aksam yemegi icin?
Ben saat 5 5 bucuk arasi yiyorum, saat aksam 8 ve 9 gibi de son ogun eger cok acikirsam bardak yesil cay veya su iciyorum
Arkadaşımı çok seviyorum bugünde uyardım onu hergün birlikteyiz ve ben ona dedim ki artık geldiğimde pasta börek koymayacaksin önüme akşam yemegede kalmayacam çok ciddi uyardım oda bana iradeli olmalısın falan diyo ama biraz yemem içmem bi düzene girene kadar çevremden de destek bekliyorum bu gün yediklerim bana kesinlikle kilo yapmayacak biliyorum Sabah yine kilo vermiş olarak uyanacam . Önüme koyduklarını bi görseydiniz ağlamak istiyorumah ahh
kahvaltın gayet güzel
öğlen ve ara öğün birleşmiş sağlıksız tırtıklamayla geçiştirilmiş
çorba miktarını yanlış mı yazdın?gece gece makarna
yinede tebrik ediyorum arkadaşın resmen komplo kurmuş ve sen reddetmeye uğraşmışsın
arkadaş da ne arkadaş
niye acaba
menüne yazdıklarımı okumuşsundur
Evet benim kahvaltım 7 de 10 da ara öğün 3 de öğlen yemeği 5 de ara öğün yedide akşam yemegine kadar erken yenilirse o kadar iyi. en en geç 8 olmadan bitmeli akşam yemeği faslı,sonrasında uygun bir ara öğün
Evde olursan evet ama mesela ben eşimi bekliyorum o geliyor yemek yapıyorum yoksa yemek yedi Yedibucuk oluyor bazen
arkadaşını sev tabiiki,ama önüne onları koyupta sana iradeli ol demesi de değişikArkadaşımı çok seviyorum bugünde uyardım onu hergün birlikteyiz ve ben ona dedim ki artık geldiğimde pasta börek koymayacaksin önüme akşam yemegede kalmayacam çok ciddi uyardım oda bana iradeli olmalısın falan diyo ama biraz yemem içmem bi düzene girene kadar çevremden de destek bekliyorum bu gün yediklerim bana kesinlikle kilo yapmayacak biliyorum Sabah yine kilo vermiş olarak uyanacam . Önüme koyduklarını bi görseydiniz ağlamak istiyorum
Dayanamiyorsan 1 bardak cay ic veya salatalik varsa mesela ?
hihi simdi okudum hepsini. cay, tavla oynuyodum kaptirdim valla biskuviyide :) yok acıktırsa da asla yemem artik. şöyle diyim esim gozumun onunde kola, cips yedi. dokunmadim bile..
ara ogune karsiyimama denerim. en azindan bikac hafta denemesem iyi mi olur diyorum . çünkü cok kilolar aldim, cok da verdim. kendimde farkettigim bisey sık sık yiyince bi nebze doyunca zayiflamıyorum ben. bayagi bayagi ac kalmam lazim
Anladim cnm, moni de yazmis saat en gec 8de bitmesi lazimmis aksam yemegi
olay o degilki kolami icsemmm ivir zivirimi yeseem ( kola yasam tarzimdi her gun alirim nerdeyse. 10 gunu gecti icmedim) sa
olay acliktan ote bunlara ozlemim. yemem bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?