Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

11 de kalkinca oglen kahvalti bir arada oldu

sabah çeşitli güzel bir kahvaltı olmuş
tarhana zaten unlu olduğu için o kıtır bir dilim fırınlanmış ekmeğini yemeseydin güzel olurdu.
o 2 bisküvi seni acıktırıcak yeni kaçamaklara yol açmaz umarım.
zararsız diyosun yani,iyi öyle varsayalım.
gün içinde tükettiğin ,minnak zararsız diye belirttiğin yememen gereken şeyler bütünde zararsızlıktan çıkmış
ara öğün yine diyorum çok çok önemli

bak bak.merak ettim bennde bakiyim. gonul rahatligiyla yiyodum
canımcım diyette turşu gönül rahatlığıyla yenecek bir şey değil
karatay da öneriliyor sadece , az tuzlu ve tamamen doğal ev yapımı o da sınırlı tabiiki.

Tamamdır Diklat edeceğim uyarılarına kesinlikle teşekkür ederim

Hafta da kaç kere yemeliyiz hastalıktan koruyor benim bildiğim kadarıyla metobolizmayida hizlandiriyo bilen arkadaşlar turşu hakkında bildiklerini yazabilirmj
karatay da öneriliyor sadece , az tuzlu ve tamamen doğal ev yapımı olması şartıyla.

buraz baktim da tuzlu olmasiyla, vucutta suyu tutmasiyla ilgili bisey yok. metabolizmayi hızlandırdığı, faydali oldugu yaziyor hep. hatta bi ara hatirliyorum zayiflamak icin tursu suyu icerlerdi
turşu bolca tuz ve tuzlu sudan yapıldıgı, tuz vucut ta su tutmaya neden oldugu ve yağ yakımını engellediği için yasak

Tuz su tutuyor vucutta.

Buarada ilgimi ceken birsey var, aksam yemegini saat kacta yiyorsunuz?
Saat 19.00 da gordum yorumlarda, bu biraz gec degilmi aksam yemegi icin?

Ben saat 5 5 bucuk arasi yiyorum, saat aksam 8 ve 9 gibi de son ogun eger cok acikirsam bardak yesil cay veya su iciyorum

Evde olursan evet ama mesela ben eşimi bekliyorum o geliyor yemek yapıyorum yoksa yemek yedi Yedibucuk oluyor bazen

ne kadar erken yenilirse o kadar iyi. en en geç 8 olmadan bitmeli akşam yemeği faslı,sonrasında uygun bir ara öğün

Arkadaşımı çok seviyorum bugünde uyardım onu hergün birlikteyiz ve ben ona dedim ki artık geldiğimde pasta börek koymayacaksin önüme akşam yemegede kalmayacam çok ciddi uyardım oda bana iradeli olmalısın falan diyo ama biraz yemem içmem bi düzene girene kadar çevremden de destek bekliyorum bu gün yediklerim bana kesinlikle kilo yapmayacak biliyorum Sabah yine kilo vermiş olarak uyanacam . Önüme koyduklarını bi görseydiniz ağlamak istiyorum

niye acaba
menüne yazdıklarımı okumuşsundur

hihi simdi okudum hepsini. cay, tavla oynuyodum kaptirdim valla biskuviyide :) yok acıktırsa da asla yemem artik. şöyle diyim esim gozumun onunde kola, cips yedi. dokunmadim bile..

ara ogune karsiyim ama denerim. en azindan bikac hafta denemesem iyi mi olur diyorum . çünkü cok kilolar aldim, cok da verdim. kendimde farkettigim bisey sık sık yiyince bi nebze doyunca zayiflamıyorum ben. bayagi bayagi ac kalmam lazim

arkadaşını sev tabiiki,ama önüne onları koyupta sana iradeli ol demesi de değişikdestek olsun birazcık

Istemeye istemeye bende menü bildiriyim
Kahvaltı saat 11
2,5 meyvadan meyva salatası
2 kaşık müsli
2 kaşık yoğurt ile

Akşam 5
Tavukgoğsü ızgara mantar soslu kendim yaptim
Birkaç çilek
Birkaç çeri domates

1 saat sonra canım çok tatlı çekti
Dayanamadım 1 dilim nutella ile siyah ekmek yedim
Biliyorum bu olmasa iyi olurdu ama ayda bikac gün böyle oluyorum

2.5 lt su
5 kupa siyah çay
2 kupa yeşil çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı
1 kupa kahve

Spor
Kendime ceza verdim
1 saat eliptik bisiklet
300 ip

Ama ac kalmak iyi degilki zayiflamak icin yemen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…