Ama ac kalmak iyi degilki zayiflamak icin yemen lazim
canım benim menün gayet güzel aslında o seninde farkında olduğun cızz haricinde.öyle durumlarda uygun olan bir şeyi tercih etsen sonrasın da gelecek olan açlık hissin oluşmaz.o azcık masum gibi görünen nutella şekerini oynatacağı için seni acıktırcak ,işte tehlike o zaman başlıyorIstemeye istemeye bende menü bildiriyim
Kahvaltı saat 11
2,5 meyvadan meyva salatası
2 kaşık müsli
2 kaşık yoğurt ile
Akşam 5
Tavukgoğsü ızgara mantar soslu kendim yaptim
Birkaç çilek
Birkaç çeri domates
1 saat sonra canım çok tatlı çekti
Dayanamadım 1 dilim nutella ile siyah ekmek yedim
Biliyorum bu olmasa iyi olurdu ama ayda bikac gün böyle oluyorum
2.5 lt su
5 kupa siyah çay
2 kupa yeşil çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı
1 kupa kahve
Spor
Kendime ceza verdim
1 saat eliptik bisiklet
300 ip
Anliyorum cnm zor tabi ama basarcaz zayiflicaz biz yeaaaahhh
5.5 6 arası yedim mesela ben.. sonuc? açım
tokken zayıflamıyorum amaa. benim.bunye ters calisiyor olabilir. normal değilim pek
inatçı hatun5.5 6 arası yedim mesela ben.. sonuc? açım
ayyyyyyykendimi galatasarayin şampiyonluk kutlamasina zayif gircem diye motive ediyorum. formam yakiscak falan diye :))
( sampiyon olmazsak bosa mi zayiflamis olcam acaba kafamda deli sorular)
kendimi galatasarayin şampiyonluk kutlamasina zayif gircem diye motive ediyorum. formam yakiscak falan diye :))
( sampiyon olmazsak bosa mi zayiflamis olcam acaba kafamda deli sorular)
inatçı hatunara öğün yap bir bardak ayran iç en azından aç durulmaz metabolizman yavaşlar kilo veremessin
oklavayı aldırdınız elimeayran olabilir bak kotu hissettirmez kendimi :) banane ya ara ogun yapip kilo veremezsem hıırrr cikaririmm burda.teeehdiiiitttt
Vay be 1 bardak daha içersem tüm sıvılar 5 lt oluyor
Tarçının tatlı isteğini kestiğini okuyorum duyuyorum uyguluyorum ama beni kesmiyorcanım benim menün gayet güzel aslında o seninde farkında olduğun cızz haricinde.öyle durumlarda uygun olan bir şeyi tercih etsen sonrasın da gelecek olan açlık hissin oluşmaz.o azcık masum gibi görünen nutella şekerini oynatacağı için seni acıktırcak ,işte tehlike o zaman başlıyor
su sıvı tüketimin çok güzel
sporda yapılmış
Tatlım 1 su bardağım 1 büyük kupam varMashaAllah, ay ben o kadar icsem var yaa
Yok soz aldım artık ondan bugün hiç ekmek yemedim onun marul maydanoz ve nane yedim makarna için öyle avutuyom kendimi yayla corbasida pirinci onuda çok seviyorum koy önüme bi tencere yerim . Ama bu son kaçamakarkadaşını sev tabiiki,ama önüne onları koyupta sana iradeli ol demesi de değişikdestek olsun birazcık
Hahaha super bi motiveben Gs li olmadigim icin sampiyonluk konusunda bisey diyemiyecegim hihihi
Yesil zeytin zaten benimki hemde market degil alinip elimde kirdigim yaptgim zeytin bide sabah uyannca su iciyorum da suyu toplu yazdim oyuzden belirtmedimaz tuzlu çizik tabir edilen yeşil zeytin az miktarda tüketebilirsin
bol yeşillik ,yeşil kırmızı biber yiyebilirsin
kahvaltı en önemli öğün,uyanınca oda sıcaklığında 1 bardak su içmeni öneririm düzenli olarak,
iç organlarımızın uyanması gerekiyormuş
Canım onu yapma ben bi çok kere senin yaptığın gibi kilo vermeye çalıştım verdim de ama daha sonra yemeklere saldırdım resmen aç kurtlar gibi uzun vadede işe yaramiyo o yöntem verdiğim kiloları ıkı katını ala ala 80 üstü oldu kilomhihi simdi okudum hepsini. cay, tavla oynuyodum kaptirdim valla biskuviyide :) yok acıktırsa da asla yemem artik. şöyle diyim esim gozumun onunde kola, cips yedi. dokunmadim bile..
ara ogune karsiyimama denerim. en azindan bikac hafta denemesem iyi mi olur diyorum . çünkü cok kilolar aldim, cok da verdim. kendimde farkettigim bisey sık sık yiyince bi nebze doyunca zayiflamıyorum ben. bayagi bayagi ac kalmam lazim
böyleŞu kahkaha atan emojiyi nasıl yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?