Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım benim menün gayet güzel aslında o seninde farkında olduğun cızz haricinde.öyle durumlarda uygun olan bir şeyi tercih etsen sonrasın da gelecek olan açlık hissin oluşmaz.o azcık masum gibi görünen nutella şekerini oynatacağı için seni acıktırcak ,işte tehlike o zaman başlıyor
su sıvı tüketimin çok güzel
sporda yapılmış

kendimi galatasarayin şampiyonluk kutlamasina zayif gircem diye motive ediyorum. formam yakiscak falan diye :))
( sampiyon olmazsak bosa mi zayiflamis olcam acaba kafamda deli sorular )

Hahaha super bi motive ben Gs li olmadigim icin sampiyonluk konusunda bisey diyemiyecegim hihihi

Tarçının tatlı isteğini kestiğini okuyorum duyuyorum uyguluyorum ama beni kesmiyor

Y
arkadaşını sev tabiiki,ama önüne onları koyupta sana iradeli ol demesi de değişikdestek olsun birazcık
Yok soz aldım artık ondan bugün hiç ekmek yemedim onun marul maydanoz ve nane yedim makarna için öyle avutuyom kendimi yayla corbasida pirinci onuda çok seviyorum koy önüme bi tencere yerim . Ama bu son kaçamak

Hahaha super bi motive ben Gs li olmadigim icin sampiyonluk konusunda bisey diyemiyecegim hihihi

galatasaraylı degilsen zaten kendini bu sekilde motive etmene gerek kalmaz ziraaaa biz sampiyon olcaz
baaaksanaa hazır giyceklerim :) sweet esimin hediyesi internetten aldigi icin beden sıkıntısı oldu. kucuk biraz. suan giyince tam oluyo ama yaglar falan hic hosuma gitmedi. zayiflayinca guzel olcak :))) ( insallah)

Eklentiler

Yesil zeytin zaten benimki hemde market degil alinip elimde kirdigim yaptgim zeytin bide sabah uyannca su iciyorum da suyu toplu yazdim oyuzden belirtmedim

Canım onu yapma ben bi çok kere senin yaptığın gibi kilo vermeye çalıştım verdim de ama daha sonra yemeklere saldırdım resmen aç kurtlar gibi uzun vadede işe yaramiyo o yöntem verdiğim kiloları ıkı katını ala ala 80 üstü oldu kilom

menümü paylaşayım
uyanınca
1 bardak su

sabah
hiç uyumadım listelerle boğuşurken
8.30 da yattım sabah.
3 saat uyudum.

öğle 12de
ton balıklı salata

ara
türk kahvesi sade

ara
yaseminli yeşil çay

akşam
2 kepçe vicdan çorbası
4 ızgara köfte(ekmeksiz yaptım)
salata yağsız

ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 kupa yaseminli yeşil çay

su:3 litre
spor:yok,evle uğraştım temizlik vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…