Canım onu yapma ben bi çok kere senin yaptığın gibi kilo vermeye çalıştım verdim de ama daha sonra yemeklere saldırdım resmen aç kurtlar gibi uzun vadede işe yaramiyo o yöntem verdiğim kiloları ıkı katını ala ala 80 üstü oldu kilom
Ara öğünde ne yediğin önemli mesela bir yeşil elma Yada 3 adet kaysı Yada 3 ceviz veya bi kase yoğurt ben bunlardan bi tanesini yorum. Yada yeşil çay şekersiz kahve içenler var bunlarda ara öğünayran olabilir bak kotu hissettirmez kendimi :) banane ya ara ogun yapip kilo veremezsem hıırrr cikaririmm burda.teeehdiiiitttt
Ara öğünde ne yediğin önemli mesela bir yeşil elma Yada 3 adet kaysı Yada 3 ceviz veya bi kase yoğurt ben bunlardan bi tanesini yorum. Yada yeşil çay şekersiz kahve içenler var bunlarda ara öğün
Gece uykusu bi diyette olmazsa olmazdir Lütfen Dikkat edelimmmmenümü paylaşayım
uyanınca
1 bardak su
sabah
hiç uyumadım listelerle boğuşurken
8.30 da yattım sabah.
3 saat uyudum.
öğle 12de
ton balıklı salata
ara
türk kahvesi sade
ara
yaseminli yeşil çay
akşam
2 kepçe vicdan çorbası
4 ızgara köfte(ekmeksiz yaptım)
salata yağsız
ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 kupa yaseminli yeşil çay
su:3 litre
spor:yok,evle uğraştım temizlik vs.
menümü paylaşayım
uyanınca
1 bardak su
sabah
hiç uyumadım listelerle boğuşurken
8.30 da yattım sabah.
3 saat uyudum.
öğle 12de
ton balıklı salata
ara
türk kahvesi sade
ara
yaseminli yeşil çay
akşam
2 kepçe vicdan çorbası
4 ızgara köfte(ekmeksiz yaptım)
salata yağsız
ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 kupa yaseminli yeşil çay
su:3 litre
spor:yok,evle uğraştım temizlik vs.
Öğün aralarında Yemen gerekir izlediğim video ve okuduğum bazı yazılara göre akşam yemeğinden sonra hiç bişi yemememiz lazım hani baktın dayanacak gibi değilsin belki bi salatalığı tuzlamadan yiyebilirsinaksam yemeginden sonra bazen cayla uc bes findik badem yiyorum
aynen tatlımGece uykusu bi diyette olmazsa olmazdir Lütfen Dikkat edelimmm
Doğrudur canım ama eşim evde olunca ipin ucu kaçıyo yinede iyi tuttum kendimi :)10 kaşık pilav bana fazla geldi sanki canım
Yok yok kaçamak artık son çok çile çektim çok mahrum kaldım artık yokkk aslaaaynen tatlım
hep sizin yüzünüzden
göbeğim çatlıyo listeleri bul buluştur yap diye aa olmazki canım
sonra moniş ödem olsun uykusuz kalsın
kızçelerim de kaçamak yapsın vicdanları sızlamadan
ayy
kızlarrrrr birbirinizin menülerine yorum yapın dedim hani nerde
Valla bayağı iyi korudum kendimi çocuğa bakıcam bahanesiyle yemedimBen haftada 1 veya 2 tartiliyordum ama yorumlarinizi okudukca bi tekrar tartilasim geldi, ay bagimlilik yapmasin sonra
Cok guzelbak tatli yiyip gununu ziyan etme, veya cok cok cok az bi dilim olabilir belki ertesi gunu telafi edebilirsin. 1 kereden bisey olmaz diyebilirler derlerse beni hatirla haha. Masada kuru yemis varsa , aah canim ben kuruyemislerden alayim tatli icin sagol diyebilirsin
Biraz daha diren canım kocişler yesin bizim yerimizeDoğrudur canım ama eşim evde olunca ipin ucu kaçıyo yinede iyi tuttum kendimi :)
yorum( diskalifiye olmak icin mi ugrasiyorum ne :) ))
tamam tamam...
nerdeyse hicbir sey yememissin ama ara ogunler falan var.. agir bisey yenmediyse de metabolizmayi calistircak seyler de yemissin. bence basarili :)
yap canım yorum yaparken kendi hatalarını da göreceksinBen bugün hayatta yorum yapamam kimsenin menüsüne, kendi menüm tam birçünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?