Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dogru soyluyosun kisa vadede on kg versem biraz daha normallestircem durumu. bunu yapiyorum ama canimin cok cok cektigi seyleri gun icinde bi parca alabiliyorum. ama su saatten sonra mesela asla bisey yemem. oyle sinirlandirdim kendimi

ayran olabilir bak kotu hissettirmez kendimi :) banane ya ara ogun yapip kilo veremezsem hıırrr cikaririmm burda. teeehdiiiitttt

Ara öğünde ne yediğin önemli mesela bir yeşil elma Yada 3 adet kaysı Yada 3 ceviz veya bi kase yoğurt ben bunlardan bi tanesini yorum. Yada yeşil çay şekersiz kahve içenler var bunlarda ara öğün

Ara öğünde ne yediğin önemli mesela bir yeşil elma Yada 3 adet kaysı Yada 3 ceviz veya bi kase yoğurt ben bunlardan bi tanesini yorum. Yada yeşil çay şekersiz kahve içenler var bunlarda ara öğün

aksam yemeginden sonra bazen cayla uc bes findik badem yiyorum

Gece uykusu bi diyette olmazsa olmazdir Lütfen Dikkat edelimmm

yorum ( diskalifiye olmak icin mi ugrasiyorum ne :) ))
tamam tamam...
nerdeyse hicbir sey yememissin ama ara ogunler falan var.. agir bisey yenmediyse de metabolizmayi calistircak seyler de yemissin. bence basarili :)

Ara
aksam yemeginden sonra bazen cayla uc bes findik badem yiyorum
Öğün aralarında Yemen gerekir izlediğim video ve okuduğum bazı yazılara göre akşam yemeğinden sonra hiç bişi yemememiz lazım hani baktın dayanacak gibi değilsin belki bi salatalığı tuzlamadan yiyebilirsin

Gece uykusu bi diyette olmazsa olmazdir Lütfen Dikkat edelimmm
aynen tatlım
hep sizin yüzünüzden
göbeğim çatlıyo listeleri bul buluştur yap diye aa olmazki canım
sonra moniş ödem olsun uykusuz kalsın
kızçelerim de kaçamak yapsın vicdanları sızlamadan
ayy

aynen tatlım
hep sizin yüzünüzden
göbeğim çatlıyo listeleri bul buluştur yap diye aa olmazki canım
sonra moniş ödem olsun uykusuz kalsın
kızçelerim de kaçamak yapsın vicdanları sızlamadan
ayy
Yok yok kaçamak artık son çok çile çektim çok mahrum kaldım artık yokkk aslaa

Valla bayağı iyi korudum kendimi çocuğa bakıcam bahanesiyle yemedim

yorum ( diskalifiye olmak icin mi ugrasiyorum ne :) ))
tamam tamam...
nerdeyse hicbir sey yememissin ama ara ogunler falan var.. agir bisey yenmediyse de metabolizmayi calistircak seyler de yemissin. bence basarili :)

dinliyorum evet

canım bu hafta daha dikkatli olmak istiyorum çünkü kilo vermem durdu bir süredir,metabolizmayı şaşırtmak adına
bugün listelerden sebep uyuyamayınca böyle saçma bişi oldu ama aç kalmadım hiç
normalde görceksin zaten 3 ana 4 ara öğün 7 öğün yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…