Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bayağı abur cubur kaçamağı olmuş canım aman dikkat

aynen tatlım
hep sizin yüzünüzden
göbeğim çatlıyo listeleri bul buluştur yap diye aa olmazki canım
sonra moniş ödem olsun uykusuz kalsın
kızçelerim de kaçamak yapsın vicdanları sızlamadan
ayy
İşte şimdi vicdanım gerçekten sızladı
Bunu unutana kadar söz kaçamak yapmiycam
Arada hatırlat bari
Çalışıyormusun canım evhanimimisin
Her iki türlüde zor gerçi

Hanımlar yağsız makarna hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bir porsiyon, diyete uygun mudur? Canım çekiyor yarın makarna yapasım var
ben yorumlayayım mı isityomusun gerçekten
hadi kıyamadım
tatlım çok sık olmamakla birlikte porsiyonuna sadık kalıp yanında yoğurt gib et gibi şeyler yenmez ise ve tam durum buğdayından ya da esmer makarna çeşitlerinden yanın da salata ile öğlen saatlerinde yenebilir.
gün içinde azami dikkat gösterip başka karbonhidrat yenmemeli
yazdıklarımı makarna yiyin olarak algılamayın sakın yolarım

İşte şimdi vicdanım gerçekten sızladı
Bunu unutana kadar söz kaçamak yapmiycam
Arada hatırlat bari
Çalışıyormusun canım evhanimimisin
Her iki türlüde zor gerçi
hatırlatırım
çalışmıyorum canımcım

Kızlar zayiflayip incecik olacağız demi.başarabiliriz
evet başarıcaz

İnanmak başarmanın yarısıdır canım
Tek eksigim sporarkadaşlar bir spor salonuna gidiyor ama cok uzak evde temizlik coluk cocuk yemek,kendime vakit ayırmaya hic zamanim olmuyor.bir herkes yatinca kendimle kalıyorum,onlada gece gece evde spor yapamıyorum

ben yatayım yoksa bir kaptanınız olmayacak
bayılcam az kaldı
zombie den halliceyim şu an
iyi geceler kızçelerim
uslu durun,yeni topladım dağıtmayın ortalığı silin süpürün bişiler yapın aa tembeller sizi

Kendini biraz zorlayıp yemeye çalış canım
Yediklerin çok az olmuş

Ayran içtim canım bi tek menümün üstüne, incir bozuk muydu neydi anlamadım. Fena etti içimi.

kuzum hiçbir şey yiyememişsin. hafif bişiler mesela yoğurt yemeye gayret etsen en azından

Canım ayran içtim yoğurt yani, aynı şeyi düşünmüşüz.

Kızlar yemek sorun değilde,bana hareket lazım haftaiçi alt komşum işte olduğu için 50 kere ip atlıyorum,akşam ve hafta sonu yapabileceğim basit hareketler varmı?????

Leslie yapabilirsin sanki o çok hoplamalı zıplamalı değil gibi.. ☺

Kızlar ben bugün pisboğazlılık yaptım hep

Ooy ooyy oyy fenaa.. Naptın kız.

Yarabbi sen yardım et, vallahi helal olsun.

Bu kocalar zayıf olmamızı istemiyor,neden acaba????benimki de bugün 2 paket halley getirmiş ben çok severim diye

Benimkide tavuk göğsü istedi. Dostlar mı düşmanlar mı belli değil.

Bir de komşumuz künefe yolladı bugün, babama pasladım. Babam yemeyecek misin,emin misin diye dalga geçiyor. Yemeyeceğim dedim.

Oy bismillah bu ne yaa inadın eder gibi künefeye hayır dediysen sağlam kararlısın demektir.

eksik bir menü ve küçük hataların var.

Çorbayla ekmeğin olmadığını öğrenmiş oldum, bilmiyordum ben.

Eline emeğine sağlık.

Iyi aksamlar kizlar
Sabah simit kasar yumurt
Oglen yok
Aksam izgara at slaata
Simitten dolayi ara ogub yapmadim aksam telafi etmeye calistim
Su 2 lt
Spor gunum var ev temizledim .hali kanepe kaldirip sayilir mi bilmem

Sayılır mı bilmiyorum ama bencede sayılmalı. Menün güzel, simiti telafi etmişsin.

sabah çeşitli güzel bir kahvaltı olmuş

Karatay deyince aklıma:yemeyiinnnnn !! Yemeyinnnn demesi geliyor hep.

Tuz su tutuyor vucutta.

Çok acıkmıyor musun canım?

Ya tamam iradeli olcaz da, iradeli ol deyip yemekleri koymamaları lazım ayıptır ya.

hihi simdi okudum hepsini. cay, tavla oynuyodum kaptirdim valla biskuviyide :) yok acıktırsa da asla yemem artik. şöyle diyim esim gozumun onunde kola, cips yedi. dokunmadim bile..

Aah bu eşler aahh.

arkadaşını sev tabiiki,ama önüne onları koyupta sana iradeli ol demesi de değişikdestek olsun birazcık

Kesinlikle katılıyorummm.

Vay be 1 bardak daha içersem tüm sıvılar 5 lt oluyor

Naptınnn kız çok değilmiiii?

kendimi galatasarayin şampiyonluk kutlamasina zayif gircem diye motive ediyorum. formam yakiscak falan diye :))
( sampiyon olmazsak bosa mi zayiflamis olcam acaba kafamda deli sorular )

7 attınız hee.

Tarçının tatlı isteğini kestiğini okuyorum duyuyorum uyguluyorum ama beni kesmiyor

Tatlı isteğini kesiyor mu bilmiyorum ama efsane yağ yakıyor.

galatasaraylı degilsen zaten kendini bu sekilde motive etmene gerek kalmaz ziraaaa biz sampiyon olcaz
baaaksanaa hazır giyceklerim :) sweet esimin hediyesi internetten aldigi icin beden sıkıntısı oldu. kucuk biraz. suan giyince tam oluyo ama yaglar falan hic hosuma gitmedi. zayiflayinca guzel olcak :))) ( insallah)

Her şey daha bi yakışcak zayıflayınca.

menümü paylaşayım

Şahaneee. Vicdan çorbası nedir? Hiç duymadım ve yemedim. ☺☺

Hanımlar yağsız makarna hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bir porsiyon, diyete uygun mudur? Canım çekiyor yarın makarna yapasım var

Etme eylemee.

Kızlar zayiflayip incecik olacağız demi.başarabiliriz

Tabikide başarıcaz Allah'ın izniyle.

ben acım supuremem hadi uyu uyu sen bize lazimsin uyumazsan yarina oklavayi kaldircak halin kalmayacak :) iyi gecelerr.. :)

bu kadar mesajı tek tek alıntılamandaki azmine goreee zayiflayacagina kesinlikle inaniyorum :)))

Tek eksigim sporarkadaşlar bir spor salonuna gidiyor ama cok uzak evde temizlik coluk cocuk yemek,kendime vakit ayırmaya hic zamanim olmuyor.bir herkes yatinca kendimle kalıyorum,onlada gece gece evde spor yapamıyorum
Canım mekik falan çekebilirsin hiç yoktan iyidir bnm de vaktim yok aynı durumdayız ama mekiğe başlıcam ip atlama da düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…