- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Bayağı abur cubur kaçamağı olmuş canım aman dikkatKızlar ben bugün pisboğazlılık yaptım hep
Bahane gibi olmasın ama bdv'deki malum konuya kafamı takmaktan sabahladım. Kaç sigara içtim gece hiç bilmiyorum.
4.00'da bir bardak sütle uno'nun ufak limonlu keklerinden 3 tane yedim
8.00'de 2 yumurta 2 bardak çay içtim.
Öğlen 1.5 kepçe mercimek yedim.
6'da 4-5 tatlı kaşığı süt reçeli yedim. Bununla ilgili hiçbir açıklamam yok cidden. Özellikle bir tarifte kullanmam gerektiği için gidip aldım. Minnacık tadına bakayım ev yapımıyla aynı mı acaba tadı kıvamı derken, gözüm dönmüş. Resmen tarifte kullanabileceğim miktar süt reçeli kalmadı şuan elimde.
7.30 akşam yemeğinde de 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe mercimek, yoğurt ve 3-4 tane kornişon turşu yedim.
Spor yapmadım. Arabayı çok abes bir yere parketmek zorunda kaldığımdan zorunlu yürüyüş yaptım birazcık 6800 adım atmışım bugün. Suyu da az içtim 1 litre olmamıştır daha ama yatana kadar 2.5'a tamamlarım ben onu.
İşte şimdi vicdanım gerçekten sızladıaynen tatlım
hep sizin yüzünüzden
göbeğim çatlıyo listeleri bul buluştur yap diye aa olmazki canım
sonra moniş ödem olsun uykusuz kalsın
kızçelerim de kaçamak yapsın vicdanları sızlamadan
ayy
ben yorumlayayım mı isityomusun gerçektenHanımlar yağsız makarna hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bir porsiyon, diyete uygun mudur? Canım çekiyor yarın makarna yapasım var
hatırlatırımİşte şimdi vicdanım gerçekten sızladı
Bunu unutana kadar söz kaçamak yapmiycam
Arada hatırlat bari
Çalışıyormusun canım evhanimimisin
Her iki türlüde zor gerçi
evet başarıcazKızlar zayiflayip incecik olacağız demi.başarabiliriz
İnanmak başarmanın yarısıdır canımKızlar zayiflayip incecik olacağız demi.başarabiliriz
Ben ne yapayım şimdiuyanımda çerez yiyiyo bana da zorla vermeye çalışıyorBiraz daha diren canım kocişler yesin bizim yerimize
Tek eksigim sporİnanmak başarmanın yarısıdır canım
Bende bende hatta az öncede tartıldım çok yanlış biliyorum bağımlı oldum tartılma bağımlısı galibabirde ben her gun dayanamayıp tartiliyorum bunu yapmamam gerekiyor bence..
Kendini biraz zorlayıp yemeye çalış canım
Yediklerin çok az olmuş
kuzum hiçbir şey yiyememişsin. hafif bişiler mesela yoğurt yemeye gayret etsen en azından
tatlım diyetisyenimin kesin yasakladığı 3 şey var,
zeytin,turşu ve maden suyu.
yağ yakımını engelledikleri için vermiyor bize.hadi zeytin birkaç adet yenir az tuzlusundan ,fakat turşu yememeye gayret edelim su tutup ödem yapacak
kendinde yazmışsın maalesef pilav...
diğer öğünlern güzel
su, spor harika
teşekkür ederim tatlım
Kızlar yemek sorun değilde,bana hareket lazım haftaiçi alt komşum işte olduğu için 50 kere ip atlıyorum,akşam ve hafta sonu yapabileceğim basit hareketler varmı?????
Kızlar ben bugün pisboğazlılık yaptım hep
Bahane gibi olmasın ama bdv'deki malum konuya kafamı takmaktan sabahladım. Kaç sigara içtim gece hiç bilmiyorum.
4.00'da bir bardak sütle uno'nun ufak limonlu keklerinden 3 tane yedim
8.00'de 2 yumurta 2 bardak çay içtim.
Öğlen 1.5 kepçe mercimek yedim.
6'da 4-5 tatlı kaşığı süt reçeli yedim. Bununla ilgili hiçbir açıklamam yok cidden. Özellikle bir tarifte kullanmam gerektiği için gidip aldım. Minnacık tadına bakayım ev yapımıyla aynı mı acaba tadı kıvamı derken, gözüm dönmüş. Resmen tarifte kullanabileceğim miktar süt reçeli kalmadı şuan elimde.
7.30 akşam yemeğinde de 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe mercimek, yoğurt ve 3-4 tane kornişon turşu yedim.
Spor yapmadım. Arabayı çok abes bir yere parketmek zorunda kaldığımdan zorunlu yürüyüş yaptım birazcık 6800 adım atmışım bugün. Suyu da az içtim 1 litre olmamıştır daha ama yatana kadar 2.5'a tamamlarım ben onu.
Ayy kızlar şu an çok büyük sınavdan geçtim eşim ankara'da geldi bugün gelirken lokmalar çikolatalı şekerli leblebi ler kaymak tatlıları VS abur cubur doldurmuş ama yemedim geri çevirdim hepsini zafer benimdir
Bu kocalar zayıf olmamızı istemiyor,neden acaba????benimki de bugün 2 paket halley getirmiş ben çok severim diye
Bir de komşumuz künefe yolladı bugün, babama pasladım. Babam yemeyecek misin,emin misin diye dalga geçiyor. Yemeyeceğim dedim.
eksik bir menü ve küçük hataların var.
simit hadi yarımmış ve sabah yemişsin onu bir şekilde yakmışsındır diyelim.fındık kreması evet çok az ama yenmemeli o minnak şey seni acıktırır sonuçları da kötü olur
öğle neden yok?
ara öğünde hurmayı tek tüketme tatlım,ya bir yeşil çay olsun hiçbir şey yoksa 1 fincan sıcak su içki şekeri dengelesin.tüm meyveler için geçerli
akşam ise, hem çorba hem ekmek olmamış ,ikisinden birini tercih etmelisin
su için
vee ...cuma gününün, yani dünün bilançosu
***559.Etap 10.Takım,aday üye listesi***
psikologg ( 68,9/ / /%)kilo bildirmedi,yeni üye takıma geliş 26/02/2018 hedef kilo 56
Nurciloji (67,0/ 66,8/ 0,2/%0,30 )yeni üye takıma geliş 26/02/2018 hedef kilo 57
poolyana(104,0/102,0/2/%1,92 )yeni üye takıma geliş 27/02/2018 hedef kilo 80
_CİTLEMBİK_ (76,0 / / /%)sabit,yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 55
gokce41( 63,0/ 62,5/0,5/%0,79)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 55
Effatmagul(60,0 / 59,3/ 0,7/%1,17)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 50
Alemin Delisi( 70,0/ 69,0/ 1/%1,43)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 50
Ezgi Osman( 82,0/ 80,9/1,1 /%1,34)yeni üye takıma geliş 2802/2018 hedef kilo 55
Vildangel( 76,2/75,8 /0,4 /%0,52)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 65
miyaww_( 99,0/ 98,5/ /0,5%0,50)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 70
zhre_( 108,3/ 107,1/ 1,2/%1,11)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 90
gncgl_555( 64/ / /%)sabit,yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 55
Angelica Pickles(83,0 /82,7 /0,3 /%0,36)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 60
ikikerekiki( 63,0/ 62,5/ 0,5/%0,79)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 58
dino1isi( 75,0/74,6 / 0,4/%0,53)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 64
guziss35 (78,6 / 77,8/ 0,8/% 1,02)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 65
azkolabolbuz (63,1/63,1/0 /% 0)sabit yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo53
planlı(59,5 / 57,3/ 2,2/% 3,70)yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 50
gokyuzundekiturna (88,5/ / /% )kilo bildirmedi,yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 60
hayal114 (87,0/ //% )kilo bildirmediyeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 72
malkero (79,0/ / /% )kilo bildirmedi yeni üye takıma geliş 28/02/2018 hedef kilo 65
Feel Good (50,6 / / /% )kilo bildirmediyeni üye takıma geliş 28/02/2018hedef kilo45
Sekerportakalimm ( 69,0/ / /%)sabit,yeni üye takıma geliş 03/03/2018 hedef kilo 60
10.takım % :0,673
Iyi aksamlar kizlar
Sabah simit kasar yumurt
Oglen yok
Aksam izgara at slaata
Simitten dolayi ara ogub yapmadim aksam telafi etmeye calistim
Su 2 lt
Spor gunum var ev temizledim .hali kanepe kaldirip sayilir mi bilmem
sabah çeşitli güzel bir kahvaltı olmuş
tarhana zaten unlu olduğu için o kıtır bir dilim fırınlanmış ekmeğini yemeseydin güzel olurdu.
o 2 bisküvi seni acıktırıcak yeni kaçamaklara yol açmaz umarım.
zararsız diyosun yani,iyi öyle varsayalım.
gün içinde tükettiğin ,minnak zararsız diye belirttiğin yememen gereken şeyler bütünde zararsızlıktan çıkmış
ara öğün yine diyorum çok çok önemli
canımcım diyette turşu gönül rahatlığıyla yenecek bir şey değil
karatay da öneriliyor sadece , az tuzlu ve tamamen doğal ev yapımı o da sınırlı tabiiki.
karatay da öneriliyor sadece , az tuzlu ve tamamen doğal ev yapımı olması şartıyla.
turşu bolca tuz ve tuzlu sudan yapıldıgı, tuz vucut ta su tutmaya neden oldugu ve yağ yakımını engellediği için yasak
Tuz su tutuyor vucutta.
Buarada ilgimi ceken birsey var, aksam yemegini saat kacta yiyorsunuz?
Saat 19.00 da gordum yorumlarda, bu biraz gec degilmi aksam yemegi icin?
Ben saat 5 5 bucuk arasi yiyorum, saat aksam 8 ve 9 gibi de son ogun eger cok acikirsam bardak yesil cay veya su iciyorum
Arkadaşımı çok seviyorum bugünde uyardım onu hergün birlikteyiz ve ben ona dedim ki artık geldiğimde pasta börek koymayacaksin önüme akşam yemegede kalmayacam çok ciddi uyardım oda bana iradeli olmalısın falan diyo ama biraz yemem içmem bi düzene girene kadar çevremden de destek bekliyorum bu gün yediklerim bana kesinlikle kilo yapmayacak biliyorum Sabah yine kilo vermiş olarak uyanacam . Önüme koyduklarını bi görseydiniz ağlamak istiyorum
hihi simdi okudum hepsini. cay, tavla oynuyodum kaptirdim valla biskuviyide :) yok acıktırsa da asla yemem artik. şöyle diyim esim gozumun onunde kola, cips yedi. dokunmadim bile..
ara ogune karsiyimama denerim. en azindan bikac hafta denemesem iyi mi olur diyorum . çünkü cok kilolar aldim, cok da verdim. kendimde farkettigim bisey sık sık yiyince bi nebze doyunca zayiflamıyorum ben. bayagi bayagi ac kalmam lazim
arkadaşını sev tabiiki,ama önüne onları koyupta sana iradeli ol demesi de değişikdestek olsun birazcık
Vay be 1 bardak daha içersem tüm sıvılar 5 lt oluyor
kendimi galatasarayin şampiyonluk kutlamasina zayif gircem diye motive ediyorum. formam yakiscak falan diye :))
( sampiyon olmazsak bosa mi zayiflamis olcam acaba kafamda deli sorular)
Tarçının tatlı isteğini kestiğini okuyorum duyuyorum uyguluyorum ama beni kesmiyor
galatasaraylı degilsen zaten kendini bu sekilde motive etmene gerek kalmaz ziraaaa biz sampiyon olcaz
baaaksanaa hazır giyceklerim :) sweet esimin hediyesi internetten aldigi icin beden sıkıntısı oldu. kucuk biraz. suan giyince tam oluyo ama yaglar falan hic hosuma gitmedi. zayiflayinca guzel olcak :))) ( insallah)
menümü paylaşayım
uyanınca
1 bardak su
sabah
hiç uyumadım listelerle boğuşurken
8.30 da yattım sabah.
3 saat uyudum.
öğle 12de
ton balıklı salata
ara
türk kahvesi sade
ara
yaseminli yeşil çay
akşam
2 kepçe vicdan çorbası
4 ızgara köfte(ekmeksiz yaptım)
salata yağsız
ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 kupa yaseminli yeşil çay
su:3 litre
spor:yok,evle uğraştım temizlik vs.
Hanımlar yağsız makarna hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bir porsiyon, diyete uygun mudur? Canım çekiyor yarın makarna yapasım var
Kızlar zayiflayip incecik olacağız demi.başarabiliriz
ben yatayım yoksa bir kaptanınız olmayacak
bayılcam az kaldı
zombie den halliceyim şu an
iyi geceler kızçelerim
uslu durun,yeni topladım dağıtmayın ortalığı silin süpürünbişiler yapın aa tembeller sizi
Bir kötüsünü de ben diyeyim mi annem yazmış sabaha bazlama yapayım mı diyeBen ne yapayım şimdiuyanımda çerez yiyiyo bana da zorla vermeye çalışıyor
Ayran içtim canım bi tek menümün üstüne, incir bozuk muydu neydi anlamadım.Fena etti içimi.
Canım ayran içtim yoğurt yani, aynı şeyi düşünmüşüz.
Leslie yapabilirsin sanki o çok hoplamalı zıplamalı değil gibi.. ☺
Ooy ooyy oyy fenaa..Naptın kız.
Yarabbi sen yardım et, vallahi helal olsun.
Benimkide tavuk göğsü istedi. Dostlar mı düşmanlar mı belli değil.
Oy bismillah bu ne yaa inadın eder gibi künefeye hayır dediysen sağlam kararlısın demektir.
Çorbayla ekmeğin olmadığını öğrenmiş oldum, bilmiyordum ben.
Eline emeğine sağlık.
Sayılır mı bilmiyorum ama bencede sayılmalı.Menün güzel, simiti telafi etmişsin.
Karatay deyince aklıma:yemeyiinnnnn !! Yemeyinnnn demesi geliyor hep.
Çok acıkmıyor musun canım?
Ya tamam iradeli olcaz da, iradeli ol deyip yemekleri koymamaları lazım ayıptır ya.
Aah bu eşler aahh.
Kesinlikle katılıyorummm.
Naptınnn kız çok değilmiiii?
7 attınız hee.
Tatlı isteğini kesiyor mu bilmiyorum ama efsane yağ yakıyor.
Her şey daha bi yakışcak zayıflayınca.
Şahaneee. Vicdan çorbası nedir? Hiç duymadım ve yemedim. ☺☺
Etme eylemee.
Tabikide başarıcaz Allah'ın izniyle.
bu kadar mesajı tek tek alıntılamandaki azmine goreee zayiflayacagina kesinlikle inaniyorum :)))
Canım mekik falan çekebilirsin hiç yoktan iyidir bnm de vaktim yok aynı durumdayız ama mekiğe başlıcam ip atlama da düşünüyorum inşallahTek eksigim sporarkadaşlar bir spor salonuna gidiyor ama cok uzak evde temizlik coluk cocuk yemek,kendime vakit ayırmaya hic zamanim olmuyor.bir herkes yatinca kendimle kalıyorum,onlada gece gece evde spor yapamıyorum
Ooo seninki daha fenaymış Allah kolaylık versinBir kötüsünü de ben diyeyim mi annem yazmış sabaha bazlama yapayım mı diye
Evet olabilir canım sağolCanım mekik falan çekebilirsin hiç yoktan iyidir bnm de vaktim yok aynı durumdayız ama mekiğe başlıcam ip atlama da düşünüyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?