Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok guzelmis ama.
Bende gecen ay internet h&m cok begenerek en buyuk beden blazer aldim, sence girdimmi icine ? Girdim tabii ama robot gibi dolandim ortada ama geri gondermedim o gun bugun taktim zayiflamaya
Az gibi menun, uykunada dikkat et onemli
kızlarrrrr birbirinizin menülerine yorum yapın dedim hani nerde

aynen tatlım
hep sizin yüzünüzden
göbeğim çatlıyo listeleri bul buluştur yap diye aa olmazki canım
sonra moniş ödem olsun uykusuz kalsın
kızçelerim de kaçamak yapsın vicdanları sızlamadan
ayy
Hakkinj helal et cnm :)
Doğrudur canım ama eşim evde olunca ipin ucu kaçıyo yinede iyi tuttum kendimi :)

Valla bayağı iyi korudum kendimi çocuğa bakıcam bahanesiyle yemedim
Helal olsun valla
Hanımlar yağsız makarna hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bir porsiyon, diyete uygun mudur? Canım çekiyor yarın makarna yapasım var
Oglen salata yapip icine haslanmis biraz koyabilirsin bence
Kızlar zayiflayip incecik olacağız demi.başarabiliriz
Kesinlikle basaracagiz
İnanmak başarmanın yarısıdır canım
Aynen

kac kilosunki bu xl ama kalibi m gibi nerdeyse. normalde large da giyebiliyorum. xxl si vardi degisim yaptirtmadim zayiflayinca oyle dar durmaz diyr :)

kac kilosunki bu xl ama kalibi m gibi nerdeyse. normalde large da giyebiliyorum. xxl si vardi degisim yaptirtmadim zayiflayinca oyle dar durmaz diyr :)
107.1 kgim, kendimi bildim bileli kiloyla basim dertte ama hep 80 civari olurdum. Ilk hamileligimden sonra 3 hanelileri gordum (.
Aynen xxl cok buyuk olacak zayiflayinca :))

107.1 kgim, kendimi bildim bileli kiloyla basim dertte ama hep 80 civari olurdum. Ilk hamileligimden sonra 3 hanelileri gordum (.
Aynen xxl cok buyuk olacak zayiflayinca :))
o yuzden xl kalsin dedim :) zayiflicaaaz rahat ol :))
en azindan cocuk sahibi olmussun 74 gibiyim suan. zayifla diyor doktor da. polikistim over hastasiyim. oncelik zayir olmak.. bebek dusunmeye basladik.. ordan basladi bu zayıflama isi.
direkt tedaviye baslamadım. once zayiflicam.

Bende bende hatta az öncede tartıldım çok yanlış biliyorum bağımlı oldum tartılma bağımlısı galiba
her gün tartlıyorsan sadece sabahları uyandığında tartıl, diğer sonuçlar yanlış çıkar zaten gerek yok

Çorbayla ekmeğin olmadığını öğrenmiş oldum, bilmiyordum ben.
Eline emeğine sağlık.
Karatay deyince aklıma:yemeyiinnnnn !! Yemeyinnnn demesi geliyor hep.

Tabikide başarıcaz Allah'ın izniyle.

ben acım supuremem hadi uyu uyu sen bize lazimsin uyumazsan yarina oklavayi kaldircak halin kalmayacak :) iyi gecelerr.. :)
hemen de sıyrıldı

Bir kötüsünü de ben diyeyim mi annem yazmış sabaha bazlama yapayım mı diye

bu kadar mesajı tek tek alıntılamandaki azmine goreee zayiflayacagina kesinlikle inaniyorum :)))
azmi ve paylaşımıyla listeyi hakeden bir aday
demekki ne yapmalıymışız, bol bol paylaşım

Iyi geceler kizlar uykum geldi,sabah olsunda kahvalti edelim bi an once:) elimde su şişesi su bidonunun dibini gördüm yemek yememek için

Bende resmen bidonun kendisi olmuşum

Hakkinj helal et cnm :)
Kesinlikle basaracagiz

Aynen

menü yokki ortada hiçbir şey yememişsin gün içinde, haliyle de davette abartmışsın
yemek yeme düzenimizi oluşturamassak kilo veremeyiz canımcım
sabah yok
öğlen fena
akşam desen zaten
bugün kendini toparlıyorsun,aç kalmıyosun, öğünlerin düzenli ve sağlıklı olsun, ara öğünlerini mutlaka yap ,suyunu yeterli miktarda iç, bitki çayıyla destekle,senden harika bir menü bekliyorum bugün

Gunaydinnnn kızlar Dün misafirlikteydim geri dönerken arkadaşım mis gibi bes tane börek yollamış şimdi kahvaltımı hazirliyicam çayımı demleyecem hepsini kocama yedirecem. Dün gittiğim arkadaşım hamile ona bugün hamsi var hamsi kiZartacam aksama yemelimiyim sizce

PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018

@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Alemin delisi >> 69,0>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@AngelicaPickles >>82,7>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
G gokyuzundekiturna >>88,5>>?
hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
@Feel Good Inc <<50,6 >>?
@Sekerportakalimm >>69,0>>?

kızçelerim, her pazartesi ve cuma günleri sabah tartılıyoruz

*pazartesi günü tartısı takım içi listemiz için. hafta sonunu nasıl geçirdik, kilomuza nasıl yansıdı onu görebilmek,cuma gününe güzel sonuçlar alabilmek adına
*cuma günü tartısı, yarışma kuralı ve amacı.listede yer alıp diğer 11 takımla olan yarışıyoruz bildiğiniz üzere.

YARIN SABAH TARTILIP BANA KİLONUZU ŞU ŞEKİLDE BİLDİRİYORSUNUZ:
moni kilom: ??
beni mutlaka etiketleyin, listede kendiniz yazmayın çok karışıyor,o yüzden listeyi sadece ben düzenlicem

bu liste bugün bir nevi yoklama amacı da taşısın,kimler bizimle bilelimlütfen okuyanlar alıntı yapıp ''TAKIMDAYIM ''yazsın

Son düzenleme:
Takimdayim tabiki

TAKIMDAYIMM

TAKIMDAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…