Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir de ben diyet yapıyorum ama aşırı derece de kansızlık var bende ölü gibiyim annem de gözlerin kaydı iyice betin benzin bembeyaz diyor diyet yaptığımı saklıyorum haftaiçi kan tahlili vercem

TAKIMDAYIM

Takımdayım.

günaydın kızçelerim
kaçamaksız, cızzları elimizin tersiyle itip, hayırrdiyeceğimiz musmutlu bir pazar günümüz olsun inşallah

Mutlu pazarlar herkeseeee... ❤❤❤

PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018

❤❤ Takımdayım. ❤❤

camları açalımmm mis gibi temiz hava dolsun takımımıza
sirkeli suyla şöyle bi silelim

Oh.mis miss
Gunaydinn , hamsiyi firina atabilirsin kizartmak yerine veya kendine ayri pisir. Bende dun kizarmis yedim ama pisman oldum

Bir de ben diyet yapıyorum ama aşırı derece de kansızlık var bende ölü gibiyim annem de gözlerin kaydı iyice betin benzin bembeyaz diyor diyet yaptığımı saklıyorum haftaiçi kan tahlili vercem

Dikkat et cnm , kan yapan yiyeceker sebzeler felan yesen.

TAKIMDAYIM

tahlillerden sonra kan hapına başlatacaktır ,ben de kullanıyorum en az düzenli olarak orana göre 3 ay kullanmak gerekiyor, bana 6 ay kullan dedi doktor
mutlaka B12 D Vitaminlerine de baktır, insülin direnci vs.
kan hapının bağırsakta çözüleninden iste, diğeri çok iştah açıyor.
siyah çaydan uzak dur

moni böyle mi etiketliyim
evet tatlım

Abla senin güncel kilon kac

Oh.mis miss

Gunaydinn , hamsiyi firina atabilirsin kizartmak yerine veya kendine ayri pisir. Bende dun kizarmis yedim ama pisman oldum

Dikkat et cnm , kan yapan yiyeceker sebzeler felan yesen.
Canım gün aşırı iğneyle bile çıkmadı düşün damardan serumla yükselmişti yükselmiş dediğimde hala sınırın altındaydı sonra doğum falan işte tekrar dibe düştü herhalde

Siyah çay bağımlısıyım resmen :/
Hap etki etmiyor iğne bile etmedi düşün damardan serum etki ediyordu ancak bakalım ne olcak tahlil vereyim de
Hap bnm iştahımı kesiyor aksine çünkü çok bulantı yapıyor

o zaman siyah çay kesinlikle içmemelisin, çok canın istediğinde açık şekersiz ve limonlu dene, ama asla kahvaltı da içme hatta yeşil çayı bile kahvaltıda içme demirini almasın
et ürünleri ile de yoğurt, ayran tüketilmez.yemekten sonra 1 saat geçmeden çay kahve içmemen gerekiyor
aynı dertten yıllardır muzdaribim

Gecmis olsun
Allah gonlune gore versin canim, tez zamanda rabbim bebis nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…