ara öğün yap kahvaltıya kadarKahvaltıyı 12 ye doğru yapıcam yine öğlen yemeği olmaz haliyle
TAKIMDAYIMPAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Alemin delisi >> 69,0>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@AngelicaPickles >>82,7>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@gokyuzundekiturna >>88,5>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
@Feel Good Inc <<50,6 >>?
@Sekerportakalimm >>69,0>>?
kızçelerim, her pazartesi ve cuma günleri sabah tartılıyoruz
*pazartesi günü tartısı takım içi listemiz için. hafta sonunu nasıl geçirdik, kilomuza nasıl yansıdı onu görebilmek,cuma gününe güzel sonuçlar alabilmek adına
*cuma günü tartısı, yarışma kuralı ve amacı.listede yer alıp diğer 11 takımla olan yarışıyoruz bildiğiniz üzere.
YARIN SABAH TARTILIP BANA KİLONUZU ŞU ŞEKİLDE BİLDİRİYORSUNUZ:
moni kilom: ??
beni mutlaka etiketleyin, listede kendiniz yazmayın çok karışıyor,o yüzden listeyi sadece ben düzenlicem
bu liste bugün bir nevi yoklama amacı da taşısın,kimler bizimle bilelimlütfen okuyanlar alıntı yapıp ''TAKIMDAYIM ''yazsın
Takımdayım.PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
*pazartesi günü tartısı takım içi listemiz için. hafta sonunu nasıl geçirdik, kilomuza nasıl yansıdı onu görebilmek,cuma gününe güzel sonuçlar alabilmek adına
*cuma günü tartısı, yarışma kuralı ve amacı.listede yer alıp diğer 11 takımla olan yarışıyoruz bildiğiniz üzere.
beni mutlaka etiketleyin, listede kendiniz yazmayın çok karışıyor,o yüzden listeyi sadece ben düzenlicem
bu liste bugün bir nevi yoklama amacı da taşısın,kimler bizimle bilelimlütfen okuyanlar alıntı yapıp ''TAKIMDAYIM ''yazsın
günaydın kızçelerim
kaçamaksız, cızzları elimizin tersiyle itip, hayırrdiyeceğimiz musmutlu bir pazar günümüz olsun inşallah
PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
Oh.mis misscamları açalımmm mis gibi temiz hava dolsun takımımıza
sirkeli suyla şöyle bi silelim
Gunaydinn , hamsiyi firina atabilirsin kizartmak yerine veya kendine ayri pisir. Bende dun kizarmis yedim ama pisman oldumGunaydinnnn kızlar Dün misafirlikteydim geri dönerken arkadaşım mis gibi bes tane börek yollamış şimdi kahvaltımı hazirliyicam çayımı demleyecem hepsini kocama yedirecem. Dün gittiğim arkadaşım hamile ona bugün hamsi var hamsi kiZartacam aksama yemelimiyim sizce
Bir de ben diyet yapıyorum ama aşırı derece de kansızlık var bende ölü gibiyim annem de gözlerin kaydı iyice betin benzin bembeyaz diyor diyet yaptığımı saklıyorum haftaiçi kan tahlili vercem
PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
tahlillerden sonra kan hapına başlatacaktır ,ben de kullanıyorum en az düzenli olarak orana göre 3 ay kullanmak gerekiyor, bana 6 ay kullan dedi doktorBir de ben diyet yapıyorum ama aşırı derece de kansızlık var bende ölü gibiyim annem de gözlerin kaydı iyice betin benzin bembeyaz diyor diyet yaptığımı saklıyorum haftaiçi kan tahlili vercem
evet tatlım
Abla senin güncel kilon kactahlillerden sonra kan hapına başlatacaktır ,ben de kullanıyorum en az düzenli olarak orana göre 3 ay kullanmak gerekiyor, bana 6 ay kullan dedi doktor
mutlaka B12 D Vitaminlerine de baktır, insülin direnci vs.
kan hapının bağırsakta çözüleninden iste, diğeri çok iştah açıyor.
siyah çaydan uzak dur
evet tatlım
Genelde zeytinyağlıydı aslında ama yine de akşam için ağırdı biraz.
Davette neler yedin bakalım?
Canım gün aşırı iğneyle bile çıkmadı düşün damardan serumla yükselmişti yükselmiş dediğimde hala sınırın altındaydı sonra doğum falan işte tekrar dibe düştü herhaldeOh.mis miss
Gunaydinn , hamsiyi firina atabilirsin kizartmak yerine veya kendine ayri pisir. Bende dun kizarmis yedim ama pisman oldum
Dikkat et cnm , kan yapan yiyeceker sebzeler felan yesen.
Siyah çay bağımlısıyım resmen :/tahlillerden sonra kan hapına başlatacaktır ,ben de kullanıyorum en az düzenli olarak orana göre 3 ay kullanmak gerekiyor, bana 6 ay kullan dedi doktor
mutlaka B12 D Vitaminlerine de baktır, insülin direnci vs.
kan hapının bağırsakta çözüleninden iste, diğeri çok iştah açıyor.
siyah çaydan uzak dur
evet tatlım
o zaman siyah çay kesinlikle içmemelisin, çok canın istediğinde açık şekersiz ve limonlu dene, ama asla kahvaltı da içme hatta yeşil çayı bile kahvaltıda içme demirini almasınSiyah çay bağımlısıyım resmen :/
Hap etki etmiyor iğne bile etmedi düşün damardan serum etki ediyordu ancak bakalım ne olcak tahlil vereyim de
Hap bnm iştahımı kesiyor aksine çünkü çok bulantı yapıyor
o yuzden xl kalsin dedim :) zayiflicaaaz rahat ol :))
en azindan cocuk sahibi olmussun 74 gibiyim suan. zayifla diyor doktor da. polikistim over hastasiyim. oncelik zayir olmak.. bebek dusunmeye basladik.. ordan basladi bu zayıflama isi.
direkt tedaviye baslamadım. once zayiflicam.
Abla senin güncel kilon kac
Genelde zeytinyağlıydı aslında ama yine de akşam için ağırdı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?