Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım gün aşırı iğneyle bile çıkmadı düşün damardan serumla yükselmişti yükselmiş dediğimde hala sınırın altındaydı sonra doğum falan işte tekrar dibe düştü herhalde

Benimde vitamin d cok asiri dustu dogumdan sonra kür kullandim ama duzelmedi simdi 3 haftadir tekrar kur verdi doktor haftada 2 defa vitamin depoluyorum.

çok teşekkür ederiz çok faydalı bir paylaşım oldu ben de içtiğim su miktarını takip etmek istiyordum hemen çıkartıyorum kendime :)

Ben sabah erkenden çıkıcam tartımın pili bitmişti dönüşte alıp tartılabilicem saat 18:00 gibi problem olur mu ?

gunaydin ancak yazabiliyorum sut iznim cumalari evde yim
carsamba kilom 102.800
simdiki kilom 102

Ayrı bir konu isterseniz açarım. Daha güzel olur.

Alıntıladığım kızçeler,
bunlar takıma gelip son yazdığınız mesajlar ve ortalama geçtiğimiz cuma dan beri takıma uğramamışsınız
takım olmak demek bütün olmak, bol paylaşımda bulunmak, katkı sağlamak demektir
umarım herhangi bir sorun yoktur

hadi geliverin yamacıma

Takımdayım

haftasonu evde olunca aktif olamiyorum hep bu yuzden takimlara katilamiyorum cocuklarim hasta devamlk kucakta agliyo kulak agrusi c3kiyo canim pazartesi kararimi verip yazayim bu sekilde ajtif olmayincada olmuyor

Takimdayimmm

Bende varim
Bende varimmmm

Gerçekten burda olduğum için çok mutluyum çekmecem de dört tane çikolatalı gofret var eşim sağolsun seviyorum diye alıyo ve ben daha birini bile yemedim bişey yerken direk aklıma geliyorsunuz diyorum o kadar insan uğraşıyo çaba sarf ediyo bide bana bak sonra yemeği bırakıyorum

Çok iyi ediyosun bende oyle

Takımdayım günaydın hepinize.

Ne zormuş canım ya okuyup üfleyince geçse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…