Canım gün aşırı iğneyle bile çıkmadı düşün damardan serumla yükselmişti yükselmiş dediğimde hala sınırın altındaydı sonra doğum falan işte tekrar dibe düştü herhalde
Bende once hikayemi paylasayim o zaman.
166 boy
79 kilo
Tabi bu dogum sonrasi yapisan kilo
Oncesinde 166 ya 65 dim ve vu beni mutlu ediyordu yani cok ta citi piti sewmiyorum.Yani sevmiyoruz eşimle
4 senelik bir tedavi sonrası yawruma hamile kaldim sukurler olsun.
Sonrasinda ilk 3 ay hic birsey yiyemeddim.
Hep mide bulanti ve istifra ile gecti.
3 ay ardindan bir acildi istahim durdurabilene ask olsun.
Doguma girdigimde 90 kiloydum.
Suan hedefim tekrar 65 inş.
90 dan 79 a inme seruvenimide yazayim.
Huysuz gorumce ve eş ailesi itinayla istah keser hızla zayiflatir.
Yani spor neyin yapmadim.
Bakalim gorebilckmiyim 65 leri.
2. Bebegi dusundugum icin zayiflamasamda olur kafasindaydim.
Toplu veririm diye dusunuyordum.
Fakat 2.bebek fikrini askiya alinca bare bi zayiflayayim eski firtinali gunlerime doneyim dedim.hadi ins
çok teşekkür ederiz çok faydalı bir paylaşım oldu ben de içtiğim su miktarını takip etmek istiyordum hemen çıkartıyorum kendime :)
Ben sabah erkenden çıkıcam tartımın pili bitmişti dönüşte alıp tartılabilicem saat 18:00 gibi problem olur mu ?
gunaydin ancak yazabiliyorum sut iznim cumalari evde yim
carsamba kilom 102.800
simdiki kilom 102
Ayrı bir konu isterseniz açarım. Daha güzel olur.
bugünkü menü:
sabah: 1 yeşil biber, bir çeri domates, bir salatalık, küçük bir parça tulum peyniri, 2 dilim ekmek, 3 ceviz içi.
ara yok
öğle: yayla çorbası, kıymalı bulgur pilavı, ekmek yok
ara yok
akşam: yayla çorbası, 2 tane sigara böreği, ekmek yok.
ara öğün: bir orta boy elma. (şu anda sadece bir dilim yedim, yatana kadar tatlı isteği oldukça bitiririm.)
çok sağlıklı olmayabilir, bugün pek vaktim olmadı. ayrıca az yemeye ve doymadan kalkmaya karar verdim, masadan tok kalkınca hareket edemiyorum, yetiştirmem gereken işler olduğunda otomatik olarak az yiyorum, yoksa olduğum yerde kalıyorum :)
TakımdayımPAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Alemin delisi >> 69,0>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@AngelicaPickles >>82,7>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
@azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@gokyuzundekiturna >>88,5>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
@Feel Good Inc <<50,6 >>?
@Sekerportakalimm >>69,0>>?
kızçelerim, her pazartesi ve cuma günleri sabah tartılıyoruz
*pazartesi günü tartısı takım içi listemiz için. hafta sonunu nasıl geçirdik, kilomuza nasıl yansıdı onu görebilmek,cuma gününe güzel sonuçlar alabilmek adına
*cuma günü tartısı, yarışma kuralı ve amacı.listede yer alıp diğer 11 takımla olan yarışıyoruz bildiğiniz üzere.
YARIN SABAH TARTILIP BANA KİLONUZU ŞU ŞEKİLDE BİLDİRİYORSUNUZ:
moni kilom: ??
beni mutlaka etiketleyin, listede kendiniz yazmayın çok karışıyor,o yüzden listeyi sadece ben düzenlicem
bu liste bugün bir nevi yoklama amacı da taşısın,kimler bizimle bilelimlütfen okuyanlar alıntı yapıp ''TAKIMDAYIM ''yazsın
zorlama kendini o haldeBen azonce limonlu su icmeyi denedim ama icemedim
TakimdayimmmPAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
@azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
*pazartesi günü tartısı takım içi listemiz için. hafta sonunu nasıl geçirdik, kilomuza nasıl yansıdı onu görebilmek,cuma gününe güzel sonuçlar alabilmek adına
*cuma günü tartısı, yarışma kuralı ve amacı.listede yer alıp diğer 11 takımla olan yarışıyoruz bildiğiniz üzere.
beni mutlaka etiketleyin, listede kendiniz yazmayın çok karışıyor,o yüzden listeyi sadece ben düzenlicem
bu liste bugün bir nevi yoklama amacı da taşısın,kimler bizimle bilelimlütfen okuyanlar alıntı yapıp ''TAKIMDAYIM ''yazsın
Bende varimPAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
@azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
@azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
Çok iyi ediyosun bende oyleGerçekten burda olduğum için çok mutluyum çekmecem de dört tane çikolatalı gofret var eşim sağolsun seviyorum diye alıyo ve ben daha birini bile yemedimbişey yerken direk aklıma geliyorsunuz diyorum o kadar insan uğraşıyo çaba sarf ediyo bide bana bak sonra yemeği bırakıyorum
PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
@azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
o zaman siyah çay kesinlikle içmemelisin, çok canın istediğinde açık şekersiz ve limonlu dene, ama asla kahvaltı da içme hatta yeşil çayı bile kahvaltıda içme demirini almasın
et ürünleri ile de yoğurt, ayran tüketilmez.yemekten sonra 1 saat geçmeden çay kahve içmemen gerekiyor
aynı dertten yıllardır muzdaribim
Dikkat et canım sen den düzenli uygula kürlerini insan bitkin oluyor gerçektenBenimde vitamin d cok asiri dustu dogumdan sonra kür kullandim ama duzelmedi simdi 3 haftadir tekrar kur verdi doktor haftada 2 defa vitamin depoluyorum.
Kaç yaşında kaç kilo kızın canımOf of ne olacak benim halim kizima kilo aldirmaya calisiyorum ben vermeye calisiyorum oy oy
16 aylik suan tam 9 kilo 9.2 iydi hastalandi zayfladi iyiceKaç yaşında kaç kilo kızın canım
Sağlıklı olsunlar emmiyor mu emiyorsa bebek dışardan gıda çok almıyor yatmadan muhallebi tarzı seyler yedirebilirsin16 aylik suan tam 9 kilo 9.2 iydi hastalandi zayfladi iyice
Mama yedir canım pirinç unu muhallebisi ek gıdalardan ver çok çok ekmek çorba falan , arı mama var bazu marketlerde ondan yap yedir16 aylik suan tam 9 kilo 9.2 iydi hastalandi zayfladi iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?