Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mama yedir canım pirinç unu muhallebisi ek gıdalardan ver çok çok ekmek çorba falan , arı mama var bazu marketlerde ondan yap yedir
Ah yese verecem cok cokda simdi agladi zirladi cok israrida sevmio kaynanamlar geldi ida iyice israr ediyo yarim kase pilav yemedi bile of migrenimde azdi

Ah yese verecem cok cokda simdi agladi zirladi cok israrida sevmio kaynanamlar geldi ida iyice israr ediyo yarim kase pilav yemedi bile of migrenimde azdi
Bazı çocuklar öyle canım yemeyen çocuk daha bir zor, biraz sakin ol çünkü yiyesi varsa yer yoksa ne yaparsan yap yemicek kendini yıpratma onun bünyesi o kadarla doyuyor demek ki gerçekten aç olsa bir çocuk durabilir mi hiç ? Acıkınca az da olsa yer canım

Benim oglumda oyle, pek yemez, neler denedim neler ama yemiyor bende pes ettim simdi acikinca kendi yiyor. Bi donem iyi yiyor bi donem kotu

Çok mu limon sıktın acaba?

Candysisters geçmiş olsun canım kızın hastalanmış. Hayırdır neyi var?

Buyuk limonun yarisini ïlik suya ama icemedim.

Özgem meleğim balım, ne diyim inan bilemedim kuzum, kelimeler kifayetsiz kaldıbunca emekhakkını helal et,Allah razı olsun.

kalp böbrek dalak her biyerimdesin
öperim ki

Yaaa utandırmasana monişim yaa
Sen dara düşme sen daha aman demeden koşarım ben hep yardıma
Kızlar da maşallah pek ilgili pek becerikli çıktı az pratik yaptık sadece kaptılar işi hemencecik yorulmadım hiç

Benim oglumda oyle, pek yemez, neler denedim neler ama yemiyor bende pes ettim simdi acikinca kendi yiyor. Bi donem iyi yiyor bi donem kotu

Ilık suyla bende içemedim canım
Ben kaynar suya limonun 4 de birini sıkıyorum
Sıktığım parçayı da kabuğuyla içine atıyorum öyle iciyorum

Bende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan

Gelisimi nasil gidiyor bide benim boyum kisa bu yuzden kizimda gelisemez ksa kalir die korkuyrum

TAKIMDAYIM

Merhaba kızlar menümü veriyorum malesef bugün Cıss yedim  moni sen yorulma ven kendi kafama kafama vurdum
Kahvaltı öncesi ılık limonlu suyumu içtim
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yeşillik domates
2 dilim ekmek
3 parça sucuk

Ara 1 bardak rezene
1 portakal

Öğle 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
8 küçük köfte 5 kaşık sebze dünkü yemeğim sebzeli orman kebabıydı
2 bardak ayran

Ara yok alışverişe çıktık süt alıp içeyim dedim vazgeçtim keşke alsaydım

Akşam
6 kaşık bakla
Yarım dilim ekmek
Yoğurt yedim ama miktar emin değilim 7-8kaşık vardır baklayı çok sevmiyorum yorum o yüzden yoğurtla bir az olsun yemeye çalıştım

Ara 1 fincan sütlü kahve içer günü kapatırım
Dışarda 1.5 saat yürüdüm

Gelelim cısslara dün eşimin afyonda getirdiği lokumlardan 4 tane kadar yedim 1 adet Konya sarması küçük bi şeydi
Pişmanım yapmam gerekiyordu

Bugünkü menüm

Sabah
Yarım simit -biliyorum o da yasak ama fırından tazecik çıkmıştı pek güzel kokuyordu namussuz
2 dilim peynir
2 dilim kuru domates

Öğlen
2-3 kaşık kıymalı ıspanak - kahvaltıyla aralarında çok kısa bir süre olduğu için sırf adet yerini bulsun diye yedim -

Akşam
Ekşili köfte 4-5 tane

Kahvaltı öncesi
Türk kahvesi
1 yemek kaşığı kadar kuru üzüm

Sabah
2 dilim ekmek
4 çeri domates
1 küçük salatalık
1 kk peynir
5 zeytin

Öğle
Ispanak yemeği
1 dilim ekmek

Akşam
Mantar yemeği
1 kase yoğurt

Su 1,5 lt, daha içmeye devam edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…