- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Ah yese verecem cok cokda simdi agladi zirladi cok israrida sevmio kaynanamlar geldi ida iyice israr ediyo yarim kase pilav yemedi bile of migrenimde azdiMama yedir canım pirinç unu muhallebisi ek gıdalardan ver çok çok ekmek çorba falan , arı mama var bazu marketlerde ondan yap yedir
Yok malesef emmiyor daSağlıklı olsunlar emmiyor mu emiyorsa bebek dışardan gıda çok almıyor yatmadan muhallebi tarzı seyler yedirebilirsin
Ben azonce limonlu su icmeyi denedim ama icemedim
Bazı çocuklar öyle canım yemeyen çocuk daha bir zor, biraz sakin ol çünkü yiyesi varsa yer yoksa ne yaparsan yap yemicek kendini yıpratma onun bünyesi o kadarla doyuyor demek ki gerçekten aç olsa bir çocuk durabilir mi hiç ? Acıkınca az da olsa yer canımAh yese verecem cok cokda simdi agladi zirladi cok israrida sevmio kaynanamlar geldi ida iyice israr ediyo yarim kase pilav yemedi bile of migrenimde azdi
Ah yese verecem cok cokda simdi agladi zirladi cok israrida sevmio kaynanamlar geldi ida iyice israr ediyo yarim kase pilav yemedi bile of migrenimde azdi
Çok mu limon sıktın acaba?
Candysisters geçmiş olsun canım kızın hastalanmış. Hayırdır neyi var?
Benim oglumda oyle, pek yemez, neler denedim neler ama yemiyor bende pes ettim simdi acikinca kendi yiyor. Bi donem iyi yiyor bi donem kotu
Buyuk limonun yarisini ïlik suya ama icemedim.
Özgem meleğim balım, ne diyim inan bilemedim kuzum, kelimeler kifayetsiz kaldıbunca emek hakkını helal et,Allah razı olsun.
kalp böbrek dalak her biyerimdesin
öperim ki
Yaaa utandırmasana monişim yaakızçelerimmm
tüm gün dışarıdaydım eve çok geç geldim,cepten takip etmeye çalıştım okudum fakat yazamadım.pc ye anca oturmaya fırsatım oldu
çok yorgunum ve deli gibi uykum var
bugün diyetisyen günümdü,her hafta cuma günü gidiyoruz banuşumla birlikte @oynakbasi34
güncel kilom:80,5
aşkım bidenem özgem meleğiminatettimolacak sayfaları tek tek taramış ,bıkmadan usanmadan sabırla ki peygamber sabrı varmış listemizi hazırlamış nakış nakış ilmek ilmek işleyip size de öğretmiş ejderyalayın anneşi
teşekkür ederim,emeğin ilgin benim için çok çok değerli
hepiniz süpersiniz öğrenmek için verdiğiniz çaba ve birbirinize olan desteği görmedim sanmayın
teşekkür etmek istediğim ikinci meleğim de @_Citlembik_
çitlembiğim pıtırcığım, seninde emeğin çok çok büyük kuzum ve benim için çok değerli, teşekkür ederim
benim 1 sayfa yazarak aldığım notlar elektriğin ve benim hatam yüzünden kaybolmuştu ve ağlamıştım resmen
derken bi melek omzuma kondu ve ben yapabilirim dedi,kaç saat gözleri şaşı oldu sayfaları tararken
ve listeleri bana ulaştırdı
Dünyada ki en şanslı kiyim, kalbime dokunan, omuzlarımdan kocaman kocaman yükler alan meleklerim var
Ilık suyla bende içemedim canımBenim oglumda oyle, pek yemez, neler denedim neler ama yemiyor bende pes ettim simdi acikinca kendi yiyor. Bi donem iyi yiyor bi donem kotu
Bende suyumu öyle içiyorum çokta seviyorumIlık suyla bende içemedim canım
Ben kaynar suya limonun 4 de birini sıkıyorum
Sıktığım parçayı da kabuğuyla içine atıyorum öyle iciyorum
Sagolasin Enfeksiyon dedi doktor ateslendi surekli isal oldu bi kac gun surdu zaten zayif hastalanincada iyice çöktu
Çok mu limon sıktın acaba?
Candysisters geçmiş olsun canım kızın hastalanmış. Hayırdır neyi var?
Bende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktanBazı çocuklar öyle canım yemeyen çocuk daha bir zor, biraz sakin ol çünkü yiyesi varsa yer yoksa ne yaparsan yap yemicek kendini yıpratma onun bünyesi o kadarla doyuyor demek ki gerçekten aç olsa bir çocuk durabilir mi hiç ? Acıkınca az da olsa yer canım
Gelisimi nasil gidiyor bide benim boyum kisa bu yuzden kizimda gelisemez ksa kalir die korkuyrumBenim oglumda oyle, pek yemez, neler denedim neler ama yemiyor bende pes ettim simdi acikinca kendi yiyor. Bi donem iyi yiyor bi donem kotu
Bende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan
Sevilecek seviyede olsunmus
Zayıf olsa zayıf derler. Şişman olsa şişman derler..
PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Alemin delisi >> 69,0>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@AngelicaPickles >>82,7>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
@azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@gokyuzundekiturna >>88,5>>?
@hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
@Feel Good Inc <<50,6 >>?
@Sekerportakalimm >>69,0>>?
kızçelerim, her pazartesi ve cuma günleri sabah tartılıyoruz
*pazartesi günü tartısı takım içi listemiz için. hafta sonunu nasıl geçirdik, kilomuza nasıl yansıdı onu görebilmek,cuma gününe güzel sonuçlar alabilmek adına
*cuma günü tartısı, yarışma kuralı ve amacı.listede yer alıp diğer 11 takımla olan yarışıyoruz bildiğiniz üzere.
YARIN SABAH TARTILIP BANA KİLONUZU ŞU ŞEKİLDE BİLDİRİYORSUNUZ:
moni kilom: ??
beni mutlaka etiketleyin, listede kendiniz yazmayın çok karışıyor,o yüzden listeyi sadece ben düzenlicem
bu liste bugün bir nevi yoklama amacı da taşısın,kimler bizimle bilelimlütfen okuyanlar alıntı yapıp ''TAKIMDAYIM ''yazsın
Geçmiş olsun canımSagolasin Enfeksiyon dedi doktor ateslendi surekli isal oldu bi kac gun surdu zaten zayif hastalanincada iyice çöktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?