- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Merhaba kızlar menümü veriyorum malesef bugün Cıss yedim moni sen yorulma ven kendi kafama kafama vurdum
Kahvaltı öncesi ılık limonlu suyumu içtim
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yeşillik domates
2 dilim ekmek
3 parça sucuk
Ara 1 bardak rezene
1 portakal
Öğle 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
8 küçük köfte 5 kaşık sebze dünkü yemeğim sebzeli orman kebabıydı
2 bardak ayran
Ara yok alışverişe çıktık süt alıp içeyim dedim vazgeçtim keşke alsaydım
Akşam
6 kaşık bakla
Yarım dilim ekmek
Yoğurt yedim ama miktar emin değilim 7-8kaşık vardır baklayı çok sevmiyorum yorum o yüzden yoğurtla bir az olsun yemeye çalıştım
Ara 1 fincan sütlü kahve içer günü kapatırım
Dışarda 1.5 saat yürüdüm
Gelelim cısslara dün eşimin afyonda getirdiği lokumlardan 4 tane kadar yedim 1 adet Konya sarması küçük bi şeydi
Pişmanım yapmam gerekiyordu
Çevre herşeyi der canım tahmin edebiliyorum ama sen ciddiye alma kimseyi canım kuzucukta sen de rahat olunBende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan
Merhaba kızlar menümü veriyorum malesef bugün Cıss yedim moni sen yorulma ven kendi kafama kafama vurdum
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yeşillik domates
2 dilim ekmek
3 parça sucuk
Ara 1 bardak rezene
1 portakal
Öğle 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
2 bardak ayran
Akşam
6 kaşık bakla
Yarım dilim ekmek
Yoğurt yedim ama miktar emin değilim 7-8kaşık vardır baklayı çok sevmiyorum yorum o yüzden yoğurtla bir az olsun yemeye çalıştım
Dışarda 1.5 saat yürüdüm
Gelelim cısslara dün eşimin afyonda getirdiği lokumlardan 4 tane kadar yedim 1 adet Konya sarması küçük bi şeydi
Huyum cook kotu malesf ya canim skiliyo icime atiyorum hemen rahatsz oluyrumÇevre herşeyi der canım tahmin edebiliyorum ama sen ciddiye alma kimseyi canım kuzucukta sen de rahat olun
Bugünkü menüm
Sabah
Yarım simit -biliyorum o da yasak ama fırından tazecik çıkmıştı pek güzel kokuyordu namussuz
2 dilim peynir
2 dilim kuru domates
Öğlen
2-3 kaşık kıymalı ıspanak - kahvaltıyla aralarında çok kısa bir süre olduğu için sırf adet yerini bulsun diye yedim -
Akşam
Ekşili köfte 4-5 tane
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımSagolasin Enfeksiyon dedi doktor ateslendi surekli isal oldu bi kac gun surdu zaten zayif hastalanincada iyice çöktu
TakımdayımPAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
@psikologg >> 68,9 >>?
@Nurciloji >> 66,8>>?
@poolyana >>102,0>>?
@_citlembik_ >>76,0 >>?
@gokce41 >>62,5>>?
@EFfatmagul >> 59,3>>?
@Alemin delisi >> 69,0>>?
@Ezgi osman >>80,9>>?
@vildangel >>75,8>>?
@miyaww__ >>98,5>>?
@Zhre_ >> 107,1>>?
@Gncgl_555 >> 64>>?
@AngelicaPickles >>82,7>>?
@ikikerekiki >>62,5>>?
@Dino1isi >>74,6>>?
@guziss35 >> 77,8>>?
@azkolabolbuz <<63,1>>?
@planli >>57,3>>?
@gokyuzundekiturna >>88,5>>?
hayal114 >>87,0>>?
@Malkero >>79,0>>?
@Feel Good Inc <<50,6 >>?
@Sekerportakalimm >>69,0>>?
kızçelerim, her pazartesi ve cuma günleri sabah tartılıyoruz
*pazartesi günü tartısı takım içi listemiz için. hafta sonunu nasıl geçirdik, kilomuza nasıl yansıdı onu görebilmek,cuma gününe güzel sonuçlar alabilmek adına
*cuma günü tartısı, yarışma kuralı ve amacı.listede yer alıp diğer 11 takımla olan yarışıyoruz bildiğiniz üzere.
YARIN SABAH TARTILIP BANA KİLONUZU ŞU ŞEKİLDE BİLDİRİYORSUNUZ:
moni kilom: ??
beni mutlaka etiketleyin, listede kendiniz yazmayın çok karışıyor,o yüzden listeyi sadece ben düzenlicem
bu liste bugün bir nevi yoklama amacı da taşısın,kimler bizimle bilelimlütfen okuyanlar alıntı yapıp ''TAKIMDAYIM ''yazsın
Aman deyim çevrenin lafına bakmaBende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan
Yansımasın ama size canım gerçekten çünkü üzülmeye hiç değmez zayıf olsun bırak ilerde kilo problemi olmasın çocuğun kilolu olunca da önünden çekmek zorunda kalcan o daha zorHuyum cook kotu malesf ya canim skiliyo icime atiyorum hemen rahatsz oluyrum
Sen gerekeni güzel yapmışsın canım ben daha yorumlamayimMerhaba kızlar menümü veriyorum malesef bugün Cıss yedim moni sen yorulma ven kendi kafama kafama vurdum
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yeşillik domates
2 dilim ekmek
3 parça sucuk
Ara 1 bardak rezene
1 portakal
Öğle 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
2 bardak ayran
Akşam
6 kaşık bakla
Yarım dilim ekmek
Dışarda 1.5 saat yürüdüm
Simiti yarimla bırakabildiysen bravoBugünkü menüm
Sabah
Yarım simit -biliyorum o da yasak ama fırından tazecik çıkmıştı pek güzel kokuyordu namussuz
2 dilim peynir
2 dilim kuru domates
Öğlen
2-3 kaşık kıymalı ıspanak - kahvaltıyla aralarında çok kısa bir süre olduğu için sırf adet yerini bulsun diye yedim -
Akşam
Ekşili köfte 4-5 tane
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk süzme peynir, 6 7 yeşil zeytin,yeşillik, bir tatlı kaşığı bal, çay. Ekmek yok.
Araöğün:yok
Öğle: yağsız peynirli makarna
Ara Öğün: 3 4 ceviz,limonlu yeşil çay
Akşam: 1 porsiyon hamsi tava, bol salata. Ekmek yok.
4 bardak su, bol çay içtim. Kahvaltıdan sonra 20 dk Hiit yaptım makarnayı affettirmek için. Saat 10 gibi bir muz yerim. Bugünlük bu kadar
SüperrBugünkü menum
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Biber
Salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
2 tane Patates közlemesi
2 fincan çay
Araogun
2 elma
2 litre su
Hedefim yarim saat eliptik şimdilik yapmadım ama yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?