Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Moni hani nerede yorumlar demeden ilk yorumlamayı yapıp kaçayım. Bence öğünler süper, sadece bildiğim kadarıyla sucukta cızz. Bir de protein ağırlıklı öğünleri akşam öğünü yapmak daha doğru. Ama akşam öğlene göre çok daha az karbonhidrat tüketmişsin bu açıdan öğlen akşam öğün dengen güzel bence.

Afiyet olsun canım ama yaramasın kilo olarak

3 dilim sucuk belki çok tehlikeli olmayabilir bana da öğlen öğünü sanki fazla geldi :)
Lokumlar sarmalar zaten olmamalıydı

Biraz daha sıkı yönetim canım

O simit cazibesine ben de kapılmıştım geçtiğimiz gün canım o yüzden bişey diyemiyorum :))

Öğlen güzel :)

Akşam da güzel kararında :)

Takımdayım

Bende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan
Aman deyim çevrenin lafına bakma
Benimde oğlum küçükken zayıftı
Yemeğini zorla ağzına tıka tıka yediriyordum nerdeyse sinir hastası olacaktım .şimdi o hallerime üzülüyorum çünkü oğlum tosun gibikilolu

Huyum cook kotu malesf ya canim skiliyo icime atiyorum hemen rahatsz oluyrum
Yansımasın ama size canım gerçekten çünkü üzülmeye hiç değmez zayıf olsun bırak ilerde kilo problemi olmasın çocuğun kilolu olunca da önünden çekmek zorunda kalcan o daha zor

Sen gerekeni güzel yapmışsın canım ben daha yorumlamayim

Simiti yarimla bırakabildiysen bravo
Ben 1 lokma alsam arkası gelirdi

Selam kızlar. Ben malesef haftasonu giremedim. O kadar çok iş vardı ki.. hepsini yaptım şükür. Yarın iş var malum.

Kitap konusunu açıcam şimdi. Hepinizi bekliyorum link aticam.

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk süzme peynir, 6 7 yeşil zeytin,yeşillik, bir tatlı kaşığı bal, çay. Ekmek yok.
Araöğün:yok
Öğle: yağsız peynirli makarna
Ara Öğün: 3 4 ceviz,limonlu yeşil çay
Akşam: 1 porsiyon hamsi tava, bol salata. Ekmek yok.

4 bardak su, bol çay içtim. Kahvaltıdan sonra 20 dk Hiit yaptım makarnayı affettirmek için. Saat 10 gibi bir muz yerim. Bugünlük bu kadar

Kizlar felaket derecede hasta oldum uşutmusumcanim hic bise yemek istemiyor ama zorla yedim biseyler
Sabah: 2 haslanmis yumurta,marul,salatalık,domates,peynir bir dilim ekmek
Öğle:saat 4 gibiydi uyudum çünkü
Bir tabak sulu köfte
Aksam yemegi bir avuc findik badem bir birdak süt
Ac kalmamak icin zorla yedim,inşallah yanlış bir şey yapmamışimdir.

Dünkü menum

Sabah
Domatesli peynirli tost yağsız
1 bardak süt

Öğlen
1 kase tavuklu salata
3 4 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran

Akşam
Taze fasulye
Yayla çorbası

Araogun
2 elma

2 litre su

Yarim saat eliptik

Bugünkü menum

Öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Biber
Salatalık
2 dilim ekmek

Akşam
2 tane Patates közlemesi
2 fincan çay

Araogun
2 elma

2 litre su

Hedefim yarim saat eliptik şimdilik yapmadım ama yapicam

Herşey güzel canım makarna hariç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…