- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Süper ama şuan acıktım bugün iki öğün yedim ya. Neyse su icerim bendeSüperr
Çok yemedim bayağı az yedim ama makarnayı tolere etsin diye spor yaptım bugün.Herşey güzel canım makarna hariç :))
Bir meyve olmaz mı ki şuan 1 armut yiyorum ben deSüper ama şuan acıktım bugün iki öğün yedim ya. Neyse su icerim bende
Çok tehlikeli değil bence o zaman canım yağsızmış da hem bir daha ki sefere diyet makarna dene canımÇok yemedim bayağı az yedim ama makarnayı tolere etsin diye spor yaptım bugün.
Aman boşver benim çocuğum topaç gibiydi şimdi zayıf ama napayım kendi iyi olsun yeterBende oyle dusunuyorum cokda ustune gtmek istemiyorum ama malum cevre valla cok skldim zayif kelimesini duymaktan
Bir meyve olmaz mı ki şuan 1 armut yiyorum ben de
İnşallah ben yakarımYok bu saatten sonra meyvedeki şekerleride yakamam.
Aynen öyle bizimde öyle bir alıyorsa hop hasta kaybediyor zaten iki yaşından sonra çocuklar genetiğe cekiyormuşAman boşver benim çocuğum topaç gibiydi şimdi zayıf ama napayım kendi iyi olsun yeter
Kızlar pardon öğlen akşam arası ara öğün var iki bardak şekersiz çay üç tane tulumba az dondurma
Kızlar pardon öğlen akşam arası ara öğün var iki bardak şekersiz çay üç tane tulumba az dondurma
Selamun Aleykum can diyet arkadaslarim, canim takimim 10 numaram :))
Menumu yazacagim ama nasil baslasam bilemedimkiOysaki iyi baslamisti gunum.. Reglizamanim geldi ondanmidir.
Neyse yaziyorum.
Ac karnima
Turk kahvesi
Su
Limonlu su denedim ama icemedim.
Kahvalti
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynir
1 haslanmis yumurta
Yesil zeytin
Salatalik
Su
Yesil cay
Ara
Su
Yesil cay
Az elma
Oglen
Su
Sogan salatasi
1 tane haring ( Hollandanin meshur cig baligi)
Ara
Kahve
Aksam
2 pirzola firinda
1 kucuk elma dilimi kadar patates
Su
1 kase yogurt
Buraya kadar guzel bence.
Sonra tatli krizine girdim gibive 3 kucuk dort kose bitter cikulata yedim.
Ama basimda agiriyor galiba cocuklardan bana geciyor grip off
Spor: 20 dkk temiz havada oglen bisiklet surdum.
Su: 1 bucuk liter icmisimdir cay kahve haric
Annemler gidince menu yorumlayacagim :))
Olurmu olmazmi yarın tartı söyler canımveeee cayla 3 tane form bisküvi 4 tane falan da cizi yedim bisey olmaz dimi
Ben ikindi de yedim ama acısı çıktı akşam kayınvalidem deydim beş dakka oturmadım deli gibi koşturdumo maaay gaaat nettiinnn. ben de yeni biskuvi yedim ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?