Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaç gündür kullanıyorsun vallah on günde ancak etkisini gösterdi Bugün en son 5 te portakal yedim akşam yemeği iptal şu içecek durumda bile degulim süt icecem mecburum ilaç alacam

bugün 10. gun 2 doza çıkardik bin bin etti iki bin mg.
glifora cok baslayip cok biraktim. ( kafama gore baslamadim tabiki) bi hafta bile kullanabildigimi hatirlamam.. mide bulantisi ve diyare.. tuvaletteen cikilmiyodu. istahimi da kesmiyor. dokunmuyo da. anlamadim bu isten hicbisey. kendi cabamla diyet yapiyorum. yapmasam hunharca yerim

glifor gordum ve kosa kosa geldimm suan kullaniyormusun kac cikti? ben 10 gundur tek kullaniyodum bugun 2 ye basladim haaoof

Normalde değer 10 olması gerekliymiş benimki 31 cıktı. Tam tıbbi terimleri anlamıyorum ama doktor çok yüksek dedi.

Inüsilin direncin kac cikiyor bende ilaci cok kullanip biraktim.ilac basta ise yaradi ama sonra kabizlik ve şişlik yapti icemiyorum artik.kendi cabamla yavas yavas zayiflamayi dusunuyorum

Sanada geçmiş olsun canim

Hemen menü paylaşıyorum

Sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates
2 fincan çay

Araogun
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Et döner
Yoğurt
1 dilim beyaz ekmek

Araogun
3 tane ceviz

Akşam
Bir kase peynirli salata

2 litre su
1 fincan yeşil çay (spordan sonra içicem)
Hedef 1 saat eliptik

Inüsilin direncin kac cikiyor bende ilaci cok kullanip biraktim.ilac basta ise yaradi ama sonra kabizlik ve şişlik yapti icemiyorum artik.kendi cabamla yavas yavas zayiflamayi dusunuyorum

homa testi mi? herkes insulin direnci diyip farkli bi test soyluyo da homa testi ust ddeger 2.5 du 6.5 cikti benim. vahim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…