- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Kaç gündür kullanıyorsun vallah on günde ancak etkisini gösterdi Bugün en son 5 te portakal yedim akşam yemeği iptal şu içecek durumda bile degulim süt icecem mecburum ilaç alacambiliyo musunuz kizlar glifor istahimi kesmiyonerelere gideeemmm
Kaç gündür kullanıyorsun vallah on günde ancak etkisini gösterdi Bugün en son 5 te portakal yedim akşam yemeği iptal şu içecek durumda bile degulim süt icecem mecburum ilaç alacam
glifor gordum ve kosa kosa geldimm suan kullaniyormusun kac cikti? ben 10 gundur tek kullaniyodum bugun 2 ye basladim haaoof
moni geçmiş olsun canim
Inüsilin direncin kac cikiyor bende ilaci cok kullanip biraktim.ilac basta ise yaradi ama sonra kabizlik ve şişlik yapti icemiyorum artik.kendi cabamla yavas yavas zayiflamayi dusunuyorumbugün 10. gun 2 doza çıkardik bin bin etti iki bin mg.
glifora cok baslayip cok biraktim. ( kafama gore baslamadim tabiki) bi hafta bile kullanabildigimi hatirlamam.. mide bulantisi ve diyare.. tuvaletteen cikilmiyodu. istahimi da kesmiyor. dokunmuyo da. anlamadim bu isten hicbisey. kendi cabamla diyet yapiyorum. yapmasam hunharca yerim
kabızlık yapmış olması çok ilginçInüsilin direncin kac cikiyor bende ilaci cok kullanip biraktim.ilac basta ise yaradi ama sonra kabizlik ve şişlik yapti icemiyorum artik.kendi cabamla yavas yavas zayiflamayi dusunuyorum
Sanada geçmiş olsun canimgeçmiş olsun kuzum
fazla yedirmeye çabalama ,aç kalmıyor sonuçta aç olsa ister.milletin ağzı var konuşur.sağlıklı olsun gerisi boş.zorla yedireceğin pilavların unlu şeylerin vb. şeylerin ona hiç bir faydası olmaz zarar verir ileride obez bile olabilir ki bilinç altı fena işliyor
merak etmiştim seni tamam canımcım
bi girip bakamadım oysa okunacak bir sürü kitabım var hatta bir tane de geçen gün aldımbaşlıcam inşallah,eline sağlık kuzum
geçmiş olsun tatlım
bebişlerini Allah bağışlasın, maşallah
canım seni eklememişim listeye gözden kaçmış.
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce takımlar da yarıştın mı?
hoşgeldin canım,
güncel kilon:
hedef kilon:
daha önce takımlar da yarıştın mı?
keşke gitmesen,
ömrün boyunca istediğin kiloda yaşamını devam ettirmen dileğiyle canım
biz burdayız inşallah, destek için bekleriz
kontrol yapmıştım ve takıma geldiğin günkü kilonu yazmıştım,bakarım tekrar
geçmiş olsun canım
keşke sen de gitmesen,
tamam canım için destek için burdayız inşallah
tamam canım yeni tartıyı baz alıp kilonu güncellerim
12 ye kadar bildirirsek iyi olur canım
ilacını düzenli kullanırsan kilo verebiliyorsun ve insülün de normale dönüyor.
benimde var ve çok yüksek, demir eksikliğim,b12 ve d vitaminim de çok düşük, kilo verilebiliyor ilaçlarını düzgün alıp diyete devam ettiğinde
çok teşekkür ederim kızçelerim
bugün kilonu kaç yazıcaz canım, pazartesi ve cuma günleri tartılıp kilo bildirmek zorundayız. nasıl olacak senin? nerede tartılacaksın, tartı farkları oluşuyor farklı yerlerde tartılınca, tartı edinebilme imkanın olursa bir tane eve alıversen
oklavaya doğru gel canım sen , bak burada
Aynen bende saskinimkabızlık yapmış olması çok ilginç
Inüsilin direncin kac cikiyor bende ilaci cok kullanip biraktim.ilac basta ise yaradi ama sonra kabizlik ve şişlik yapti icemiyorum artik.kendi cabamla yavas yavas zayiflamayi dusunuyorum
Evet yuksekmis benim 3 du geçen sene.polikistik overin de varmi?homa testi mi? herkes insulin direnci diyip farkli bi test soyluyo da homa testi ust ddeger 2.5 du 6.5 cikti benim. vahim yani
evet pko dan dolayi bakildi zaten.Evet yuksekmis benim 3 du geçen sene.polikistik overin de varmi?
Offffff şu hastalığın bir çaresini bulan bir doktor olursa,alnından öpecem.evet pko dan dolayi bakildi zaten.
Offffff şu hastalığın bir çaresini bulan bir doktor olursa,alnından öpecem.
Amaaan boşver aslan gibi hatunuzben alistim nedense kabullendim.de testosteron bile olmus 5ust deger 1.97. ve erkeklerdeki deger 4den basliyor. erkek deger araligindayim dusun :))
Amaaan boşver aslan gibi hatunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?