Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar menümü vereyim hemen
Kahvaltı 1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
Yeşillik domates

Ara 1 elma
1 fincan rezene

Öğle
1 bardak ayran
4 tane fırın mücver

Ara 1 bardak sütlü kahve
1 hurma 2 kuru kayısı 6 çiğ badem

Akşam 2 ymk kaşığı bulgur pilavı
Adana kebap
Köz patlıcan salatası

Ara 1 bardak kefir

Su 2 litre yatana kadar 2.5 olur

tabi bunlarin cogundan daha adamim doye takilirim hep :))
Kadin dogum doktorum eşime demisti ki:
Ayagini denk al karsinda iki güle kanacak kadar saf bir hatun yok.en ufak hatanda seni kapinin önüne koyarçünkü onun hormonlari senin hormonlarini döver dediama yinede istenezdim tabi

Slm kzlar bugub cok yorucuydu
Kisir gunum vardi.sabah sadece sut ictim.oglen yarim muz
Saat 3 gibi bir kase kisir yesillik tursu yedim.birde muhallebili kek tarzi tatli vardi muhallebisini yedim sadece.
Tum gun ayaktaydim.sabah 8 den 5 e kadar belim agridi.aksam yemiyecem sisti bulgurlar.suda hic icemedim suan icmeye basladm

Suyu ihmal etmemelisin

Ben menünü çok beğendim tebrikler.

Selam menu bildirimi yapiyorum

Sabah.
1 kk beyaz peynir
4 yesil zeytin
5 kesilmis yuvarlak salata
Yarim domates
Su

Oglen 1 yarim kepce mercimek corba
Su

Ara
Su
Brocolu sapini yedimnkitir kitir cok guzel
1 kraker

Aksam
2 kofte
3 kasik pilav
3 kasik brocoli ( yag yakimina bire bir)

Arasu kahve

Bugünkü menüler harika. Fazla kaçamak olmamış sanırım ne mutlu bize

Sanada geçmiş olsun canim

moni kaptaaaan ben cikmak istiyorum yarismadan ama arada size merhaba desem olur dimiii
menuleri gordukce benim karnim.surekli acikiyo. ve burasi aklimda oldukca diyetyeyim diye kendime diretip yemek aklimdan cikmiyo
kalsan keşke
çok ilginç bir durum bu canım, burası motive edip kilo vermeyi sağlayan 11 yıldır uygulanan ve başarılı olunan bir yer.
sende nasıl ters etki yaptı inan çözemedim
menülerden karnın acıkıyorsa dışarıda her yer yemek nasıl dayanıyorsun
kız kafamı karıştırdın he
böyle düşünen ilk vakasın

Hadi gözün aydın o zaman ilk hedefin 60 olabilir ne mutlu sana
Darısı bizlerinde başına

Kesinlikle ilk zamanlar çok fazla dillendirme Aaaa hiç farkında değilim ayağına yat ilk etapta milletin cidden çoğu zaman nazarı değiyor Bana bile hala bazı kem gözlüler çekemeyenler aayyyy kız boşver bir günden bir şey olmaz moduna giriyorlardı bende artık o kişileri bildiğim için ay yok anam artık veremiyorum diyorum yada işte gittiğim yerde ay gelmeden dayanamadım agobun kazı gibi yedim diyorum o zaman üzerime gelmiyorlar pek
Gerçi sağ olsun eşimin halaları benden önce atlıyorlar rahat bırakın gelinimizi ne güzel verdi daha da verecek sağlığı için diyorlar

oynakbasi34 banuşumm yetmiş buraya el atmış

Ne demek canım her zaman seve seve

Harikasın canım aynı istikrarla devam edersen süper ötesi fark yaratırsın çok kısa sürede

Aksam 1 kasede salata unuttum yazmaya

Kız onu yazmasanda olur afiyet olsun canım

Menümm ;

Sabah
Bir küçük salatalık
5 çeri domates
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Biraz maydonoz
1 yumurta (haşlanmış)
1 dilim ekmek

Ara
1 kase Nesfit kırmızı meyveli (sütle)
1 muz

Akşam
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2 lt

Bugün de doyduk şükür

Herşey kararın da hayatım tebrik ederim

Suyu iç canım bol bol zaten kısır turşu susatır dayan suya

Ohh güzelmiş hele akşam ki

Çok iyi bol bol eksi olsun inşallah

ben zaten hayatimi anlatsam cogu seyin ilki bi vakayim :) kafam cooook karisik.. burayi gercekten sevdim. sen eli oklavalı cicis bi insansin. arkadaşlarla yemekteyiz den firlamiscasina menu muhabbeti var :)
kurallarla hep derdim var zor geliyo her gun menu paylasmak bile. ve aksam sabahki yenilen simidi okuyunca bile dibim dusuyo benim diyetteyim diye diretince bu kafaya surekli yemek geliyor aklima
disari cikmiyorumki :) spor yuruyus hak getire
şöyle diyim ablacığım zorunlu hizmetimi yapiyorum. bu sehirde canimin cektigi hicbisey yok.. mecazi degil gercek anlamda disarda sunu yiyim diyebilincek bi yer yok..en yakin yer 30 40 km.
bu ara glifora ragmen istahim da cok fena. o canimi sıkıyor galiba..
ben bikac gun kafa izni istesem hazir hissedersem donmez olmaz mi? gitmek de istiyorum kalkmak da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…