Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun gayet güzel dengeli beslenme olmuş

Gliforu yemek arasında icmeliymisiz. Kahvaltı yaparken iki üç lokma al glifor iç. Akşam yemegindede aynı şekilde. Daha etkiliymis paylaşmak istedim. Yoksa bende gece yatmadan içiyordum. Hiç faydası yokmuş

Tebrikler harika

Canım bende aynı şeyi sana teklif edecektim Eminim Kaptanınız da aynı şeyi söyleyecektir
Aslında en güzelini yaptın sonuçta listeye girdikten sonra devamsızlık yapsaydın daha sıkıntılı olurdu hem senin hemde kaptanın için
Dediğin gibi bir kaç gün zaman ver kendine o arada sadece sohbete gir buraya menü paylaşmasanda arada birşeyler yaz emin ol burası bağımlılık yaratıyor ( kaç senedir buradan uzak kalamayan kaptanın ve ben en güzel örneğiz o konuda )
Hep derim buradan uzaklaşanı kurt kapar diye
Eminim sende bir kaç gün sonra çok daha enerjik dönüp bir daha hiç gitmek istemeyeceksin

Tatlı krizlerin için istersen tarçınlı süt iç yada benim taktiği vereyim sana Mesela bana diyetisyenimiz arada meyveli Activya verirdi hani tatlı ihtiyacını karşılasın ve bağırsakları rahatlatsın diye bende onu buzluğa atıp dondurup sonra dondurma niyetine yerdim hatta ilk yaptığımda acaba diyetisyenim ne der demiştim kendi kendime ve ilk kontrolde de yaptığımı söylediğimde aaa harika bir fikir Ablacığım hiç bir sakıncası yok demişti
Her Allahın günü dondurma niyetine onu yiyince inan hiç aklıma tatlı gelmiyordu hatta dur önümüzdeki hafta söyliyeyim de yine listeme dahil etsin de bende dondurayım

Evet... hafta sonu bilançomuz

PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018

Nurciloji >> 66,8>>66.8 sabit
_citlembik_ >>76,0 >>75,2
gokce41 >>62,5>>61
EFfatmagul >> 59,3>>59
Alemin delisi >> 69,0>>68,6
Ezgi osman >>80,9>>79,6
vildangel >>75,8>>75,8 sabit
miyaww__ >>98,5>>97,6
Zhre_ >> 107,1>>106,8
Gncgl_555 >> 64>>63,8
AngelicaPickles >>82,7>>81,3
Dino1isi >>74,6>>74,4
guziss35 >> 77,8>>77,4
azkolabolbuz <<63,1>>63,2 kilo aldı
planli >>57,3>>57,3 sabit
gokyuzundekiturna >> 91>>91 sabit
hayal114 >>87,0>>86,4
Feel Good Inc <<50,6 >> kilo bildirmedi
Sekerportakalimm >>69,0>>69,6 kilo aldı
s_eyan >>64.5 >>yeni üye
Kader_91 >>73 >> yeni üye

psikologg >> 68,9 >>? kilo bildirmedi, takıma uğramıyor.
Malkero >>79,0>>?kilo bildirmedi, takıma uğramıyor.

@poolyana >>102,0>>?AYRILDI
@ikikerekiki >>62,5>>?AYRILDI

Menümü yazayım bende.

Sabah:
1dilim peynir.
5 zeytin
Domates_salatalık ve maydonozdan oluşan salata.
1 yumurta,haşlama.

Ara

Yok.

Öğlen:

1 kase çorba

Ara

Yok.

Akşam:

Koca bir kase tavuklu salata.

Veeeee son bombaa: 3 lt su

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş burayı çok sevdim baya motive edici güzel sonuçlar alıcağına inanıyorum

tabiiki her an, her zaman yazabilirsin illa listede olman gerekmiyor, sonuçta birbirimize destek için buradayız
şu an takım listesi henüz belirlenmedi daha 2 hafta süreniz var, süreç sonunda listeye girebilecekler listede olacak şu an herkes aday
sen burda kafana göre takıl

şunu bi anlamadım, menülerde ki yenmemesi gereken şeyler mi senin canını çektirip acıktırıyor yoksa iyi ve ya kötü tüm menüler mi?

ayrıldı notu düşüyorum ki menü nerde diye söylenip, unutup saçını başını yolmıyım

sen karar değiştirdiğin zaman bana de
ayy bida düşün bak kilo verip alkış bilem almışsın

Çoook sade olmuş kız sankim Su iyi

En azından kaçamak ya da fazla bişey yok

alkis mi almisim
bilmiyorumm dusmesen mi miyavla ozelden bi konusmak istiyorum :")
her seyi cekiyor benim canim ( ama ozellikle delirdigim syler oluyo. simit mesela bayiliyorum. makarna nasil çekti canim anlatamam. 65 kgda odullendirme planım var..

konuşun
anladım canımcım, o dediklerinin zaten yenmemiş olması haliyle de listede yazılmamış olması gerekiyor zaten
ama geçen gün de dediğim gibi benim kızçeler sanki 6 aydır diyetteler de canları cızz çekiyo

Dino1isi nereye? Ben senin menülerini beğeniyordum. Hatta geçen günkü yumurtandan ilham alıp ıspanaklı omlet pişirmiştim bu sabah. Normalde hayatta aklıma gelmez sabah sabah sebzeyle yumurtayı bir arada kullanmak.

Eski menülerimden birinde azıcık övdüm galiba ben simiti ama valla dikkat ederim bundan sonra. Adını bile anmadan 4 dilim ekmek değerinde cızz şeklinde bahsederim gerekirse

Diyetin başlarında tüm yemekler daha bir güzel geliyor insana. Bende kendimi durup durup kalori bombası tariflere bakarken yakalıyorum. Az sabredip o iştahımızı sağlıklı yemeklere aktarmayı öğrenince düzelecek herşey. Zaten iştahın tamamen kesilmesi kötü bence.

Benim Bugün paylaşacak bir listem yok malesef Sabah 7 buçuk iki dilim kepek ekmeğile peynir zeytin yumurta ve domatesle Kahvaltı . 10 da yeşil çay 12:30 ıkı domates biraz peynir ıkı dilim tam buğday ekmeği 5 de 1 portakal 19.30 bir bardak süt istahsizim zorla yedim bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…