- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Benim Bugün paylaşacak bir listem yok malesef Sabah 7 buçuk iki dilim kepek ekmeğile peynir zeytin yumurta ve domatesle Kahvaltı . 10 da yeşil çay 12:30 ıkı domates biraz peynir ıkı dilim tam buğday ekmeği 5 de 1 portakal 19.30 bir bardak süt istahsizim zorla yedim bunlari
konuşun
anladım canımcım, o dediklerinin zaten yenmemiş olması haliyle de listede yazılmamış olması gerekiyor zaten
ama geçen gün de dediğim gibi benim kızçeler sanki 6 aydır diyetteler de canları cızz çekiyo
Dino1isi nereye? Ben senin menülerini beğeniyordum. Hatta geçen günkü yumurtandan ilham alıp ıspanaklı omlet pişirmiştim bu sabah. Normalde hayatta aklıma gelmez sabah sabah sebzeyle yumurtayı bir arada kullanmak.
Eski menülerimden birinde azıcık övdüm galiba ben simitiama valla dikkat ederim bundan sonra. Adını bile anmadan 4 dilim ekmek değerinde cızz şeklinde bahsederim gerekirse
Diyetin başlarında tüm yemekler daha bir güzel geliyor insana. Bende kendimi durup durup kalori bombası tariflere bakarken yakalıyorum. Az sabredip o iştahımızı sağlıklı yemeklere aktarmayı öğrenince düzelecek herşey. Zaten iştahın tamamen kesilmesi kötü bence.
Nasıl icilirse icilsjn sanki bi zamanlar içmek zorunda olduğum soğan kurunu hatırlatıyor ama olsun içtikçe alisacakmisimCanım ben sana yeşil çayla ilgili yazacaktım unutmuşum. Ben yeşil çayı hiç içemezdim normalde hem midemi bulandırırdı hem çarpıntı yapardı. Sonradan öğrendim ki yanlış demliyormuşum. Yeşil çayı çabuk yandığı için fokur fokur kaynayan suya atmayacakmışsın, suyun fokurdaması duracak 70li derecelere gelecek öyle demleyecekmişsin. Bir de suyu turuncuya dönene kadar bekletmeyeceksin, yeşilimsi açık sarı bir ton olur olmaz çıkaracaksın poşeti. Yine de olmuyorsa ekmek yediğin bir öğünün hemen üstüne içmeyi ya da ara öğünde bir parça galeta ile içmeyi dene. O zaman rahatsız etmeyecek mideni göreceksin.
tamam burdasın bırakmıyoruz seni bir yere10 gun falan oldu benim cekiyo canim dun de cok gülmüştum ona :) burdan cok keyif aldim her sartta belirtmeye calistim bunu. her turlu zaten zayiflicam cikmis olsam bile birakmicam..
en iyisi sen oklavayla beni kovalayana kadar kaliyim ben ya
4 dilim degerindeki ciizz iyiymis guldum :)) ya burasi keyif de veriyor bana cok karisigim iste en iyisi ben esas liste aciklanana kadar bekliyim belki diskalifiye olurum
o yumurta sebze olayi annem yapardi durup dururken geldi aklima . hatta kahvaltida o olaya baslayali (subattan beri) kizartma yemedik hic. icim disim sebze oldu bugun de firinda kabak mabak ne bulursam yaptim. haftada 1 gun ete gecmeyi dusunuyorum.
o ciza gelince kahvalti aliskanligimiz yoktu hafta ici okulda yerdim mutlaka. ohhh bide bazen kolayla yerim ben onu cok severim ama kimin paylaştığını hatirlamiyodum seni zan altinda birakmiyim
ben gunde iki bucuk litre kola icip hic su icmeyen insandim zamaninda.. eskisi gibi icmiyodum son yillarda ama iki gunde bir de girerdi eve.. 15 gundur falan icmedim. canim.cekmiyo. glifordan da olabilir seker vs istegini baskilamis olabilir ama makarna falan istiyo 4 ekmek değerinde ciiizz istiyo. demoralize oldum galiba bilmiyorum
tamam burdasın bırakmıyoruz seni bir yere
dediğim gibi listede olman gerekmiyor, kafana göre takıl sen
arada oklavayı yersin bak demedi demesaçını da çekebilirim vb.
aboww doydun mu sen gııHemen menü paylaşıyorum
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates
2 fincan çay
Araogun
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Et döner
Yoğurt
1 dilim beyaz ekmek
Araogun
3 tane ceviz
Akşam
Bir kase peynirli salata
2 litre su
1 fincan yeşil çay (spordan sonra içicem)
Hedef 1 saat eliptik
gitmiyorumm bir aslantamam burdasın bırakmıyoruz seni bir yere
dediğim gibi listede olman gerekmiyor, kafana göre takıl sen
arada oklavayı yersin bak demedi demesaçını da çekebilirim vb.
Burda burda,gitmiyor.❤
Cuma günü bende alkış alaçamEvet... hafta sonu bilançomuz
PAZARTESİ TARTI LİSTESİ 5 MART 2018
Nurciloji >> 66,8>>66.8 sabit
_citlembik_ >>76,0 >>75,2
gokce41 >>62,5>>61
EFfatmagul >> 59,3>>59
Alemin delisi >> 69,0>>68,6
Ezgi osman >>80,9>>79,6
vildangel >>75,8>>75,8 sabit
miyaww__ >>98,5>>97,6
Zhre_ >> 107,1>>106,8
Gncgl_555 >> 64>>63,8
AngelicaPickles >>82,7>>81,3
Dino1isi >>74,6>>74,4
guziss35 >> 77,8>>77,4
azkolabolbuz <<63,1>>63,2 kilo aldı
planli >>57,3>>57,3 sabit
gokyuzundekiturna >> 91>>91 sabit
hayal114 >>87,0>>86,4
Feel Good Inc <<50,6 >> kilo bildirmedi
Sekerportakalimm >>69,0>>69,6 kilo aldı
s_eyan >>64.5 >>yeni üye
Kader_91 >>73 >> yeni üye
psikologg >> 68,9 >>? kilo bildirmedi, takıma uğramıyor.
Malkero >>79,0>>?kilo bildirmedi, takıma uğramıyor.
@poolyana >>102,0>>?AYRILDI
@ikikerekiki >>62,5>>?AYRILDI
evet gelelim menüme
uyanınca
1 bardak su
sabah
1 dilim beyaz peynir
2 çeri domates
maydanoz
yeşil çay
ara
türk kahvesi sade
3 kuru kayısı
öğle
1 kase vicdan çorbası
ara
yeşil çay
1 dilim ananas
ara
yeşil çay
akşam
1 tabak zeytinyağlı karnabahar yemeği
ara
1 d. ananas
1 kupa yaseminli yeşil çay
su:3 litre olacak yatana kadar
spor:yok,evle uğraştım yine temizlik vs.
biri vicdan çorbasını mı sormuştu geçen gün
bugün unutursam yarın hatırlatın yazıyım
Kızlar ben bugün menümü yazmadım ama çok birşey yemedim, sabah karbonatlı limonlu 2 bardak su, çocukların okul telaşı eve gelince yoğurt etimek ve pul biber ,tatlı niyetine kuru kayısı...öğlen Canım birşey istemedi bol bol su içtim,akşam salata 4 köfte,yarim bardak ayran hepsi bu.......bugün pek iştahın yoktu yarın nasıl olur bilmiyorum???????
Bir aslann miyav dediiiii
Minik(!) Miyav kükrediii.
Ben içerken çok keyif aldım,2litre suya 1tatlı kaşığı karbonat atıyorum,içerken bardağına birkaç damla limon sıkıyorum,maden suyu gibi oluyorHem karbonat hem limon nasıl oldu canım?
miyavdan korktu dinozor.
şahtı sahbaz oldu sarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?