Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
ah kuzum ne desem boş olacak biliyorum, nolur kendini yıpratma
rabbim en kısa zamanda bebiş versin sana inşallah

Kahvaltidan sonra bisey yemedim henuz nasil yapalim sorma ya yarin bildirim var kilo vermeyi birak isn almamsimdr

Ben sadece kahve ictim, sonunda regl oldum 1 haftadir rahatsiz ediyordu pek istahimda yok ama oglen ekmek aksamda hafif veya az porsiyon yerim ve bol su

kızçelerim, yarın tartı günü bugün azami dikkat etmenizi istiyorum ki yarın tartıda güzel sonuçlar alalım
listeye girdiğimiz de bu alışkanlıkların faydasını görücez

Bu sefer çok fark yok gibi bende vermeye verdim ama az zaten iyi verdim hafta geneline bakınca yine de anca

çok sağol canım detaylı anlatımın için deneyeceğim ben de, ben de sulu köfte yaparken böyle yapıyorum , bir denemek istiyorum, çok lezzetli olacak gibi:)ellerine sağlık

kızçelerim, yarın tartı günü bugün azami dikkat etmenizi istiyorum ki yarın tartıda güzel sonuçlar alalım
listeye girdiğimiz de bu alışkanlıkların faydasını görücez
Dün yatarken öteki gruplara bi bakiyim dedim 7. Takimi açtı
Hatunlarin maşallahı var
Hem en az veren 500 gr vermiş hemde baya sohbet ediyorlar
Onların grupda yenilendimi yoksa eski takımlı
Beni çok hırslandırdı

Bugün tartı 1 kg fazla gösterdi
Sadece sıvıyla beslenecektim ama kızım ve torunlar gelecek
Yinede bol sıvı ve çiğ sebzeyle beslenmeyi düşünüyorum
Yarın- görmek için

Merak ettim simdi bende bi goz atayim caktirmadan
Cig sebzeyi bende cok seviyorum helede brokoli karnibaharlarin saplarini kitir kitir yemeye bayiliyorum.
Niye 1 kg fazla gosterdiki acaba

evet canımcım, 7.takım her hafta kilo veren ve bol bol paylaşımı olan eski bir takım.
Sadece biz, 10. takım, olarak 0 dan yeniden başlıyoruz.
Harika kilolar verip bir bir mezun olmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…