yeni uygulamalar...
yeni uygulamalar...
Regl oldum muhtemelen ondandirMerak ettim simdi bende bi goz atayim caktirmadan
Cig sebzeyi bende cok seviyorum helede brokoli karnibaharlarin saplarini kitir kitir yemeye bayiliyorum.
Niye 1 kg fazla gosterdiki acaba
Hadi inşallah işe yarar canım yaBuarada arkadaslar ben kara kuru kayisi aldim aksamdan suya koyup sabah icicem kayisiyida kahvaltida tuketirim artik. Zayiflamaya yardimci oluyormus bir deniyecegim bakim.
1 tüm ceviz içiyle yapıyorsun canım kilo yapmazEvet cevizdende yapiyorlar ama ben onu denemek istemedim ceviz cok saglikli ama vok kilo aldirabilecek birsey
Beni çok motive etti onları geçmemiz lazimevet canımcım, 7.takım her hafta kilo veren ve bol bol paylaşımı olan eski bir takım.
Sadece biz, 10. takım, olarak 0 dan yeniden başlıyoruz.
Harika kilolar verip bir bir mezun olmalıyız.
Işimi yemeğimi yaptim çocukları bekliyorum. suya çaya dayandımkızçelerim, bugün neler yaptınız, gününüz nasıl geçiyor,hadi toplaşalım
disiplin çok önemli.inanmak, hem kendine hem takımına.Beni çok motive etti onları geçmemiz lazim
Geçmiş olsun canım bende fenayım Allahtan anne deyim sağolsun çocuklara bakıyorum bende yatıyorum kalkıyorum her tarafım sanki dayak yemiş gibi agrıyoSelam kızlar.
Dün geceden beri kusuyorum. Ağzıma bir lokma alamadım. Yarın tartı günü zayıf çıkıcam inşallah.
KesinSelam kızlar.
Dün geceden beri kusuyorum. Ağzıma bir lokma alamadım. Yarın tartı günü zayıf çıkıcam inşallah.
Sanada geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım bende fenayım Allahtan anne deyim sağolsun çocuklara bakıyorum bende yatıyorum kalkıyorum her tarafım sanki dayak yemiş gibi agrıyo
Ay hadi inşallahBende dün geceki wc olayından sonra bu sabah karnım baya inmiş gibiydi annemdeki eski tartıda tartıldım baya fark vardı bakaşom yarın sabah ne olacak
geçmiş olsun çitlembiğimSelam kızlar.
geçmiş olsun guzisimGeçmiş olsun canım bende fenayım Allahtan anne deyim sağolsun çocuklara bakıyorum bende yatıyorum kalkıyorum her tarafım sanki dayak yemiş gibi agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?