Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Esim kisin evde yazin gecelere kadar gelmez sabahtan cikar yazin calisiyor oyuzden en guzel diyeti yazin yaparim simdi yemegi yapiyorum miss dayanmiyorum diyete uygun yapsam biseyler kabul etmez oyuzden ozellikle aksam yemeklerinde diyet bitiyor gbi az yiyorum ama tabiki

Tatlışım, yaptığın güzel yemeklerini akşam değilde ertesi gün öğlen yesen nasıl olur diye bi düşündümakşamı da hafif atlatırsın

Tatlışım, yaptığın güzel yemeklerini akşam değilde ertesi gün öğlen yesen nasıl olur diye bi düşündümakşamı da hafif atlatırsın
Ah kocam taze sevmese oyle yapacagimda bunlarda bi adet var yemek ocaktan sofraya olmasi lazim tekrar isit sevmiyorlar malesef yoksa annem gibi kahvaltidan sonra hazirlarim yemegi bidaha kafam rahat olur

Benim bugunkinyediklerim:
Sabah sutlu kahve
Oglen : ton balikli yesil salata
1 bardak turk cayi

Ara brocoli sapi ve 1 portakal
1 bardak yesil cay

Aksam
2 kasık bulgur
1 firinlanmis balik
Bol salata

Gun boyu su

menum.. oklavalar hazırlansin.
sabah: 1 kase nesfit. ( cok az sutle) ve bir porsiyon 1000 mg glifor
oglen: 3 4 çatal ispanakli yumurta. yarım dilimden az ekmek, 1 dilim ciiiz
ara : nescafe ( aciklamasini yapmistim normalde icmiyorum)
aksam: bir sey yemicem demistim ama 1kk buyuklugunde firinda ispanaktan aldim ekmeksiz 1 kasik yogurtla. ve 1 porsiyon 1000 mg glifor

ve olan az once oldu. bademle kuru erik kutusunun basina oturup hunharca yedimm niye boyle oldu anlamadim.

Ciizz ne demek

Ah kocam taze sevmese oyle yapacagimda bunlarda bi adet var yemek ocaktan sofraya olmasi lazim tekrar isit sevmiyorlar malesef yoksa annem gibi kahvaltidan sonra hazirlarim yemegi bidaha kafam rahat olur
canımcım zaten sen akşam yemiceksin ertesi öğlen yiceksin,o akşamı da kendine daha uygun şeyler yiyerek geçireblirsin diye dedim eşin yesin onu kısıtlamayalım

Sabah: 1 büyük kase sütlü yulaf +3 ceviz, çay
Öğle:3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım porsiyon türlü,ayran
Ara: türk kahvesi
Akşam:1 tane patlıcan dolması , 1 tane lahana sarması ç, azıcık salata, ayran

Yarım litre su içtim. 4 bardak çay içtim. Bugün hiç keyfim yok bir şey yiyesim gelmedi. Depresyona giriyorum galiba off,belki havadandır. Neyse

Sabah 2 yumurta
Şekersiz sütlü kahve
Arada kuru kayısı leblebi
Öğlen yoğurt karışımı yedim
Arada kuru üzüm
Akşam mercimek çorbası,ciğer
Şimdi yeşil çayımı içiyorum
canım sabah ve öğlen hiçbir şey yememişsin neredeyse, kahvaltılarını çeşitlendirip öğlene de zebze ya da protein eklesen salatayla harika olur
su miktarını yazmamışsın, yeterli miktarda içemediysen tamamlamaya çalış bitanem

Bende de bugün tek öğün var. O da bayağı cızz birşey.
Akşam birşey yemem muhtemelen bol bol su içerim, yarın tartı gününde - çıkmak için.
canımcım tek öğün çok sağlıksız her ne kadar cızz yemiş olsan da. kahvaltın neden yok?
akşam mutlaka bir şeyler atıştır gece açlık krizin gelmesin

Aynaya baktığımda kilo vermiş gibi durmuyorum, yağlarım daha çokmuş gibi geliyor..... tabiki hemen zayıflayamayız, ama işte insan aynada kendini şevk edecek birşeyler görmek istiyor
birazcık sabirla olacak canımcım
Benim hir sorum var bu detoks sulari hamilelik icin sakincalimi yani dusuge falan sebep olur mu ven her adet yaklasiminda boyle seylere dikkat ederimde ne olur ne olmaz
tatlım içme neden içeceksin detoks suyu, bol bol su iç bir fincan da yeşil çay mesela
Benim bugunkinyediklerim:
Sabah sutlu kahve
Oglen : ton balikli yesil salata
1 bardak turk cayi

Ara brocoli sapi ve 1 portakal
1 bardak yesil cay

Aksam
2 kasık bulgur
1 firinlanmis balik
Bol salata

Gun boyu su
tatlım kahvaltın da olsaymış harika bir menü olacakmış

canımcım öğlen yemeğin neden yok?
su miktarını yazarsan süper olur

ilk cümleni okuyunca oklavamı elime aldım sonra geri bıraktım
olcak olcak

simitlerle vedalaşalım artık
menün güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…