havalardandır canımcımSabah: 1 büyük kase sütlü yulaf +3 ceviz, çay
Öğle:3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım porsiyon türlü,ayran
Ara: türk kahvesi
Akşam:1 tane patlıcan dolması , 1 tane lahana sarması ç, azıcık salata, ayran
Yarım litre su içtim. 4 bardak çay içtim. Bugün hiç keyfim yok bir şey yiyesim gelmedi. Depresyona giriyorum galiba off,belki havadandır. Neyse
ciiizz neydi, ciizz emekti.
burdaki ciz pasta
Su hiç icmedimcanım sabah ve öğlen hiçbir şey yememişsin neredeyse, kahvaltılarını çeşitlendirip öğlene de zebze ya da protein eklesen salatayla harika olur
su miktarını yazmamışsın, yeterli miktarda içemediysen tamamlamaya çalış bitanem
canımcım tek öğün çok sağlıksız her ne kadar cızz yemiş olsan da. kahvaltın neden yok?
akşam mutlaka bir şeyler atıştır gece açlık krizin gelmesin
birazcık sabirla olacak canımcım
tatlım içme neden içeceksin detoks suyu, bol bol su iç bir fincan da yeşil çay mesela
tatlım kahvaltın da olsaymış harika bir menü olacakmış
canımcım öğlen yemeğin neden yok?
su miktarını yazarsan süper olur
ilk cümleni okuyunca oklavamı elime aldım sonra geri bıraktım
olcak olcak
simitlerle vedalaşalım artık
menün güzel
canım benim suyu ihmal etmemelisin, zayıflamaktan öte sağlığımız için çok önemliSu hiç icmedim
Aynen çocukta düşünüyorum riskli bi durumumda var 3 litre su icmeliyincanım benim suyu ihmal etmemelisin, zayıflamaktan öte sağlığımız için çok önemli
geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar ben çok hastayım iyi olursam menüyü filan yazarım kolumu kaldıramıyorum haber vereyim dedim
ne diyim ben sana, dedimdi diyim mi
Evet kahvaltiyi yapamadim istahim yoktu pek zorlayamadimda, yarin inshallah tartildiktan sonra :))canım sabah ve öğlen hiçbir şey yememişsin neredeyse, kahvaltılarını çeşitlendirip öğlene de zebze ya da protein eklesen salatayla harika olur
su miktarını yazmamışsın, yeterli miktarda içemediysen tamamlamaya çalış bitanem
canımcım tek öğün çok sağlıksız her ne kadar cızz yemiş olsan da. kahvaltın neden yok?
akşam mutlaka bir şeyler atıştır gece açlık krizin gelmesin
birazcık sabirla olacak canımcım
tatlım içme neden içeceksin detoks suyu, bol bol su iç bir fincan da yeşil çay mesela
tatlım kahvaltın da olsaymış harika bir menü olacakmış
canımcım öğlen yemeğin neden yok?
su miktarını yazarsan süper olur
ilk cümleni okuyunca oklavamı elime aldım sonra geri bıraktım
olcak olcak
simitlerle vedalaşalım artık
menün güzel
ödem olduğu için biraz farklı gösterirKizlar regli doneminde tartilmak dogru kiloyu gosterirmi
Evet benimde yaklaşmis Bugün tartıda kilo aldığımı gördüm canım çok sıkkın diyeti bozmaktan korkuyorumKizlar regli doneminde tartilmak dogru kiloyu gosterirmi
ne diyim ben sana, dedimdi diyim mi
Hmm anladimödem olduğu için biraz farklı gösterir
Aaah sakınn bozmak yok.. benimde morelim bozulcak yarin kesinnn ama pes etmek yok zayiflicaz biz kizz, bizim takimi sampiyonluga tasimamiz lazimEvet benimde yaklaşmis Bugün tartıda kilo aldığımı gördüm canım çok sıkkın diyeti bozmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?