Olabilir valla ,cizzlardan felan degildir yaaregl le ilgili mesajları okudumda. 1 ayi geciyor olmayali. ozaman ben de kesin oyuzden boyleyimm ohh bee sonunda çözdüm olayimi :))
Olabilir valla ,cizzlardan felan degildir yaa
a bak hic oyle dusunmemistim guzel peki oyle yapayim o zaman :))canımcım zaten sen akşam yemiceksin ertesi öğlen yiceksin,o akşamı da kendine daha uygun şeyler yiyerek geçireblirsin diye dedimeşin yesin onu kısıtlamayalım
diyim mi, demiyimama tikanana kadar yemiyorumhayir anlamadigim o 2bin mg glifor nereme gidiyo
hemen ne demekHmm anladim
Buarada o merdaneni banabuzatsana eşim kagit helva almis bugun , buaralar nedense alasi tuttu sevdigim seyleri
evett işte buAaah sakınn bozmak yok.. benimde morelim bozulcak yarin kesinnn ama pes etmek yok zayiflicaz biz kizz, bizim takimi sampiyonluga tasimamiz lazim
ivit
günü güzel başlayıp akşamı bozuyorsunuz ama öğrenilcek o menüler düzene gircek bilyorum benBugunku menum
Sabah muzlu yulaf ezmesi
Oglen yumurta salatasi
Ara yesil cay
2 ceviz
Aksam corba ispanak yogurt patates salatasi
2 dilim.kekdayanamadm misafirlikte guzel kokmustu bea.
Su 1.5 lt yatana 1 lt daha icerim
Detoks suyu yag yakimina yardimci diye icmeyi dusunuyordumcanım sabah ve öğlen hiçbir şey yememişsin neredeyse, kahvaltılarını çeşitlendirip öğlene de zebze ya da protein eklesen salatayla harika olur
su miktarını yazmamışsın, yeterli miktarda içemediysen tamamlamaya çalış bitanem
canımcım tek öğün çok sağlıksız her ne kadar cızz yemiş olsan da. kahvaltın neden yok?
akşam mutlaka bir şeyler atıştır gece açlık krizin gelmesin
birazcık sabirla olacak canımcım
tatlım içme neden içeceksin detoks suyu, bol bol su iç bir fincan da yeşil çay mesela
tatlım kahvaltın da olsaymış harika bir menü olacakmış
canımcım öğlen yemeğin neden yok?
su miktarını yazarsan süper olur
ilk cümleni okuyunca oklavamı elime aldım sonra geri bıraktım
olcak olcak
simitlerle vedalaşalım artık
menün güzel
öğrenmeniz açısından evet, ben kontrol edicemListeyi biz mi dolduracaz yine
Dikkat etmeme rağmen neden böyle anlamadım Ins Yarın tartıda iyi şeyler gorurumAaah sakınn bozmak yok.. benimde morelim bozulcak yarin kesinnn ama pes etmek yok zayiflicaz biz kizz, bizim takimi sampiyonluga tasimamiz lazim
ben mesela hiç içmedim, yağ yakımı için doğru ara öğünler çok önemliDetoks suyu yag yakimina yardimci diye icmeyi dusunuyordum
Tam isi kavrasam boyle seylere gerek duymayacam bide ben cok sabirsizimdr bianda olsun istedgim istiyorum ama oyle bi dunya yok tabiben mesela hiç içmedim, yağ yakımı için doğru ara öğünler çok önemli
tabiiki çok faydası vardır ama , akıldaki acabalarla gerek yok bence
Selam kızlar.
Dün geceden beri kusuyorum. Ağzıma bir lokma alamadım. Yarın tartı günü zayıf çıkıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?