Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım çok güzel başaracağına eminim, çok iyi gidiyorsun hele ki sporla desteklemişsin, başarıların daim olsun, ben de sanırım spora yazılacam,4 aylık kızım var ve doğum iznim bitti işe döndüm sanki spora başlayınca ondan çalacakmışım gibi bi hisse kapıldım, hergün yürücem diyorum ama olmuyor maalesef belki yazılırsam mecbur kalırım:)

Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema . diger gruplardan birinde gordum sanirim tv de tarifi verilmis cay kullanan oldumu

Valla olabiliir.

Vay vay vay. Ne de güzel anlatmışsın canım.

Elbetteki verebilirsinnn. Az olsun kalıcı olsunn.

Teşekkürler kaptan@

Bende çok merak ediyorummmm.
Sagol miyawcimmm
Amin canim inshallah, hepimiz basaricaz.
Anliyorum, bende oyle hissediyordum. Ama kendimede zaman ayirmak cok guzell bi duygu kendime geliyorum bazen spor yaparken haha. Ben cocuklari aksam yatirip gidiyorum esim evde oluyor aksamlari. Burda saat 10 bucuga kadar acik sporsalonu ve yakin. Dedigin gibi yazilinca salona mecbur gibi hissediyorsun ama sabirla birazda direndikden sonra alisiyorsun spora bence. Ilk 2 hafta zorlandim ama yavas yavas alisiyor vucud.

bazı takımlara baktim da ne fena kaptanlar varmis be şu olmicak bu yasak bu yok bu yok. 2 dakka duramazdim herhalde bide kavga edip banlanirdim

bizim kaptanimiz ne ciciymis dedim :)) en fazla oklavasini aliyor eline. cizz yesek de olcak olcak diye destekliyo. iyiki burdayim moni oklavali kaptan :))
son iki gun ciz yiyince zayiflamam sandim ama yine de gitmis. bu haftaki amacim cizsiz gitmek daha cok verebilirdim.

Evet bence öyle bir teşekkürü hakkediyor iyi ki bizimle

Menu bildirimii !!!!

Kayisili su
Kahve

1 etimek
1 kk peynir
Salata ve domates
3 yesil zeytin
1 yumurta
Su

Ara
Kahve ve su

Oglen
Mantarli salata
1 kase yogurt corbasi

Ara
Su
1 portakal

Aksam
1 kase salata
3 kasık sebzeli makarna

Ara
1 cizzzz cizz :)))
Su

Su 2 lt
Spor: evde 10 defa merdiven indim ciktim. Ayriyetende cocuklari yatirmak icin in cik in cik onu saymadim

sabah yarım poaca
oglen : bir kepce tarhana çorbası, iki uc catal patlican musakka, 5 6 kasik manti

aksam: oglenin aynisi.

su: çok. 2 litre olmustur daha da icerim..
cız: yok.
hareket: özel bi hareket olmasa da 15 20 dk yurudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…