Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün okudum aslında çok üzüldüm yazamadım bişey ne diyeceğimi bilemedim... Ama nolur diyeti bırakmayın ki karşınızda ki alımlı kilolarından kurtulmuş bir bayan görsün

Dün okudum aslında çok üzüldüm yazamadım bişey ne diyeceğimi bilemedim... Ama nolur diyeti bırakmayın ki karşınızda ki alımlı kilolarından kurtulmuş bir bayan görsün
Aynen kesinlikle bırakmıcam bende ole düşündüm az önce gerçi çok umrumda olduğunu sanmıyorum ama ben kendim için yapıcamm

Kızlar benim kilo vermem durdu veremiyorum. Eğer menülerime bakarsanız çokta sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Acaba 1 hafta filan şok diyet mi uygulasam.

tarz degistirebilirsin denemek icin sebze agirlikli beslendiysen ete gecebilirsin ya da tam tersi diye dusundum.
şok diyt olabilir vucudu sasirtmak icin 1 gun fazla kalori de alabilirsin

Kızlar benim kilo vermem durdu veremiyorum. Eğer menülerime bakarsanız çokta sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Acaba 1 hafta filan şok diyet mi uygulasam.
1 günlük detox yapabilirsin canım
Benim 2 3 hafta kadar durduydu
Şimdi tekrar düşüşteyim

kızlar nerelerdesiniz
bu cuma listeye giricez ve muhteşem bir giriş yapalım mesela 1. olalım
diyorum ama bugün pek uğrayan olmamış buralara

hımm yoksa ertelemelimiyim

Moni ben patates diyeti yapmak istiyorum 1 haftalık vucüt bir şoka girsin. Ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…