- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
Dün okudum aslında çok üzüldüm yazamadım bişey ne diyeceğimi bilemedim... Ama nolur diyeti bırakmayın ki karşınızda ki alımlı kilolarından kurtulmuş bir bayan görsünMerhaba ben diyete Eylül ekim gibi başladım ama düzenli olamadım 1 verdim 2 aldım falan mehteran gibi iki ileri 1 geri geldim bu kiloya meydan okuman güzel ama benim ailevi sorunlarından dolayı anneme geldim burda ne kadar düzenli olabilirim bilmiyorum
Tam yapılışı canım
Aynen kesinlikle bırakmıcam bende ole düşündüm az önce gerçi çok umrumda olduğunu sanmıyorum ama ben kendim için yapıcammDün okudum aslında çok üzüldüm yazamadım bişey ne diyeceğimi bilemedim... Ama nolur diyeti bırakmayın ki karşınızda ki alımlı kilolarından kurtulmuş bir bayan görsün
79,6 tatlım cuma günkü kilonOoo Bugün kilo bildirimi varrrr Sabah kalktım yedim içtim ve iki gündür tuvalete çıkamıyorum.moni cuma günkü kilom neydi ablacım unuttum galiba ben hiç kilo vermedim
Şu anda tokum ıkı gündür tuvaletede gitmedim.ama tartı 79.5 gösteriyo net79,6 tatlım cuma günkü kilon
bugün?
Hayır tabikideKızlar benim kilo vermem durdu veremiyorum. Eğer menülerime bakarsanız çokta sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Acaba 1 hafta filan şok diyet mi uygulasam.
Kızlar benim kilo vermem durdu veremiyorum. Eğer menülerime bakarsanız çokta sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Acaba 1 hafta filan şok diyet mi uygulasam.
1 günlük detox yapabilirsin canımKızlar benim kilo vermem durdu veremiyorum. Eğer menülerime bakarsanız çokta sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Acaba 1 hafta filan şok diyet mi uygulasam.
Şahsen benim buradaki amacım zayiflamaktan çok sağlıklı beslenmeyi hayatımın bi parçası yapmakKızlar benim kilo vermem durdu veremiyorum. Eğer menülerime bakarsanız çokta sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Acaba 1 hafta filan şok diyet mi uygulasam.
Az mı kız 4 günde 800 grCuma gunu 68 olan kilom 67.200 olmuş hadi bakalım az az gitsin bir daha gelmesin.........
Canım yaa gençken 2 hoplasam 800 gr gidiyordu,şimdi topla tüfekle zor gidiyorAz mı kız 4 günde 800 gr
kızlar nerelerdesiniz
bu cuma listeye giricez ve muhteşem bir giriş yapalım mesela 1. olalım
diyorum ama bugün pek uğrayan olmamış buralara
hımm yoksa ertelemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?