Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Moni ben patates diyeti yapmak istiyorum 1 haftalık vucüt bir şoka girsin. Ne dersin?
canımcım şok diyetlere karşıyım çünkü anlık kilo gidiyor ama fazlasıyla geri geliyor.sağlığını bozmadan kendini iyi hissedeceksen deneyebilirsin.şaşırtıcı bir şeyler de yapabilirsin dino nun da söylediği gibi

PAZARTESİ TARTISI 12 MART

CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 66,4>>66,5
_citlembik_ >>75 >> 74,8
gokce41 >>60,8>> 60,5
EFfatmagul >> 59,2>> 58,6
Alemin delisi >> 68>>67,2
Ezgi osman >>79,6>>79,5
vildangel >>75,1>> 74,6
miyaww__ >>96>> 95,6
Zhre_ >> 105,5>> 105,1
Gncgl_555 >> 62,6>>? yarın
AngelicaPickles >>80,9>>82,8
Dino1isi >>73,1>> 72,6
guziss35 >> 76>> ? mazeretli
azkolabolbuz <<62,8>>62,6
planli >>57>> 57
gokyuzundekiturna >>90,5>>? yarın
hayal114 >>85,3>>84,9
Feel Good Inc <<50,1 >>???
Sekerportakalimm >>68,6>>? yarın
s_eyan >>63,3 >> 62,9

Son düzenleme:
kızçelerim malum hepiniz takım listesine adaysınız
bu hafta eğer yeterli paylaşımda bulunur ve güzel kilolar verirsek takımın listesini oluşturup bu cuma yarışma listelerine giriş yapıcaz.
takım listesine aday 20 üye var, asıl listeyi oluştururken bakacağım bazı şeyler olacak tahmin ettiğiniz gibi
*paylaşım
* kilo vermeye istek ve kilo veriyor olmak
*en önemlisi de takımı listedeyken zor durumda bırakmamak.

diğer adaylar da takımda olmaya devam edecekler ve listeye girmeyi bekleyecekler.
eğer ki tüm adaylarımız çok istekli ve tüm şartlara uyuyorsa o zaman listemizi 15 yaparız, diğer 5 kişi içinde *oylama yaparız oylama olumlu çıkarsa listemiz 20 kişi de olabilir
bu tamamen sizde göreceğim ışık ile alakalı

*oylama, yarışma genel kuralı:
TAKIM VE ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez.
Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir. Takımın etap listesinde 15' kişinin üzerinde olabilmesi ancak ve ancak sözkonusu oylamanın yapılması ve olumlu sonuçlanması ile mümkün olabilir. Kurala uymayan takım etap dışı bırakılacaktır.

yazdığını okumadan ben cevapladım az önce

dino gidemezz listede olup kilo verecek takımı omuzlucak hopp 1.liğe taşıcak

aynen ben de onu sormustum :))

ama guzel olurdu bak boyle açiklamalar: dino gitsin. çok yiyo. zaten şisko simitleri var. gobegi erimemis

ben bu ara bayagi cizli mizli gidiyorum. ama zayiflamisimda :) diger gunler bi sekilde telafi ediyorum demekki. hatta dun gece itiraf edemedim sinirle yicem yicem diyodum. maç izlerken sinirlenip kaptirdim cizi. " koca kisisinden" oldu. al al diye getirdi yanima. cok snirliydim ama kipkirmizi olmustum

az once yine cizla gelmis eve. can bogazdan gelir yiyelim diyo. korkarimki yicem.
ama bugun istemeyerek de olsa cok yurudum. okul iş cikardi ordan oraya ordan oraya.

hanginiz oklavalıksınız acaba sen mi kociş kişisi mi
sen oklavayı al eline hem kendine hem malum kişiye vur, benim elimi kana bulamayın akşam akşam aa

öneri hoşuma gitti, birbirinizi değerlendirin bakalım atış serbest( onur kırıcı, hakaret olmadan)

o oklavalık bence :) evlendikten sonra daha cok kilo aldim ben de severim yemeyi ama o hep yiyelim modunda ben yemeyince de canı sıkılıyo
ozaman oylamayı kalsin yonunde yapalim yapcaksak şu kalsin diyip olumlu seyler soylenebilr. açıklama kirici da olmasa gitsin demek hos gelmiyo kulaga.
biri bana gitsin dese ne curret sen git derim bukadar da hosgoruluyum :))

canı mı sıkılıyo bak bak ona 3 öğün oklava yazıyorum
zaten kimsenin bir yere gittiği yok,herkes takımın bir parçası
açıkcası ben baya bir vazgeçen ve giden olacağını düşünmüştüm, ama sevindirici ki herkes kaldı ve savaşmayı seçti
o yüzden herbiriniz benim için çok özelsiniz

Buyuk bir heyecanla cumayi brkliyorum
Bu işigi kendimde goruyorum moni

Cok iyi gidiyoruz bence, dahada iyi olacak

her bünye farklı, mesela bende ilk 30 kiloda duraklama olmadı, sonrasın da oldu
Ilk 30 mu ay ben o kadar versem yeter bana mashaAllah ne kadar surede
Tamam, gozlemledigim kadarini aktarcam yakin zamanda sana
Yeni hedef uygulamamız olacak,
16 Mart Cuma günü , aylık ve üç aylık hedeflerinizi belirleyeceksiniz
Yapariz, ama iyice bi dusunmem lazim hedeflerim ne olabilir diye
Evet bende hem sıkılma dönemi Hemde durma donemindeyim
Ayy inshallah o donemden biran once cikartirsin, sasirt vucudunu daha once yiyipte aonra diyette biraktigin birsey varmi.
her bünye farklı, mesela bende ilk 30 kiloda duraklama olmadı, sonrasın da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…