- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
PAZARTESİ TARTISI 12 MART
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 66,4>>66,5
_citlembik_ >>75 >> 74,8
gokce41 >>60,8>> 60,5
EFfatmagul >> 59,2>> 58,6
Alemin delisi >> 68>>67,2
Ezgi osman >>79,6>>79,5
vildangel >>75,1>> 74,6
miyaww__ >>96>> 95,6
Zhre_ >> 105,5>> 105,1
Gncgl_555 >> 62,6>>? yarın
AngelicaPickles >>80,9>>82,8
Dino1isi >>73,1>> 72,6
guziss35 >> 76>> ? mazeretli
azkolabolbuz <<62,8>>62,6
planli >>57>> 57
gokyuzundekiturna >>90,5>>? yarın
hayal114 >>85,3>>84,9
Feel Good Inc <<50,1 >>???
Sekerportakalimm >>68,6>>? yarın
s_eyan >>63,3 >> 62,9
Ohooo ben eskiden ne yesem almıyordumCanım yaa gençken 2 hoplasam 800 gr gidiyordu,şimdi topla tüfekle zor gidiyor
Ek bilgin icin sagol, degerlendirecegimYalnız ben 2 günde aldığım iki kiloyla listenin yüzkarası olmuşum.Ama valla ödem ya, tuvalete gitmeden tartılmıştım bi de Bu önemli ek bilgiyi değerlendirme sürecindeki arkadaşlarımın dikkatine sunayım da
Aslaakızlar nerelerdesiniz
bu cuma listeye giricez ve muhteşem bir giriş yapalım mesela 1. olalım
diyorum ama bugün pek uğrayan olmamış buralara
hımm yoksa ertelemelimiyim
Wuuuuuwwww113 le şubat 2017 de başladım, 1 yılda 30 kilo verdim. 80-82 arasındayım bir süredir
kızlar, kapalı fikir alışverişi yapalım bana yardımcı olmuş olursunuz
herkes, aday 20 kişi hakkında, gözlemlerini ve yorumlarını bana ÖZEL MESAJ ile iletsin
mesajları ve fikirleri ifşa etmeyeceğim , bende saklı kalacak
Bol suYalnız ben 2 günde aldığım iki kiloyla listenin yüzkarası olmuşum.Ama valla ödem ya, tuvalete gitmeden tartılmıştım bi de Bu önemli ek bilgiyi değerlendirme sürecindeki arkadaşlarımın dikkatine sunayım da
Maaaaaaasaaaalllaaaaaaahhh, Allah bizede nasip etsin 30lulari vermeyi 80lileri gormeyi, amin.113 le şubat 2017 de başladım, 1 yılda 30 kilo verdim. 80-82 arasındayım bir süredir
Ek bilgin icin sagol, degerlendirecegim
Adet dönemindeyim bi kaç leke gördüm ve gerisi yok ve kusuyorum bu benim ilk hamilelik belirtilerimdi Ins adet olurum çünkü liste paylaşacam ama adam.akıllı bişi yiyemedim bu gunIlk 30 mu ay ben o kadar versem yeter banamashaAllah ne kadar surede
Tamam, gozlemledigim kadarini aktarcam yakin zamanda sana
Yapariz, ama iyice bi dusunmem lazim hedeflerim ne olabilir diye
Ayy inshallah o donemden biran once cikartirsin, sasirt vucudunu daha once yiyipte aonra diyette biraktigin birsey varmi.
Hahahha merci canim,Değerlendir tabi, buarada bugün ayrı mı bi güzelsin ne?
Bol su
Yeşil çay
Kahve
Isırgan çayı
Biberiye
Aklıma gelen ödem söktürücüler
Ooyy bu çok heyecanlıymış bakkızlar, kapalı fikir alışverişi yapalım bana yardımcı olmuş olursunuz
herkes, aday 20 kişi hakkında, gözlemlerini ve yorumlarını bana ÖZEL MESAJ ile iletsin
mesajları ve fikirleri ifşa etmeyeceğim , bende saklı kalacak
Ahahaaa ben açık açık söyleyim sen kesin kalmalısıno oklavalık bence :) evlendikten sonra daha cok kilo aldim ben de severim yemeyi ama o hep yiyelim modunda ben yemeyince de canı sıkılıyo
ozaman oylamayı kalsin yonunde yapalim yapcaksak şu kalsin diyip olumlu seyler soylenebilr. açıklama kirici da olmasa gitsin demek hos gelmiyo kulaga.
biri bana gitsin dese ne curret sen git derimbukadar da hosgoruluyum :))
Aynen onu unutmuşumMaydanoz suyuna iyi diyorlar bir de. Adet dönemimin başlangıcındayım ödem ondandır diye çok takılmadım ama Çarşambaya kadar kilom değişmezse Yeşil çaydır, maydanoz suyudur ne bulursam içerim
Benim 5. Yada 6. Haftada duraklamam olur ve genelde o zaman bırakırımBuarada ben kilo duraklamasindan korkmaya basladim simdiden, herkezde oluyormu duraklama donemi ( oyle bir durum yok suan ama)
Peki biz 2 haftadan sonra mı girecez listeleyeönemli,
yeni üyeler 2 hafta deneme sürecini geçirmeden paylaşımı bol olsa ve kilo verse dahi listeye dahil edilemezler.
2 üyemizin bu cuma henüz deneme süreleri dolmadığı için bu haftaki listede yer alamazlar
@Sekerportakalimm
Dragonsmom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?