Canım boyun kaç maşallah kilon iyi neden kilo vermek istiyorsun ah senin gibi olsam daha ne isterim kız maşallah
Sene olarak 39 ay olarak daha 38Ohooo ben eskiden ne yesem almıyordum
Yaş kaç canım çok yaşlanmışsın gibi konuştun
listeye girebilme koşullarını geçerseniz evet tatlım .bu hafta istesek te giremiyorsunuz süreniz dolmadığı için.Peki biz 2 haftadan sonra mı girecez listeleye
notlarıma ekledim hemen
Yavaş olsun emin olsunlisteye girebilme koşullarını geçerseniz evet tatlım .bu hafta istesek te giremiyorsunuz süreniz dolmadığı için.
notlarıma ekledim hemen
hedef kilona 5 kilo kalmış
hadi bu hafta listeye girmek için elinden geleni yap 2 ya da 3 haftada mezun ederiz seni
Hayırlısı neyse o olsun canım kaç çocıun varAdet dönemindeyim bi kaç leke gördüm ve gerisi yok ve kusuyorum bu benim ilk hamilelik belirtilerimdi Ins adet olurum çünkü liste paylaşacam ama adam.akıllı bişi yiyemedim bu gun
Ben 43 yaşındayım 30 ların başı gibi hissediyorumSene olarak 39 ay olarak daha 38
Hayrolsun canim
kızlar nerelerdesiniz
bu cuma listeye giricez ve muhteşem bir giriş yapalım mesela 1. olalım
diyorum ama bugün pek uğrayan olmamış buralara
hımm yoksa ertelemelimiyim
kızçelerim malum hepiniz takım listesine adaysınız
bu hafta eğer yeterli paylaşımda bulunur ve güzel kilolar verirsek takımın listesini oluşturup bu cuma yarışma listelerine giriş yapıcaz.
takım listesine aday 20 üye var, asıl listeyi oluştururken bakacağım bazı şeyler olacak tahmin ettiğiniz gibi
*paylaşım
* kilo vermeye istek ve kilo veriyor olmak
*en önemlisi de takımı listedeyken zor durumda bırakmamak.
diğer adaylar da takımda olmaya devam edecekler ve listeye girmeyi bekleyecekler.
eğer ki tüm adaylarımız çok istekli ve tüm şartlara uyuyorsa o zaman listemizi 15 yaparız, diğer 5 kişi içinde *oylama yaparız oylama olumlu çıkarsa listemiz 20 kişi de olabilir
bu tamamen sizde göreceğim ışık ile alakalı
*oylama, yarışma genel kuralı:
TAKIM VE ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez.
Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir. Takımın etap listesinde 15' kişinin üzerinde olabilmesi ancak ve ancak sözkonusu oylamanın yapılması ve olumlu sonuçlanması ile mümkün olabilir. Kurala uymayan takım etap dışı bırakılacaktır.
aynen ben de onu sormustum :))
ama guzel olurdu bak boyle açiklamalar: dino gitsin. çok yiyo. zaten şiskosimitleri var. gobegi erimemis
ben bu ara bayagi cizli mizli gidiyorum. ama zayiflamisimda :) diger gunler bi sekilde telafi ediyorum demekki. hatta dun gece itiraf edemedim sinirle yicem yicem diyodum. maç izlerken sinirlenip kaptirdim cizi. " koca kisisinden" oldu. al al diye getirdi yanima. cok snirliydim ama kipkirmizi olmustum
az once yine cizla gelmis eve. can bogazdan gelir yiyelim diyo. korkarimki yicem.
ama bugun istemeyerek de olsa cok yurudum. okul iş cikardi ordan oraya ordan oraya.
Cok iyi gidiyoruz bence, dahada iyi olacak
Yeni hedef uygulamamız olacak,
16 Mart Cuma günü , aylık ve üç aylık hedeflerinizi belirleyeceksiniz
113 le şubat 2017 de başladım, 1 yılda 30 kilo verdim. 80-82 arasındayım bir süredir
Yalnız ben 2 günde aldığım iki kiloyla listenin yüzkarası olmuşum.Ama valla ödem ya, tuvalete gitmeden tartılmıştım bi de Bu önemli ek bilgiyi değerlendirme sürecindeki arkadaşlarımın dikkatine sunayım da
Ada konseyi yapalım bnm kafamda 3-4 isim var
Malesef doğumdan 9 Saat sonra bebeğim öldü ıkı ay olduHayırlısı neyse o olsun canım kaç çocıun var
Kusura bakma ya çok unutkanım özür dılerım ınsallah rabbım gönlune gore versınMalesef doğumdan 9 Saat sonra bebeğim öldü ıkı ay oldu
Dün alıntılamıştım cevap yazdım sanıyordum nolur kusuruma bakma canım.Dün bi dolu kötü haberler aldım resmen iştahım kapandı. Boşanan kadınlar çok duydum ona üzülmüştüm kafam ona bozulmuştu.
Kaptanım sen hiç üzülme herkes bizim geldiğimizi anlayacak.Bomba gibi düşeceğiz listelere. Hatta Kazen abi bize özel en iyi çıkış yapan takım madalyası bile verebilir.
Tamamdır abla bu cuma kadro oluşacak ufaktan. ❤❤
Anaaa dost mu düşman mı belli değil
Kesinlikle katılıyorummm.
Vaoovvv gitgide hoş olmaya başladı bu iş.
Maşallah yaa darısı başımıza.
Sen kilo mu aldın? Netttinn kız.
Ada konseyi çok iyi.
Seni yazıcakDino1isi (ortalığı bulandıran hakan modu)
Kız seni parçalarım ben.
Dün alıntılamıştım cevap yazdım sanıyordum nolur kusuruma bakma canım.Dün bi dolu kötü haberler aldım resmen iştahım kapandı. Boşanan kadınlar çok duydum ona üzülmüştüm kafam ona bozulmuştu.
Kaptanım sen hiç üzülme herkes bizim geldiğimizi anlayacak.Bomba gibi düşeceğiz listelere. Hatta Kazen abi bize özel en iyi çıkış yapan takım madalyası bile verebilir.
Tamamdır abla bu cuma kadro oluşacak ufaktan. ❤❤
Anaaa dost mu düşman mı belli değil
Kesinlikle katılıyorummm.
Vaoovvv gitgide hoş olmaya başladı bu iş.
Maşallah yaa darısı başımıza.
Sen kilo mu aldın? Netttinn kız.
Ada konseyi çok iyi.
Seni yazıcakDino1isi (ortalığı bulandıran hakan modu)
Kız seni parçalarım ben.
Önemli değil cnm bi önce kilo vereyim ki bebeğim olsunKusura bakma ya çok unutkanım özür dılerım ınsallah rabbım gönlune gore versın
İnşallah tum dualarım senın içinÖnemli değil cnm bi önce kilo vereyim ki bebeğim olsun
hiç belli olmaz cumaya neler neler olurSorma @miyaw__ bu hafta deli kilo vericem bireysele girecem wuhuu derken hop +2 ile başladım haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?