Ben ben been Zhre_ , pirinc ve ekmek bi aradadiyetisyen menüsü çok ta karışmak istemiyorum ama pirinç ve ekmekten birini seçsen mi diye de düşünmeden edemedim
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | |||||
| + | + | |||||
@CitLembik_K_ | + | + | |||||
@gokce41 | + | + | |||||
@EFatmagul | + | + | |||||
@Alemin Delisi | + | + | |||||
@Ezgi Osman | + | + | |||||
@Vildangel | + | + | |||||
@miyaww_ | + | + | |||||
@zhre_ | + | + | |||||
@gncgl_555 | + | + | |||||
@AngelicaPickles | + | + | |||||
@Dino1isi | + | + | |||||
@guziss35 | + | - | |||||
@azkolaçokbuz | + | - | |||||
@planli | + | + | |||||
@gokyuzundekiturna | + | - | |||||
@hayal114 | + | + | |||||
@Feel Good | + | - | |||||
@Sekerportakalimm | + | + | |||||
@s_eyan | + | - |
Nasil yaptin bunu guzel olmus :)—— Menü Takibi ——
Üye Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar moni + + Nurciloji + + @CitLembik_K_ + + @gokce41 + + @EFatmagul + + @Alemin Delisi + + @Ezgi Osman + + @Vildangel + + @miyaww_ + + @zhre_ + + @gncgl_555 + + @AngelicaPickles + + @Dino1isi + + @guziss35 + - @azkolaçokbuz + - @planli + + @gokyuzundekiturna + - @hayal114 + + @Feel Good + - @Sekerportakalimm + + @s_eyan + -
En boşları bile beğenmeden geçmiyorumTablo denemesi yapıyorum da boş mesajları hoş görün he mi
Bu siteden yaptım uğurböcüğümNasil yaptin bunu guzel olmus :)
Her halimizle sev bizi boş dolu fark etmezB
En boşları bile beğenmeden geçmiyorum
Üstten sütun satır sayısı seçicen onaylıcanSagol canim baktim siteye beynim yandi, hic birsey anlamadim
nasıl istersen tatlım sana kalmışmoni bendemi boyle liste yapmam lazim su takibinde , yoksa aksamlari kontrol edip yazmam yeterlimi?
ayy pardon pirinçle ekmeği bir arada görünce devrelerim yandıBen ben been Zhre_ , pirinc ve ekmek bi arada
Böyle olsun şimdilik haftalık tablo yenilerim
2 eksi olunca 1 ceza var süprüzzzzPazartesi görevde olmadığım için herkese + verdim
Önerilere ve iyileştirmelere açığım
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Evet çünkü ben genelde çok yiyen bir insan değilimdir yemek yoksa yoğurt yerdim mesela benim metabolizma hızım çok çok düşüktür hızlandırmak için aslında kalori olarak 1600 kalori olması gereken sanırım bilmiyorım bir hafta sonra veremezsem kalori düşecekEvet diyetisyenden sonra daha cok yedigini dusunuyorsun :)) BEn az yedigim halde nasil kilo almisim diye bile dusundum ama onemli olan saglikli yemekmis.
Yemek yapma anlaminda, kolay seylerde yapabilirsin. Ben suan ogle yemegimi yiyorum 2tane kirmizi kapya biberkozledim yagsiz, yogurtla karistirip yiyorum. Digerinide aksama yicem brokoli az kofte patates ile.
Bide menude oglen pirinc ve et var ana 1 dilim ekmekde yaziyor
diyetisyen menüsü çok ta karışmak istemiyorum ama pirinç ve ekmekten birini seçsen mi diye de düşünmeden edemedim
Oohhhh sefan olsuunnnkızçelerim her ne kadar hava esiyor olsa da miss gibi güneş var ve ben kendimi gölette yürüyüşe atıcam
yeşil çayımı ve kuru kayısı mı yani ara öğünümü yanıma aldım yürüyüşten sonra içer ve yerim yağ yakımım devam ederken
dönjem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?